- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.121
Yaaa bn sadece sende gördüğümü söyledim popülerlik falan değil ki konuInan in bu aksam uzuldum rosss ben sandgnz gbi biri deglm sade 3 5 populer insanla fikrim uyusmuyosa bunu da yaziyorm kendimce kmseye zararli yazimlar demeden ... herkes istedgni yasamakta elbet ozgur sade ben gorunce tahamml.edemiyorm dedm baskasi eder baskasna normal gelir baskasi destekler beni.ilgilendirmez saygi da duyarim kendi fkrimi empoze etmeye calismam kmseye .
Yok datlum yaaa oyle sey olurmu sen yap nazini kuzu ben kendi dusuncemi dile getrdm sade
Bilirim güzel Bruno hemdeBrunolar da seni sever bilirsin
Çok geçmiş olsun tatlım şifa versin allahh
Kreşe götürüyor musun? Dinlense evde biraz daha iyi olmaz mı
Ana.Yok datlum yaaa oyle sey olurmu sen yap nazini kuzu ben kendi dusuncemi dile getrdm sade
Hoşgeldin samoşum. Minik mi hasta?sağol tosiamsen de hoşgeldin kuzum
goturmicem kuzu doktor da istirahat etsin dedi. gece kaliteli uyuyamaz direnci düşer evde bakacak biri varsa gondermeyin dedi. evde takilcaz poncikle :)
Beğene beğene geliyor o daHoşgeldin samoşum. Minik mi hasta?
Tatlı mısın sen? Bal mısın senB Brunello Cicinelli
Hoşgeldin cicimmm
Ben yine bir yanlış yaptım, heyecanlı heyecanlı yardirirken mesaj sayısını farketmedim
Bidon elimde kaldı. Biliyorsun profilim kapalı, şimdilik açmayı da istemiyorum pek, benden sonra gelene devretse bu seferlik şiirin,Limonsuzzcay a gitse olur mu acaba?
İnşAllah temiz çıkar tatlimCanım problem yok ki belki de vardır onu tam bilmiyoruz doktor istedi Rahime bakilacakmis kamerayla fln temzileme yapılacakmış tüp acikmi kapalı mı vs biseylere bakilacakmis kuuzm inşallah bişey yoktur
Peki ya sen neden bana bişey yazmadın? Artık beni sevmiyor musun
Allahin iziyle olur İnşAllah canım benimNapıyon kız bende uzun süre gelemedim ameliyat oldum tüpüm alındı herşey sağlıklı bir bebiş için inşallah nasip olur ❤
Bunu söyleyince nedense bu çağrışım yaptı bendeO zaman ne demişti, brunalli miydi neydi
Beğenmekten gelemiyoruz zatebin gülomBeğene beğene geliyor o da
Hoşgeldin samoşum. Minik mi hasta?
Biz kapattik o konuyu nego neden sana katilmiyorum diye bukadar ustume geliyosun bu benm kendi dusuncem ki ross a yazdgmi alintilamissin o benim bahseettgm minnos premseslkten.yardm almiyor yada beklemiyor durumunu hepmz bliyoruz ha bombos yere yaparsada yapar snaa ne diyorsun ben biriye karistgm yok kme ne karisabilirim sade bana hos gelmiyo abarti geliyo bu yani neden benm fkrme saygi duymuyosun .İsterse naz da yapar, bundan bahsediyoruz anlıyor musun cay? Nazı kocasına, anasına bilmem nesine yapıyor ya hani, kime ne!!??
Vaaay anasınıBunu söyleyince nedense bu çağrışım yaptı bende
Allah şifa versin kuzum benim çabuk geçer inşAllahTE="samdan, post: 61523315, member: 834752"]
Allah razı olsun canım benim
yeni geldik eve biz de negom antibiyotik verdi doktor. cuma günü tekrar gidicez. tam teşhis koyamadı. ama ciğerlerine inmemis çok şükür:)
bizimki de salgıdir belki ben de bayadir hastayim hala iyileşme olmadi tam olarak
Topik anası olarak mecbur bakmak zorundasın tabiBeğenmekten gelemiyoruz zatebin gülom1 saat duracaksam 45 dakikası beğeni ile geçiyor
Anlaşamıyoruz bu konuda bencede bu konuyu kapatalımBiz kapattik o konuyu nego neden sana katilmiyorum diye bukadar ustume geliyosun bu benm kendi dusuncem ki ross a yazdgmi alintilamissin o benim bahseettgm minnos premseslkten.yardm almiyor yada beklemiyor durumunu hepmz bliyoruz ha bombos yere yaparsada yapar snaa ne diyorsun ben biriye karistgm yok kme ne karisabilirim sade bana hos gelmiyo abarti geliyo bu yani neden benm fkrme saygi duymuyosun .
HahahshshdhdhhdjsjdbdjskÇok pis gaza geldim, hamile kalacamnaz yapacam yeterin ulenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?