Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsun balukum

Ben cok feci sancı çekiyorum cano ya nedendir bilmem

soğuk ve yorgunluktan olabilir mi ki usuyunce reglim sıkıntılı geçer benim inşallah çabuk toparlarsin kuzum ya. bu ara hiç oturmadin ki ne zaman sorsak biseyler yapiyosun

soğuk ve yorgunluktan olabilir mi ki usuyunce reglim sıkıntılı geçer benim inşallah çabuk toparlarsin kuzum ya. bu ara hiç oturmadin ki ne zaman sorsak biseyler yapiyosun
Olabilir heralde canısı dün de salça ile kahvaltılık yaptım son olarak oda yapmış olabilir resmen kahverengi kanama kırmızıya döndü suan

Yarın börek yapmam lazım.
Ben ve börek
Skandal
İyi olmadığım şeyleri yapma mecburiyetinde olunca nabzım hızlı hızlı atıyor
Ben bugun yaptm annemle babam geldiler bugun nemleketten ispanakli ve peynirli kiz bana da borek yapmak cok kolay geliyo diger seylere gore

Ben bugun yaptm annemle babam geldiler bugun nemleketten ispanakli ve peynirli kiz bana da borek yapmak cok kolay geliyo diger seylere gore

Nasıl yapıyorsun canım böreği?
Ben tam istediğim gibi tutturamiyorum bir türlü, yağlı gibi oluyor.

Ay bin sukurr ya 8 gbi calpol verdik uyudu az evvel ama insallah gece ateslenmez iyi gorunuyordu l.
Sagol sordgn icin cnm senin bidikta uyumstur insallah

Hala ayağımda sallıyorum :))
Sevindim kuzum inşallah ateşlenmez korkma. Çocuklar hasta olunca insanın eli ayağı tutmuyor değil mi

Nasıl yapıyorsun canım böreği?
Ben tam istediğim gibi tutturamiyorum bir türlü, yağlı gibi oluyor.
Canim valla goz karari biraz yag biraz sut koyup harc hazirliyorum yumurta koymuyorm kokuyo gbi oluyo o harctan yufkanij her katina bol bol suruyorum en son ustune de kalan harci esit suruyorum cok guzel oluyor . Kafam eserse bazen harca az yogurtta ekliyorum ama nadirendir . Bugun tumvyufkayi masaya serdim heryerne harc surup ustune bi yufka daha serdim gene harc surdum heryerine sonra 12 esit parcaya kestim hepsinin uc taraflarina ic harc ispanakli ve peynirli koydum hepsini sarip sarip attim tepsiye ustune de kalan harci surdum bu seklde 2 yufkadan 12 adet rulo borek cikms oldu servis ve yeme acisijdan kolay oluyo . Ama vaktim darsa direk tepsi boregi yaparim tepsiye yufkayi bolup doseye doseye

Hala ayağımda sallıyorum :))
Sevindim kuzum inşallah ateşlenmez korkma. Çocuklar hasta olunca insanın eli ayağı tutmuyor değil mi
Aynen oyle valla ya hc biseydeb tat alamaz oldum bide gece gece ilacn bozlmus olddgu gercegi beni iyice sarsti hani ilerlerse ates diye korktm cok az ilac kullanma taraftariyim ama evde bi guvencem olsn istiyorm hani cock bide hc biseye benzemiyo ya nesela corba ic bak sana iyi gelecek djye yediriyorum 10 dk sonra anne hala iyilesmedim corba bana iyi gelmedi diyo bitiyorum
Senin bidigin bi duzeni olsn diye bende okdr takip ediyorum ya varua cpck buyuyo ama bi kadin yok oluyo yaa valla uyksz geceler insan i en cok yipratan.sey heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…