- 11 Nisan 2007
- 88.049
- 518.069
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.181
Ay cevap yazarken o mesajı silmeyi unutmuşum,ayrı yazcaktımAyy iş görüşmesi miiiiiinşaallah olumlu olur kuzum ❤❤
Kocamı biliyorsun sen zaten
Manyak mıknatısı yapıcam nickimi
İnşallah da karşılaşma cicim ❤ o kadın adına ben utandım öğretmenden.
Cicim sence idare ile konuşayım mı yoksa çocuğumu uzak mı tutayım o çocuktan ne dersin?
HeeSen iş görüşmelerine mi gidicen sen
İnşallah diyeceğim ama bu şans hep böyle devam etmezAyy iş görüşmesi miiiiiinşaallah olumlu olur kuzum ❤❤
Kocamı biliyorsun sen zaten
Manyak mıknatısı yapıcam nickimi
İnşallah da karşılaşma cicim ❤ o kadın adına ben utandım öğretmenden.
Cicim sence idare ile konuşayım mı yoksa çocuğumu uzak mı tutayım o çocuktan ne dersin?
SakınManyak mıknatısı harbi güzel nick
Pazartesi iş görüşmem var
Ne giysem acaba
Şimdi okudumnerde manyak var seni buluyo mıknatıs gibi çekiyon ya.bi kurtulamadın şunlardan allah sabır versin hele o kocan uiiyy uiyy
Oooo ne işi malimKuzum evin içinde varsa pohur ya da ada çayı yak odalarda gezdir.belli yerlere çay tabağına tuz koy negatifi alır.eve girerken ayetel kürsü de oku ben nazara inanırım .
Yok öğretmeni atlayıp gitmem, zaten o dedi idareyle konuşalım artık diye.İnşallah diyeceğim ama bu şans hep böyle devam etmez
Şuan ki velilerim hocam çocuğum dinlemezse üzerse kulağını çek eline sağlık derim diyen, özlenen veli tipleri.
Neyse şimdi nazar değdirmeyim velileri de sirkeyle yıkamak zorunda kalmayayım
Kuzum önce öğretmenle görüş. Öğretmenden önce müdüre gidip makam atlama. Müdürle konuşmasının nasıl olacağını öğretmene danış. İdare ile de bence öğretmenle birlikte gidip görüşün.
Geri vites mi yöneticinin mallığı mı inan bende karar veremiyorumAğzına sağlık. Anında geri vites
YaaaAy cevap yazarken o mesajı silmeyi unutmuşum,ayrı yazcaktımhe kuzum arkadaşın çalıştığı markete kasiyer arıyolar.ev işi de halloldu gibi du bakalım.ama evde pakistanlılar oturuyomuş evi çok iyi temizlemem lazım
O zaman sen kendini sevindir bunu hakediyorsunHee
Hayırlısıyla şu işler bi yoluna girsin fakir sevindiricemgerçi burda fakir de yok en fakir biziz sanırım
Kasiyerlik kuzum.takım elbisem yokkiOooo ne işi malim
Tabiki resmi bir takım elbise giy. Resmi görün.
Aynen yapayım malim. Ada çayım da var.. Yarın yapayım bunları.
Çok iyi fikir.Yok öğretmeni atlayıp gitmem, zaten o dedi idareyle konuşalım artık diye.
A ha ha nazar değmesin aman amansirkeli su içir yine de sen onlara, kilo vermeye yarıyor de, kadın milleti bu sihirli cümleyi duyunca zehir bile içer
Ayy ne diyorsunÇok iyi fikir.
Ay aklıma yine geçen sene hacca giden Türk kadınlarına peygamber efendimiz de içerdi şifadır deyip deve idrarı satıp içiren Arap tüccar geldi
Unutamıyorum olayı
Yaaaig ye yazdın mı girmedim oraya, şansın dönüyor ❤
O zaman sen kendini sevindir bunu hakediyorsun
Bende kasiyer olarak çalıştım göreve başlamadan önce. Uzun süre de çalıştım malim. Çok iyi bilirim kasaya dair herşeyi. Kodlar bile aklımda. Maydanozun kodunu 5 senedir unutamıyorum mesela, ne yaptımsa unutamadımKasiyerlik kuzum.takım elbisem yokkiyarın bakim siyah kotum falan olcaktı gardropta üstüne gömlekle ceket çekerim heralde
He yazdım da görmedinYaaaig ye yazdın mı girmedim oraya, şansın dönüyor ❤
O zaman sen kendini sevindir bunu hakediyorsun
Şevkat gösterin bizeBende kasiyer olarak çalıştım göreve başlamadan önce. Uzun süre de çalıştım malim. Çok iyi bilirim kasaya dair herşeyi. Kodlar bile aklımda. Maydanozun kodunu 5 senedir unutamıyorum mesela, ne yaptımsa unutamadım
Ama işin kötüsü şimdi kasa sırası beklemek zor geliyor. Bazen kasiyerlere "kak ordan kız, yok sen beceremeycen ben yapayım" diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?