- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.321
Allah kahretmeyeİki erkek bebek olunca anlayacaksın beni
Çizgi film
Zalım İstanbul dedn bni benden aldınAllah kahretmeye
Tamam bende zalim istanbul izlemeye gidiyorum. 1 saat sonra burda buluşalım haşmetlim
Misal ben anlıyorum, kitabı da var evdeİki erkek bebek olunca anlayacaksın beni
Çizgi film
Hadi yaaa bizde goturcez de bakalım ne zaman çok istiyorlarMisal ben anlıyorum, kitabı da var evde
Sineması var ya vizyonda ona gidecektik hep beraber ama yorumlar iyi değil, gidenler hep pişman, küçük çocuklar korkup yarısında çıkmışlar, canavar yüzünden.
Canım yorumları iyi oku, özellikle 7 yaş altı çok korkmuş. Büyük oğlum korkmaz ama benim küçük korkar çok yüksek ihtimal.Hadi yaaa bizde goturcez de bakalım ne zaman çok istiyorlar
Tisortleri var smdilik
Okuma yazma cozsunler kitaplarını da kesin alırız biz
Vallahi nasıl yakıştı bak bu saç hem gri hem dalgalı tam trend olmuşun 10 point goos tuuu çiçiiKuzucuklarrrrrrrrrrrr
%6 şarjımla dün çıktığım andan itibaren atılan tüm mesajları okuyarak ve beğenerek geldim, kertenkele aşkı insanlara neler yaptırıyor şaşırmamak elde değilBiraz parmaklarım tutmuyor ama olsun
Evet gelelim halet-i ruhiyeme..
Lütfen şok geçirmeyin, kalp hastaları okumasın, hamileler çocuklarını sıkı tutsun vallahi inanmazsınız ama bugün kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum
Bugün bir velim okula gelip bana öyle güzel övgüler söyledi ki tüm motivasyonum yerine geldi. Sadece kendi adıma değil tüm veliler adına söylüyorum hepimiz sizin disiplinli duruşunuzu çok beğeniyoruz, çocuğum ödev yapmazdı şimdi kendi oturup ben demeden yapıyor falan dedi. Lütfen bizi bırakmayın dedi. İyi ki sizin gibi öğretmenler var dedi..
Kaç haftadır kendimi yıprattığım boşuna değilmiş meğer. Tüm yorgunluğuma, stresime öyle çok değdi ki,
Boşuna kürek çekmiyormuşum hissi kadar güzel birşey yok
Sizin halet-i ruhiyeler nasıl bakalım ♥
@samdan ımız bir oyun önerisinde bulunmuşBenim de hoşuma gitti.. Kendinizi hangi film-dizi karakterine benzetiyorsunuz? Oyunu. Yalnız bunun için hep birlikte bir gün belirleyelim ki herkes o gün oyuna gelsin. Kimse katılamadım diye üzülmesin. Bugün görmeyen olabilir, yarın Hastahane randevum var ve geyşam evde. Cuma günü saat: 20:00 desek herkes oyuna gelebilir mi 1-2 oyun da ben eklerim. Oyun gecesi yaparız. Nasıl fikir?
Şamdanım biz kendimizi mi benzeticez yoksa herkes birbirini mi benzeticek. Oyunun ayrıntılarını öğrenelim de düşünelim cumaya kadar
@malii demek beni yumruğunu masaya vurmuş erotük biz İngiliz hakimesine benzetiyorsun, hmmmmmmmm
O zaman bu görsel benden sana gelsin 
Eki Görüntüle 2545604
@samdan
@malii
Kuzucuklarrrrrrrrrrrr
%6 şarjımla dün çıktığım andan itibaren atılan tüm mesajları okuyarak ve beğenerek geldim, kertenkele aşkı insanlara neler yaptırıyor şaşırmamak elde değilBiraz parmaklarım tutmuyor ama olsun
Evet gelelim halet-i ruhiyeme..
Lütfen şok geçirmeyin, kalp hastaları okumasın, hamileler çocuklarını sıkı tutsun vallahi inanmazsınız ama bugün kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum
Bugün bir velim okula gelip bana öyle güzel övgüler söyledi ki tüm motivasyonum yerine geldi. Sadece kendi adıma değil tüm veliler adına söylüyorum hepimiz sizin disiplinli duruşunuzu çok beğeniyoruz, çocuğum ödev yapmazdı şimdi kendi oturup ben demeden yapıyor falan dedi. Lütfen bizi bırakmayın dedi. İyi ki sizin gibi öğretmenler var dedi..
Kaç haftadır kendimi yıprattığım boşuna değilmiş meğer. Tüm yorgunluğuma, stresime öyle çok değdi ki,
Boşuna kürek çekmiyormuşum hissi kadar güzel birşey yok
Sizin halet-i ruhiyeler nasıl bakalım ♥
@samdan ımız bir oyun önerisinde bulunmuşBenim de hoşuma gitti.. Kendinizi hangi film-dizi karakterine benzetiyorsunuz? Oyunu. Yalnız bunun için hep birlikte bir gün belirleyelim ki herkes o gün oyuna gelsin. Kimse katılamadım diye üzülmesin. Bugün görmeyen olabilir, yarın Hastahane randevum var ve geyşam evde. Cuma günü saat: 20:00 desek herkes oyuna gelebilir mi 1-2 oyun da ben eklerim. Oyun gecesi yaparız. Nasıl fikir?
Şamdanım biz kendimizi mi benzeticez yoksa herkes birbirini mi benzeticek. Oyunun ayrıntılarını öğrenelim de düşünelim cumaya kadar
@malii demek beni yumruğunu masaya vurmuş erotük biz İngiliz hakimesine benzetiyorsun, hmmmmmmmm
O zaman bu görsel benden sana gelsin 
Eki Görüntüle 2545604
@samdan
@malii
Yok rükudayken cok yoruldumHayırdır, topikten topiğe gezerken mi yoruldun ne oldu
Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.
Eki Görüntüle 2545618
Ben de kime benzediğimi bilmiyorum, benzetilsek daha iyi ama foto koyamayiz
Tatlim cok sagol kisitli vaktij var aklimda olsn o aksam uygun olursam gelirim oyuna insallah keyifli olurEvet bende beğendim sağolasın mirandam
Bende seni çok seviyorum ki
O zaman sen kaçmaya çalış. Kaçamazsan 23.30 da dahil olursun oyuna napalım
Sagolasn cnm kavustuk sukur ... kizim da 37 derece suan anneme soylemistum gelirken yeni ilac almis sagolsunda icirsemmi bilemedim . Geceye dogru artacakmi acaba sabah oglen 36.5 tu dusmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?