Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay cevap yazarken o mesajı silmeyi unutmuşum,ayrı yazcaktım he kuzum arkadaşın çalıştığı markete kasiyer arıyolar.ev işi de halloldu gibi du bakalım.ama evde pakistanlılar oturuyomuş evi çok iyi temizlemem lazım

İnşallah diyeceğim ama bu şans hep böyle devam etmez
Şuan ki velilerim hocam çocuğum dinlemezse üzerse kulağını çek eline sağlık derim diyen, özlenen veli tipleri.
Neyse şimdi nazar değdirmeyim velileri de sirkeyle yıkamak zorunda kalmayayım
Kuzum önce öğretmenle görüş. Öğretmenden önce müdüre gidip makam atlama. Müdürle konuşmasının nasıl olacağını öğretmene danış. İdare ile de bence öğretmenle birlikte gidip görüşün.

Pazartesi iş görüşmem var
Ne giysem acaba

Şimdi okudum nerde manyak var seni buluyo mıknatıs gibi çekiyon ya.bi kurtulamadın şunlardan allah sabır versin hele o kocan uiiyy uiyy
Kuzum evin içinde varsa pohur ya da ada çayı yak odalarda gezdir.belli yerlere çay tabağına tuz koy negatifi alır.eve girerken ayetel kürsü de oku ben nazara inanırım .
Oooo ne işi malim
Tabiki resmi bir takım elbise giy. Resmi görün.
Aynen yapayım malim. Ada çayım da var.. Yarın yapayım bunları.

Yok öğretmeni atlayıp gitmem, zaten o dedi idareyle konuşalım artık diye.
A ha ha nazar değmesin aman aman sirkeli su içir yine de sen onlara, kilo vermeye yarıyor de, kadın milleti bu sihirli cümleyi duyunca zehir bile içer

Yaaa ig ye yazdın mı girmedim oraya, şansın dönüyor
Hee
Hayırlısıyla şu işler bi yoluna girsin fakir sevindiricem gerçi burda fakir de yok en fakir biziz sanırım
O zaman sen kendini sevindir bunu hakediyorsun

Oooo ne işi malim
Tabiki resmi bir takım elbise giy. Resmi görün.
Aynen yapayım malim. Ada çayım da var.. Yarın yapayım bunları.
Kasiyerlik kuzum.takım elbisem yokki yarın bakim siyah kotum falan olcaktı gardropta üstüne gömlekle ceket çekerim heralde

Çok iyi fikir.
Ay aklıma yine geçen sene hacca giden Türk kadınlarına peygamber efendimiz de içerdi şifadır deyip deve idrarı satıp içiren Arap tüccar geldi
Unutamıyorum olayı

Çok iyi fikir.
Ay aklıma yine geçen sene hacca giden Türk kadınlarına peygamber efendimiz de içerdi şifadır deyip deve idrarı satıp içiren Arap tüccar geldi
Unutamıyorum olayı
Ayy ne diyorsun yeni duydum bunu

Kasiyerlik kuzum.takım elbisem yokki yarın bakim siyah kotum falan olcaktı gardropta üstüne gömlekle ceket çekerim heralde
Bende kasiyer olarak çalıştım göreve başlamadan önce. Uzun süre de çalıştım malim. Çok iyi bilirim kasaya dair herşeyi. Kodlar bile aklımda. Maydanozun kodunu 5 senedir unutamıyorum mesela, ne yaptımsa unutamadım
Ama işin kötüsü şimdi kasa sırası beklemek zor geliyor. Bazen kasiyerlere "kak ordan kız, yok sen beceremeycen ben yapayım" diyesim geliyor

Şevkat gösterin bize
Uzun zamandır markette çalışmıyodum gene barut gibi eve döneceğm günler geliyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…