Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok ben öyle durup dururken hoppala hamile kalayım diyenlerden değilim.. zaten istemiyordumda... hazirandan beri istiorum ama evet eşimde sorun çıktı ve biraz moralmen çöktük.. o yüzden o süreçte kafamı dağıtmak istedim :) eşimde yanımda değil zaten şehir dışında çalışıyor... her nasip vaktine esirmiş.. olur inşallah :)
çok geçmiş olsun sanada cnm

Ay Polonezköy falan gidersiniz diyecektim bir an Bursa da yaşadığını unuttum İstanbul da yaşıyorsun diye düşündüm bir anlık gaflet ve beyin fakirliği ile
zormuş ya.. Polis bir manitam vardı beni terketmişti zamanında çok üzülmüştüm şuan nedense şükrettim
ama sevince öyle olmuyor işte, bekara koca boşamak kolay dimi sen alışmışsındır seksü geyşana kek yapmandan belli ne olursan ol yine gel durumundasın bende kek yapmam mesela

geçen gün magnolya yapmıştım eşim çok mutlu oldu çocuk gibi sevindi, neden ? çünkü 2 yıldır öyle tatlı abur cubur hiç yapmamıştım

Kuzum o kadar teknolojik bir çağdayız ki kimler kimler bebek sahibi oluyor yahu. Mucize bebekler doğuyor..
Allah bilir zamanını.
Bak burada senelerdir uğraşan üyeler var.
K Kendinisevenbirii
D Dilos06
Youlost16 gibi..
Hiçbir zaman yılmak yok. Öyle ya da böyle o bebek olacak
Bende denemelere başlıcam da du bakalım neler yaşanacak

yaaaaa kıyamam hepinize... İnşallah en yakın zamanda.. amannnnnnnnnn ben o konudan kaçmıştım ama

nerde çalışıyor ki geyşan valilik izni rresmen ben yarım gün müdürden izin alacam die göbeğim çatlayıverdi
yaaaaa kıyamam hepinize... İnşallah en yakın zamanda.. amannnnnnnnnn ben o konudan kaçmıştım ama
Sende haklısın, ben sadece maneviyat yüklemesi yapmak istedimdi
Tabi ben sana kendimi tanıtmadım di mi.
Ben Cici. The Aney Kertenkele. (bu kısmı söylemiştim )
5 yıllık evliyim.
Öğretmenim.
0 çocuk, 1 kedi sahibiyim.
Eşim polis.
Çok çilekeş bir polis eşiyim. Çok isyanım var bu konuda
Bursa'da görev yapıyoruz.
Başka ne özelliğim vardı yav, herhalde bu kadar

eywah senin hayatın geyşandan dolayı daha zor... Allah yardımcısı olsun ve korusun.. şimdi anladım valiliği zorrrrrrrrr cici zorrrr
ama kediyi sevdim benmde oğlum var maviş... muhabbet kuşu.. ama canımın ötesi.. çok güzel sohbet ediyoruz bu aralar tek psikolojik desteği ondan alıorum

Vallahi Patilim ne bileyim. Bir yandan tuhaf ve nedensiz bir hazzı var polis eşi olmanın. Bir yandan çok kötü yav
İki arada gidip geliyorum.
1+1 ken çok iyiymiş herşey. Kıymetini bilememişiz.

Topiğe çok hızlı adapte olmuşsun vallahi beni etkilemeyi başardın, geyşayı öğrenmişsin bile
seksü geyşa= eşim
Yakuza= cadı anası
Yakuzagiller= cadaloz sülalesi
CDK (Cici dil kurumu) iftiharla sundu
Amin canım Zerdem
Misal dün erken gelecekti güya. Bende heyecanlanıp kek yaptım belki erken gelir diye. Ne mi oldu?
Tabiki gelemedi
İşte bu tarz bir hayatım var. Duygular yalan oldu gençliğim bak talan da oldu.

Vallahi Patilim ne bileyim. Bir yandan tuhaf ve nedensiz bir hazzı var polis eşi olmanın. Bir yandan çok kötü yav
İki arada gidip geliyorum.
1+1 ken çok iyiymiş herşey. Kıymetini bilememişiz.
Evet ben işte polis manitam varken böye x-ray dan falan geçiyorduk bir havalara giriyorum görmen lazım sanki dünyayı kurtarmışım falan öyle bir moda giriyordum neyse ki bu havam kısa sürdü ve bir anda gökten aşağı doğru çakıldım

Eş olsaydım düşünemiyordum hahahaha ama biraz da çocuktum tabi o zamanlar yani suan ki olgunluk yaş vs yoktu bundan yıllarrr yıllarr önce ben diyeyim 10 sen de 15 falan o derece
Olsun herşeyde bir hayr vardır brom, sen mutluysan, mutluysanız hiç önemi yok ki bir kızın kaderi ana rahmine düştüğü an belli olurmuş öyle derler :) ne kadar doğru bilemiyorum tabi ama.. hep her zaman mutlu olman dileğim ile.

Zorlukları olduğu kadar, güzellikleri de vardır elbet.. Rabbim hiçbir polisimizin, askerimizin ayağına taş değdirmesin

Benimde eşim proje üzerine çalıştığı için her yıl farklı şehirde.. Keki yapsam bir hafta tek yerim bitmez
Öbür hatunlar buralardalardı yimik yapmaya kaçtılar belkimmm

Aminnnnnnn patisini sevdiğim
Yahu o xray geyşamla aramızda hep bir kavga sebebi
Bu kimlik gösterip geçiyor yandan ben çantayı veriyorum yürüyen banda normal xray dan geçiyorum.
Ulan niye geçmiyorsun yanımdan, içeri silah sokuyorum daha ne sokabilirim terörist sokacak halim yok geç benimle niye inatla xray a gidiyorsun diyor. Bende illa olmaz diyorum kuralları çiğniyor gibi geliyorum geyşayla yandan geçerken
Niye ayrıldınız kız aldattı deme

Benimde eşim proje üzerine çalıştığı için her yıl farklı şehirde.. Keki yapsam bir hafta tek yerim bitmez
Öbür hatunlar buralardalardı yimik yapmaya kaçtılar belkimmm
E senin hayatın da bildiğin zormuş o zaman
Ayda kaç gün evde olmuyor mesela?

Bencede niye geçmiyorsun böyle nimetlerden yararlanman, faydalanmak gerek.. hiçte kuralları çiğnemiyorsun hıh, geyşan haklı adam polis silahla giriyor daha yanında canlı bomba sokacak hali yok ya ... ama tabi senin de bazı sınırların var ben onu anladım o yüzden sen daha iyi bilirsin diyorum
Bu sorduğuna kahkaha attım yok aldatılmadım o zamanlar aldatmalar falan bu kadar yaygın değil tabi, diyorum ya çocuktum adam da polis, tahammül eder mi bana etmez ben neden görüşemiyoruz, neden konuşamıyoruz binbir çene ile bezdirdim demekki benim öyle sabah 9 akşam 6 bir mesleğim yok patili neden anlayış göstermiyorsun demişti en son bak hala hatırlıyorum nasıl içlenmişsem sonra gece bana bitti diye mesaj atmış terkedildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…