- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.161
İnşallah temiz çıkar canım rahim filimimi çekilceksin yoksa kamera ile mi bakıyolarCanım iki tüp Bebek olunca acaba rahim de mi sıkıntı var diye bakilacakmis
Allah şifa versin kuzum benim çabuk geçer inşAllahTE="samdan, post: 61523315, member: 834752"]
Allah razı olsun canım benim
yeni geldik eve biz de negom antibiyotik verdi doktor. cuma günü tekrar gidicez. tam teşhis koyamadı. ama ciğerlerine inmemis çok şükür:)
bizimki de salgıdir belki ben de bayadir hastayim hala iyileşme olmadi tam olarak
Anlatamıyor muyum ki acaba benAlintilamadan kendi dusuncemi yazsaydim hosgorulu mu olacaktm .. bu sefer cevap verilmiyor deniyor ... ya da benim msjlarima cvplayarak yazilanlar ne olmus oluyor neden tek ben sucluyum eger sucsa ortadaki hosgorusuzlukse benim fikrime yapilan ne peki
Ne oldu negom?Offffffff
Evet birtakım bazı hususlara muhteşem parmaklarımı basmaya geldim, bismillah. Eki Görüntüle 2547293
Öncelikle K Kendinisevenbirii kuzum gelen de Allah'tan gelmeyende.. Sen zaten bunu bilecek olgunlukta bir kızsın. Kan testin çıkmadan birşey konuşmak doğru olmaz. Kan testin çıkar çıkmaz bizi bilgilendir. Vallahi meraktan çatlayan gacı dolu bura, ♥
İkinci bir hususta @Cay6 @patilibirhayat kız öyle hamilelik mi olur be ne sıkıcıHamile dediğin nazlı olur. İçinde dünya taşıyorsun, hayat taşıyorsun, yahu çoğalıyorsun. Kolay mı dünyaya insan getirmek.. Eşten normalde ilgi göremeyen kadınların sığındığı ilgi limanı olarak da görmüyorum. Misal ben eşimden fazlasıyla ilgi görmeme rağmen normalde de nazlıyımdır, siz bide beni hamileyken görün Her kadın 9 ay prenses olmayı hak eder. Ki zaten hamileler prensestir ve dünyanın en güzel kadınlarıdır bence
Kertenkelelerim öte yandan @Kutsal_zebra birkaç gün önce (yine) buraların ona iyi gelmediğini söyleyerek (yine) girmeme kararı aldığını (yine) msj attı. Bende kendisine (yine) neden iyi gelmiyor diye sordum. Ve cevap vermedi.. Bende ona (yine) küstüm.
Vallahi gelen gelir, gidene eyvallah artık ne yapayım. Bize de mi lololo yani.. Beklerim birkaç gün daha gelmezse karışmam. Yettiyse yetti.
@Elhan başın sağolsun kıymetli kertenkelemGelip de nasıl olduğunu yazsan keşke.. Aklımız sende
Ben başka neye parmak basıcaktım yaNeyse aklıma geldikçe basarım.
Allahım etiketlerim çıksın amin
Parmaklarım bir içim suduro nadide parmacıklarını sok cebine cicim yite gariiim
Vayyy be tek kalemde harcanip gittim ... allah gonlunuze gore versinAnlatamıyor muyum ki acaba ben
Kimse senin fikrine birşey dememiş ki.. Sen onların fikrine saygı duymamışsın kuzum.
Tabiki aksi düşüncelere sahip olabiliriz. Ama bunu karşı tarafı eleştirmeden söylemek lazım değil mi?
Karşı tarafın gebeliğini nazlılık ile itham etmeye, tahammülüm yok bunları duymaya demeye gerek var mı?
Sen alıntılayıp muhalif olunca onlar da kısır döngüyü devam ettirmiş.
Karşı tarafı kıracak cümlelerden kaçınalım.
Buralardayım popiprocicim geziniyom arada bakıyorum buraya gizli gizliParmaklarım bir içim sudur
Sen nerelerdesin perim?
Rahim filmi HSG canım onu anestesiz ve 5 dkk işlemle çıkıyorsunİnşallah temiz çıkar canım rahim filimimi çekilceksin yoksa kamera ile mi bakıyolar
Hala aynı şeyi yapıyorsun. Aksi düşünceye tahammül edemiyorsun. Sadece uyarıyorum, gözümün gördüğünü söyleyerek. Harcanmak diyorsun. Keşke böyle yapmasan..Vayyy be tek kalemde harcanip gittim ... allah gonlunuze gore versin
Neden gizli gizli, anlatsana birazBuralardayım popiprocicim geziniyom arada bakıyorum buraya gizli gizli.
Kadın olmak ne zor diloşum ya..Rahim filmi HSG canım onu anestesiz ve 5 dkk işlemle çıkıyorsun
Histeroskopi Rahime kamera ile girilip temizleme işlemi yapılıyor ve su ile yıkanıyor anestezi alınıp ve sıkışık olmak gerekiyor kuzum biraz ağrılı bişey ama olsun bakalım bakılsın bı ne var ne yok
Dilosum inşaallah güzel gelir sonuçların yarınki operasyonun çok güzel geçer en az ağrı ve acıyla atlatırsınRahim filmi HSG canım onu anestesiz ve 5 dkk işlemle çıkıyorsun
Histeroskopi Rahime kamera ile girilip temizleme işlemi yapılıyor ve su ile yıkanıyor anestezi alınıp ve sıkışık olmak gerekiyor kuzum biraz ağrılı bişey ama olsun bakalım bakılsın bı ne var ne yok
İnşallah tatlım anlatmam mi gıDilosum inşaallah güzel gelir sonuçların yarınki operasyonun çok güzel geçer en az ağrı ve acıyla atlatırsın
Fazla gelmedimya baktım herkez birbiriyle sıkı fıkı didim ortalarda gezinmiyim çekingen bir öğrenci gibin oldum halbuki hiç öyle değildim ne oldum bilmiyomNeden gizli gizli, anlatsana biraz
Geldim ama kv gelecekmiş kp ile. Çocuk hasta ziyarete geliyorlar. Gelirken de soğan getiriyor canım kvHiçbir yere bırakmam gel buraya
Biz de cagiracaktik ama evdeki işler bitmedi belki yarın cagiririzGeldim ama kv gelecekmiş kp ile. Çocuk hasta ziyarete geliyorlar. Gelirken de soğan getiriyor canım kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?