- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.081
Canım benimYapışıklık falan yoksa çok iyi diloşumİnşallah bu seferki de temiz çıkar. Ya da bir problem varsa hemen belirlenir ki hemen tedavi olup çözülsün. Bu arada niye boşverecekmişim kız seni, vermem veremem
Apartmandaki sorunlar karşı daire ses yalıtımı yaptırana kadar çözülmez diloşum. Onlar ev sahibi, biz kiracıyız. Zaten tüm dairelerden şikayet ediyor adam, yaptırsın da hepimiz kurtulalım. Evde nefes alasım yok ses gidecek diye..
Smdi okudum cnm cok cok gecms olsn Allah sifalar versnAllah razı olsun canım benim
yeni geldik eve biz de negom antibiyotik verdi doktor. cuma günü tekrar gidicez. tam teşhis koyamadı. ama ciğerlerine inmemis çok şükür:)
bizimki de salgıdir belki ben de bayadir hastayim hala iyileşme olmadi tam olarak
Evet Bayadır yoktun minikNapıyon kız bende uzun süre gelemedim ameliyat oldum tüpüm alındı herşey sağlıklı bir bebiş için inşallah nasip olur ❤
Tıkanıklık ve şişkinlik vardı canım hamileliği engelliyorEvet Bayadır yoktun minikGeçmiş olsun tüpün neden alındı yahu.
İsterse naz da yapar, bundan bahsediyoruz anlıyor musun cay? Nazı kocasına, anasına bilmem nesine yapıyor ya hani, kime ne!!??Canim sennki naz degil durumunu burda anlatiyosun dedgn.gbi annende yakn ve 2 cock dha var . Elbet yardimlasacaksiniz fakat benim bahsettgm ornek verdgm.durumla alakasiz
Rahm filmi cekilceksn gal ba cnm smdiden cok gecms olsunCanım problem yok ki belki de vardır onu tam bilmiyoruz doktor istedi Rahime bakilacakmis kamerayla fln temzileme yapılacakmış tüp acikmi kapalı mı vs biseylere bakilacakmis kuuzm inşallah bişey yoktur
Geçmiş olsin canmmTıkanıklık ve şişkinlik vardı canım hamileliği engelliyor
Nego sinirlenince gözüme çok hoş geldinİsterse naz da yapar, bundan bahsediyoruz anlıyor musun cay? Nazı kocasına, anasına bilmem nesine yapıyor ya hani, kime ne!!??
Bana olmasa da gorusume karsi denjlen seylere kendi capimda kendi dusuncelerimi anlatarak cevap veriyorum muhalefetlikse bu ozaman burda kmse kendi dusuncelerini belirtmesin diyin ben de demem ayrica tek ben degl ayni goruste 2 3 kisi oldgmz halde ben daha minnos minnos tarzda yazmadfm icin sert geliyorum heralde ... neyseOnu yaşamak da senin seçimin ne diyelim şimdi.
Sana aslında bişey diyen yok ama maalesef üzülerek söylüyorum muhalefetsin herşeye
Yok ben kapattım konuyu madannomNego C Cay6 ByNkoaLa
Birbirimize fikir dayatmaktan vaz mı geçsek acaba?
Herkes fikrini söyledi neden uzuyor ki konu?
Cay6 sanırım görmezden gelmiş beni yazdıklarımı görmüyor zatensiz uzatmayın bari yahu.
Bencede hamileler prensestir ve nazlı olmalıdır ama herkesin düşüncesi kendine.. Cay6 başkası senin gibi düşünmediği zaman, başkası senin yaptığını yapmadığı zaman, başkası senin tam zıttın bir durumda olduğu zaman sinirlenip muhalefet oluşturmaktan acilen vazgeçmelisin. Nacizane..
Tam canimBana olmasa da gorusume karsi denjlen seylere kendi capimda kendi dusuncelerimi anlatarak cevap veriyorum muhalefetlikse bu ozaman burda kmse kendi dusuncelerini belirtmesin diyin ben de demem ayrica tek ben degl ayni goruste 2 3 kisi oldgmz halde ben daha minnos minnos tarzda yazmadfm icin sert geliyorum heralde ... neyse
Yok ben kapattım konuyu madannom
Cay6 ya benim yazdıklarımı görüp görmediğini sorar mısın. Sanırım görmezden gelmiş.Yok ben kapattım konuyu madannom
Hamileler dünyaya yük ve tosiValla ev süpürmemekse prenseslik ben de 9 ay boyunca ev süpürmedim, hiç riskim de yoktu, süpürmeyeyim de demedim ama eşim bırakmadı bana, o süpürdü. Şimdi bu ayıp mı yani ne alaka? Ya da prenseslik mi yapmış oldum?
