Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şevkat gösterin bize
Uzun zamandır markette çalışmıyodum gene barut gibi eve döneceğm günler geliyo
Kasiyerlik itemleri:
Gün sonu almak
X raporu Z raporu
Kasa kapatma sırası
Tırrek müşteriler
Paspas ve süpürge yapmak
Şef tripleri
Kasayı cam sille silmek
Yanlış geçtiğin üründe deli gibi iptal anahtarı aramak
Açığının çıkması
Fazlanın çıkması
Virman yapmak
Leş müdürler
Araklara karşı çıkışta çanta kontrol
Servis beklemek
Kasa kampanyalarını müşterilere kakalamaya çalışmak
-----
Yeterince iç kararttım mı devam edeyim mi yazmaya

Şevkat gösterin bize
Uzun zamandır markette çalışmıyodum gene barut gibi eve döneceğm günler geliyo
20li yaşlardayken 3 ay çalıştım valla bana göre değilmiş onu anladım. Sağlam sinirlere sahip olmak lazım. Allah zorunu kolaylaştırsın

Bakıyorum hemen
Kim diyor fakir, sen dedin ben demedim ki bende kraliyet ailesine mensubum zaten

Ayyy ben nasıl kaçırdım bunu
Iyyykk yaaa ☹
Bende bilmez idim senin gibi
Artık sende unutamıcaksın benim gibi

Dur hatırlatma düşünmemeye çalışıyorum öyle şeyleri
Allahtan zincir market değil bu gideceğim yer.tek şube.müdürler tanıdık şimdilik.yabancı da olsa haklarından gelirim hertürlü gerisi bende

Benim çalıştığım şehrin en büyük ve lüks marketlerindendi. Bir de zengin muhitindeydi. Ne tripler ne yaşantılar. Tam delirmelik böyle küçük yerse rahat olursun. Ama ayak işi çok olabilir.
Olsun nolur sa olsun çalışmak gibisi yok,

Tavuk göğsünün sinirini ben ayıklarım dedi, simdi uykum var yapamicam dedi ve uyudu. Tavuğuma da bana da kışt dedi
Bu nasıl dert be ameceyim
Allah kimseyi tavuk göğüsünün siniriyle bırakmasın mı diyim nasıl dua edilir buna şimdi

20li yaşlardayken 3 ay çalıştım valla bana göre değilmiş onu anladım. Sağlam sinirlere sahip olmak lazım. Allah zorunu kolaylaştırsın❤
Ben 6 7 sene yaptım kuzum.turizmde iş bulamayınca mecbur kaldım.alışkınım anlicağın.allah razı olsun lazım olcak çünkü bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…