Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa bn sadece sende gördüğümü söyledim popülerlik falan değil ki konu
Hepimiz güzelce fikirlermizi söylüyoruz birimize uyar birimize uymaz hepimiz farklıyız sonuçta
Yine de.kirdiysam kusura bakma
Hamilelik premsesligime ver

Çok geçmiş olsun tatlım şifa versin allahh
Kreşe götürüyor musun? Dinlense evde biraz daha iyi olmaz mı

sağol tosiam sen de hoşgeldin kuzum
goturmicem kuzu doktor da istirahat etsin dedi. gece kaliteli uyuyamaz direnci düşer evde bakacak biri varsa gondermeyin dedi. evde takilcaz poncikle :)

sağol tosiam sen de hoşgeldin kuzum
goturmicem kuzu doktor da istirahat etsin dedi. gece kaliteli uyuyamaz direnci düşer evde bakacak biri varsa gondermeyin dedi. evde takilcaz poncikle :)
Hoşgeldin samoşum. Minik mi hasta?

TE="samdan, post: 61523315, member: 834752"]
Allah razı olsun canım benim

yeni geldik eve biz de negom antibiyotik verdi doktor. cuma günü tekrar gidicez. tam teşhis koyamadı. ama ciğerlerine inmemis çok şükür:)

bizimki de salgıdir belki ben de bayadir hastayim hala iyileşme olmadi tam olarak
[/QUOTE]
Allah şifa versin kuzum benim çabuk geçer inşAllah Tatlı mısın sen? Bal mısın sen
Canım problem yok ki belki de vardır onu tam bilmiyoruz doktor istedi Rahime bakilacakmis kamerayla fln temzileme yapılacakmış tüp acikmi kapalı mı vs biseylere bakilacakmis kuuzm inşallah bişey yoktur
İnşAllah temiz çıkar tatlim
C Cay6 neden bana cevap vermiyorsun kuzu, yoksa beni beğenmiyor musun
Peki ya sen neden bana bişey yazmadın? Artık beni sevmiyor musun
Napıyon kız bende uzun süre gelemedim ameliyat oldum tüpüm alındı herşey sağlıklı bir bebiş için inşallah nasip olur ❤
Allahin iziyle olur İnşAllah canım benim

Hoşgeldin samoşum. Minik mi hasta?

aynen kuzum. bugün ilaçlara baslicaz. cuma günü tekrar gidicez teşhis koycaklar

çok önemli bisey değil sanirim. ama geniz eti olabilir dedi doktor. öksürmekten tahriş olmuş göremedi. iyilesince bakcak :)

ben de gecmis sayfalari okumaya çalışıyorum ama yetisemedim hızınıza yahu

elhanin yakini mi vefat etmiş

İsterse naz da yapar, bundan bahsediyoruz anlıyor musun cay? Nazı kocasına, anasına bilmem nesine yapıyor ya hani, kime ne!!??
Biz kapattik o konuyu nego neden sana katilmiyorum diye bukadar ustume geliyosun bu benm kendi dusuncem ki ross a yazdgmi alintilamissin o benim bahseettgm minnos premseslkten.yardm almiyor yada beklemiyor durumunu hepmz bliyoruz ha bombos yere yaparsada yapar snaa ne diyorsun ben biriye karistgm yok kme ne karisabilirim sade bana hos gelmiyo abarti geliyo bu yani neden benm fkrme saygi duymuyosun .

Allah şifa versin kuzum benim çabuk geçer inşAllah
Tatlı mısın sen? Bal mısın sen
İnşAllah temiz çıkar tatlim☺
Peki ya sen neden bana bişey yazmadın? Artık beni sevmiyor musun
Allahin iziyle olur İnşAllah canım benim
[/QUOTE]
Yavrum seni sevmeyecek insan daha aneyinin karnından pırtlamadı
Ne yazdın ki cevap vermedim

Anlaşamıyoruz bu konuda bencede bu konuyu kapatalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…