- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.141
Canim asil bana yapilan durumu ben yapiyirmusum gbi yazmissin ben zatrn bu sade benim fikrjm ben boyle dusunuyorum diyorum en bastan beri nego yaparsa yapar kime ne diyor bana ne olabilir yapmasn da diyemem sadece gozme cok hos gelmiyor abarti oluyor bu benim fikrjm diye defalarca yazdm kimseye fikir dayatmis miyim@Negohatun C Cay6ByNkoaLa
Birbirimize fikir dayatmaktan vaz mı geçsek acaba?
Herkes fikrini söyledi neden uzuyor ki konu?
Cay6 sanırım görmezden gelmiş beni yazdıklarımı görmüyor zatensiz uzatmayın bari yahu.
Bencede hamileler prensestir ve nazlı olmalıdır ama herkesin düşüncesi kendine.. Cay6 başkası senin gibi düşünmediği zaman, başkası senin yaptığını yapmadığı zaman, başkası senin tam zıttın bir durumda olduğu zaman sinirlenip muhalefet oluşturmaktan acilen vazgeçmelisin. Nacizane..
Hooop havada kaptımVaaay anasını
Burulay neden aklıma gelmedi
Tüh hahahahshsh
Çok geçmiş olsun kuzumaynen kuzum. bugün ilaçlara baslicaz. cuma günü tekrar gidicez teşhis koycaklar
çok önemli bisey değil sanirim. ama geniz eti olabilir dedi doktor. öksürmekten tahriş olmuş göremedi. iyilesince bakcak :)
ben de gecmis sayfalari okumaya çalışıyorum ama yetisemedim hızınıza yahu
elhanin yakini mi vefat etmiş
Neyse snucta benm kendime özgü şeylerim.varHooop havada kaptım
Tatljm yazdm sana aslnda acaba brbrmzn atladgi msjlar mi var ki biraz hararet yukseldi belki atlamsmdir bildirimden degl sayfalari okuyorm daCay6 ya benim yazdıklarımı görüp görmediğini sorar mısın. Sanırım görmezden gelmiş.
Neyse snucta benm kendime özgü şeylerim.var
Bruno broon
Cici ciciko cicineliko madannooo
Vs vs vs
Yavrum seni sevmeyecek insan daha aneyinin karnından pırtlamadıAllah şifa versin kuzum benim çabuk geçer inşAllah
Tatlı mısın sen? Bal mısın sen☺
İnşAllah temiz çıkar tatlim☺
Peki ya sen neden bana bişey yazmadın? Artık beni sevmiyor musun
Allahin iziyle olur İnşAllah canım benim
Hahahahahshshshshj
Buyurr
Darılmaca gücenmece yok dayatmışsın kuzum. Okuyarak geldim. Hepsini okudum.Canim asil bana yapilan durumu ben yapiyirmusum gbi yazmissin ben zatrn bu sade benim fikrjm ben boyle dusunuyorum diyorum en bastan beri nego yaparsa yapar kime ne diyor bana ne olabilir yapmasn da diyemem sadece gozme cok hos gelmiyor abarti oluyor bu benim fikrjm diye defalarca yazdm kimseye fikir dayatmis miyim
Yok sana kirilmadim ben de kendi dusuncemi soyledgm ve belirttgm halde boyle oldu durumYaaa bn sadece sende gördüğümü söyledim popülerlik falan değil ki konu
Hepimiz güzelce fikirlermizi söylüyoruz birimize uyar birimize uymaz hepimiz farklıyız sonuçta
Yine de.kirdiysam kusura bakma
Hamilelik premsesligime ver
Hiçbir yere bırakmam gel burayaVay arkadaş geçmişi okuyarak geleyim dedim 20dk geçti. Bana ayrılan sürenin sonuna geldik.
Sağol kuzumO zaman benimle yaşa sen, ben hep sinirliyim
Geçmiş olsun canım
Gordum yavas yavas geliyorm arka sayfalardan gordugum halde yaz sen ne yazmak istiyosan canmAna.
Görüyor muydun yazdıklarımı
Oh maşallah canım totonu kaşıSoğan kürü kisti erittiği gibi birçok şeye de zarar veriyor miniğim.
Diğer yumurtalıkda çok bol yumurtam varmış. Diğer yumurtalık sana yeter dedi doktor
Göreceğiz bakalım deneyince..
Çok geçmiş olsun miniğim yeniden. İkiz ikiz bebeler nasip olsun ♥
Yavrum seni sevmeyecek insan daha aneyinin karnından pırtlamadı
Ne yazdın ki cevap vermedim
Alintilamadan kendi dusuncemi yazsaydim hosgorulu mu olacaktm .. bu sefer cevap verilmiyor deniyor ... ya da benim msjlarima cvplayarak yazilanlar ne olmus oluyor neden tek ben sucluyum eger sucsa ortadaki hosgorusuzlukse benim fikrime yapilan ne pekiDarılmaca gücenmece yok dayatmışsın kuzum. Okuyarak geldim. Hepsini okudum.
RosSsS fikrini söyledikten sonra alıntılayıp RosSsS un fikrini hunharca eleştirirken aksini iddia etmen dayatmak oluyor.
Ne gerek var ki?
Herkes kendinden mesul.. Senin gebeliğin öyle geçmiştir başkasının başka şekilde geçer. Sen, senin olmayan katılmadığın düşünceye karşı çok yükseliyorsun. Katılmadığın düşünceye tahammül eşiğin çok düşük. Bunu bir kez ikimiz de yaşadık hatırlarsan. Böyle şeylere hiç gerek yok.
Bu tarz şeyler genelde bdv de oluyor. Ki bende bu yüzden çok ban yedim. Birbirimizin düşüncesini alıntılayıp eleştirmeyelim.
Hoşgörülü olalım.
Tat kaçmasın.
Neden gidiyorsun yahuBonus sen geliyorsun ben gidiyorum kuzum
Benim bebeler acıktı doyuram☺
B Brunello Cicinelli seni bulmak zor oluyor. Sen yaz ben gelince hepsini okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?