Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim asil bana yapilan durumu ben yapiyirmusum gbi yazmissin ben zatrn bu sade benim fikrjm ben boyle dusunuyorum diyorum en bastan beri nego yaparsa yapar kime ne diyor bana ne olabilir yapmasn da diyemem sadece gozme cok hos gelmiyor abarti oluyor bu benim fikrjm diye defalarca yazdm kimseye fikir dayatmis miyim

Çok geçmiş olsun kuzum geniz eti olmayan çocuk yoktur herhalde. Benim de vardı hep.
Ablası vefat etmiş. Bende yeni öğrendim

Cay6 ya benim yazdıklarımı görüp görmediğini sorar mısın. Sanırım görmezden gelmiş.
Tatljm yazdm sana aslnda acaba brbrmzn atladgi msjlar mi var ki biraz hararet yukseldi belki atlamsmdir bildirimden degl sayfalari okuyorm da

Yavrum seni sevmeyecek insan daha aneyinin karnından pırtlamadı
Ne yazdın ki cevap vermedim
[/QUOTE]
Bişey yazmadım aslında, hoşgeldin falan yazmıştım. Ama ne bileyim bi laf ataydın. Olmadı depik ataydın. O da olmadı öpücük ataydın

Darılmaca gücenmece yok dayatmışsın kuzum. Okuyarak geldim. Hepsini okudum.
RosSsS fikrini söyledikten sonra alıntılayıp RosSsS un fikrini hunharca eleştirirken aksini iddia etmen dayatmak oluyor.
Ne gerek var ki?
Herkes kendinden mesul.. Senin gebeliğin öyle geçmiştir başkasının başka şekilde geçer. Sen, senin olmayan katılmadığın düşünceye karşı çok yükseliyorsun. Katılmadığın düşünceye tahammül eşiğin çok düşük. Bunu bir kez ikimiz de yaşadık hatırlarsan. Böyle şeylere hiç gerek yok.
Bu tarz şeyler genelde bdv de oluyor. Ki bende bu yüzden çok ban yedim. Birbirimizin düşüncesini alıntılayıp eleştirmeyelim.
Hoşgörülü olalım.
Tat kaçmasın.

Yok sana kirilmadim ben de kendi dusuncemi soyledgm ve belirttgm halde boyle oldu durum

Oh maşallah canım totonu kaşı valla ikiz bebek çocukluk hayalim inşallah nasip olur sağlıklı sıhatli nur topları gibi yavrucaklar beybisiii

Yavrum seni sevmeyecek insan daha aneyinin karnından pırtlamadı
Ne yazdın ki cevap vermedim

Mirandam asabımı yükselttiler bak elim ayağım titriyor yeminle
Onlara odaklandım ondan öpücük atmayı unutmuşum yav. Yoksa ben seni her şekilde her yerde üperim bilirsin

Son düzenleme:
Alintilamadan kendi dusuncemi yazsaydim hosgorulu mu olacaktm .. bu sefer cevap verilmiyor deniyor ... ya da benim msjlarima cvplayarak yazilanlar ne olmus oluyor neden tek ben sucluyum eger sucsa ortadaki hosgorusuzlukse benim fikrime yapilan ne peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…