- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.481
AksjwjdhwkdhBenim anam bi tık ileri taşımıştı o repliği.yavrum sen kesin elletmişsindir ama sakın ha sakın virme valla kullanır atar seni başkası da almaz benle yaşlanır gidersin dediydi bana piiiii
Gel gel itiraf köşesi gibi birşeye dönecek sanki birazdan burasiKizcelerimmm Ben geldimmmmkimler beni Özledi bakimmm hii eller yukari
Ne itirafiii giiGel gel itiraf köşesi gibi birşeye dönecek sanki birazdan burasi
Okusana msjlari ellettin elletmedin mevzusuNe itirafiii gii
Yazarım bebitom yazmaz mıyım hamarat gacım benim. Yarın randevum.. Sonuçlar çıkarsa bildiririm hemen.Kız bende daha ne Cevherler vardaa iste burda hepsini dökemiyorum anladın senpirasayi da kışın severim ben cicim şöyle bol limonlu falan elcagizlarina sağlık afiyet şifa olsun bebişim kiz ben kesin bize de yaz doktordan çıkınca merak ederim yazdım niye gitmemiş o mesaj neyse sen bizi unutma sakın yaz çıkınca bişey yokturda inşallah yine de merak ederim
Nisanliyken de mi elletmiyeydik,optürmüyeydik
Ya ne güzel mutlu uyanıyomuş adamHaha aynen ama benim eşim benden de komik ve eğlencelidir. Bir insan düşün uyanırken bile gülerek uyanıyor. Tam bir mutlu küçük elfHep pozitiftir. (Nöbet günleri hariç ahah) Hep yüzü güler. Yaşlanmayacak o yüzden, ben kafamdaki tilkiler yüzünden çökeceğim o dipçik gibi kalacak o yüzden şimdiden ipimi sağlam kazığa bağlayayım da adam ben çökünce gözü dışarı kaydırmasın, bak konu yine içimdeki Müge anlıya bağlandı
YaaaAnneler niye hep böyle ya Biz de eşimle üniversitede birlikte okuduk. Habire soruyordu kız elletmiyosun di mi diye. Beni tehlikede sanıyordu bilmiyordu ki tehlikede olan benim kocaydı
Ben özledim, ben benKizcelerimmm Ben geldimmmmkimler beni Özledi bakimmm hii eller yukari
Yarasın bebişim şifa olsun inşallah,bende yarın tüp bebek için eşimle üni.Hastanesi'ne gidicez rapor almaya inşallah sıkıntı çıkmazsaYazarım bebitom yazmaz mıyım hamarat gacım benim. Yarın randevum.. Sonuçlar çıkarsa bildiririm hemen.
Pırasayı her türlü severim yaz kış. Pırasa, bamya, enginar, semizotu, mantar ve ıspanak dışındaki tüm yeşillikler ♥ ben
Biz evlenmeden önce 3 sene flört ettik, nişanımız 2 ay sürdü. Bulmuşum dipçik gibi çocuğu nasıl öptürmem. Allah dünyaya benim dipçiğimi vermiş, dünya nimetlerinden faydalanmayalım mı be seksü kertenkelem sen söyle
Oyyy Gadani alirim cukubellammmBen özledim, ben benNerelerdeydin bakalım
Şuan yarıldımYa ne güzel mutlu uyanıyomuş adambizde bana bağlı.tersimden uyandıysam vay haline
Çiçi bi ara benim herifle flört dönemindeyiz buluştuk annemin de haberi var.annem beni aradı teyzendeyim oraya gelirsin diye.gittim teyzeme, annem kenara çekti beni arkamı çevirtti ,kııız bu nee naptın sen diye.bi baktım benim çıtçıtlı atletin kuyruğu arkamdan çıkmış sallanıyo ,öyle gezmişim çarşıda, anne dedim valla bişey yapmadım tuvalete de mi gitmiyim yaa bağlmayı unutmuşum dedim.kaç gün gitti geldi sordu yapmadınız di mi yapmadınız di mi diye,kız ana dedim yapsam ilk senin haberin olur zaten
Gii o kadar cok mesaj var ki nevrim döndüOkusana msjlari ellettin elletmedin mevzusuannelerin öğütleri
Anneme söylenmesi gerekenleri söylesem benim için değil geyşam için endişelenirdi, onu korumaya çalışırdıYarasın bebişim şifa olsun inşallah,bende yarın tüp bebek için eşimle üni.Hastanesi'ne gidicez rapor almaya inşallah sıkıntı çıkmazsa
Kız akdjsjd annene de söylüyor muydun böyle dünya nimetlerinden faydalandığını
YaaaŞuan yarıldımÖyle bir delil ki kim olsa şüphelenir be malim Benim aney de dudaklarımı incelerdi, kız bak dudakların bugün biraz dolgun geldi gözüme öptürmedin di mi diyordu
