- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.181
Fark edilir kuzum kanda bile artık anlaşılıyor geçmiş olsun aşkım benimKadın olmak ne zor diloşum ya..
Bende gebelik öncesi kontrole gittim. Smear faln alındı. Çok şükür temiz çıkmış.
Herşey temiz dedi. Tahliller istedi yarın kan vermeye gideceğim. Vajinal ultrasonda herşey normal dedi. Rahimle alakalı bi sıkıntı olsa fark eder miydi sence?
Sanki seninle sıkı fıkı değiliz perim ya..Fazla gelmedimya baktım herkez birbiriyle sıkı fıkı didim ortalarda gezinmiyim çekingen bir öğrenci gibin oldum halbuki hiç öyle değildim ne oldum bilmiyom
Evi toparlamaya kalksam kimseyi çağıramam. Benim oğlum düzene karşı dağınık seviyor evi. Kepçeler oturma odasında oyuncaklar tencerelerin içinde vs vsBiz de cagiracaktik ama evdeki işler bitmedi belki yarın cagiririz
Kv ye bakın, sonra bir de dönün benim yakuzaya bakın. Benim yakuza bana soğan getirirse sırf ağlatmak için getirir şifa olsun diye değilGeldim ama kv gelecekmiş kp ile. Çocuk hasta ziyarete geliyorlar. Gelirken de soğan getiriyor canım kv
Çok geçmiş olsun kuzumgeniz eti olmayan çocuk yoktur herhalde. Benim de vardı hep.
Ablası vefat etmiş. Bende yeni öğrendim
Çocuklu evin kusuruna bakılmaz artık. Bizi seven böyle sevsin9
Evi toparlamaya kalksam kimseyi çağıramam. Benim oğlum düzene karşı dağınık seviyor evi. Kepçeler oturma odasında oyuncaklar tencerelerin içinde vs vs
Hatta WC de şiir ödülünü kazanır falanSanki seninle sıkı fıkı değiliz perim ya..
Biz genelde hep burdayız. Daha sık gelsen böyle şeylere gerek kalmayacakbak wc ye gittiğimizi bile yazıyoruz bazen. Misal Bonus arasa wc den seslenir bize
Velhasılkelam uğra arada. Öyle yapma bak etiketlemem bidaha
Kv ye bakın, sonra bir de dönün benim yakuzaya bakın. Benim yakuza bana soğan getirirse sırf ağlatmak için getirir şifa olsun diye değil
Geçmiş olsun kuzum ciddi birşey yok değil mi?
Ağzın bal yesinFark edilir kuzum kanda bile artık anlaşılıyor geçmiş olsun aşkım benimo kadar ultrasonla bakılıyor en azından regl bile olmadığı veya düzensiz 2 ayda bir oldugunu varsaysak bile anlaşılır kuzum
Darlandım, bu aralar kafam öyle dolu ki, aynen böyleyimNe oldu negom?
Hatta WC de şiir ödülünü kazanır falan
Tamam örtmenim alışma sürem olsunSanki seninle sıkı fıkı değiliz perim ya..
Biz genelde hep burdayız. Daha sık gelsen böyle şeylere gerek kalmayacakbak wc ye gittiğimizi bile yazıyoruz bazen. Misal Bonus arasa wc den seslenir bize
Velhasılkelam uğra arada. Öyle yapma bak etiketlemem bidaha
Şimdiden çok geçmiş olsun balım sonucuda hayırlısı olsunRahim filmi HSG canım onu anestesiz ve 5 dkk işlemle çıkıyorsun
Histeroskopi Rahime kamera ile girilip temizleme işlemi yapılıyor ve su ile yıkanıyor anestezi alınıp ve sıkışık olmak gerekiyor kuzum biraz ağrılı bişey ama olsun bakalım bakılsın bı ne var ne yok
Samdanm benm büyük oğlanın hala bademcigi şişiyorhadi yaaaAllah rahmet eylesin
sağolasın cicicimbakalım kaç gecedir helak olduk bu gece umarim uyur
dediğin gibi çocuk sonuçta geniz eti olmasa başka bisey olurdu. illa ki hasta ola ila büyüyecek
sen naptın cici nasılsın komsudan ses var mi
Yok bitanem gayet sağlıklısin kk herkeze kulak asarsak Allah korusun kendimizi keserken buluruzAğzın bal yesin
Geçenlerde ben burda birkaç rahim içi yapışıklık ile ilgili konu okuyunca baya panik oldum kendi kendime
Ya varsa ya öyleyse benimde diye kendimi yedim bir süre.. Reglim çok kanamalıdır, rahim içi yapışıklıkta regl az oluyormuş galiba. Bir de doktor şüphelenirdi herhalde dedim bende..
Komşunun canı cehennemehadi yaaaAllah rahmet eylesin
sağolasın cicicimbakalım kaç gecedir helak olduk bu gece umarim uyur
dediğin gibi çocuk sonuçta geniz eti olmasa başka bisey olurdu. illa ki hasta ola ila büyüyecek
sen naptın cici nasılsın komsudan ses var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?