Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Calismak bazen bir tercih degil mecburiyet oluyor cnm herkes evnde istedgi zaman yatip kalkip yemegni rhatca yapmak yemek ister ... ama ben karnim burnumda gece uyuyamayip sabah uyku bastirip artk bayldgmda kalkip ise gidip calisiyorsam , mide bulantilarimdan ofis lavabo arasndan mekik dokuyarak caliyorsam aksam eve gelirken sismis bacaklarla ayaklarimi dikip yatip onume yemegm gelemiyorsa vs vs kalkip hamilelgnde bi riski olmayan saglk sorunu yasamayan kisi bana ay ay amanda hamileym de hamileym demesin en azndan bana demesin

Canım problem yok ki belki de vardır onu tam bilmiyoruz doktor istedi Rahime bakilacakmis kamerayla fln temzileme yapılacakmış tüp acikmi kapalı mı vs biseylere bakilacakmis kuuzm inşallah bişey yoktur

Canım şimdiden geçmiş olsun, inşallah sıkıntısız geçer hemen

Rahim filmin çekildi mi kuzum?
Evet CNm onu çok önceden çektirdim temiz çıktı bu da farklı bişeymis anestizi alınıp yapılıyormus kanama fln olurmuş aman beni boşver kuuzm
Sen nasılsın apartmandaki sorunlar çözüldü mü cnm

Onu yaşamak da senin seçimin ne diyelim şimdi.
Sana aslında bişey diyen yok ama maalesef üzülerek söylüyorum muhalefetsin herşeye

Senin barnahlarini da seni de yerim
Nazlı kelebeğim benm
B Brunello Cicinelli

O zaman yandilar vallahi yandilar seninkiler
Ye benim barmacıklarımı
Vallahi herkesi şimdiden uyardım. Zaten uyarmama da gerek yok herkes başına gelecekleri biliyor
Gebeliğimi korku dolu gözlerle bekleyen başını kardeşim ve annemin oluşturduğu bir kesim var

Yani bende bunlardan bahseduyorum neden karsit yazismalar yaziliyor anlayamadim da herneyse ...

Uyardın mi bı de
Jajabssbbdjsndbdk

Valla sendn korkulur Yaaa

Ama zamanında sende ablana çok şey yaptın yapmazsa smdi önce ben dikilirim kapısına

Canim sennki naz degil durumunu burda anlatiyosun dedgn.gbi annende yakn ve 2 cock dha var . Elbet yardimlasacaksiniz fakat benim bahsettgm ornek verdgm.durumla alakasiz

Yapışıklık falan yoksa çok iyi diloşum İnşallah bu seferki de temiz çıkar. Ya da bir problem varsa hemen belirlenir ki hemen tedavi olup çözülsün. Bu arada niye boşverecekmişim kız seni, vermem veremem
Apartmandaki sorunlar karşı daire ses yalıtımı yaptırana kadar çözülmez diloşum. Onlar ev sahibi, biz kiracıyız. Zaten tüm dairelerden şikayet ediyor adam, yaptırsın da hepimiz kurtulalım. Evde nefes alasım yok ses gidecek diye..

Yani herkes istedgni yapmakta serbest isterse yatsin karistigimiz yok sadece sebepsjz rahatsizligi tehlikesi yokken durumu abartili yasayanlara tahammulum yok bu da beni ilgilendiren sahsi duygu ve dusuncem sadece
İşte bu da kimseyi ilgilendirmiyor, sen sırtında taşımıyorsun değil mi, benimde şahsi duygu düşüncem bu aynen

Napıyon kız bende uzun süre gelemedim ameliyat oldum tüpüm alındı herşey sağlıklı bir bebiş için inşallah nasip olur

Yazdım yazdım sildim.

İyim tatlım nasıl olayım iş güç yaptım
Duş fln Alicam biraz işlerim var yarın hastahaneye gidicem sabah histeroskopi amilyatina giricem anestezi fln alıp ufak bir operasyon geciricem kuuzm
Geçmiş olsun canım nedenn yapılcak bu işlem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…