Kertenkelelerim ben geldim ama başım ağrıyor, nedense tadım yok bugün, koca da nöbette bildiğiniz yalnızları oynuyorumDün benim seksü geyşam ile büyük bir savaşın eşiğinden döndük onu anlatarak güne başlamak isterim Sabah uyandım benim seksü geyşa uyuyor benim de canım sıkıldı telefonunu karıştırayım dedim (kamu spotu:Evde Denemeyiniz) Google geçmişinde bir de ne göreyim, yeni hat aldım açılmıyor diye aratmış Tabi ben bunu uyandır, yer misin yemez misin, Allah'ım bu da mı başıma gelecekti, vay ben nerelere gidem, vay biliyidim böyle olacağını, vay annem zaten erkeklere güvenme derdi vb. melodileri eşliğinde ağıt yakmaya başla 10 dakika boyunca ben kendimi boyun posun devrilsin diye diye uçan adam Sabri gibi yerden yere atıyorum geyşam da son derece büyük bir sakinlikte beni izleyip uyku sersemi mahmur gözlerini açmaya çalışıyor. Yüzüme uzun uzun baktı ve "Bugünkü boyum posum devrilme nedeni nedir anlat bakalım hatun" dedi. Dedim bunu da mı yapacaktın falan,anlattım. Meğer o yeni alınan hat arkadaşının hattıymış. Hatta sorun olduğu için eşime danışmış, eşim de araştırmış. Sonra hat şirketini arayıp hattı açtırmışlar. Numarası orada kayıtlı ara sor İnanmıyorsan dedi. İnanmıyorum dedim, açtım e devletten hat sorgulama yaptım. Üstüne sadece tek bir hat olduğunu görünce geyşama ve bebeksi masumiyetine inandım. Allah sana akıl fikir bana da sabır versin diye diye söylendi tüm gün. Paket oldum
Sizde ne var ne yok kertenkelelerim...
@HayatSevinceGuzeell ve @Kutsal zebra nasıl geçti sınav bakalım?
@RosSsS K Kendinisevenbirii
@hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik deliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @minik kalp0753 @krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii @ChocolateCookie
@samdan @Chocolita @fenomen @HayatSevinceGuzeell @KedidirKedii @Gizem erva @Pembeemzik
Benim koca nöbette. Yalnızları oynuyorumOyyy Gadani alirim cukubellammmkocisle gezmelerdeydim Kuzumm alisveris falan bide yemek yidik siz nördünüz bakam
Anneme söylenmesi gerekenleri söylesem benim için değil geyşam için endişelenirdi, onu korumaya çalışırdıama kadın kendi malını nasıl tanıyorsa üniversite tercihlerinde sadece kendi ilimi ve en fazla 2 saat mesafede olan illeri yazdırdı. Anne neden böyle yapıyorsun dediğimde ben senin ciğerini bilirim, sana güvenmiyorum derdi Gece hayatı var diye İzmir, İstanbul falan yazamadım. Minnak şehirleri tercih ettirdi hep kadın
Ayyy sende haber et yarın mutlakaaa
İkinizin de annesi efsaneymis yaa,cook güldümYaaaanneler efsane yaa yeminle,ajan gibi hiçbşey kaçmıyı gözlerinden
Allah bişey biliyomuş ki kadın yaratmış mazallah ya erkek olaydıkYazarım bebitom yazmaz mıyım hamarat gacım benim. Yarın randevum.. Sonuçlar çıkarsa bildiririm hemen.
Pırasayı her türlü severim yaz kış. Pırasa, bamya, enginar, semizotu, mantar ve ıspanak dışındaki tüm yeşillikler ♥ ben
Biz evlenmeden önce 3 sene flört ettik, nişanımız 2 ay sürdü. Bulmuşum dipçik gibi çocuğu nasıl öptürmem. Allah dünyaya benim dipçiğimi vermiş, dünya nimetlerinden faydalanmayalım mı be seksü kertenkelem sen söyle
Ay hemen açayım kız o zamanBelki sana olan hislerimi itiraf ederdim gelip
Hala inceliyor. Bugün gelmiş kızzz sende bir güzellik var hayırdır diyor. Ne gibi dedim. Saçın başın cildin çok güzel görünüyorsun bebek mi var dedi. Hayır bilemedin şekerim yok diyorum, gözlerini devire devire bilemem artık diyor benim cilveli raziyemYaaaanneler efsane yaa yeminle,ajan gibi hiçbşey kaçmıyı gözlerinden
Bizde evlenmeden olmaz diyen herifti zatenİkinizin de annesi efsaneymis yaa,cook güldümsizi cokk iyi çözmüş kadınlar napsinlar kendi başınıza biraksalar,elin oğlanlarıni kirletecek potansiyel görmüşler sizde cici hele annenin senin dudakları şiş görüp öpüştüğünü düşünmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?