- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.741
Kiz yok birakmadim ama cok coook takardi sevgiliyjen evliyken evlilgmzn ilk senesi ben ise ondan once giderdim kiyafetmi degistirrttigi bile olurdu hazirlanirken makyaj yaparken izlerdi benikız evlat erkeği çok degistiriyo ya :) :)
sen makyaji bıraktın mi ben orayi merak ettim
bide oje zararlı diye biliyorum ben çocuklaraara sıra mı sürüyo:)
Evet baya paranoyak yapmıştı beniabooo babaya bak paranoya sebebi
iyi kafa gitmemiş seninben olsam kafam going to go olurdu kesin
Var. Neden nickinizi kısalttınız?Burda tanışıp reelde görüşen(ler) var mı
Yeri gelir evi süpürür, yeri gelir kahvaltı hazırlar o konularda iyi de acaba ben mi abartıyorum diyorum. Yoksa yetmez bunlara müstehak nı demeliyetmeeeezzzzz calciferrben eşim sigara iciyo mesela. ben kullanmıyorum. sigaraya cikarken kahve suyu koyuyorum. o sigarasını içip içeri gelince sen sigaranı içtiğine göre çocukla oynarsin ben kahvemi sicak içmek istiyorum diyorum. sen de ufak ufak kopar zamani esinden
Yeri gelir evi süpürür, yeri gelir kahvaltı hazırlar o konularda iyi de acaba ben mi abartıyorum diyorum. Yoksa yetmez bunlara müstehak nı demeli
İsim ve soyisimli benden başka kimse yok o yüzdenVar. Neden nickinizi kısalttınız?
B Brunello Cicinelli brom bilmiyorum ama sen anla işte dökemediklerimi. Çünkü cidden ima değil benimkisi bu sefer
AminnnGüüünayyyyydınnnssss
Hayırlı cumalar
Canımızı sıkanlara gelsin aziz mübarek günde.
benim eşim temizlik işine hiç dokunmaz ama eve erken geldiği hafta ben gelmeden yemek yapar,bu hafta 2-3 gündür eşim yaptı yemekleriYeri gelir evi süpürür, yeri gelir kahvaltı hazırlar o konularda iyi de acaba ben mi abartıyorum diyorum. Yoksa yetmez bunlara müstehak nı demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?