- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.701
benim babam çok büyük ihtimalle akros. gençliği çok zormus ama şimdi çok kalender bi adam. hep destek oldu el üstünde tuttu beni:) çok güzel nasihatler verdi, gaza getirdi
bence akros kızı olmak ayrıcalıktır
aynen benim kv hep öyle yapıyor kayinbabama, hiç laf ettirmedin, sorumluluk vermedin al basina bela filan diye :))
Hayır ben diyim ona smdiden zamanında dediklerimi yaomadin bak çocuklar böyle oldu diyeilerde çocuklar evlenince en ufak şeyde akros basina kakar nolacakal zamanında laf ettirmedin, zamaninda sen yüz verdin...
Hepsi tertemiz sana kargolayayim( ama erkek olursa göndermem )
Gerçekten çok kaliteli küçük olana bı mont almış Allahım dibim düşmüştüama artık kucuk geliyor
Yok mağaza gitsek der bana da alın diye ama ben artık çocuklarla gitmeyeye karar verdm ben zararlı cikiyorm
O yüzden büyüğe göre alıp cikcam
Abisinin herseysini çok seviyir sipa o ne yaparsa onu yapar ne giyerse onu giymek ister çok acayip bı çocuk
Ay ne güzel inşallah eşim de öyle olur
Baba çok önemli hele de kız çocuklarının hayatında
Küçük balık burcu bizim hassas duygusal sarmaş dolaş hep opsek dursam birbirimizi bir çocuk bu kdr opulmeyi sevmz o kdr diyim sanaburdan buram bur başak burcu koktu küçük çocuktam bir poliyanna bir sevgi pıtırcıgi abisi camdan atla dese atlayacak bi yapısı da var mi
valla en iyisini yaparsin rosss. çocuklari zaptetmek ayri zor alışverişte. bide sıkılıp gidelim demeye başlamaları var. bizimki bi yaşta sıkıldım diyo
Hayır ben diyim ona smdiden zamanında dediklerimi yaomadin bak çocuklar böyle oldu diye
Sen yapsaydın diye bir başlıyoruz kavgaya
Senin çocuğun benm cocugum derken kendimizi daha sonra ayrı odalarda buluyoruz
Bizim eski ev küçüktü ne yaptığını anlıyordum çaktırmadan bu ev kocaman kusunce de naptigini bilmiyirm
Benm babam çok okulumu bastıaynen öyle tosiam :) on dklik yolu yürütmez arabayla alırdı
bazı ters gıcık yanları var tabiki ama hangimizin yok ki
Ahahhahahahahya ama siz çok tatlısınız. akrosa çip taktiralim ross
yarın öbür gün evden gidecek veletler için karı koca bu kadar kusmeyin yahu
bizim de bu yarın öbür gün büyüyünce kim bilir nasil olacak diye "aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey" e bağlayıp kapatiyoz
aynen öyle tosiam :) on dklik yolu yürütmez arabayla alırdı
bazı ters gıcık yanları var tabiki ama hangimizin yok ki
Noğlaan gibiEtiketlerim canm herkes e haber vericem
Senin 6. Hissin ne diyordu unuttum ben onu
Benm babam çok okulumu bastı
Ahahhahahahah
Ayy şamdan çok güldürdün beni hahahahahah
Ben hiç onu diyemiyorm ama kendime artık onu düstur edinicem ve hep o kelimeyi soylucem
Bakma şuan eşime dicek çok lafm var da senin hesap uğraşmıyorum şuan
Hislerin çıkar mıNoğlaan gibi
Seninle anlamak istiyorum. Ben hislerimi pek paylaşamamHislerin çıkar mı
Çıkmaz De smdiye kdr hiç tutturamadım de
Bnmki ara ara kontrole gelirdibenimki hiç gelmedi bile okula
aman bırak uğraşma önemli olan sensin boşver gerisini rosss :) hayat yeterince yorucu zaten
İlk denek benm :)Seninle anlamak istiyorum. Ben hislerimi pek paylaşamam
Yaa evet ben eşimin merhametini kıyamamasini biliyorum zaten, hayatta gördüğüm en merhametli insanlardan biri
Cok felaket huyları da var ama mesela kızıma artık dayanamayip sinirlenmeye basladigimi anladığı an koşar gelir hemen alır kucagimdan, sakin ol annesi yazık o anlamiyor ki filan diye beni de sakinlestirir :)))
maşallah yaama genelde kendileri gereken sorumluluğu almayinca hemen evlada karşı bi aşırı anlayışlı ponçik baba oluyolar sen sinirlenene kadar napiyo peki. sen bebekle uğraşırken yemek yapıyo mu etrafi topluyo mu ya da ben biraz oynayim sen keyfine bak diyo mu:) :)
Bizimki de işten gelince parka götürür oynatır sonra görevimi yaptım deyip dışarı çıkarDiyor diyor günahını almayayım
Mesela bugün perşembe, maç gecesi
Ve hiç sinirli değilimçünkü geçen hafta şart koştum perşembe günleri madem maça gidiyorsun gitmeden iş yapacaksın diye
Geldi kızımla oynadı, yemek hazırladı (yemek dediğim de tost) Kızımın da yemeğini yedirdi, makinaya camasir attı filan öyle gitti
Bunlsr hep senin verdiğin akıllar sayesinde samdanimmm ❤❤
Bizimki de işten gelince
Bizimki de işten gelince parka götürür oynatır sonra görevimi yaptım deyip dışarı çıkaradama çocugu parka götürmeyi görev edindirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?