Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazarım bebitom yazmaz mıyım hamarat gacım benim. Yarın randevum.. Sonuçlar çıkarsa bildiririm hemen.
Pırasayı her türlü severim yaz kış. Pırasa, bamya, enginar, semizotu, mantar ve ıspanak dışındaki tüm yeşillikler ben
Biz evlenmeden önce 3 sene flört ettik, nişanımız 2 ay sürdü. Bulmuşum dipçik gibi çocuğu nasıl öptürmem. Allah dünyaya benim dipçiğimi vermiş, dünya nimetlerinden faydalanmayalım mı be seksü kertenkelem sen söyle

Ya ne güzel mutlu uyanıyomuş adam bizde bana bağlı.tersimden uyandıysam vay haline

Çiçi bi ara benim herifle flört dönemindeyiz buluştuk annemin de haberi var.annem beni aradı teyzendeyim oraya gelirsin diye.gittim teyzeme, annem kenara çekti beni arkamı çevirtti ,kııız bu nee naptın sen diye.bi baktım benim çıtçıtlı atletin kuyruğu arkamdan çıkmış sallanıyo , öyle gezmişim çarşıda,anne dedim valla bişey yapmadım tuvalete de mi gitmiyim yaa bağlmayı unutmuşum dedim.kaç gün gitti geldi sordu yapmadınız di mi yapmadınız di mi diye,kız ana dedim yapsam ilk senin haberin olur zaten

Yarasın bebişim şifa olsun inşallah,bende yarın tüp bebek için eşimle üni.Hastanesi'ne gidicez rapor almaya inşallah sıkıntı çıkmazsa
Kız akdjsjd annene de söylüyor muydun böyle dünya nimetlerinden faydalandığını

Şuan yarıldım Öyle bir delil ki kim olsa şüphelenir be malim Benim aney de dudaklarımı incelerdi, kız bak dudakların bugün biraz dolgun geldi gözüme öptürmedin di mi diyordu

Anneme söylenmesi gerekenleri söylesem benim için değil geyşam için endişelenirdi, onu korumaya çalışırdı ama kadın kendi malını nasıl tanıyorsa üniversite tercihlerinde sadece kendi ilimi ve en fazla 2 saat mesafede olan illeri yazdırdı. Anne neden böyle yapıyorsun dediğimde ben senin ciğerini bilirim, sana güvenmiyorum derdi Gece hayatı var diye İzmir, İstanbul falan yazamadım. Minnak şehirleri tercih ettirdi hep kadın
Ayyy sende haber et yarın mutlakaaa

Şuan yarıldım Öyle bir delil ki kim olsa şüphelenir be malim Benim aney de dudaklarımı incelerdi, kız bak dudakların bugün biraz dolgun geldi gözüme öptürmedin di mi diyordu
Yaaa anneler efsane yaa yeminle,ajan gibi hiçbşey kaçmıyı gözlerinden

Ooo ağır olmuş.... Ben benimkine böyle yapsam konu herşey aynı olsa varya aynı sakinlik aynı cevaplar ama burnumdan getirir aman amann fevrilik ve konuşamama konusunda çok çekti benden çünkünüm

Benim bugüm hep pinekleyerek geçti ya şuan saçımda zeytin yağı var ayaklarıma pedikür yaptım banyoya gireceğim ojelerimi sürüp kahve içeceğim

Oyyy Gadani alirim cukubellammm kocisle gezmelerdeydim Kuzumm alisveris falan bide yemek yidik siz nördünüz bakam
Benim koca nöbette. Yalnızları oynuyorum Pırasa yaptım kendime onu yedim. Eşim yokken tek çeşit şeylerle karın duyuruyorum. Yiyesim gelmiyor. Onun dışında ev temizledim. Benim adamın oturma odasında yatma aşkı yüzünden sık sık oturma odası temizleyip düzenlenmek zorunda kalıyorum. Adamın ruhu varoş, orda mis gibi yatak varken 3'lü koltuk seviyor

İkinizin de annesi efsaneymis yaa,cook güldümsizi cokk iyi çözmüş kadınlar napsinlar kendi başınıza biraksalar,elin oğlanlarıni kirletecek potansiyel görmüşler sizde cici hele annenin senin dudakları şiş görüp öpüştüğünü düşünmesi

Allah bişey biliyomuş ki kadın yaratmış mazallah ya erkek olaydık

Hala inceliyor. Bugün gelmiş kızzz sende bir güzellik var hayırdır diyor. Ne gibi dedim. Saçın başın cildin çok güzel görünüyorsun bebek mi var dedi. Hayır bilemedin şekerim yok diyorum, gözlerini devire devire bilemem artık diyor benim cilveli raziyem

Bizde evlenmeden olmaz diyen herifti zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…