- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.061
Calismak bazen bir tercih degil mecburiyet oluyor cnm herkes evnde istedgi zaman yatip kalkip yemegni rhatca yapmak yemek ister ... ama ben karnim burnumda gece uyuyamayip sabah uyku bastirip artk bayldgmda kalkip ise gidip calisiyorsam , mide bulantilarimdan ofis lavabo arasndan mekik dokuyarak caliyorsam aksam eve gelirken sismis bacaklarla ayaklarimi dikip yatip onume yemegm gelemiyorsa vs vs kalkip hamilelgnde bi riski olmayan saglk sorunu yasamayan kisi bana ay ay amanda hamileym de hamileym demesin en azndan bana demesinÖyle olanların da kendi tercihi sonuçta, kime ne? Sırtımızda taşımıyoruz sonuçta. Karnı burnunda çalışanlar da kendi için çalışıyor, o yatmayı tercih edenler için değil.
Yani herkes birbirinin tercihine saygı duymalı.
Canım problem yok ki belki de vardır onu tam bilmiyoruz doktor istedi Rahime bakilacakmis kamerayla fln temzileme yapılacakmış tüp acikmi kapalı mı vs biseylere bakilacakmis kuuzm inşallah bişey yoktur
Evet CNm onu çok önceden çektirdim temiz çıktı bu da farklı bişeymis anestizi alınıp yapılıyormus kanama fln olurmuş aman beni boşver kuuzmRahim filmin çekildi mi kuzum?
Sağol kuzum benim insallah sıkıntısız bir şekilde bunu da atlatirim cnmCanım şimdiden geçmiş olsun, inşallah sıkıntısız geçer hemen
Onu yaşamak da senin seçimin ne diyelim şimdi.Calismak bazen bir tercih degil mecburiyet oluyor cnm herkes evnde istedgi zaman yatip kalkip yemegni rhatca yapmak yemek ister ... ama ben karnim burnumda gece uyuyamayip sabah uyku bastirip artk bayldgmda kalkip ise gidip calisiyorsam , mide bulantilarimdan ofis lavabo arasndan mekik dokuyarak caliyorsam aksam eve gelirken sismis bacaklarla ayaklarimi dikip yatip onume yemegm gelemiyorsa vs vs kalkip hamilelgnde bi riski olmayan saglk sorunu yasamayan kisi bana ay ay amanda hamileym de hamileym demesin en azndan bana demesin
Ye benim barmacıklarımıSenin barnahlarini da seni de yerim
Nazlı kelebeğim benm
B Brunello Cicinelli
O zaman yandilar vallahi yandilar seninkiler
Yani bende bunlardan bahseduyorum neden karsit yazismalar yaziliyor anlayamadim da herneyse ...Zaten bu durum kimseyi ilgilendirmez ki canım biz aksini ima etmedik.. Senin dediğin sakıncalı tehlikeli durum cok farklı bir mevzu. Ben hamileyim ev süpüremem diyen insanlar tanıyorum hiç bir riski sıkıntısı olmadığı halde.. en kolay teyzemin kızı. Eşinin cok afedersiniz ağzına etti hamileyim diye diye her seferinde böbürlenerek anlatır. Bana göre hoş değil. Dünyada ki tek hamile sen değilsin ya da tek sen doğurmadın diye her seferinde söylerim :) hamileym ev süpüremem riskli derdi hafta da 5 gün eşi ile olurdu risk varsa cinsellik içinde vardır o halde ?
