- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.721
Diyor diyor günahını almayayım
Mesela bugün perşembe, maç gecesi
Ve hiç sinirli değilimçünkü geçen hafta şart koştum perşembe günleri madem maça gidiyorsun gitmeden iş yapacaksın diye
Geldi kızımla oynadı, yemek hazırladı (yemek dediğim de tost) Kızımın da yemeğini yedirdi, makinaya camasir attı filan öyle gitti
Bunlsr hep senin verdiğin akıllar sayesinde samdanimmm ❤❤
Eh bu da basari :)
Canlarim birkac gun yokum bu kez banimi yerim artık simdiden kendinize iyi bakin
Bizimki de işten gelince
Bizimki de işten gelince parka götürür oynatır sonra görevimi yaptım deyip dışarı çıkaradama çocugu parka götürmeyi görev edindirdim
naptın kız sen ban yiyecek gene
Bnmki ara ara kontrole gelirdi
Bı bakmışım otobüste
Bir bakmışım arabayla gelmiş
Bir bakmışım dolmuşta karşımda
Hiç kaçak Göcek bişey yapamadımhahahshsh
Amaaan konuşmaya bile degmez:)))
Superman gibi gözünle lazer ışığı çıkarmış gibi anlatmasanakime ne dedin gene
Gelmiş yine bi tane dünyanın en kıymetli, en mükemmel çocuğunun annesi, başka bütün çocuklar kötü, piremses annesi ona şaaaptim
konuyu atsana merak ettim
haf bildirmek güzel de biraksaydin baskalari linç etseydi. ben seni özlerim
arizona sensiz çok ıssız olur
Nasılsa polemiğe girdik bi kere diye ben de ağzıma geleni sayayım dedim, ban yiyoruz bari değsin
şu kuzeni o gidince oynariz demiş kızı duymus o konu mu
Aynen çocuk bedel ödemeli diyorlar bi de, ne bedeli ödeyecek 13 yaşında çocuk hayret yani
kuzenler konu sahibinin çocuğu olsa aglayan çocuk burda oyunbozan mizmiz şımarık olurdu. kendi çocukları masum olurdu
vallahi anne baba eğitimi vermeden anne baba yapiyolar ya bizleri. yetkililerde de suç var
Samdan bende cok kizim olsun isteyenlerdendim sukur Allah a nasip etti deli gbi alisveris yapmisim dogmasina yakin ilk 1 sene cocgu oyle giydirirdimki dusun gorumcem cay bakalim sen ne zamana kdr bikmadan boyle ugrasip giydircen susliycen bu kizi demistibaban cidden ömür adam yaaaesprileri falan çok iyi
hakkaten insan ne kadar kaldı deyince on dakikalık isim kaldı der mieşin fazla hafife alıp işlerin altında mi kaliyo ne benim eşim gibi
demek hislerinde birbirine girdi iyice. inşallah hayırlısı olsun ya kız çocuk icin çeşit daha fazla kim ne derse desin
kız olsa da şöyle keyifli keyifli saatlerce alışveriş yapsan
Neyse yaa ben gideyim de temizlik yapayim, geldigimde banlanmis olursam hepiniziii seviyorum :))
Samdan bende cok kizim olsun isteyenlerdendim sukur Allah a nasip etti deli gbi alisveris yapmisim dogmasina yakin ilk 1 sene cocgu oyle giydirirdimki dusun gorumcem cay bakalim sen ne zamana kdr bikmadan boyle ugrasip giydircen susliycen bu kizi demistismdide habire ust degissin sac yapilsin istiyor hanfendi kendi kendine isim is grumcwmn dedgi o bikma noktasna cok yakinim
Kesinlikle bencede benim esim bi zamanlar benim makyaj yapmama bile karisirdi kizimiz oldu yandi filan diyordum ama 2 3 ay surekli oje surmek istedi babasi hayir dedi en son izin verdi ben aldim isim vardi bi baktim babasi surmus tirnaklarina benim icin devrim gbi biseydidolunayda kurt olan amcaneyse ya valla bu ara herkes bi tuhaf amcaya bişey diyemicem
bazı markalarin sitelerinde ilk üyeliğe özel indirim vs oluyo ya öyle biseyle de alabilirsin :) annenin adına senin adına falan. kimin adina yoksa onun adına üyelik al
zara çok uygundu ross mont konusunda. mağazada çok uygun fiyata mevsimlik bluzlar da vardi 25 tl baya kaliteli. orda zara mağazası varsa bi bak istersen. ama çocuk giyim cidden çok pahalı ve hiç eksik bitmiyo. ben bugun iki takim daha aldim. montla botta 400 tl ye geliyo en uygunlari arastirdik bide baya.
kız olursa bence eşin o kadar bunaltmazdemişti dersin inşallah kızına kıyamıyo babalar genelde
Kesinlikle bencede benim esim bi zamanlar benim makyaj yapmama bile karisirdi kizimiz oldu yandi filan diyordum ama 2 3 ay surekli oje surmek istedi babasi hayir dedi en son izin verdi ben aldim isim vardi bi baktim babasi surmus tirnaklarina benim icin devrim gbi biseydi
Sen herşeyin üstesinden gelirsin tatlımamin kuzum inşallah
konu da şu. ben çok stres oluyorum işe baslama sürecinden dolayi. hani ise gidip gelmek değil de. o anlattığım arkadaşa yapilanlarin yapılması. saat dörtte gelip aksam mesai var kalacaksin denmesi. haftasonu gelmek zorundasınız mesai var denmesi falan korkutuyo beni.
tosiamla onu konusuyoduk. inşallah yapmazlar ama benim çalıştığım birim aşırı yoğundu. sanmam ki kimse gözümün yaşına baksin
inşallah kolaylık versin rabbim tüm zorda olanlara
Hala hevesliyim seviyorum kizimla ugrasmayi ama huy edindi gunde 3 kere ust degistir diye tutturmasi saci az bozlsa bozuldu tekrar yap diye tutturmasi hususu yoruyor beni sadee.valla insanın içinden gelecek çay
bı arkadaşım o kadar hevesli ve ozenlidir ki. ilk pembik gelinlerdenadlari konmadan önce pembik gelinlik yapanlardandi
Allah bağışlasın onun da bı kızı var. bikmiyor usanmiyorsürekli anne kız elbiseleri falan yaptiriyo süslüyo geziyo
ben giyinmeye dahi üşeniyorum kaldı ki sac bas yapacam
sen de bikmazsin bence :) ama bi taraftan da kendi yapmasını ogrense iyi olur tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?