- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.561
Cilve konusunda @Kendinisevenbiriii var, cilve alanında uzmanlığını tamamlamış, master'ını yapmış, doktora seviyesini aşmış, profluğa doğru ilerlemekte olan bir yay gacısıdır
Ama görünen oAyyyy nolursun kuştan bari kiskanmasn onları bari rahat rahat bakayım
Ben hep pijamalıyım kahretsin
Ben icabına bakiom onunAma görünen o
Şimdiden kolay gelsin ama eğlencelidir halı yıkamak ya, ben bayılırdım. Ama şu anki evim böyle birşey için müsait değilHalı yıkıyıcamcanuum
Aşmış aşmış hep kontrollüdür benim eşkımadam aşmış artık demekkibide bu forumda leoparli tayt giyip girgir yapan bı üye vardi
Tebrik gibi birşey ama istersen sana erötük şuku verebilirimŞuku ne kızerötük bişey mi
Koçum benim yakışırBen icabına bakiom onun
O bana bir se ben ona 100 cektiriyorm
Benden kıskanmasın yeter gönlümün sultanıAyyyy nolursun kuştan bari kiskanmasn onları bari rahat rahat bakayım
Şimdiden kolay gelsin ama eğlencelidir halı yıkamak ya, ben bayılırdım. Ama şu anki evim böyle birşey için müsait değil
DemeTebrik gibi birşey ama istersen sana erötük şuku verebilirim
Eyw kocuumm benimKoçum benim yakışır
S endn kiskanirsa onu mahvedermBenden kıskanmasın yeter gönlümün sultanı
Haha sen kıvıtırken adamın kafa yarın keseceği danalara gidiyorsa duvar bile iyi haline be malimYok anam cilve konusunda milletin evliliğine çok katkım oldu ama benim adam duvar gibi olunca fena tosluyorumula adama beyonce klibi gibi gıvırttırim bana mısın demez
Eşimin kadın versiyonu olabilirsin sen o zamanbenimki bı gün sonuna kadar acar bütün camlari kapıları, sonra bi bakarsin hepsini kapatmis sinirli sinirli geziyo
ama ben esin gibi yapardim heralde kendiliğimdençok katı kurallarm var o konuda hiç çıkmadığım cam balkonun güneşligi ve tülü vardi mesela
Ahanda aynısı vallahHaha sen kıvıtırken adamın kafa yarın keseceği danalara gidiyorsa duvar bile iyi haline be malimMisal benim ki cilve yapınca bazen çok güzelsin ama yarın benim nöbetim var erken kalkıcam falan diyebiliyor
Yavru o senin kocanın yaylığından değil, bunların yemeklerine şubede arada şap mı atıyorlar napıyorlar bir durgunluk geliyor bunlarabundan sonra yolum onun yoludurbenim koca da yay ama bi degisink bi yay. ben çözemedim valla.
evlerden ırak bi arkadas grubum vardı. bekarken herşey çok güzeldi. tek tek evlendik. su an kizkiza bir araya gelince konu hep kocalarinin ne kadar istekli olduğuna geliyobazen bazı insanlar bekar kalmalı diye düşünüyorum. acaba alttan alta ben cilveliyim cekiciyim mesaji veriyolar da ben mi anlamiyom. bu konuda da aydinlatin beni nolur ya
sevgili cici hocam; ben cilveliyim demeye utanan arvatlar gocam çok sukela diyerek alttan mesaj verir mi teşekkürler
Kim o, bulun hemen alalım topiğe tam bizlikmişşşşşadam aşmış artık demekkibide bu forumda leoparli tayt giyip girgir yapan bı üye vardi
Eşimin kadın versiyonu olabilirsin sen o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?