Keyif için yatan, hamileliği kullanan herkes benim gözümde maalesef piremses :) zaruri durumlar hariç
Uyardın mi bı deYe benim barmacıklarımı
Vallahi herkesi şimdiden uyardım. Zaten uyarmama da gerek yok herkes başına gelecekleri biliyor
Gebeliğimi korku dolu gözlerle bekleyen başını kardeşim ve annemin oluşturduğu bir kesim var
Canim sennki naz degil durumunu burda anlatiyosun dedgn.gbi annende yakn ve 2 cock dha var . Elbet yardimlasacaksiniz fakat benim bahsettgm ornek verdgm.durumla alakasizValla bnde annemden bekliyorm yakinsam ciddi anlamda bişey yapamıyorsam iki de çocuğum varsa
Tabiki olmasa kendi başının çaresini bakmak zorundasın ama varken de yardım bekliyorm ne yalan diyim ama nazlanmak değil ciddi anlamda benm hamileliklerim çok zor geciyor
Yapışıklık falan yoksa çok iyi diloşumEvet CNm onu çok önceden çektirdim temiz çıktı bu da farklı bişeymis anestizi alınıp yapılıyormus kanama fln olurmuş aman beni boşver kuuzm
Sen nasılsın apartmandaki sorunlar çözüldü mü cnm
Tam o zaman diyipCanim sennki naz degil durumunu burda anlatiyosun dedgn.gbi annende yakn ve 2 cock dha var . Elbet yardimlasacaksiniz fakat benim bahsettgm ornek verdgm.durumla alakasiz
İşte bu da kimseyi ilgilendirmiyor, sen sırtında taşımıyorsun değil mi, benimde şahsi duygu düşüncem bu aynenYani herkes istedgni yapmakta serbest isterse yatsin karistigimiz yok sadece sebepsjz rahatsizligi tehlikesi yokken durumu abartili yasayanlara tahammulum yok bu da beni ilgilendiren sahsi duygu ve dusuncem sadece
Napıyon kız bende uzun süre gelemedim ameliyat oldum tüpüm alındı herşey sağlıklı bir bebiş için inşallah nasip olurEvet birtakım bazı hususlara muhteşem parmaklarımı basmaya geldim, bismillah. Eki Görüntüle 2547293
Öncelikle @Kendinisevenbirii kuzum gelen de Allah'tan gelmeyende.. Sen zaten bunu bilecek olgunlukta bir kızsın. Kan testin çıkmadan birşey konuşmak doğru olmaz. Kan testin çıkar çıkmaz bizi bilgilendir. Vallahi meraktan çatlayan gacı dolu bura, ♥
İkinci bir hususta @Cay6 @patilibirhayat kız öyle hamilelik mi olur be ne sıkıcıHamile dediğin nazlı olur. İçinde dünya taşıyorsun, hayat taşıyorsun, yahu çoğalıyorsun. Kolay mı dünyaya insan getirmek.. Eşten normalde ilgi göremeyen kadınların sığındığı ilgi limanı olarak da görmüyorum. Misal ben eşimden fazlasıyla ilgi görmeme rağmen normalde de nazlıyımdır, siz bide beni hamileyken görün Her kadın 9 ay prenses olmayı hak eder. Ki zaten hamileler prensestir ve dünyanın en güzel kadınlarıdır bence
Kertenkelelerim öte yandan @Kutsal_zebra birkaç gün önce (yine) buraların ona iyi gelmediğini söyleyerek (yine) girmeme kararı aldığını (yine) msj attı. Bende kendisine (yine) neden iyi gelmiyor diye sordum. Ve cevap vermedi.. Bende ona (yine) küstüm.
Vallahi gelen gelir, gidene eyvallah artık ne yapayım. Bize de mi lololo yani.. Beklerim birkaç gün daha gelmezse karışmam. Yettiyse yetti.
@Elhan başın sağolsun kıymetli kertenkelemGelip de nasıl olduğunu yazsan keşke.. Aklımız sende
Ben başka neye parmak basıcaktım yaNeyse aklıma geldikçe basarım.
Allahım etiketlerim çıksın amin
Evet vardi Allah tan yetisti cok guzel gecti cnm sag ol oglun.nasl oldu doktora goturdunmu yazdyaan gormedimyaaa ne güzel maşallah
elektrikler var mıydı peki yetisti mi herşey:)
Yazdım yazdım sildim.Calismak bazen bir tercih degil mecburiyet oluyor cnm herkes evnde istedgi zaman yatip kalkip yemegni rhatca yapmak yemek ister ... ama ben karnim burnumda gece uyuyamayip sabah uyku bastirip artk bayldgmda kalkip ise gidip calisiyorsam , mide bulantilarimdan ofis lavabo arasndan mekik dokuyarak caliyorsam aksam eve gelirken sismis bacaklarla ayaklarimi dikip yatip onume yemegm gelemiyorsa vs vs kalkip hamilelgnde bi riski olmayan saglk sorunu yasamayan kisi bana ay ay amanda hamileym de hamileym demesin en azndan bana demesin
Geçmiş olsun canım nedenn yapılcak bu işlemİyim tatlım nasıl olayım iş güç yaptım
Duş fln Alicam biraz işlerim var yarın hastahaneye gidicem sabah histeroskopi amilyatina giricem anestezi fln alıp ufak bir operasyon geciricem kuuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?