- 12 Haziran 2019
- 19.819
- 122.243
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.001
Bonus eşim de ehliyet e yazıldı. O alsın da bende alayım ☺
Belki de normalde nazi geçmiyor o da hamileyken yapayım dedi. Bilemeyiz kiAnlatmak istediğim o zatenyoksa hamileleri gömmüyorum ben burda ya da hamile diye neden 19lt'lik su damacanası taşımıyor demiyorum ya da neden hamile diye cam silmiyor demiyorum 13-14 haftalık bir insan masaya 2 çatal koyamaz mı bunun bahanesi hastayım dersin okey canım istemiyor dersin okey ama hamileyim ben masa kuramam nedir be abicim
tabiki de hamile iken insan 2 misli dikkat etmeli kendine herkes aynı enerjide aynı tempoda olamaz herkesin yaşadığı durum farklı acısı farklı ağrısı sızısı farklı kimi çok rahat geçirirken kimi bir o kadar zorlu geçirir hepsine saygı duyuyorum, duyuyoruz. benim anlatmak istediğim durum farklı. Kendimi ifade edebildiysem ne mutlu edemediysem de sorun yokbu benim düşüncem
Sorma ya önceden de yazmıştım oysakiValla bu sefer kimse farkında değildi limonsuz
Valla ev süpürmemekse prenseslik ben de 9 ay boyunca ev süpürmedim, hiç riskim de yoktu, süpürmeyeyim de demedim ama eşim bırakmadı bana, o süpürdü. Şimdi bu ayıp mı yani ne alaka? Ya da prenseslik mi yapmış oldum?
Övünerek de söylerim her yerde, eşim bana hamileyken ev süpürttürmedi diye çünkü demek ki hassas davrandı bana sağolsun :) kötü birşey mi?
Çok bulantı da çektim 9 ay hamileliğin 7 ayında kustum, hastanelik oldum haftada 2 kez serum yedim, hamileyken cerrahi operasyon bile geçirdim ama çalıştım da, matah birşey mi yani :)
Of neyse saçma saçma şeyler
Sorma ya önceden de yazmıştım oysaki
Benim de hem de bulantim hem de ağrılarım çok oluyorValla bnde annemden bekliyorm yakinsam ciddi anlamda bişey yapamıyorsam iki de çocuğum varsa
Tabiki olmasa kendi başının çaresini bakmak zorundasın ama varken de yardım bekliyorm ne yalan diyim ama nazlanmak değil ciddi anlamda benm hamileliklerim çok zor geciyor
Evet gelmiyor bende merak ettim@Kutsal_zebra sen nerdesin, iyi misin?
Ciddi bişey yoktur inşAllahKızlar ben çıkıyorum, kayınvalidem aradı şimdi sizin çocuk fenalaştı gelin diyor, hangisi bilmiyorum ya Gece ya Ponçik umarım kötü bir şey yoktur. iyi akşamlar
Neden kapalı balım? Açsana.Valla sayılara hiç bakmadım canım kusura bakma zaten benim profilim kapalı, sana geçer bidon ciciye söyleriz
Ne güzel acuk trip atacaktım atamadım bileValla sayılara hiç bakmadım canım kusura bakma zaten benim profilim kapalı, sana geçer bidon ciciye söyleriz
Neden kapalı balım? Açsana.
Ooov iyi cikmissinOy iki acemihaftasonu bi gaza basmışım 40 çıkmışım beee hey yavrum
Ne güzel acuk trip atacaktım atamadım bile
Bu hesabı kapatıp yeni açabilirsin aslında. Ben öyle yapmıştım.Kapatmıştım kaldı öyle bir de eşim kk ya girdiğimi biliyor, nickime filan ulaşırsa girer bakmaya filan kalkar dedim kapalı kaldı öyle :)
İlkinde resmen serumluktim hicbirsey yiyemiyorumBenim de hem de bulantim hem de ağrılarım çok oluyor
Evet gelmiyor bende merak ettim
Bu hesabı kapatıp yeni açabilirsin aslında. Ben öyle yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?