Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah şifa versin kuzum benim çabuk geçer inşAllah
Tatlı mısın sen? Bal mısın sen
İnşAllah temiz çıkar tatlim☺
Peki ya sen neden bana bişey yazmadın? Artık beni sevmiyor musun
Allahin iziyle olur İnşAllah canım benim
[/QUOTE]
Amin canım kim hasta anlatmışsında geçmiş olsun

Anlatamıyor muyum ki acaba ben
Kimse senin fikrine birşey dememiş ki.. Sen onların fikrine saygı duymamışsın kuzum.
Tabiki aksi düşüncelere sahip olabiliriz. Ama bunu karşı tarafı eleştirmeden söylemek lazım değil mi?
Karşı tarafın gebeliğini nazlılık ile itham etmeye, tahammülüm yok bunları duymaya demeye gerek var mı?
Sen alıntılayıp muhalif olunca onlar da kısır döngüyü devam ettirmiş.
Karşı tarafı kıracak cümlelerden kaçınalım.

o nadide parmacıklarını sok cebine cicim yite gariiim

Vayyy be tek kalemde harcanip gittim ... allah gonlunuze gore versin

İnşallah temiz çıkar canım rahim filimimi çekilceksin yoksa kamera ile mi bakıyolar
Rahim filmi HSG canım onu anestesiz ve 5 dkk işlemle çıkıyorsun
Histeroskopi Rahime kamera ile girilip temizleme işlemi yapılıyor ve su ile yıkanıyor anestezi alınıp ve sıkışık olmak gerekiyor kuzum biraz ağrılı bişey ama olsun bakalım bakılsın bı ne var ne yok

Vayyy be tek kalemde harcanip gittim ... allah gonlunuze gore versin
Hala aynı şeyi yapıyorsun. Aksi düşünceye tahammül edemiyorsun. Sadece uyarıyorum, gözümün gördüğünü söyleyerek. Harcanmak diyorsun. Keşke böyle yapmasan..

Kadın olmak ne zor diloşum ya..
Bende gebelik öncesi kontrole gittim. Smear faln alındı. Çok şükür temiz çıkmış.
Herşey temiz dedi. Tahliller istedi yarın kan vermeye gideceğim. Vajinal ultrasonda herşey normal dedi. Rahimle alakalı bi sıkıntı olsa fark eder miydi sence?

Dilosum inşaallah güzel gelir sonuçların yarınki operasyonun çok güzel geçer en az ağrı ve acıyla atlatırsın

Neden gizli gizli, anlatsana biraz
Fazla gelmedimya baktım herkez birbiriyle sıkı fıkı didim ortalarda gezinmiyim çekingen bir öğrenci gibin oldum halbuki hiç öyle değildim ne oldum bilmiyom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…