- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.201
Samdanm benm büyük oğlanın hala bademcigi şişiyor
Sanırım büyükmüş biraz ameliyat dediler ama cesaret edemedim
Sonra başka doktor buyyuk değil bu normal dedi iyice kafam karıştı
Her ay fiks ateslenir bademcikten
Bana ve babasına çekmiş
İns bu akşam oglus uyur rahat rahat sende dinlenirsin
Yoldan cıkmayalım gi sonra bdvnin nahoş yerlerinde buluruz senle kendimiziBlue_Peri bana seslen ben seni ortamlara akitirim hahahahshshshshs
Belki peceteyle belki masrapayla bonus bu her şekilde olmuş olabilir smdanmkim bilir belki elinde maşrapaynan bile kazanmış olabilir demi rosss
Testi evde yaptı o negatif ama kanı bekliyoruz canım
Al benden de o kadar negomDarlandım, bu aralar kafam öyle dolu ki, aynen böyleyim
@Cay6 canım bende senin gibi düşünüyorum kendimi anlatabildiğimi de düşünüyorum buraya sonradan gelmiş olmak dediğin gibi popüler olan 3-5 kişi ile aynı fikir de olmamı gerektirmiyor benim anlatmak istediğim farklı idi örneklerle de anlattığımı düşünüyorum. 14 haftalık bir insan masaya 2 çatal koyamıyor ise ve bunu hamileliğe bağlayıp ama ben hamileyimmmmm masa hazırlayamammmm diyorsa bir zahmet hamile kalmayıversin.
Herneyse gerilmeye gerek yok.
Ponçik kızım melek oldu şimdilik kendinize iyi bakın görüşürüz inş kızlar
Çekmez münafık.Tamam örtmenim alışma sürem olsunWC den seslenmek giz Estağfurullah çek @Bonus çarpılma .
Gelirim arada balküpüm
Valla ben küçükken her ay penisilin iğne yiyormusum başkası kesmiyormis beni zaten aldırmaktan yana değilim ama bazen de illallah dedirtiyorayyy bende küçükken sürekli bademcikten hasta olurdum. bana tek antibiyotik de fayda etmezdi
dayısına da bademcigini aldırın dediler aldirmadi annemler. şimdi maşallah dana gibi rosssve babam da bademcikten sıkıntılıdır. büyüyünce bişey kalmiyo genelde bence aldırma çok aşırı rahatsız etmiyosa. mesela yılın 6 ayı hasta değilse zamana bırak
inşallah bu gece uyur bütün vücudum tutuldu valla sabahlamaktan
Al benden de o kadar negom
Yansın profiller bdvdeki konularYoldan cıkmayalım gi sonra bdvnin nahoş yerlerinde buluruz senle kendimizi
MünafıkÇekmez münafık.
Gelmezsen küserim renkten renge giren saçlarını keserim
Tam konu kapandı dersin ve bir mesaj gelir uzaklardan, göklerden..@Cay6 canım bende senin gibi düşünüyorum kendimi anlatabildiğimi de düşünüyorum buraya sonradan gelmiş olmak dediğin gibi popüler olan 3-5 kişi ile aynı fikir de olmamı gerektirmiyor benim anlatmak istediğim farklı idi örneklerle de anlattığımı düşünüyorum. 14 haftalık bir insan masaya 2 çatal koyamıyor ise ve bunu hamileliğe bağlayıp ama ben hamileyimmmmm masa hazırlayamammmm diyorsa bir zahmet hamile kalmayıversin.
Herneyse gerilmeye gerek yok.
Ponçik kızım melek oldu şimdilik kendinize iyi bakın görüşürüz inş kızlar
İdrar testi yaptı, negatif çıktı. Kanı bekliyoruz ama ses vermiyor
Ğst solunum yolu enfeksiyonu vardı. Tedaviye başladık şükür daha iyi. Sesi düzeldi nefes alabiliyor.Kv ye bakın, sonra bir de dönün benim yakuzaya bakın. Benim yakuza bana soğan getirirse sırf ağlatmak için getirir şifa olsun diye değil
Geçmiş olsun kuzum ciddi birşey yok değil mi?
Popüler ?Tam konu kapandı dersin ve bir mesaj gelir uzaklardan, göklerden..
Tartışma ortamı yaratmadan düşünceler dile getirilebilse ne güzel olurdu hayat.
Hoşgörü olsaydı..
Kuşlar, böcekler..
Bide konunun popülerlikle bağlantısını anlatana vallahi öpücük atıcam hemde en kokulusundan
Otur oturduğun yirdeee rosss örtmenini dinle konulara girmeYansın profiller bdvdeki konular
Bitince konular neredeler
Komşunun canı cehenneme
bütün düzenimiz kaçtı onun yüzünden. Evde nefes almaya korkuyorum sesi gidecek diye ya. Demin yan daire bardağı tezgaha koydu sanki benim mutfakta koydular çat diye. Korktum sanki evde biri var sandım. Vallahi tırlatmaya az kaldı..
Geyşamla da aramız mesafeli gibi oldu iyice..
Herşey rayından çıktı da düzen kaçtı sanki.
Diyorum uyusam uyansam gözümü eski evde açsam herşey rüyaymış olsa, geyşa hala 1+1miş falan
Hiç mutlu değilimmmmm diye hüngür hüngür ağlayarak omzuna sarılmak geldi şuan içimden
Arada giriyormOtur oturduğun yirdeee rosss örtmenini dinle konulara girme
Aynen öyle. Eşimin kız kardeşi geliyor bazen. Geldiğinde ev toplu 1 saat sonra yangın yeri. Diyor ki burası hangi ara bu hale geldiÇocuklu evin kusuruna bakılmaz artık. Bizi seven böyle sevsin ☺☺
Ponçiği hazırlıyorlar çok yazamıyorum ozamana kadar yazayım sana brom kimseyle suan münakaşaya girmek istemiyorum yazacağım ve son daha bu konu ile ilgili kimseye cevap vermiyorum burada ben örnekler ile anlattığım halde piremses modunu negohatun gayet sert bir üslupla cevap verdi mi ? Kaş göz kırpmalar falan laf sokar gibi evet . Benim burda sormak istediğim herkes cay a yüklenmişte x kişiye y kişiye neden bir şey denmediği bununla ilgili konuşuyorum. Benim bahsettiğim 35 haftalık hamile ya da riskli gebelik geçiren kadın neden premseslik yapıyor değil. 13-14 haftalık bir kadın bu benim kuzenim masaya 1 çatal koymuyor niye beeee diyoruz ama hamileyimmmm diyor bu şımarıklık:) elbet kimseyi ilgilendirmez banane değil mi ? Evet. Zaten bana zararı yok ekmeğini bende vermiyorum sadece şımarıklık diyorum. Ve sanırım kendi düşüncemi söylemekte de özgür olmalıyım saygı çerçevesi içerisinde tabi ki..Tam konu kapandı dersin ve bir mesaj gelir uzaklardan, göklerden..
Tartışma ortamı yaratmadan düşünceler dile getirilebilse ne güzel olurdu hayat.
Hoşgörü olsaydı..
Kuşlar, böcekler..
Bide konunun popülerlikle bağlantısını anlatana vallahi öpücük atıcam hemde en kokulusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?