- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.221
Neden kiÜzdünüz
Senin maaşını ben veriyorumcularBenim çalıştığım şehrin en büyük ve lüks marketlerindendi. Bir de zengin muhitindeydi. Ne tripler ne yaşantılar. Tam delirmelik böyleküçük yerse rahat olursun. Ama ayak işi çok olabilir.
Olsun nolur sa olsun çalışmak gibisi yok, ♥
Noldu gıÜzdünüz
Alkolün hiçbir türlüsünü kullanmıyorum bonucçum.Amecey Doğru söyle kolonyamı içtin?
Bonusun İnstagramının olmaması çok üzücü değil miNeden ki
Bonusun İnstagramının olmaması çok üzücü değil mi
Ya bir de bir video geldi aklıma ama gizli hesap olduğu için paylaşsam da çıkmıyor.
Muhabir bir ilkokul çocuğuna en sevdiğin şarkıcı kim diyor.
Çocuk murat boz diyor.
Muhabir hadi söyle bakalım bir şarkısını diyor çocuk söyleyemiyor unuttum kelimelerini diyor.
Yandan diğer çocuk; abi onun interneti yok evinde bize gelip bazen bizden dinliyor diyor.
Böyle anlatınca olmadı ama izlesen çok üzücü
Ona benzettim sizi
Bende dedim pot mu kırdımBonusun İnstagramının olmaması çok üzücü değil mi
Ya bir de bir video geldi aklıma ama gizli hesap olduğu için paylaşsam da çıkmıyor.
Muhabir bir ilkokul çocuğuna en sevdiğin şarkıcı kim diyor.
Çocuk murat boz diyor.
Muhabir hadi söyle bakalım bir şarkısını diyor çocuk söyleyemiyor unuttum kelimelerini diyor.
Yandan diğer çocuk; abi onun interneti yok evinde bize gelip bazen bizden dinliyor diyor.
Böyle anlatınca olmadı ama izlesen çok üzücü
Ona benzettim sizi
Hmm anladım brom sakin ol yav saat daha çok geç değil bende yeni yedimAlkolün hiçbir türlüsünü kullanmıyorum bonucçum.
B Brunello Cicinelli neden ya, derdim bu saate kadar oyalanmış olmak. Çoktan halletmiştim oysa ki. 2 çocuk yemek bekledi bu saate kadar. Hem yapmadı hem yaptırmadı
Alkolün hiçbir türlüsünü kullanmıyorum bonucçum.
B Brunello Cicinelli neden ya, derdim bu saate kadar oyalanmış olmak. Çoktan halletmiştim oysa ki. 2 çocuk yemek bekledi bu saate kadar. Hem yapmadı hem yaptırmadı
Acılı bonus burgerGül anam gül gül benim canımı yak sen gül
Gül anam gül gül benim canımı yak sen gül
Şu videoyu atamadım ya şuan size. Keder oldu içime.Bende dedim pot mu kırdım
Bonus istese olur da istemiyor sanırım sosyal medya. Yoksa Bonusum o benim❤❤
Yalnız videoda ki çocuğa gıcık oldum
Şu videoyu atamadım ya şuan size. Keder oldu içime.Tam şuan atmalıktı ya. Niye atamadım diye gece uykularım kaçacak
Şey üzülme bonusum ama..Yutubum var benim atarsam dinlerim. Cam var mı sende
Hesap gizli olunca atılmıyor mu, sen at takip ederim hesabıŞu videoyu atamadım ya şuan size. Keder oldu içime.Tam şuan atmalıktı ya. Niye atamadım diye gece uykularım kaçacak
Bak bakim olcak mıHesap gizli olunca atılmıyor mu, sen at takip ederim hesabı
Bugünler de geçecek biliyorsun değil miHazır kekten pasta yapmaya gidiyorum mutfağa yutubdan bakacam her bişeyine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?