Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaaa mutlu olmana çok sevindim tosiaaaa işe yaramasina daha da çok sevindim:)
bazen hayatı biz zorlaştırıyoruz demi
ohhh mis gibi keyif yap şimdi. biri evin sorumluluğunu gerektiği gibi alınca insan acayip rahatliyo. yani ben öyle oluyorum

Bizimki de işten gelince

Bizimki de işten gelince parka götürür oynatır sonra görevimi yaptım deyip dışarı çıkar adama çocugu parka götürmeyi görev edindirdim

yetmeeeezzzzz calciferr ben eşim sigara iciyo mesela. ben kullanmıyorum. sigaraya cikarken kahve suyu koyuyorum. o sigarasını içip içeri gelince sen sigaranı içtiğine göre çocukla oynarsin ben kahvemi sicak içmek istiyorum diyorum. sen de ufak ufak kopar zamani esinden

Bnmki ara ara kontrole gelirdi
Bı bakmışım otobüste
Bir bakmışım arabayla gelmiş
Bir bakmışım dolmuşta karşımda

Hiç kaçak Göcek bişey yapamadım hahahshsh

abooo babaya bak paranoya sebebi
iyi kafa gitmemiş senin ben olsam kafam going to go olurdu kesin

Superman gibi gözünle lazer ışığı çıkarmış gibi anlatmasana kime ne dedin gene

Gelmiş yine bi tane dünyanın en kıymetli, en mükemmel çocuğunun annesi, başka bütün çocuklar kötü, piremses annesi ona şaaaptim

Gelmiş yine bi tane dünyanın en kıymetli, en mükemmel çocuğunun annesi, başka bütün çocuklar kötü, piremses annesi ona şaaaptim

konuyu atsana merak ettim
haf bildirmek güzel de biraksaydin baskalari linç etseydi. ben seni özlerim
arizona sensiz çok ıssız olur

konuyu atsana merak ettim
haf bildirmek güzel de biraksaydin baskalari linç etseydi. ben seni özlerim
arizona sensiz çok ıssız olur

Nasılsa polemiğe girdik bi kere diye ben de ağzıma geleni sayayım dedim, ban yiyoruz bari değsin

Aynen çocuk bedel ödemeli diyorlar bi de, ne bedeli ödeyecek 13 yaşında çocuk hayret yani

kuzenler konu sahibinin çocuğu olsa aglayan çocuk burda oyunbozan mizmiz şımarık olurdu. kendi çocukları masum olurdu

vallahi anne baba eğitimi vermeden anne baba yapiyolar ya bizleri. yetkililerde de suç var

kuzenler konu sahibinin çocuğu olsa aglayan çocuk burda oyunbozan mizmiz şımarık olurdu. kendi çocukları masum olurdu

vallahi anne baba eğitimi vermeden anne baba yapiyolar ya bizleri. yetkililerde de suç var

Neyse yaa ben gideyim de temizlik yapayim, geldigimde banlanmis olursam hepiniziii seviyorum :))

Samdan bende cok kizim olsun isteyenlerdendim sukur Allah a nasip etti deli gbi alisveris yapmisim dogmasina yakin ilk 1 sene cocgu oyle giydirirdimki dusun gorumcem cay bakalim sen ne zamana kdr bikmadan boyle ugrasip giydircen susliycen bu kizi demisti smdide habire ust degissin sac yapilsin istiyor hanfendi kendi kendine isim is grumcwmn dedgi o bikma noktasna cok yakinim

valla insanın içinden gelecek çay
bı arkadaşım o kadar hevesli ve ozenlidir ki. ilk pembik gelinlerden adlari konmadan önce pembik gelinlik yapanlardandi

Allah bağışlasın onun da bı kızı var. bikmiyor usanmiyor sürekli anne kız elbiseleri falan yaptiriyo süslüyo geziyo

ben giyinmeye dahi üşeniyorum kaldı ki sac bas yapacam

sen de bikmazsin bence :) ama bi taraftan da kendi yapmasını ogrense iyi olur tabi:)

Kesinlikle bencede benim esim bi zamanlar benim makyaj yapmama bile karisirdi kizimiz oldu yandi filan diyordum ama 2 3 ay surekli oje surmek istedi babasi hayir dedi en son izin verdi ben aldim isim vardi bi baktim babasi surmus tirnaklarina benim icin devrim gbi biseydi

kız evlat erkeği çok degistiriyo ya :) :)
sen makyaji bıraktın mi ben orayi merak ettim

bide oje zararlı diye biliyorum ben çocuklara ara sıra mı sürüyo:)

Sen herşeyin üstesinden gelirsin tatlım ama yine de inşAllah zorlanmazsin. Allah yardımcın olsun. Onlara da akıl fikir versin

Hala hevesliyim seviyorum kizimla ugrasmayi ama huy edindi gunde 3 kere ust degistir diye tutturmasi saci az bozlsa bozuldu tekrar yap diye tutturmasi hususu yoruyor beni sadee.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…