Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ayyy bende küçükken sürekli bademcikten hasta olurdum. bana tek antibiyotik de fayda etmezdi

dayısına da bademcigini aldırın dediler aldirmadi annemler. şimdi maşallah dana gibi rosss ve babam da bademcikten sıkıntılıdır. büyüyünce bişey kalmiyo genelde bence aldırma çok aşırı rahatsız etmiyosa. mesela yılın 6 ayı hasta değilse zamana bırak

inşallah bu gece uyur bütün vücudum tutuldu valla sabahlamaktan

Nasıl melek oldu ya sen ciddi misin
Lütfen yanlış anladın deeee

Tamam örtmenim alışma sürem olsunWC den seslenmek giz Estağfurullah çek @Bonus çarpılma.
Gelirim arada balküpüm
Çekmez münafık.
Gelmezsen küserim renkten renge giren saçlarını keserim

Valla ben küçükken her ay penisilin iğne yiyormusum başkası kesmiyormis beni zaten aldırmaktan yana değilim ama bazen de illallah dedirtiyor

En son 6 yaşındayken nasıl bir depresyon yasadiysam bebek aspirini ilaçlarını yuvarlamisim dikmism anne.kardesimi yıkarken

Sonra anneme gidip anne ben bütün hapları ictm diyip gözümü hastanede açtım hahahahahshs

Bir daha o günden sonra hiç bademcik şişmesi yasamadim
Smdi dusunuyorm acaba çocuğa bebek aspirini mi icirsem komple hahahahshshsjsbdjssjsj

Tam konu kapandı dersin ve bir mesaj gelir uzaklardan, göklerden..
Tartışma ortamı yaratmadan düşünceler dile getirilebilse ne güzel olurdu hayat.
Hoşgörü olsaydı..
Kuşlar, böcekler..
Bide konunun popülerlikle bağlantısını anlatana vallahi öpücük atıcam hemde en kokulusundan

Kv ye bakın, sonra bir de dönün benim yakuzaya bakın. Benim yakuza bana soğan getirirse sırf ağlatmak için getirir şifa olsun diye değil
Geçmiş olsun kuzum ciddi birşey yok değil mi?
Ğst solunum yolu enfeksiyonu vardı. Tedaviye başladık şükür daha iyi. Sesi düzeldi nefes alabiliyor.
Severim kv sağolsun iyidir
benkv

Popüler ?
What iş this popi ?

Koni hamilelikten popilerlige dönüyordu
Ve kaos ortamına az kalmıştı sevgili seyirciler

ben sana kıyamam ama yaaa

üzülme kuzum herşeye yavaş yavaş alışıyo insan. biraz zaman geçsin bu ses sorunu da eskisi kadar rahatsiz etmez inşallah
sen niye kocandan kaciyosun onu anlamadim o kadar tedirgin oluyosan hafif müzik aç akşamları

valla ben senin gibi yapamazdim uzak uzak eski evi de çıkar artık kafandan kuzu ya. bak iki seneye kadar o evden de gitceksiniz zaten tayincisiniz siz beybi. Allah hayırlı kapılar açsın inşallah

Çocuklu evin kusuruna bakılmaz artık. Bizi seven böyle sevsin ☺☺
Aynen öyle. Eşimin kız kardeşi geliyor bazen. Geldiğinde ev toplu 1 saat sonra yangın yeri. Diyor ki burası hangi ara bu hale geldi

Ponçiği hazırlıyorlar çok yazamıyorum ozamana kadar yazayım sana brom kimseyle suan münakaşaya girmek istemiyorum yazacağım ve son daha bu konu ile ilgili kimseye cevap vermiyorum burada ben örnekler ile anlattığım halde piremses modunu negohatun gayet sert bir üslupla cevap verdi mi ? Kaş göz kırpmalar falan laf sokar gibi evet . Benim burda sormak istediğim herkes cay a yüklenmişte x kişiye y kişiye neden bir şey denmediği bununla ilgili konuşuyorum. Benim bahsettiğim 35 haftalık hamile ya da riskli gebelik geçiren kadın neden premseslik yapıyor değil. 13-14 haftalık bir kadın bu benim kuzenim masaya 1 çatal koymuyor niye beeee diyoruz ama hamileyimmmm diyor bu şımarıklık:) elbet kimseyi ilgilendirmez banane değil mi ? Evet. Zaten bana zararı yok ekmeğini bende vermiyorum sadece şımarıklık diyorum. Ve sanırım kendi düşüncemi söylemekte de özgür olmalıyım saygı çerçevesi içerisinde tabi ki..
neyse brom dediğim gibi ponçiği kaybettik melek oldu güzel kızım daha sonra tekrar görüşürüz inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…