Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kız evlat erkeği çok degistiriyo ya :) :)
sen makyaji bıraktın mi ben orayi merak ettim

bide oje zararlı diye biliyorum ben çocuklara ara sıra mı sürüyo:)
Kiz yok birakmadim ama cok coook takardi sevgiliyjen evliyken evlilgmzn ilk senesi ben ise ondan once giderdim kiyafetmi degistirrttigi bile olurdu hazirlanirken makyaj yaparken izlerdi beni cocuk olali pek bisey dedgi yok bana eskisi kdr ... ki ben tesetturluym dusun ne derece ne giyerim ne makyaj yaparim dusun

Oje de alali aylar oldu sade 2 defa surduk canim suan unuttu istemiyor .. zararli tabi bende istemiyorm bi ara cok istemisti bende surmemde tabi cevrede goruyor bilmedikleri sey mi var evde oje yoktur kullanmadgm icin hatta sirf ona aldik pembis ama ben makyaj yapim hemeb oda ister far filan suruyorm bazen ona bazende sade fircayi suruyorm makyaj yaptgni sansin diye oyle iste ...

Yeri gelir evi süpürür, yeri gelir kahvaltı hazırlar o konularda iyi de acaba ben mi abartıyorum diyorum. Yoksa yetmez bunlara müstehak nı demeli

Son düzenleme:
Güüünayyyyydınnnssss
Hayırlı cumalar

Canımızı sıkanlara gelsin aziz mübarek günde.

Aminnn
Günaydın hayırlı cumalar canlarim dün gece giremedim. Konusmamissiniz pek şaşırdım
I inessa armand da gitmis kaç günlüğüne banlandi acaba?

günaydın kızlar,
Yeri gelir evi süpürür, yeri gelir kahvaltı hazırlar o konularda iyi de acaba ben mi abartıyorum diyorum. Yoksa yetmez bunlara müstehak nı demeli
benim eşim temizlik işine hiç dokunmaz ama eve erken geldiği hafta ben gelmeden yemek yapar,bu hafta 2-3 gündür eşim yaptı yemekleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…