- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.541
Şimdi bi örnek vercem olmayacak ama ne diyim ki nasıl anlatayım ki bak mesela benim balkonum var camı siyah ama içerisi biraz görünüyor sonra iç tarafında bide balkon kapısı var bizim karşı daire yani karşımızdaki binanın çaprazına denk geliyo bizim bu kapı eşim sırf biri görür eve bakar izler diye balkon kapılarına stor yaptırdı ve asla açtırmıyorNe kadar kıskanç
Erkeklerin cilvesi de kötü oluyo besuçunu bilen beybisi hareketi tam da
bizimki gol bo opoyom sono diyogel de öptür hadi hele bi sabah kalkmış her gün giydiğim kota bakti bu ne nerden çıktı niye giydin cabuk cikart bilmem ne.... sonra da tartıştık. aradan biraz zaman geçti. ne dedim bi anlatsana gerçekten dedim mi diyo. kendince sevimlilik yapıyo ağzına kürekle vuracaktım
Erkeklerin cilvesi de kötü oluyo bedur ben sana kahve yapim en iyisi diyo insan
AnamŞimdi bi örnek vercem olmayacak ama ne diyim ki nasıl anlatayım ki bak mesela benim balkonum var camı siyah ama içerisi biraz görünüyor sonra iç tarafında bide balkon kapısı var bizim karşı daire yani karşımızdaki binanın çaprazına denk geliyo bizim bu kapı eşim sırf biri görür eve bakar izler diye balkon kapılarına stor yaptırdı ve asla açtırmıyor
Şimdi bi örnek vercem olmayacak ama ne diyim ki nasıl anlatayım ki bak mesela benim balkonum var camı siyah ama içerisi biraz görünüyor sonra iç tarafında bide balkon kapısı var bizim karşı daire yani karşımızdaki binanın çaprazına denk geliyo bizim bu kapı eşim sırf biri görür eve bakar izler diye balkon kapılarına stor yaptırdı ve asla açtırmıyor
Ben paslandım kuzum yasorma yaama benim kocam benden daha cilveli bide o var burdan cilve dersleri alip mezun olmayi istiyom maliim sende master yogam olur musun
Ben paslandım kuzum ya.benim adama ne işve ne cilve sökmediği için bıraktım o işleri
Ben paslandım kuzum ya.benim adama ne işve ne cilve sökmediği için bıraktım o işleri
Sen akışına bırak bencebenimkide giyinince göz ucuyla bile bakmaz. dizi çıkmış pijama giyiyim ensemde biter
o zaman ben de bu değişik için ugrasmayim
Ben hep pijamalıyım kahretsinpiçama giy piçama candır maliidizli olsun emme
Cilve konusunda @Kendinisevenbiriii var, cilve alanında uzmanlığını tamamlamış, master'ını yapmış, doktora seviyesini aşmış, profluğa doğru ilerlemekte olan bir yay gacısıdırsorma yaama benim kocam benden daha cilveli bide o var burdan cilve dersleri alip mezun olmayi istiyom maliim sende master yogam olur musun
Anammmmm kız ne fenaymış seninki de ama çok iyi fikirmiş bende seksü geyşamı izlemesinler diye yaptırayım en iyisi o stordan, bana böyle fikirlerle gelinŞimdi bi örnek vercem olmayacak ama ne diyim ki nasıl anlatayım ki bak mesela benim balkonum var camı siyah ama içerisi biraz görünüyor sonra iç tarafında bide balkon kapısı var bizim karşı daire yani karşımızdaki binanın çaprazına denk geliyo bizim bu kapı eşim sırf biri görür eve bakar izler diye balkon kapılarına stor yaptırdı ve asla açtırmıyor
Gaffur pijamasıysa şukunu vericem ama gaffur pijaması değilse hiç şansın yokBen hep pijamalıyım kahretsin
Hayır olsun kuzu?Yarııın çoook işim var
Sen akışına bırak bence
Ben öyle yapıyom artık.çünkü ne zaman adama cilve yapsam, hayırdır bişey istiycen heralde ama yemezler diyogel de moda gir hadi
Şuku ne kızGaffur pijamasıysa şukunu vericem ama gaffur pijaması değilse hiç şansın yok
Ayyyy nolursun kuştan bari kiskanmasn onları bari rahat rahat bakayımDemeuçan kuştan esen yelden sakınırım kıskanırım diyo adam resmen
Yok anam cilve konusunda milletin evliliğine çok katkım oldu ama benim adam duvar gibi olunca fena tosluyorumCilve konusunda @Kendinisevenbiriii var, cilve alanında uzmanlığını tamamlamış, master'ını yapmış, doktora seviyesini aşmış, profluğa doğru ilerlemekte olan bir yay gacısıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?