Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cilve konusunda @Kendinisevenbiriii var, cilve alanında uzmanlığını tamamlamış, master'ını yapmış, doktora seviyesini aşmış, profluğa doğru ilerlemekte olan bir yay gacısıdır

bundan sonra yolum onun yoludur benim koca da yay ama bi degisink bi yay. ben çözemedim valla.
evlerden ırak bi arkadas grubum vardı. bekarken herşey çok güzeldi. tek tek evlendik. su an kizkiza bir araya gelince konu hep kocalarinin ne kadar istekli olduğuna geliyo bazen bazı insanlar bekar kalmalı diye düşünüyorum. acaba alttan alta ben cilveliyim cekiciyim mesaji veriyolar da ben mi anlamiyom. bu konuda da aydinlatin beni nolur ya

sevgili cici hocam; ben cilveliyim demeye utanan arvatlar gocam çok sukela diyerek alttan mesaj verir mi teşekkürler

Yok anam cilve konusunda milletin evliliğine çok katkım oldu ama benim adam duvar gibi olunca fena tosluyorum ula adama beyonce klibi gibi gıvırttırim bana mısın demez
Haha sen kıvıtırken adamın kafa yarın keseceği danalara gidiyorsa duvar bile iyi haline be malim Misal benim ki cilve yapınca bazen çok güzelsin ama yarın benim nöbetim var erken kalkıcam falan diyebiliyor

Eşimin kadın versiyonu olabilirsin sen o zaman

Haha sen kıvıtırken adamın kafa yarın keseceği danalara gidiyorsa duvar bile iyi haline be malim Misal benim ki cilve yapınca bazen çok güzelsin ama yarın benim nöbetim var erken kalkıcam falan diyebiliyor
Ahanda aynısı vallah başak mı kız kocan

Yavru o senin kocanın yaylığından değil, bunların yemeklerine şubede arada şap mı atıyorlar napıyorlar bir durgunluk geliyor bunlara
O avratlar çok övüyorsa cinsel hayatlarını durum tam tersi olabilir. Bir insanın dilinde en çok ne varsa kendinde en eksik odur. Bak misal bana, dilimde habire benim herif var çünkü evde en eksik o, nöbet tutmaktan eve gelemiyor

adam aşmış artık demekki bide bu forumda leoparli tayt giyip girgir yapan bı üye vardi
Kim o, bulun hemen alalım topiğe tam bizlikmişşşşş Üyeyi bulana para ödülü mü koysam

Eşimin kadın versiyonu olabilirsin sen o zaman

yok ben hiç kıskanç degilimdir ama evle ilgili öyle saçma takintilarim vardir. balkona çamaşır asmam. mumkunse balkona hiç cikmam. balkonu bile eşime yikatirim bana fazla içli dışlı geliyo balkonlar.

onunki kıskançlıktansa bisey diyemem ama benimki huy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…