Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar kıskanç
Şimdi bi örnek vercem olmayacak ama ne diyim ki nasıl anlatayım ki bak mesela benim balkonum var camı siyah ama içerisi biraz görünüyor sonra iç tarafında bide balkon kapısı var bizim karşı daire yani karşımızdaki binanın çaprazına denk geliyo bizim bu kapı eşim sırf biri görür eve bakar izler diye balkon kapılarına stor yaptırdı ve asla açtırmıyor

Erkeklerin cilvesi de kötü oluyo be dur ben sana kahve yapim en iyisi diyo insan

Erkeklerin cilvesi de kötü oluyo be dur ben sana kahve yapim en iyisi diyo insan

sorma ya ama benim kocam benden daha cilveli bide o var burdan cilve dersleri alip mezun olmayi istiyom maliim sende master yogam olur musun

Anam sen söylerken kalbim sıkıştı yeminle çokmuş gerçekten ya

benimki bı gün sonuna kadar acar bütün camlari kapıları, sonra bi bakarsin hepsini kapatmis sinirli sinirli geziyo
ama ben esin gibi yapardim heralde kendiliğimden çok katı kurallarm var o konuda hiç çıkmadığım cam balkonun güneşligi ve tülü vardi mesela

Ben paslandım kuzum ya.benim adama ne işve ne cilve sökmediği için bıraktım o işleri

benimkide giyinince göz ucuyla bile bakmaz. dizi çıkmış pijama giyiyim ensemde biter

o zaman ben de bu değişik için ugrasmayim

benimkide giyinince göz ucuyla bile bakmaz. dizi çıkmış pijama giyiyim ensemde biter

o zaman ben de bu değişik için ugrasmayim
Sen akışına bırak bence
Ben öyle yapıyom artık.çünkü ne zaman adama cilve yapsam, hayırdır bişey istiycen heralde ama yemezler diyo gel de moda gir hadi

sorma ya ama benim kocam benden daha cilveli bide o var burdan cilve dersleri alip mezun olmayi istiyom maliim sende master yogam olur musun
Cilve konusunda @Kendinisevenbiriii var, cilve alanında uzmanlığını tamamlamış, master'ını yapmış, doktora seviyesini aşmış, profluğa doğru ilerlemekte olan bir yay gacısıdır

Anammmmm kız ne fenaymış seninki de ama çok iyi fikirmiş bende seksü geyşamı izlemesinler diye yaptırayım en iyisi o stordan, bana böyle fikirlerle gelin

Sen akışına bırak bence
Ben öyle yapıyom artık.çünkü ne zaman adama cilve yapsam, hayırdır bişey istiycen heralde ama yemezler diyo gel de moda gir hadi

bu da ne kadar klasik bı cümle demi

öyle yaptım yaaa peşine düşecek kadar istikrarlı olamıyorum

Cilve konusunda @Kendinisevenbiriii var, cilve alanında uzmanlığını tamamlamış, master'ını yapmış, doktora seviyesini aşmış, profluğa doğru ilerlemekte olan bir yay gacısıdır
Yok anam cilve konusunda milletin evliliğine çok katkım oldu ama benim adam duvar gibi olunca fena tosluyorum ula adama beyonce klibi gibi gıvırttırim bana mısın demez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…