Övünerek de söylerim her yerde, eşim bana hamileyken ev süpürttürmedi diye çünkü demek ki hassas davrandı bana sağolsun :) kötü birşey mi?
Çok bulantı da çektim 9 ay hamileliğin 7 ayında kustum, hastanelik oldum haftada 2 kez serum yedim, hamileyken cerrahi operasyon bile geçirdim ama çalıştım da, matah birşey mi yani :)
Of neyse saçma saçma şeyler
Senin o barnaklarını yirim yirimEvet birtakım bazı hususlara muhteşem parmaklarımı basmaya geldim, bismillah. Eki Görüntüle 2547293
Öncelikle @Kendinisevenbirii kuzum gelen de Allah'tan gelmeyende.. Sen zaten bunu bilecek olgunlukta bir kızsın. Kan testin çıkmadan birşey konuşmak doğru olmaz. Kan testin çıkar çıkmaz bizi bilgilendir. Vallahi meraktan çatlayan gacı dolu bura, ♥
İkinci bir hususta @Cay6 @patilibirhayat kız öyle hamilelik mi olur be ne sıkıcıHamile dediğin nazlı olur. İçinde dünya taşıyorsun, hayat taşıyorsun, yahu çoğalıyorsun. Kolay mı dünyaya insan getirmek.. Eşten normalde ilgi göremeyen kadınların sığındığı ilgi limanı olarak da görmüyorum. Misal ben eşimden fazlasıyla ilgi görmeme rağmen normalde de nazlıyımdır, siz bide beni hamileyken görün Her kadın 9 ay prenses olmayı hak eder. Ki zaten hamileler prensestir ve dünyanın en güzel kadınlarıdır bence
Kertenkelelerim öte yandan @Kutsal_zebra birkaç gün önce (yine) buraların ona iyi gelmediğini söyleyerek (yine) girmeme kararı aldığını (yine) msj attı. Bende kendisine (yine) neden iyi gelmiyor diye sordum. Ve cevap vermedi.. Bende ona (yine) küstüm.
Vallahi gelen gelir, gidene eyvallah artık ne yapayım. Bize de mi lololo yani.. Beklerim birkaç gün daha gelmezse karışmam. Yettiyse yetti.
@Elhan başın sağolsun kıymetli kertenkelemGelip de nasıl olduğunu yazsan keşke.. Aklımız sende
Ben başka neye parmak basıcaktım yaNeyse aklıma geldikçe basarım.
Allahım etiketlerim çıksın amin
Allah razı olsun canım benim
yeni geldik eve biz de negom antibiyotik verdi doktor. cuma günü tekrar gidicez. tam teşhis koyamadı. ama ciğerlerine inmemis çok şükür:)
bizimki de salgıdir belki ben de bayadir hastayim hala iyileşme olmadi tam olarak
Canı mutlaka kullan, ağız kokusu oluştuysa dil beyaz pas rengine döndüyse antibiyotik şart. Rabbim şifa versinya çok sevindim bizim doktordan yana yüzümüz pek gulmemisti bugünkü doktordan ben de memnunum. antibiyotik istemeye istemeye verdi. ama özellikle dedi antibiyotik vermek en son başvurdugumuz şey ama sizin durumunuzda şart diye.
inşallah toparlar çabucak kuzular
İnşaallah bunun sonunda kendi kendine hamile kalırsınİyim tatlım nasıl olayım iş güç yaptım
Duş fln Alicam biraz işlerim var yarın hastahaneye gidicem sabah histeroskopi amilyatina giricem anestezi fln alıp ufak bir operasyon geciricem kuuzm
Yap kız yapmazsan öperim seniKuzum yukarıdaki msj da yazdım ama bidaha yazayım. Hiçbir tehlikem olmasa bile deli gibi abartılı ve nazlı bir hamilelik yaşamaya şimdiden and içmiş durumdayım
Hamile dediğin öyle nazsız olmaz. O ne yahu öyle.
Canım problem yok ki belki de vardır onu tam bilmiyoruz doktor istedi Rahime bakilacakmis kamerayla fln temzileme yapılacakmış tüp acikmi kapalı mı vs biseylere bakilacakmis kuuzm inşallah bişey yoktur
Bisey olmayacak gülüm ufak bir operasyon olucak sadece kuzum
Zaten beni bir kere yanlış da etiketlediMadanno mu
Şu an madonnanin gozleri yaşlı resmen, Madanno ne yahu, mado restoran gibi
Amin canım inşallahGeçmiş olsin canmm
İns hamileliğin oluşur hemen
Evet kzuum teşekkür ederim tatlımRahm filmi cekilceksn gal ba cnm smdiden cok gecms olsun
Benim de sol yumurtalıkda çikolata kisti var 6 cm olmuş, tosuncuk gibi maşallahTıkanıklık ve şişkinlik vardı canım hamileliği engelliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?