- 12 Haziran 2019
- 19.819
- 122.243
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.041
Giit giit giit meeee duurrrr ne olursun gitme kal yalan soyledim... De denebilir bence
Yılmaz Erdoğan in "herşey yazılabilir bir beyaz kağıda" şiiri geldi aklimaGiit giit giit meeee duurrrr ne olursun gitme kal yalan soyledim... De denebilir bence
Benmki iyilesti cok sukur cnm pazar gunu dogmgnunu kutladik mutluydu cok resmen bilincli olarak heves edip istemisti dgmgnu olyni
Geçmiş olsun canım ❤
Yaaa üzüldümcanım boğaz ağrısı, ishal salgını var herkes dökülüyor
Sağol canım. Evet salgınmışDünden beri toparladı şükür sesi düzeldi. Doktorumuz çok iyi o yüzden doktora götürmekten çekinmiyorum. Hemen ilaç vermiyor.
Size de çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun canım benim
yeni geldik eve biz de negom antibiyotik verdi doktor. cuma günü tekrar gidicez. tam teşhis koyamadı. ama ciğerlerine inmemis çok şükür:)
bizimki de salgıdir belki ben de bayadir hastayim hala iyileşme olmadi tam olarak
Olur kuzum. Hoşgeldin bu arada.B Brunello Cicinelli
Hoşgeldin cicimmm
Ben yine bir yanlış yaptım, heyecanlı heyecanlı yardirirken mesaj sayısını farketmedim
Bidon elimde kaldı. Biliyorsun profilim kapalı, şimdilik açmayı da istemiyorum pek, benden sonra gelene devretse bu seferlik şiirin,Limonsuzzcay a gitse olur mu acaba?
Olur kuzum. Hoşgeldin bu arada.
Yani herkes istedgni yapmakta serbest isterse yatsin karistigimiz yok sadece sebepsjz rahatsizligi tehlikesi yokken durumu abartili yasayanlara tahammulum yok bu da beni ilgilendiren sahsi duygu ve dusuncem sadeceBende bu genellemelerden hoşlanmıyorum, sakınan yatmak zorunda olanların hepsi de prenses modunda değil.
İlk hamileliğimde doğuma bir hafta kala dip köşe temizlik yapmış cam silmiş insanım.
Arada bir düşük oldu, sonra iki numara oldu. İlkte ki gibi hareket ettiğim için, temizlik yaparken 16.haftada az kalsın kaybediyordum, rahim ağzına indi düşüyordu. Sonra iğne, ilaçla dokuz ayı tamamladım, ev süpürmem bile yasaktı.
O yüzden hamilelik hastalık değildir vs laflarından hiç hoşlanmıyorum.
Kaldı ki hiç bir riskim olmasa bile kime ne istersem dokuz ay yatarım yani, beden benim hayat beni beni benim.
Kadınlardan şu hayatta gücünün üstünde çok şey bekleniyor zaten, bıraksınlar da hamileyken keyif yapıp değerli hissetsinler bari.
Hoşbuldum diloşum nasılsın
İyim tatlım nasıl olayım iş güç yaptımHoşbuldum diloşum nasılsın
Kuzum yukarıdaki msj da yazdım ama bidaha yazayım. Hiçbir tehlikem olmasa bile deli gibi abartılı ve nazlı bir hamilelik yaşamaya şimdiden and içmiş durumdayımYani herkes istedgni yapmakta serbest isterse yatsin karistigimiz yok sadece sebepsjz rahatsizligi tehlikesi yokken durumu abartili yasayanlara tahammulum yok bu da beni ilgilendiren sahsi duygu ve dusuncem sadece
O nedir diloşum. Çok geçmiş olsun. Problem ne tam olarakİyim tatlım nasıl olayım iş güç yaptım
Duş fln Alicam biraz işlerim var yarın hastahaneye gidicem sabah histeroskopi amilyatina giricem anestezi fln alıp ufak bir operasyon geciricem kuuzm
Canım problem yok ki belki de vardır onu tam bilmiyoruz doktor istedi Rahime bakilacakmis kamerayla fln temzileme yapılacakmış tüp acikmi kapalı mı vs biseylere bakilacakmis kuuzm inşallah bişey yokturO nedir diloşum. Çok geçmiş olsun. Problem ne tam olarak
Rahim filmin çekildi mi kuzum?Canım problem yok ki belki de vardır onu tam bilmiyoruz doktor istedi Rahime bakilacakmis kamerayla fln temzileme yapılacakmış tüp acikmi kapalı mı vs biseylere bakilacakmis kuuzm inşallah bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?