Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fark edilir kuzum kanda bile artık anlaşılıyor geçmiş olsun aşkım benim o kadar ultrasonla bakılıyor en azından regl bile olmadığı veya düzensiz 2 ayda bir oldugunu varsaysak bile anlaşılır kuzum

Fazla gelmedimya baktım herkez birbiriyle sıkı fıkı didim ortalarda gezinmiyim çekingen bir öğrenci gibin oldum halbuki hiç öyle değildim ne oldum bilmiyom
Sanki seninle sıkı fıkı değiliz perim ya..
Biz genelde hep burdayız. Daha sık gelsen böyle şeylere gerek kalmayacak bak wc ye gittiğimizi bile yazıyoruz bazen. Misal Bonus arasa wc den seslenir bize
Velhasılkelam uğra arada. Öyle yapma bak etiketlemem bidaha

9
Biz de cagiracaktik ama evdeki işler bitmedi belki yarın cagiririz
Evi toparlamaya kalksam kimseyi çağıramam. Benim oğlum düzene karşı dağınık seviyor evi. Kepçeler oturma odasında oyuncaklar tencerelerin içinde vs vs

Geldim ama kv gelecekmiş kp ile. Çocuk hasta ziyarete geliyorlar. Gelirken de soğan getiriyor canım kv
Kv ye bakın, sonra bir de dönün benim yakuzaya bakın. Benim yakuza bana soğan getirirse sırf ağlatmak için getirir şifa olsun diye değil
Geçmiş olsun kuzum ciddi birşey yok değil mi?

Çok geçmiş olsun kuzum geniz eti olmayan çocuk yoktur herhalde. Benim de vardı hep.
Ablası vefat etmiş. Bende yeni öğrendim

hadi yaaa Allah rahmet eylesin

sağolasın cicicim bakalım kaç gecedir helak olduk bu gece umarim uyur
dediğin gibi çocuk sonuçta geniz eti olmasa başka bisey olurdu. illa ki hasta ola ila büyüyecek
sen naptın cici nasılsın komsudan ses var mi

Hatta WC de şiir ödülünü kazanır falan

Fark edilir kuzum kanda bile artık anlaşılıyor geçmiş olsun aşkım benim o kadar ultrasonla bakılıyor en azından regl bile olmadığı veya düzensiz 2 ayda bir oldugunu varsaysak bile anlaşılır kuzum
Ağzın bal yesin
Geçenlerde ben burda birkaç rahim içi yapışıklık ile ilgili konu okuyunca baya panik oldum kendi kendime
Ya varsa ya öyleyse benimde diye kendimi yedim bir süre.. Reglim çok kanamalıdır, rahim içi yapışıklıkta regl az oluyormuş galiba. Bir de doktor şüphelenirdi herhalde dedim bende..

Tamam örtmenim alışma sürem olsunWC den seslenmek giz Estağfurullah çek Bonus çarpılma.
Gelirim arada balküpüm

Şimdiden çok geçmiş olsun balım sonucuda hayırlısı olsun

Samdanm benm büyük oğlanın hala bademcigi şişiyor
Sanırım büyükmüş biraz ameliyat dediler ama cesaret edemedim
Sonra başka doktor buyyuk değil bu normal dedi iyice kafam karıştı

Her ay fiks ateslenir bademcikten
Bana ve babasına çekmiş
İns bu akşam oglus uyur rahat rahat sende dinlenirsin

Yok bitanem gayet sağlıklısin kk herkeze kulak asarsak Allah korusun kendimizi keserken buluruz gayette güzle regl oluyormuşsun daha ne

C Cay6 canım bende senin gibi düşünüyorum kendimi anlatabildiğimi de düşünüyorum buraya sonradan gelmiş olmak dediğin gibi popüler olan 3-5 kişi ile aynı fikir de olmamı gerektirmiyor benim anlatmak istediğim farklı idi örneklerle de anlattığımı düşünüyorum. 14 haftalık bir insan masaya 2 çatal koyamıyor ise ve bunu hamileliğe bağlayıp ama ben hamileyimmmmm masa hazırlayamammmm diyorsa bir zahmet hamile kalmayıversin.
Herneyse gerilmeye gerek yok.
Ponçik kızım melek oldu şimdilik kendinize iyi bakın görüşürüz inş kızlar

Komşunun canı cehenneme
bütün düzenimiz kaçtı onun yüzünden. Evde nefes almaya korkuyorum sesi gidecek diye ya. Demin yan daire bardağı tezgaha koydu sanki benim mutfakta koydular çat diye. Korktum sanki evde biri var sandım. Vallahi tırlatmaya az kaldı..
Geyşamla da aramız mesafeli gibi oldu iyice..
Herşey rayından çıktı da düzen kaçtı sanki.
Diyorum uyusam uyansam gözümü eski evde açsam herşey rüyaymış olsa, geyşa hala 1+1miş falan
Hiç mutlu değilimmmmm diye hüngür hüngür ağlayarak omzuna sarılmak geldi şuan içimden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…