- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.221
Evet canim Göz açıp kapayana kadar dağıtıyor yaramazlar ama olsun yeter ki sağlıklı olsun kuzucuklar ev iki dağılmış çok muAynen öyle. Eşimin kız kardeşi geliyor bazen. Geldiğinde ev toplu 1 saat sonra yangın yeri. Diyor ki burası hangi ara bu hale geldi
Belki peceteyle belki masrapayla bonus bu her şekilde olmuş olabilir smdanm
Popüler ?
What iş this popi ?
Koni hamilelikten popilerlige dönüyordu
Ve kaos ortamına az kalmıştı sevgili seyirciler
Çok üzüldüm canım... Tavsanimi kaybettigim gün aklıma geldi. Kendimi kaybetmiştim... Allah sabır versin..Ponçiği hazırlıyorlar çok yazamıyorum ozamana kadar yazayım sana brom kimseyle suan münakaşaya girmek istemiyorum yazacağım ve son daha bu konu ile ilgili kimseye cevap vermiyorum burada ben örnekler ile anlattığım halde piremses modunu negohatun gayet sert bir üslupla cevap verdi mi ? Kaş göz kırpmalar falan laf sokar gibi evet . Benim burda sormak istediğim herkes cay a yüklenmişte x kişiye y kişiye neden bir şey denmediği bununla ilgili konuşuyorum. Benim bahsettiğim 35 haftalık hamile ya da riskli gebelik geçiren kadın neden premseslik yapıyor değil. 13-14 haftalık bir kadın bu benim kuzenim masaya 1 çatal koymuyor niye beeee diyoruz ama hamileyimmmm diyor bu şımarıklık:) elbet kimseyi ilgilendirmez banane değil mi ? Evet. Zaten bana zararı yok ekmeğini bende vermiyorum sadece şımarıklık diyorum. Ve sanırım kendi düşüncemi söylemekte de özgür olmalıyım saygı çerçevesi içerisinde tabi ki..
neyse brom dediğim gibi ponçiği kaybettik melek oldu güzel kızım daha sonra tekrar görüşürüz inşallah
Bilegimizin hakkıylabiz bu şiiri bidonlan kazandik, maşrapaynan kazandik, yeri geldi tuvalette kazandik
Ponçiği hazırlıyorlar çok yazamıyorum ozamana kadar yazayım sana brom kimseyle suan münakaşaya girmek istemiyorum yazacağım ve son daha bu konu ile ilgili kimseye cevap vermiyorum burada ben örnekler ile anlattığım halde piremses modunu negohatun gayet sert bir üslupla cevap verdi mi ? Kaş göz kırpmalar falan laf sokar gibi evet . Benim burda sormak istediğim herkes cay a yüklenmişte x kişiye y kişiye neden bir şey denmediği bununla ilgili konuşuyorum. Benim bahsettiğim 35 haftalık hamile ya da riskli gebelik geçiren kadın neden premseslik yapıyor değil. 13-14 haftalık bir kadın bu benim kuzenim masaya 1 çatal koymuyor niye beeee diyoruz ama hamileyimmmm diyor bu şımarıklık:) elbet kimseyi ilgilendirmez banane değil mi ? Evet. Zaten bana zararı yok ekmeğini bende vermiyorum sadece şımarıklık diyorum. Ve sanırım kendi düşüncemi söylemekte de özgür olmalıyım saygı çerçevesi içerisinde tabi ki..
neyse brom dediğim gibi ponçiği kaybettik melek oldu güzel kızım daha sonra tekrar görüşürüz inşallah
Teşekkürler canım, Allah razı olsunÇok üzüldüm canım... Tavsanimi kaybettigim gün aklıma geldi. Kendimi kaybetmiştim... Allah sabır versin..
Çok güzel oluyorum. O kadar güzel oluyorum ki menapozu bekliyorum 4 gözleYok bitanem gayet sağlıklısin kk herkeze kulak asarsak Allah korusun kendimizi keserken buluruzgayette güzle regl oluyormuşsun daha ne
Kız perim ortam deyince aklına bdv'nin gelmesi de ne bileyimYoldan cıkmayalım gi sonra bdvnin nahoş yerlerinde buluruz senle kendimizi
Patilinin ilk evliliğinde eskiden bir kaybı var tosyam.. Ondan bahsetmiş.Nasıl melek oldu ya sen ciddi misin
Lütfen yanlış anladın deeee
Çıkamıyorum feraha. Yolumu kaybettim negom nerden çıkılıyordu bulamıyorumbir feraha çıksan sende
Ona göre, artık istersen gelmeMünafıkSaçlarımdan vurmiciiiidin cici olmadı gelmek farz oldu
Ben (nefret) yakuzaĞst solunum yolu enfeksiyonu vardı. Tedaviye başladık şükür daha iyi. Sesi düzeldi nefes alabiliyor.
Severim kv sağolsun iyidir
ben❤kv
Gülom shut up please, hayrı kaçmış kelimeler etme. Vallahi bak geliyorlar bana soldan soldanPopüler ?
What iş this popi ?
Teşekkürler tosiam Allah razı olsunCanım çok üzüldüm kızın için bence sen de artık bu polemiği boşver çok daha büyük bir sorun var şu an
İdrar testi yaptı, negatif çıktı. Kanı bekliyoruz ama ses vermiyor
Allah rahmet eylesinHerkesin popisi kendine sonuçta ama kızım melek oldu dediğini yanlış anlamışımdır umarım
Teşekkürler tosiam Allah razı olsun ❤
Valla ben okuyup geciyorum ban korkusu DOT korkusu yorum bile yapmıyorum tutuyorum kendimiArada giriyorm
Çok eğlenceli yorumlar yaziyorm
Sonra kim alıntılarsa alintilasn bakmiyorm bile
Sana videolar ile geliyorumPopüler ?
What iş this popi ?
Daha bdv de işlenmiş banim yokValla ben okuyup geciyorum ban korkusu DOT korkusu yorum bile yapmıyorum tutuyorum kendimibikere ban yedim öküz gibi oturdu ciğerime
Evet canım beyaz olan dişiPonçik köpeğindi değil mi? Hangisiydi
Çok üzüldüm yahu. Ne diyeceğimi bilemedim
Evet canım beyaz olan dişi
Gece nin kardeşi
Sen bana videolarla gel kelebekSana videolar ile geliyorum
Patilinin ilk evliliğinde eskiden bir kaybı var tosyam.. Ondan bahsetmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?