- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.101
Zaten beni bir kere yanlış da etiketledi
Elim sürmüş heralde dimiMadanno mu
Şu an madonnanin gozleri yaşlı resmen, Madanno ne yahu, mado restoran gibi
Elim sürmüş heralde dimi
Hamileyim benZaten beni bir kere yanlış da etiketledi
Tuhaf insnm belki ondnBence sen bu elim sürçtü bahanesiyle baya ciciye giydiriyorsun yalnız
Brunalli, madanno filan tuhaf şeyler
Tuhaf insnm belki ondn
Giydirmek ne yahu aaaa aaaa
Geçmiş olsun kuzum yumurtalık önemli diğer yumurtalığın ne durumdaBenim de sol yumurtalıkda çikolata kisti var 6 cm olmuş, tosuncuk gibi maşallah
O zaman ins çarçabuk geçer balımBisey olmayacak gülüm ufak bir operasyon olucak sadece kuzum
Tuhaf ve tatlıTuhaf değil çok tatlı bir insansın bence ❤❤
Vallahi burunlu murunlu birşeydi amaO zaman ne demişti, brunalli miydi neydi
Tuhaf ve tatlı
O senin tatliligin
Burun hassasiyetim var ya ondandır belkiVallahi burunlu murunlu birşeydi ama
Daha neler olacağız bakalım
Kendini nasil iyi hissedeceksen onu yap tosiUyuyor taklidi yaparak kızım ve Eşimden kurtuldum, gerçekten uyusam mı yarım saat naapsam
O zaman benimle yaşa sen, ben hep sinirliyimNego sinirlenince gözüme çok hoş geldin
Nego C Cay6 ByNkoaLa
Birbirimize fikir dayatmaktan vaz mı geçsek acaba?
Herkes fikrini söyledi neden uzuyor ki konu?
Cay6 sanırım görmezden gelmiş beni yazdıklarımı görmüyor zatensiz uzatmayın bari yahu.
Bencede hamileler prensestir ve nazlı olmalıdır ama herkesin düşüncesi kendine.. Cay6 başkası senin gibi düşünmediği zaman, başkası senin yaptığını yapmadığı zaman, başkası senin tam zıttın bir durumda olduğu zaman sinirlenip muhalefet oluşturmaktan acilen vazgeçmelisin. Nacizane..
Geçmiş olsun canımAmin canım inşallah ❤❤
Inan in bu aksam uzuldum rosss ben sandgnz gbi biri deglm sade 3 5 populer insanla fikrim uyusmuyosa bunu da yaziyorm kendimce kmseye zararli yazimlar demeden ... herkes istedgni yasamakta elbet ozgur sade ben gorunce tahamml.edemiyorm dedm baskasi eder baskasna normal gelir baskasi destekler beni.ilgilendirmez saygi da duyarim kendi fkrimi empoze etmeye calismam kmseye .Tam o zaman diyip
Uzlasalim boşver
Soğan kürü kisti erittiği gibi birçok şeye de zarar veriyor miniğim.Geçmiş olsun kuzum yumurtalık önemli diğer yumurtalığın ne durumdabu arada çok kür araştırdım yaptım bnm tüplere bi faydası olmadı ama soğan kürü kistleri eritiyormuş denemek istersen
Al bir ortak nokta dahaO zaman benimle yaşa sen, ben hep sinirliyim
Geçmiş olsun canım
Brunolar da seni sever bilirsinBurun hassasiyetim var ya ondandır belki
Burunları çok severm
Hele brunolari daha çok
Canım iki tüp Bebek olunca acaba rahim de mi sıkıntı var diye bakilacakmisGeçmiş olsun canım nedenn yapılcak bu işlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?