- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.341
Bizim cocuklarla aynı yaşta olanlar gitti ama korkmamislar pek hatta dört çocuk kendileri girmiş sadece anneleri disardaymis yoksa onlar da durmazdi diye dusunuyormCanım yorumları iyi oku, özellikle 7 yaş altı çok korkmuş. Büyük oğlum korkmaz ama benim küçük korkar çok yüksek ihtimal.
Çok zor şartlar altında bize sesini duyurmaya çalışan sen kalp ben kalp Brunogeldim canım:) :) kapaaaa diye basimda viyaklayan bir veletle yazıyorum size
Tıp olarak onlar sana benzesin cananm
Gadalarını alırım samdanimmmyaaa ama biz seni özleriz ki
Ahaha niye kız nihoşşAy gözün aydın mi diyelim
Ballı lokmam üzülüyordun bide sınıfta ki öğrenciler anlamıyorlar,dinlemiyorlar, haşereler diye bak maşallah tebrik ederim seni,özverili bı öğretmensin sen,her övgüyü hakediyosun bence zatenKuzucuklarrrrrrrrrrrr
%6 şarjımla dün çıktığım andan itibaren atılan tüm mesajları okuyarak ve beğenerek geldim, kertenkele aşkı insanlara neler yaptırıyor şaşırmamak elde değilBiraz parmaklarım tutmuyor ama olsun
Evet gelelim halet-i ruhiyeme..
Lütfen şok geçirmeyin, kalp hastaları okumasın, hamileler çocuklarını sıkı tutsun vallahi inanmazsınız ama bugün kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum
Bugün bir velim okula gelip bana öyle güzel övgüler söyledi ki tüm motivasyonum yerine geldi. Sadece kendi adıma değil tüm veliler adına söylüyorum hepimiz sizin disiplinli duruşunuzu çok beğeniyoruz, çocuğum ödev yapmazdı şimdi kendi oturup ben demeden yapıyor falan dedi. Lütfen bizi bırakmayın dedi. İyi ki sizin gibi öğretmenler var dedi..
Kaç haftadır kendimi yıprattığım boşuna değilmiş meğer. Tüm yorgunluğuma, stresime öyle çok değdi ki,
Boşuna kürek çekmiyormuşum hissi kadar güzel birşey yok
Sizin halet-i ruhiyeler nasıl bakalım ♥
@samdan ımız bir oyun önerisinde bulunmuşBenim de hoşuma gitti.. Kendinizi hangi film-dizi karakterine benzetiyorsunuz? Oyunu. Yalnız bunun için hep birlikte bir gün belirleyelim ki herkes o gün oyuna gelsin. Kimse katılamadım diye üzülmesin. Bugün görmeyen olabilir, yarın Hastahane randevum var ve geyşam evde. Cuma günü saat: 20:00 desek herkes oyuna gelebilir mi 1-2 oyun da ben eklerim. Oyun gecesi yaparız. Nasıl fikir?
Şamdanım biz kendimizi mi benzeticez yoksa herkes birbirini mi benzeticek. Oyunun ayrıntılarını öğrenelim de düşünelim cumaya kadar
@malii demek beni yumruğunu masaya vurmuş erotük biz İngiliz hakimesine benzetiyorsun, hmmmmmmmm
O zaman bu görsel benden sana gelsin 
Eki Görüntüle 2545604
@samdan
@malii
Ahaha aynen yaa senden sonra şimdi rossu benzetmeye başladım
Geçmiş olsun canım sana sıradaki şiir gelsin mademSagolasn cnm kavustuk sukur ... kizim da 37 derece suan anneme soylemistum gelirken yeni ilac almis sagolsunda icirsemmi bilemedim . Geceye dogru artacakmi acaba sabah oglen 36.5 tu dusmustu
Kvler candırAhaha niye kız nihoşş
Askoooommmmmm
Çok zor şartlar altında bize sesini duyurmaya çalışan sen kalp ben kalp Bruno
Gadalarını alırım samdanimmmcevap veremiycem dükkan kapali derken yani erotizm olaraktan seyettimdi kız bı yere gitmiycem yani canımın taa ici seni ama kayınvalidem aradı gelemeyeceğini 2 hafta sonra fln anca gelecegini söyledi,bı rahatlamadim değil haberi yoktu tedaviden,tüp bebekten, transferden falan iyi oldu yani gelmiycegi bı yandan
