Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim yerim seni yok aşkım tertemiz de bakalım bir de bunu yaptıralım
Şuna bak evinde rahat ettirmiyor insanlar nasıl cahil kalmışlar yazık
Sen herşeyin üstesinden gelirsin kuzum senin huzurun yerinde olsun da

Smdi okudum cnm cok cok gecms olsn Allah sifalar versn

Napıyon kız bende uzun süre gelemedim ameliyat oldum tüpüm alındı herşey sağlıklı bir bebiş için inşallah nasip olur ❤
Evet Bayadır yoktun minik Geçmiş olsun tüpün neden alındı yahu.

Canim sennki naz degil durumunu burda anlatiyosun dedgn.gbi annende yakn ve 2 cock dha var . Elbet yardimlasacaksiniz fakat benim bahsettgm ornek verdgm.durumla alakasiz
İsterse naz da yapar, bundan bahsediyoruz anlıyor musun cay? Nazı kocasına, anasına bilmem nesine yapıyor ya hani, kime ne!!??

Canım problem yok ki belki de vardır onu tam bilmiyoruz doktor istedi Rahime bakilacakmis kamerayla fln temzileme yapılacakmış tüp acikmi kapalı mı vs biseylere bakilacakmis kuuzm inşallah bişey yoktur
Rahm filmi cekilceksn gal ba cnm smdiden cok gecms olsun

Nego C Cay6 ByNkoaLa
Birbirimize fikir dayatmaktan vaz mı geçsek acaba?
Herkes fikrini söyledi neden uzuyor ki konu?
Cay6 sanırım görmezden gelmiş beni yazdıklarımı görmüyor zaten siz uzatmayın bari yahu.
Bencede hamileler prensestir ve nazlı olmalıdır ama herkesin düşüncesi kendine.. Cay6 başkası senin gibi düşünmediği zaman, başkası senin yaptığını yapmadığı zaman, başkası senin tam zıttın bir durumda olduğu zaman sinirlenip muhalefet oluşturmaktan acilen vazgeçmelisin. Nacizane..

Onu yaşamak da senin seçimin ne diyelim şimdi.
Sana aslında bişey diyen yok ama maalesef üzülerek söylüyorum muhalefetsin herşeye
Bana olmasa da gorusume karsi denjlen seylere kendi capimda kendi dusuncelerimi anlatarak cevap veriyorum muhalefetlikse bu ozaman burda kmse kendi dusuncelerini belirtmesin diyin ben de demem ayrica tek ben degl ayni goruste 2 3 kisi oldgmz halde ben daha minnos minnos tarzda yazmadfm icin sert geliyorum heralde ... neyse

Yok ben kapattım konuyu madannom

Tam canim

Hamileler dünyaya yük ve tosi
Senin o barnaklarını yirim yirim
Canı mutlaka kullan, ağız kokusu oluştuysa dil beyaz pas rengine döndüyse antibiyotik şart. Rabbim şifa versin
İyim tatlım nasıl olayım iş güç yaptım
Duş fln Alicam biraz işlerim var yarın hastahaneye gidicem sabah histeroskopi amilyatina giricem anestezi fln alıp ufak bir operasyon geciricem kuuzm
İnşaallah bunun sonunda kendi kendine hamile kalırsın öyle olan çok var
Yap kız yapmazsan öperim seni
Canım problem yok ki belki de vardır onu tam bilmiyoruz doktor istedi Rahime bakilacakmis kamerayla fln temzileme yapılacakmış tüp acikmi kapalı mı vs biseylere bakilacakmis kuuzm inşallah bişey yoktur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…