Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo bu ne süslülük böyle yav
Benimki benden bıktığı için artık tepki bile veremiyor. Ben orda uçan adam Sabri gibi kendimi yerden yere atarken adam kenarda çapaklanıp yapışmış gözünü lavaboya salmayacağım için kendi imkanlarıyla açmaya uğraşıyordu

Herif bana hatun allahtan erkek değilsin,yanına kız giren dul çıkar diyo
Töbe töbe
Benimkisi de Allah seni bilmişte erkek yaratmamış sen bu kıskançlıkla karını eve kitler, çalıştırmayı bırak markete bile çıkarmazdın, bu sinirle karını döverdin de Allah bilir dediydi İnkar edemedim de bir düşündürdü açıkçası sözleri

Sen çok kıskançmışsın anam.ben o kadar kıskanamıyom herif kızıyo

Hee hee kesin öyledir
Kıskanç eş tanımım benim ByNkoaLa un kocasından sonra değişti. Güncellendi. Kendini kıskanç sanan ya da kıskanç denilen ben dahil hiçbirimizin kıskançlıkla zerre alakamız olmadığını anladım. Onun kocası bir ilah, önünde saygıyla eğiliyorum

Çok mu kıskanç
Ben herkesten kıskanmıyorum.sadece tehlike arz eden kadınlardan kıskanıyorum.bi şuh kahkaha kırıtma mesaj dolu gözler sezersem herife diyom çekil sen bakim diye kadınla direk muhatap ben oluyom o zaman kırıtamıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakımı süsü çok severim huyum kurusun

Benimki mümkün değil burnumdan getirecek bir olaya çevirirdi benden daha tripli daha kaprislidir ama kargaya yavrusu Şahin hesabı balım benim aşk akrebim

Birazdan kalkıp squat yapıcam 100 tane bide selilüt masajı masajı yapıyorum kendi kendime

Çok kıskanç, tatilde olmasa da gelip kendi anlatsa
Ama aşırı diyebilirim tam bir akrep burcu.
Nolursa olsun tedbiri elden bırakmayın kuzularım siz dinleyin cicinizi... benim bir tanıdığım, liseden beri çıkıp evlendiği adamın ihanetine uğradı hemde çalıştığı dükkanın karşısındaki kasiyerle
Nasıl yakalandı dersen, kız yemek yapmaya üşeniyor. Kocası demiş pizza söyle. Almış kocasının telefonunu, aramış dominos pizzayı. Siparişi vermiş, orada numaralar kayıtlı kalıyor ya. Pizzanızın geleceği adres olarak bilmemne oteli hala geçerli mi diye teyit isteyince akla kara ortaya çıkıyor. Allah'ın sevdiği kuluymuş da karşısına çıktı. Adam 30 lu yaşlarda belki 37 38 falandır, kız 19 20 falanmış.
Tabi tedbir medbir işin şakası, içinde pislik olan adamı eve kitlesen tutamazsın malesef. Kız boşanmadı bu arada

Haykirdim gene. Su atraksiyonlu hayatina heyranim uçan avrad B Brunello Cicinelli yalniz vukuat arayan sabikalilar gibim adamin tepesine tunemissin zabağnan ee bu sabahta belamizi bulmadik elhamdullih tadinda yeni olaylar bekliyürüz heyecanla ifinim. Çay çekirdekte hazir. Anlat çekirgelerin hep onlayn bugece

Benmko de değişti
Bnmki de güncellendi
Bene illalah getirtti
Daha ikindi vakti bir olay yasamak üzereyken snrlerime hakim olup uzattirtmadm

Yoldaki karşıdaki herkes sanki beni gözetliyor gbi bi hal takılıyor maalesef asirinin da asirisi

Anam anam kız sende ne numerolar var öyle, iliğim benim, sülünüm, ceylan yavrum hişşt hepsi senin mi yavruuuu
Sen 100 squat diyorsun ben 3 lü koltuğu kapamayı beceremiyorum daha, belimi sakatladım

Ahahahaha "uçan avrat Cici" bu tanımı sevdim, beni yansıttı
Bizde olay bitmiyor yavrum da ben hep paket oluyorum. Adamın günahını ala ala cennetlik yaptım, herkes yüzünde nur var diyor adama. Bimiyorlar ki var ama neden var. Zaten bilseler sosyal hizmetler el koyar adama eziyet görüyor evinde diye

Anam anam kız sende ne numerolar var öyle, iliğim benim, sülünüm, ceylan yavrum hişşt hepsi senin mi yavruuuu
Sen 100 squat diyorsun ben 3 lü koltuğu kapamayı beceremiyorum daha, belimi sakatladım
Ya yok öyle düşünme yapmaya başla 20tane 25 tane derken 100 geliyorsun ya squatla selülit masajı birleşince aşırı iyi sonuçlar ortaya çıkıyor uzun zamandır yine bırakmış tım spor squatı 3 haftasındayım benimki çok net fark ediliyor hissediliyor diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…