- 12 Haziran 2019
- 19.819
- 122.243
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.021
Evet öyle olacaktiYok benim hiç gözüm yok bidonda filan :))) zaten sen alacaktın öyle kararlamistik sanki
Yine benim yüzümden kaçtıama hiç farketmedim cidden
Baban kral laf söylemiş yanlızİlkinde resmen serumluktim hicbirsey yiyemiyorum
İkinci daha rahattı ama yine vardı
Kardesm gelmiş bu üçüncü bunyen alışmıştır ne bu dedi babamda bı çıkıştı hepsi bir mi sen bı çek bakalım mide bulantısı ablana böyle diyemezsin demişti
Küçümsenecek bişey degil
Herkes kendindn sormlu
Herkesin hormonu farklı çalışıyor bu süreçte
Üzdün ama şimdiÇok girmeye fırsat bulamayacağım zaten işe başlayınca hiç uğraşmaya değmez :)
Ah ah limonsuz benBaban kral laf söylemiş yanlızevet kuzum herkesin farklı. Bende isterdim acuk fazla dinleneyim ama kızım küçüktü. Neyse kısmet artık. Belki birgun bende premses olurum
Gitmeeeeee gitmeeeeeÇok girmeye fırsat bulamayacağım zaten işe başlayınca hiç uğraşmaya değmez :)
Geçmiş olsunKızlar ben çıkıyorum, kayınvalidem aradı şimdi sizin çocuk fenalaştı gelin diyor, hangisi bilmiyorum ya Gece ya Ponçik umarım kötü bir şey yoktur. iyi akşamlar
Gitmeeeeee gitmeeeee
Civitmayip biseylerini cikarmadiktan sonra premseslik her kadının hakkıAh ah limonsuz ben
İkincide büyük oğlum 9 aylikti hamile kaldigimda vee cidden çok zorlandım hem gurbetteyim hem de aşırı kusuyorm
Biberon dan biberon kokusundan hala nefrt ediyorm
Smdi bu kdr zaman sonra ailemin yanına geldiysem biraz da premseslik bnmde hakkım
Gitmem lazimmmm hakimler savcılar avukatlar beni bekliyorr
Gitmezsem kendim sanık olacağım borçlar yüzünden
Civitmayip biseylerini cikarmadiktan sonra premseslik her kadının hakkı
Kadın hakkı diye bişey yoktur çünkü hakkı erkek ismidiray o iğrenç espri aklima geldi
Git gideceksen beklemeeee
Farklı değilsin sendeeee
Lütfen bunu demedm deCivitmayip biseylerini cikarmadiktan sonra premseslik her kadının hakkı
Kadın hakkı diye bişey yoktur çünkü hakkı erkek ismidiray o iğrenç espri aklima geldi
Demeee o kdr.mo gelmeyeceksinDoğurursun haberini alamam belki ahhh ahh
Yok yavvv o kadar da degildir hazaarrDoğurursun haberini alamam belki ahhh ahh
Demez olaydımLütfen bunu demedm de
Bu gözler bunu okumadı Deeee
Lutfeeegggnnnn
Hafizamxan üç saniyeyi nasıl silicem smdiDemez olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?