- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.521
27 gibi görünüyor cevap ama soru yanlış dolayısıyla cevap da yanlış
Soru nasıl yanlış baaallıımm iyi bak verdiğin cevapta yanlış27 gibi görünüyor cevap ama soru yanlış dolayısıyla cevap da yanlış
Daha iyi öylesi be şamdanım bak başıma gelenleresonunda okudum ve geldim
ben hiç kıskanç değilimdir. eşimde kafasına göre takılır. bi çok kıskançtir bı çok laylaylom...
biz bi acayipiz sanirsam
Heyttt be maliyeci öyle diyorsa öyledir,17
sütlü olsun lütfen
Daha iyi öylesi be şamdanım bak başıma gelenlere
Bir ara beğenmekten gelemiceksin sandım
Napıyosun bakalım, nöbette benimki
Heyttt be maliyeci öyle diyorsa öyledir,üstüne söz söyleyenin alnını karışlarım benden de bir White Cholate Mocha
Hayırlı evlat olmanın bedelini ödediknöbet olsa gene iyi be kuzum. dış görevde. aney babey geldi gardaslao yüzden de pek giremedim :)
ama çok tatlisiniz kacirmayim muhabbeti dedim
maliyle sen takıldın aklıma benim annem bana öyle dese kişi kendinden bilir isi derdimsiz gene hayırlı evlatmissiniz
seninki sabah mi gelcek canım
Dikkatini sevdiğim hatunum, beni etkilemeyi başardın gel tenhayasana ben alırım bebeğim
orda ayakkabi teki var ya dikkatli bakmayinca 27 gibi duruyi
Hayırlı evlat olmanın bedelini ödedikSabah gelecek inşallah kuzum. Ayy kaç gün kalacak seninki görevde
Dikkatini sevdiğim hatunum, beni etkilemeyi başardın gel tenhaya
Uyy anam o ne öyle cinayet sebebiÇok kıskanç, tatilde olmasa da gelip kendi anlatsa
Ama aşırı diyebilirim tam bir akrep burcu.
Nolursa olsun tedbiri elden bırakmayın kuzularım siz dinleyin cicinizi...benim bir tanıdığım, liseden beri çıkıp evlendiği adamın ihanetine uğradı hemde çalıştığı dükkanın karşısındaki kasiyerle
Nasıl yakalandı dersen, kız yemek yapmaya üşeniyor. Kocası demiş pizza söyle. Almış kocasının telefonunu, aramış dominos pizzayı. Siparişi vermiş, orada numaralar kayıtlı kalıyor ya. Pizzanızın geleceği adres olarak bilmemne oteli hala geçerli mi diye teyit isteyince akla kara ortaya çıkıyor. Allah'ın sevdiği kuluymuş da karşısına çıktı. Adam 30 lu yaşlarda belki 37 38 falandır, kız 19 20 falanmış.
Tabi tedbir medbir işin şakası, içinde pislik olan adamı eve kitlesen tutamazsın malesef. Kız boşanmadı bu arada
DemeYoldaki karşıdaki herkes sanki beni gözetliyor gbi bi hal takılıyor maalesef asirinin da asirisi
Uyy anam o ne öyle cinayet sebebi
Allah düşmanıma yaşatmasın dilemem.ben rüyalardakini bile kaldıramıyom.herife ne zaman nefret ediyom senden desem,gene rüyanda kimle gördün beni diyokaç kere rüyada herifi boşadım ,karıları duvardan duvara çaldım allh bilir allah kimseye vermesin öyle bişey
Yaabenim eşim de rüya görsün tamam etkisinden çıkamıyoyok onun dediğini yapmamisim, yok o konusma demiş ben başkasıyla konusmusum, yok ondam habersiz bi yere gitmişim...
bütün gün gerçekten olmuş gibi surat sallarsonra yükselen aslan burcumun bana verdiği yetkiye dayanarak kukrer ve onu minnos bir yavru fareye ceviririm
Yaaama insan etkisinden kurtulamıyo rüyanın adamın suçu yok rüyalar aşırı gerçekçi
Evet yetiyo malesefya mali onun bilinçaltısinin ceremesini ben niye cekiyimbence bir kıvılcım yetiyo her zaman size alevli şeyler sizi
Ne kadar kıskançBenim kocamda cok kıskaaannnccccc
Evet yetiyo malesefbi bakış atıyo bana ben tıs tıs yemek yapmaya mutfağa geçiyom görünmiyim gözüne diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?