Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım yorumları iyi oku, özellikle 7 yaş altı çok korkmuş. Büyük oğlum korkmaz ama benim küçük korkar çok yüksek ihtimal.
Bizim cocuklarla aynı yaşta olanlar gitti ama korkmamislar pek hatta dört çocuk kendileri girmiş sadece anneleri disardaymis yoksa onlar da durmazdi diye dusunuyorm

Bakalım biz gidene kdr vizyondan kalkar kesn

yaaa ama biz seni özleriz ki
Gadalarını alırım samdanimmm cevap veremiycem dükkan kapali derken yani erotizm olaraktan seyettimdi kız bı yere gitmiycem yani canımın taa ici seni ama kayınvalidem aradı gelemeyeceğini 2 hafta sonra fln anca gelecegini söyledi,bı rahatlamadim değil haberi yoktu tedaviden,tüp bebekten, transferden falan iyi oldu yani gelmiycegi bı yandan
Ay gözün aydın mi diyelim
Ahaha niye kız nihoşş
Ballı lokmam üzülüyordun bide sınıfta ki öğrenciler anlamıyorlar,dinlemiyorlar, haşereler diye bak maşallah tebrik ederim seni,özverili bı öğretmensin sen,her övgüyü hakediyosun bence zaten
Bende yatistayim hala öyle işte geciyor günler :) oyun fikri şahane de ben kime benziyorum pek çıkaramadım ama ya oyun saatinde burda olurum inşallah
Aaa o zaman seni K Kendinisevenbirii ye havale ediyorum, herkesi demet evgara benzetmeye çalışıyor
Ahaha aynen yaa senden sonra şimdi rossu benzetmeye başladım

Son düzenleme:
Çok zor şartlar altında bize sesini duyurmaya çalışan sen kalp ben kalp Bruno

ama seni yerim beeeennnnn birazdan Onedio ya girip hangi dizi karakterisin testi yapcam fikir olsun diye

uyudu da çok şükür ross bugünleri göreceğimden hiç umudum yoktu
aglamadan keyifli keyifli uyuyo

eşin ince fikirlilik yapıp anne müsait değiliz demiş gibi geldi bana kuzum:) sen rahat et stres olma diye

adam şükür namazı bile kılıyo annesine mi gelme şimdi demeyecek

valla kaynanan gelince yazamican sandim ben Allah ayırmasın bizi

ama seni yerim beeeennnnn birazdan Onedio ya girip hangi dizi karakterisin testi yapcam fikir olsun diye

uyudu da çok şükür ross bugünleri göreceğimden hiç umudum yoktu
aglamadan keyifli keyifli uyuyo
Ohhh ne güzel bennhala uğraşıyorum veletlerle uyku dedim mi bişey oluyor sabah erken kalkmak adına rağmen hala uyumazlar

Dün akşam bir buçuk saat bekledim uyusunlar diye gidip baktığımda saat 12 ydi daha büyük uyumamisti

Şanslısın samdanm

Yaa ya
Esimin haberi bile yok ki kuzum,o işte birazdan gelecek daha eve :) öğlen aradı, özledim sizi yarin sbh gelip hem yoğurt süt getirem, hem sizi görem akşam da geri dönem dedi buyur gel dedim artık yavaştan kalkıyorum zaten diye de işte bide igneye basliycaz yarın o durum da vardı napcaksak diye düşünürken yeniden aradı akşam üstü,iki hafta falan sonra geliyim sımdi gelemiycem dedi kapattı,Allah işte :)

Aynen samdanim Allah ayırmasın bizi cidden o kadar alıştım ki geçen transfere gitmeden bir gün önce ki geceydi sanırım, rüyamda sen oluyomuşsun ya, bı kadın gördüm ama sen değilsin tabi başka biriydi gördüğüm sen kadar güzel değildiii

başka şansı yok ki rosss yemek konusunda esnegim ama uyku konusunda doğduğundan beri hep aynı saatte yatiririm. ister on dk da uyusun ister beş saatte. ister sabaha kadar ağlasın ister sabaha kadar uyusun çok şükür su an o istikrarin meyvelerini topluyorum sanırım:)

bide seninkiler büyük:) benimki aglaya aglaya da olsa yatiyo mecbur seninkiler az uykuyla durabiliyo demekki sabah erken kalktıklarına göre:)

valla senden sonra eşini aramış olabilir benim kaynanam hep çapraz sorgu yaptığı için birimizi arayıp diğerinin orda olmadığını öğrenince oylesine aramis gibi arar laf arar. sonra ben zaten konustum demin der

ama nasıl olduğunun önemi yok:) önemli olan gelmemesi

yaaaa rüyanda mi gördün sen beniiiii sen güzel görmek istediğinden güzel görünüyorum ben sana inşallah hayra çıkar rüyanda

Ben nerdeyse üç yaşından beri öğlen uykusuna yatirmiyorm.ikisini de ama hala geç uyurlar geç kalkarlar

Bazen çileden cikiyorm ama yapacak bişey yok
Sabah erken kalkmayı bende hiç sevmem bana çekmişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…