Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki erkek bebek olunca anlayacaksın beni

Çizgi film
Misal ben anlıyorum, kitabı da var evde
Sineması var ya vizyonda ona gidecektik hep beraber ama yorumlar iyi değil, gidenler hep pişman, küçük çocuklar korkup yarısında çıkmışlar, canavar yüzünden.

Misal ben anlıyorum, kitabı da var evde
Sineması var ya vizyonda ona gidecektik hep beraber ama yorumlar iyi değil, gidenler hep pişman, küçük çocuklar korkup yarısında çıkmışlar, canavar yüzünden.
Hadi yaaa bizde goturcez de bakalım ne zaman çok istiyorlar
Tisortleri var smdilik
Okuma yazma cozsunler kitaplarını da kesin alırız biz

Hadi yaaa bizde goturcez de bakalım ne zaman çok istiyorlar
Tisortleri var smdilik
Okuma yazma cozsunler kitaplarını da kesin alırız biz
Canım yorumları iyi oku, özellikle 7 yaş altı çok korkmuş. Büyük oğlum korkmaz ama benim küçük korkar çok yüksek ihtimal.

Son düzenleme:
B Brunello Cicinelli bence herkes birbirini benzetsin biz simdi kendimizi de benzetiriz ama ben düşündüm kendime uygun karakter bulamadim ama cumaya kadar çok vakit var bulurum da yani

Sıra karışmasın diye mesaj sayısı sırasını yapariz:)
birinci sen olursun o zaman sonra ikinci üçüncü :) kim varsa siradan gideriz. ya da sırayı tersten baslatiriz :) aşağıdan yukarı yaparız

bu arada velinin konuşması ve öğrencideki değişim çok hoş olmuş seni tebrik edeim masallah sana cicikom

Vallahi nasıl yakıştı bak bu saç hem gri hem dalgalı tam trend olmuşun 10 point goos tuuu çiçii

Yarın Bursa’ya gidiyorum, Cuma günki oyuna dahil olmaya çalışırım

Anne,baba,kardeş,kuzenler kalabalık olacağız
Fırsat buldukça gelirim

Son düzenleme:
Ben de kime benzediğimi bilmiyorum, benzetilsek daha iyi ama foto koyamayiz

zaten yüz olarak değil karakter olarak :)
diğerini yapmıştık. kim hangi ünlüye benziyo sizce diye bi oyun kurmuştu cici bize :)

Evet bende beğendim sağolasın mirandam
Bende seni çok seviyorum ki
O zaman sen kaçmaya çalış. Kaçamazsan 23.30 da dahil olursun oyuna napalım
Tatlim cok sagol kisitli vaktij var aklimda olsn o aksam uygun olursam gelirim oyuna insallah keyifli olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…