- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.501
Ooo bu ne süslülük böyle yavOoo ağır olmuş.... Ben benimkine böyle yapsam konu herşey aynı olsa varya aynı sakinlik aynı cevaplar ama burnumdan getirir aman amannfevrilik ve konuşamama konusunda çok çekti benden çünkünüm
Benim bugüm hep pinekleyerek geçti ya şuan saçımda zeytin yağı var ayaklarıma pedikür yaptım banyoya gireceğim ojelerimi sürüp kahve içeceğim
Ahahahahaa ikinci masum kocada senin ki cici'ninkinden sonra ahahaha ayyBizde evlenmeden olmaz diyen herifti zaten
Bunu bende çok sorguladımAllah bişey biliyomuş ki kadın yaratmış mazallah ya erkek olaydık
Bizde deBizde evlenmeden olmaz diyen herifti zaten
Herif bana hatun allahtan erkek değilsin,yanına kız giren dul çıkar diyoBunu bende çok sorguladım
Bizde deAz fena değiliz ha
Benimkisi de Allah seni bilmişte erkek yaratmamış sen bu kıskançlıkla karını eve kitler, çalıştırmayı bırak markete bile çıkarmazdın, bu sinirle karını döverdin de Allah bilir dediydiHerif bana hatun allahtan erkek değilsin,yanına kız giren dul çıkar diyo
Töbe töbe
Aaayy hahaha evet oda vardı sarı bombamHahah bir de şey var annem göster ama elletme dedi, favori repliğim
Sen çok kıskançmışsın anam.ben o kadar kıskanamıyom herif kızıyoBenimkisi de Allah seni bilmişte erkek yaratmamış sen bu kıskançlıkla karını eve kitler, çalıştırmayı bırak markete bile çıkarmazdın, bu sinirle karını döverdin de Allah bilir dediydiİnkar edemedim de bir düşündürdü açıkçası sözleri
Ben o kadar kıskanç değilim gibi geliyor malim ya, neler var. Benimki kıskançlık değil temkin temkinSen çok kıskançmışsın anam.ben o kadar kıskanamıyom herif kızıyo
Hee hee kesin öyledirBen o kadar kıskanç değilim gibi geliyor malim ya, neler var. Benimki kıskançlık değil temkin temkin
Kıskanç eş tanımım benimHee hee kesin öyledir
Çok mu kıskançKıskanç eş tanımım benimByNkoaLa un kocasından sonra değişti. Güncellendi. Kendini kıskanç sanan ya da kıskanç denilen ben dahil hiçbirimizin kıskançlıkla zerre alakamız olmadığını anladım. Onun kocası bir ilah, önünde saygıyla eğiliyorum
Bakımı süsü çok severim huyum kurusunOoo bu ne süslülük böyle yav
Benimki benden bıktığı için artık tepki bile veremiyor. Ben orda uçan adam Sabri gibi kendimi yerden yere atarken adam kenarda çapaklanıp yapışmış gözünü lavaboya salmayacağım için kendi imkanlarıyla açmaya uğraşıyordu
Çok kıskanç, tatilde olmasa da gelip kendi anlatsaÇok mu kıskanç
Ben herkesten kıskanmıyorum.sadece tehlike arz eden kadınlardan kıskanıyorum.bi şuh kahkaha kırıtma mesaj dolu gözler sezersem herife diyom çekil sen bakim diyekadınla direk muhatap ben oluyom o zaman kırıtamıyo
Benmko de değiştiKıskanç eş tanımım benimByNkoaLa un kocasından sonra değişti. Güncellendi. Kendini kıskanç sanan ya da kıskanç denilen ben dahil hiçbirimizin kıskançlıkla zerre alakamız olmadığını anladım. Onun kocası bir ilah, önünde saygıyla eğiliyorum
Yoldaki karşıdaki herkes sanki beni gözetliyor gbi bi hal takılıyor maalesef asirinin da asirisiÇok mu kıskanç
Ben herkesten kıskanmıyorum.sadece tehlike arz eden kadınlardan kıskanıyorum.bi şuh kahkaha kırıtma mesaj dolu gözler sezersem herife diyom çekil sen bakim diyekadınla direk muhatap ben oluyom o zaman kırıtamıyo
Anam anam kız sende ne numerolar var öyle, iliğim benim, sülünüm, ceylan yavrum hişşt hepsi senin mi yavruuuuBakımı süsü çok severim huyum kurusun
Benimki mümkün değil burnumdan getirecek bir olaya çevirirdi benden daha tripli daha kaprislidir ama kargaya yavrusu Şahin hesabı balım benimaşk akrebim
Birazdan kalkıp squat yapıcam 100 tane bide selilüt masajı masajı yapıyorum kendi kendime
Ahahahaha "uçan avrat Cici" bu tanımı sevdim, beni yansıttıHaykirdim gene. Su atraksiyonlu hayatina heyranim uçan avrad B Brunello Cicinelli yalniz vukuat arayan sabikalilar gibim adamin tepesine tunemissin zabağnan ee bu sabahta belamizi bulmadik elhamdullih tadinda yeni olaylar bekliyürüz heyecanla ifinim.Çay çekirdekte hazir. Anlat çekirgelerin hep onlayn bugece
Ya yok öyle düşünme yapmaya başla 20tane 25 tane derken 100 geliyorsunAnam anam kız sende ne numerolar var öyle, iliğim benim, sülünüm, ceylan yavrum hişşt hepsi senin mi yavruuuu
Sen 100 squat diyorsun ben 3 lü koltuğu kapamayı beceremiyorum daha, belimi sakatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?