- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.301
Görsel seni senden aldı dimi itiraf etNasıl sevindim senin adına, emekler boşa gider mi hiç, sen özverili bir öğretmensin bu o kadar belli ki ❤❤
Altta ki görsele de
Etiket gelmemiş ama buldum bence cok güzel olur hemde ertesi gün tatilKızım etikete baksana. Son etikete
Ben neyinimGörsel seni senden aldı dimi itiraf et
Sağol negom, canımsın♥♥
O değilde eşim avlu oynarken sen demet evgar a benziyorsun biraz dedi. Hiç alakam yok oysaki. Ama nasıl hoşuma gitti. Çok beğeniyorum çünkü hatunuHerkes kendini birşeye benzeticek galiba,kk birinci noteri ayrıntıları açıklasın da ona göre düşünelim
Ama sümüklü nihal iyiymiş. Kutsal zebra için düşünebilirim
Almaz mı, kendimden geçtimGörsel seni senden aldı dimi itiraf et
Sağol negom, canımsın♥♥
Hiç belli olmuyordu aslındaHemende anladın
Hmm tamam o zaman ben de herkes birbirini benzetecek sandım o da olurHerkes kendini birşeye benzeticek galiba,kk birinci noteri ayrıntıları açıklasın da ona göre düşünelim
Anlamak ince zeka gerektiriyordu aslındaHiç belli olmuyordu aslında
Ney neyyy anlamadımHerkes kendini birşeye benzeticek galiba,kk birinci noteri ayrıntıları açıklasın da ona göre düşünelim
Ben sana herşeyi hatırlatırım gül yüzlü gülomB Brunello Cicinelli
Bana her gün her saat uyar sanirm unutursam hatirlatrisin sen bana
Kafa gıdık bu ara
Bir de bu veliyi ayda bir seninle gorusturmeye karar verdim moral deposu olaraktan
Yemesine ye de iki koç beyni biranda sana geçerse bilmiorm katlanabilir misinBen sana herşeyi hatırlatırım gül yüzlü gülom
Kafanı da yerim ayrıca,
Hayırdır, topikten topiğe gezerken mi yoruldun ne olduGeldim meleğim ama cok Yorgun’um kaç gündür
Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.Ben neyinim
Aaa o zaman seni K Kendinisevenbirii ye havale ediyorum, herkesi demet evgara benzetmeye çalışıyorO değilde eşim avlu oynarken sen demet evgar a benziyorsun biraz dedi. Hiç alakam yok oysaki. Ama nasıl hoşuma gitti. Çok beğeniyorum çünkü hatunu
O ne kız sultanımYemesine ye de iki koç beyni biranda sana geçerse bilmiorm katlanabilir misin
Ben az kral şakir izleyim bari
Azcik da öyle uyusayim
E bende çok zekiyim ayıptır söylemesiAnlamak ince zeka gerektiriyordu aslında
İki erkek bebek olunca anlayacaksın beniO ne kız sultanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?