Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet birtakım bazı hususlara muhteşem parmaklarımı basmaya geldim, bismillah.
Öncelikle K Kendinisevenbirii kuzum gelen de Allah'tan gelmeyende.. Sen zaten bunu bilecek olgunlukta bir kızsın. Kan testin çıkmadan birşey konuşmak doğru olmaz. Kan testin çıkar çıkmaz bizi bilgilendir. Vallahi meraktan çatlayan gacı dolu bura, ♥
İkinci bir hususta @Cay6 @patilibirhayat kız öyle hamilelik mi olur be ne sıkıcı Hamile dediğin nazlı olur. İçinde dünya taşıyorsun, hayat taşıyorsun, yahu çoğalıyorsun. Kolay mı dünyaya insan getirmek.. Eşten normalde ilgi göremeyen kadınların sığındığı ilgi limanı olarak da görmüyorum. Misal ben eşimden fazlasıyla ilgi görmeme rağmen normalde de nazlıyımdır, siz bide beni hamileyken görün Her kadın 9 ay prenses olmayı hak eder. Ki zaten hamileler prensestir ve dünyanın en güzel kadınlarıdır bence
Kertenkelelerim öte yandan @Kutsal_zebra birkaç gün önce (yine) buraların ona iyi gelmediğini söyleyerek (yine) girmeme kararı aldığını (yine) msj attı. Bende kendisine (yine) neden iyi gelmiyor diye sordum. Ve cevap vermedi.. Bende ona (yine) küstüm.
Vallahi gelen gelir, gidene eyvallah artık ne yapayım. Bize de mi lololo yani.. Beklerim birkaç gün daha gelmezse karışmam. Yettiyse yetti.
@Elhan başın sağolsun kıymetli kertenkelem Gelip de nasıl olduğunu yazsan keşke.. Aklımız sende
Ben başka neye parmak basıcaktım ya Neyse aklıma geldikçe basarım.
Allahım etiketlerim çıksın amin

Geçmiş olsun canım ❤

Allah razı olsun canım benim

Yaaa üzüldüm canım boğaz ağrısı, ishal salgını var herkes dökülüyor

yeni geldik eve biz de negom antibiyotik verdi doktor. cuma günü tekrar gidicez. tam teşhis koyamadı. ama ciğerlerine inmemis çok şükür:)

bizimki de salgıdir belki ben de bayadir hastayim hala iyileşme olmadi tam olarak

B Brunello Cicinelli
Hoşgeldin cicimmm
Ben yine bir yanlış yaptım, heyecanlı heyecanlı yardirirken mesaj sayısını farketmedim
Bidon elimde kaldı. Biliyorsun profilim kapalı, şimdilik açmayı da istemiyorum pek, benden sonra gelene devretse bu seferlik şiirin, Limonsuzzcay a gitse olur mu acaba?

Sağol canım. Evet salgınmış Dünden beri toparladı şükür sesi düzeldi. Doktorumuz çok iyi o yüzden doktora götürmekten çekinmiyorum. Hemen ilaç vermiyor.
Size de çok geçmiş olsun.

ya çok sevindim bizim doktordan yana yüzümüz pek gulmemisti bugünkü doktordan ben de memnunum. antibiyotik istemeye istemeye verdi. ama özellikle dedi antibiyotik vermek en son başvurdugumuz şey ama sizin durumunuzda şart diye.
inşallah toparlar çabucak kuzular

Çok geçmiş olsun tatlım şifa versin allahh
Kreşe götürüyor musun? Dinlense evde biraz daha iyi olmaz mı

Olur kuzum. Hoşgeldin bu arada.

Yani herkes istedgni yapmakta serbest isterse yatsin karistigimiz yok sadece sebepsjz rahatsizligi tehlikesi yokken durumu abartili yasayanlara tahammulum yok bu da beni ilgilendiren sahsi duygu ve dusuncem sadece

Hoşbuldum diloşum nasılsın
İyim tatlım nasıl olayım iş güç yaptım
Duş fln Alicam biraz işlerim var yarın hastahaneye gidicem sabah histeroskopi amilyatina giricem anestezi fln alıp ufak bir operasyon geciricem kuuzm

Yani herkes istedgni yapmakta serbest isterse yatsin karistigimiz yok sadece sebepsjz rahatsizligi tehlikesi yokken durumu abartili yasayanlara tahammulum yok bu da beni ilgilendiren sahsi duygu ve dusuncem sadece
Kuzum yukarıdaki msj da yazdım ama bidaha yazayım. Hiçbir tehlikem olmasa bile deli gibi abartılı ve nazlı bir hamilelik yaşamaya şimdiden and içmiş durumdayım
Hamile dediğin öyle nazsız olmaz. O ne yahu öyle.

İyim tatlım nasıl olayım iş güç yaptım
Duş fln Alicam biraz işlerim var yarın hastahaneye gidicem sabah histeroskopi amilyatina giricem anestezi fln alıp ufak bir operasyon geciricem kuuzm
O nedir diloşum. Çok geçmiş olsun. Problem ne tam olarak

O nedir diloşum. Çok geçmiş olsun. Problem ne tam olarak
Canım problem yok ki belki de vardır onu tam bilmiyoruz doktor istedi Rahime bakilacakmis kamerayla fln temzileme yapılacakmış tüp acikmi kapalı mı vs biseylere bakilacakmis kuuzm inşallah bişey yoktur

Canım problem yok ki belki de vardır onu tam bilmiyoruz doktor istedi Rahime bakilacakmis kamerayla fln temzileme yapılacakmış tüp acikmi kapalı mı vs biseylere bakilacakmis kuuzm inşallah bişey yoktur
Rahim filmin çekildi mi kuzum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…