Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sonunda okudum ve geldim

ben hiç kıskanç değilimdir. eşimde kafasına göre takılır. bi çok kıskançtir bı çok laylaylom...

biz bi acayipiz sanirsam
Daha iyi öylesi be şamdanım bak başıma gelenlere
Bir ara beğenmekten gelemiceksin sandım
Napıyosun bakalım, nöbette benimki

Daha iyi öylesi be şamdanım bak başıma gelenlere
Bir ara beğenmekten gelemiceksin sandım
Napıyosun bakalım, nöbette benimki

nöbet olsa gene iyi be kuzum. dış görevde. aney babey geldi gardasla o yüzden de pek giremedim :)
ama çok tatlisiniz kacirmayim muhabbeti dedim

maliyle sen takıldın aklıma benim annem bana öyle dese kişi kendinden bilir isi derdim siz gene hayırlı evlatmissiniz

seninki sabah mi gelcek canım

Heyttt be maliyeci öyle diyorsa öyledir, üstüne söz söyleyenin alnını karışlarım benden de bir White Cholate Mocha

sana ben alırım bebeğim

orda ayakkabi teki var ya dikkatli bakmayinca 27 gibi duruyi

Hayırlı evlat olmanın bedelini ödedik Sabah gelecek inşallah kuzum. Ayy kaç gün kalacak seninki görevde
sana ben alırım bebeğim

orda ayakkabi teki var ya dikkatli bakmayinca 27 gibi duruyi
Dikkatini sevdiğim hatunum, beni etkilemeyi başardın gel tenhaya

Hayırlı evlat olmanın bedelini ödedik Sabah gelecek inşallah kuzum. Ayy kaç gün kalacak seninki görevde

Dikkatini sevdiğim hatunum, beni etkilemeyi başardın gel tenhaya

bi rivayete göre Çarşamba ama o hiç belli olmuyo. en son dört beş gün diye gitti sekiz dokuz gün sonra gelmişti

wuhuuuu gelmem mi beee goc kadını hem de

Uyy anam o ne öyle cinayet sebebi
Allah düşmanıma yaşatmasın dilemem.ben rüyalardakini bile kaldıramıyom.herife ne zaman nefret ediyom senden desem,gene rüyanda kimle gördün beni diyo kaç kere rüyada herifi boşadım ,karıları duvardan duvara çaldım allh bilir allah kimseye vermesin öyle bişey

benim eşim de rüya görsün tamam etkisinden çıkamıyo yok onun dediğini yapmamisim, yok o konusma demiş ben başkasıyla konusmusum, yok ondam habersiz bi yere gitmişim...

bütün gün gerçekten olmuş gibi surat sallar sonra yükselen aslan burcumun bana verdiği yetkiye dayanarak kukrer ve onu minnos bir yavru fareye ceviririm

Yaa ama insan etkisinden kurtulamıyo rüyanınadamın suçu yok rüyalar aşırı gerçekçi

Yaa ama insan etkisinden kurtulamıyo rüyanınadamın suçu yok rüyalar aşırı gerçekçi

ya mali onun bilinçaltısinin ceremesini ben niye cekiyim bence bir kıvılcım yetiyo her zaman size alevli şeyler sizi

Evet yetiyo malesef bi bakış atıyo bana ben tıs tıs yemek yapmaya mutfağa geçiyom görünmiyim gözüne diye

suçunu bilen beybisi hareketi tam da

bizimki gol bo opoyom sono diyo gel de öptür hadi hele bi sabah kalkmış her gün giydiğim kota bakti bu ne nerden çıktı niye giydin cabuk cikart bilmem ne.... sonra da tartıştık. aradan biraz zaman geçti. ne dedim bi anlatsana gerçekten dedim mi diyo. kendince sevimlilik yapıyo ağzına kürekle vuracaktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…