Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim o, bulun hemen alalım topiğe tam bizlikmişşşşş Üyeyi bulana para ödülü mü koysam

bunu nasil kacirdin be cici su an arşiv çalışması yapmamız gerekir. bdv deki cekici olmak kocami nasil elde ederim tadindaki tüm konuları ve yorumlari okumamiz gerekecek

bak bu açıdan düşünmemiştim hiç olabilir nöbetler bitmez cicim bitmiyolaaaarrrrr

bak duymadiysan ben sana anlatiyim polisler her 5 senede bir tahta kırıyo kafadan tahtalar catirdamaya basladiysa beyin yaşam sevincini ve cilveleri algilamamaya başlıyo. sonra sen bi sorunumuz var Houston dediğinde yooogghhh diyollar

Cilve konusunda @Kendinisevenbiriii var, cilve alanında uzmanlığını tamamlamış, master'ını yapmış, doktora seviyesini aşmış, profluğa doğru ilerlemekte olan bir yay gacısıdır
Teveccühünüz efenim
Anammmmm kız ne fenaymış seninki de ama çok iyi fikirmiş bende seksü geyşamı izlemesinler diye yaptırayım en iyisi o stordan, bana böyle fikirlerle gelin
Senin seksü geyşan evde dursa da izleseler,aklına kişe de adam bide bu nerden çıktı şimdi demesin

Daha 5 sene olmadan benimki arada kafayı kırmayı başladı eyvahlar olsun, adam erken tepki vermeye başladı Normalde çok düşkündür ama arada bir dokunulmazlık ilan ediyor kendine kesin şap var
O Üyeyi bulmak için profilde durumuma evde leoparlı taytıyla gezen ateşli piliçler varsa acil topiğe gelsin diye yazsam akli melekelerimden çok şüphe duyulur mu acaba

Teveccühünüz efenim

Senin seksü geyşan evde dursa da izleseler,aklına kişe de adam bide bu nerden çıktı şimdi demesin
Ne yapsam da garipsemiyor ki artık, onu da garipsemez
Bir program var ya kafede oturanlardan birini seçip kulaklıkla acayip acayip şeyler yaptırıyorlar her talimata uyarsa para ödülü kazanıyor kamera şakası gibi, denk gelmişsindir. Eşime bir gün bize denk gelse bu program ben böyle davransam şaşırır mısın dedim anlar mısın şaka olduğunu dedim. Anlamam bu davranış şekilleri senin normal halin zaten, normal durursan şaka olduğunu anlarım dedi. Durumun vehameti çok büyük

şimdi cici bi konuda onu yazan bendim diyen bi üye vardi. okuduğuma eminim. ama keske ss alsaymisim yazma sen en iyisi çünkü o konunun fake olduğunu anlayip mi yazmis. diğer üyelerin abartılı yorumlarina tepki olarak mi ne yazmış.

nobetli çalışınca gece gündüz karışıyo ya bünye allak bullak oluyo cicim. şap yoktur da sartlar çok ağır. çok uzun saatler calisiyolar. şimdi maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinde yeri var mi bilmiyom da yemek ve uykudan sonra geliyodur heralde bu mesele :)

bunu kaynanama sormak lazım kocası polis en iyi o anlatir aslında

Nasıl kaçırmışım böyle birşeyi ben
Aynen yavru şap işin şakası tabi iş şartları mahfediyor. Bak bu gece gece nöbetinde yarın izinli, ertesi gün gündüz nöbeti var. Karışık kuruşuk gidiyor. Zaten çalışırken geldiği en erken saat 12. Adamdan performans beklemeye bazen acıyorum da hiç ses etmiyorum
Benim kp de asker. Onların işi polisten de beter. Yine şükür halimize

zaten 12 24 kadar sacma gereksiz ve yorucu bi sistem daha yoktur. benim esim sevgiliykem bi iki yıl öyle çalışmıştı. mala dönmüştü valla sürekli uyuyodu kavga ediyoduk sürekli bu yüzden. gerçi evlendik her türlü şartta çalıştı adam hala hep uyuyo

sen onu alıştırma yalnız öyle. o mesleği bilerek seçti. sonradan bütün düzeni sürekli kendine göre kurgulamak isterse zorlanirsin :)

Biz bol bol kavruluyoz biz çok iyi anladık kuzum

o zaman kış gelsin nasılsa kış da nazlanir bize... gittiğim yere burcumun dengesizliğini tasiyom ben. geliyim mi oraya. ne zaman ilk kez bi şehre gitsem sel basar malii

Benimki daha yeni senesini dolduracak. Bir de eğitimden çıkıp hiç tatil yapmadan direkt göreve başladı. 5 ay eğitimden çıkıp hiyerarşik düzenin babası 12-24 çevik kuvvete atanınca beyni döndü adamın O yüzden onu yıllık izne kadar adaptasyon sürecinde varsayıyorum. Yıllık izinden sonra acımam şimdi ona yazıkBen yoruluyorum adamı izlerken
Bundan önceki 2 senesi de pomeme hazırlamakla geçti birde

Anammmmm kız ne fenaymış seninki de ama çok iyi fikirmiş bende seksü geyşamı izlemesinler diye yaptırayım en iyisi o stordan, bana böyle fikirlerle gelin
Ay yapma gözünü seveyim adam senden kaçar sonra

o zaman kış gelsin nasılsa kış da nazlanir bize... gittiğim yere burcumun dengesizliğini tasiyom ben. geliyim mi oraya. ne zaman ilk kez bi şehre gitsem sel basar malii
Vışşş ayağın uğurlu geliyo demekki ben yazı jiç sevmiyorum.ben serin hava insanıyım.ilk bahar sonbahara bayılırım.kışın da bizim memleket çok soğuk olmaz zaten.ama yaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…