Ahaha niye kız nihoşş
Ballı lokmam üzülüyordun bide sınıfta ki öğrenciler anlamıyorlar,dinlemiyorlar, haşereler diye bak maşallah tebrik ederim seni,özverili bı öğretmensin sen,her övgüyü hakediyosun bence zaten
Bende yatistayim hala öyle işte geciyor günler :) oyun fikri şahane de ben kime benziyorum pek çıkaramadım ama yaoyun saatinde burda olurum inşallah
Ahaha aynen yaa senden sonra şimdi rossu benzetmeye başladım
Ohhh ne güzel bennhala uğraşıyorum veletlerle uyku dedim mi bişey oluyor sabah erken kalkmak adına rağmen hala uyumazlarama seni yerim beeeennnnnbirazdan Onedio ya girip hangi dizi karakterisin testi yapcam fikir olsun diye
uyudu da çok şükür ross bugünleri göreceğimden hiç umudum yoktu
aglamadan keyifli keyifli uyuyo
Yaa yaKvler candır
Esimin haberi bile yok ki kuzum,o işte birazdan gelecek daha eve :) öğlen aradı, özledim sizi yarin sbh gelip hem yoğurt süt getirem, hem sizi görem akşam da geri dönem dedieşin ince fikirlilik yapıp anne müsait değiliz demiş gibi geldi bana kuzum:) sen rahat et stres olma diye
adam şükür namazı bile kılıyo annesine mi gelme şimdi demeyecek
valla kaynanan gelince yazamican sandim benAllah ayırmasın bizi
Ohhh ne güzel bennhala uğraşıyorum veletlerle uyku dedim mi bişey oluyor sabah erken kalkmak adına rağmen hala uyumazlar
Dün akşam bir buçuk saat bekledim uyusunlar diye gidip baktığımda saat 12 ydi daha büyük uyumamisti
Şanslısın samdanm
Yaa ya
Esimin haberi bile yok ki kuzum,o işte birazdan gelecek daha eve :) öğlen aradı, özledim sizi yarin sbh gelip hem yoğurt süt getirem, hem sizi görem akşam da geri dönem dedibuyur gel dedim artık yavaştan kalkıyorum zaten diye de işte bide igneye basliycaz yarın o durum da vardı napcaksak diye düşünürken yeniden aradı akşam üstü,iki hafta falan sonra geliyim sımdi gelemiycem dedi kapattı,Allah işte :)
Aynen samdanim Allah ayırmasın bizi ciddeno kadar alıştım ki geçen transfere gitmeden bir gün önce ki geceydi sanırım, rüyamda sen oluyomuşsun ya, bı kadın gördüm ama sen değilsin tabi başka biriydi gördüğüm sen kadar güzel değildiii
Olsun balukumseni yerim. oğlan gene esir aldi gec yazabildim zepram ya. ama uyudu çok şükür
napiyosun balım
Geçmiş olsun bel mi?Olsun balukum
Ben cok feci sancı çekiyorum cano ya nedendir bilmem
Evet canım kasıkta varGeçmiş olsun bel mi?
Usutmussundur bir de gecenki bu biber toplama birleşmiştir. Benim de sol kasigim çok agrirdiEvet canım kasıkta var
Cok ağladım ya dedim parçalayıp çıkarayım içimden yaUsutmussundur bir de gecenki bu biber toplama birleşmiştir. Benim de sol kasigim çok agrirdi
Ben nerdeyse üç yaşından beri öğlen uykusuna yatirmiyorm.ikisini de ama hala geç uyurlar geç kalkarlarbaşka şansı yok ki rosssyemek konusunda esnegim ama uyku konusunda doğduğundan beri hep aynı saatte yatiririm. ister on dk da uyusun ister beş saatte. ister sabaha kadar ağlasın ister sabaha kadar uyusun çok şükür su an o istikrarin meyvelerini topluyorum sanırım:)
bide seninkiler büyük:) benimki aglaya aglaya da olsa yatiyo mecburseninkiler az uykuyla durabiliyo demekki sabah erken kalktıklarına göre:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?