- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.921
yok ben öyle durup dururken hoppala hamile kalayım diyenlerden değilim.. zaten istemiyordumda... hazirandan beri istiorum ama evet eşimde sorun çıktı ve biraz moralmen çöktük.. o yüzden o süreçte kafamı dağıtmak istedim :) eşimde yanımda değil zaten şehir dışında çalışıyor... her nasip vaktine esirmiş.. olur inşallah :)Ah be zerdemim. Sen öyle deyince bende kaç yıldır deniyorlar da olmuyor acaba dedim iyi mi
1 seneden önce olma ihtimali çok düşük zaten.
Misal benim 6 cm çikolata kistim var. Doktor deneyin olmazsa 6 aydan önce olmuyor diye gelme dedi. Normal hastalara en az 1 sene diyoruz ama çikolata kistinde 6 ay diyoruz dedi.
Daha yeni evlisin olur olur içini ferah tut
Herhangi sağlık probleminiz var mı?
Ay Polonezköy falan gidersiniz diyecektim bir an Bursa da yaşadığını unuttumYok ki izni hiç..
2+1 e geçtiler ya 2 günde 1 izni. Hatta önümüzdeki hafta 29 Ekimde izni yanacak 5 gün üst üste gidip sadece 1 gün izin yapacak. 20 saate yakın çalıştıkları için de o 1 gün izinde camış gibi yatıyor
Zaten izin günü dahi olsa şehir dışına çıkmaları yasak. Balayına bile valilik izniyle resmi evrakta izin alarak çıkıyorlar düşün
nerde çalışıyor ki geyşanWelcome to cehennem
Kuzum o kadar teknolojik bir çağdayız ki kimler kimler bebek sahibi oluyor yahu. Mucize bebekler doğuyor..yok ben öyle durup dururken hoppala hamile kalayım diyenlerden değilim.. zaten istemiyordumda... hazirandan beri istiorum ama evet eşimde sorun çıktı ve biraz moralmen çöktük.. o yüzden o süreçte kafamı dağıtmak istedim :) eşimde yanımda değil zaten şehir dışında çalışıyor... her nasip vaktine esirmiş.. olur inşallah :)
çok geçmiş olsun sanada cnm
yaaaaa kıyamam hepinize... İnşallah en yakın zamanda.. amannnnnnnnnn ben o konudan kaçmıştım amaKuzum o kadar teknolojik bir çağdayız ki kimler kimler bebek sahibi oluyor yahu. Mucize bebekler doğuyor..
Allah bilir zamanını.
Bak burada senelerdir uğraşan üyeler var.
K Kendinisevenbirii
D Dilos06
Youlost16 gibi..
Hiçbir zaman yılmak yok. Öyle ya da böyle o bebek olacak
Bende denemelere başlıcam da du bakalım neler yaşanacak
nerde çalışıyor ki geyşanvalilik izni rresmen ben yarım gün müdürden izin alacam die göbeğim çatlayıverdi
Sende haklısın, ben sadece maneviyat yüklemesi yapmak istedimdiyaaaaa kıyamam hepinize... İnşallah en yakın zamanda.. amannnnnnnnnn ben o konudan kaçmıştım ama
eywah senin hayatın geyşandan dolayı daha zor... Allah yardımcısı olsun ve korusun.. şimdi anladım valiliğiSende haklısın, ben sadece maneviyat yüklemesi yapmak istedimdi
Tabi ben sana kendimi tanıtmadım di mi.
Ben Cici. The Aney Kertenkele. (bu kısmı söylemiştim)
5 yıllık evliyim.
Öğretmenim.
0 çocuk, 1 kedi sahibiyim.
Eşim polis.
Çok çilekeş bir polis eşiyim. Çok isyanım var bu konuda
Bursa'da görev yapıyoruz.
Başka ne özelliğim vardı yav, herhalde bu kadar
Vallahi Patilim ne bileyim. Bir yandan tuhaf ve nedensiz bir hazzı var polis eşi olmanın. Bir yandan çok kötü yavAy Polonezköy falan gidersiniz diyecektim bir an Bursa da yaşadığını unuttumİstanbul da yaşıyorsun diye düşündüm bir anlık gaflet ve beyin fakirliği ile
zormuş ya..Polis bir manitam vardı beni terketmişti zamanında çok üzülmüştüm şuan nedense şükrettim
ama sevince öyle olmuyor işte, bekara koca boşamak kolay dimisen alışmışsındır seksü geyşana kek yapmandan belli ne olursan ol yine gel durumundasın bende kek yapmam mesela
geçen gün magnolya yapmıştım eşim çok mutlu oldu çocuk gibi sevindi, neden ? çünkü 2 yıldır öyle tatlı abur cubur hiç yapmamıştım
Topiğe çok hızlı adapte olmuşsun vallahi beni etkilemeyi başardın, geyşayı öğrenmişsin bileeywah senin hayatın geyşandan dolayı daha zor... Allah yardımcısı olsun ve korusun.. şimdi anladım valiliğizorrrrrrrrr cici zorrrr
ama kediyi sevdimbenmde oğlum var maviş... muhabbet kuşu.. ama canımın ötesi.. çok güzel sohbet ediyoruz bu aralar tek psikolojik desteği ondan alıorum
Evet ben işte polis manitam varken böye x-ray dan falan geçiyorduk bir havalara giriyorum görmen lazımVallahi Patilim ne bileyim. Bir yandan tuhaf ve nedensiz bir hazzı var polis eşi olmanın. Bir yandan çok kötü yav
İki arada gidip geliyorum.
1+1 ken çok iyiymiş herşey. Kıymetini bilememişiz.
Topiğe çok hızlı adapte olmuşsun vallahi beni etkilemeyi başardın, geyşayı öğrenmişsin bile
seksü geyşa= eşim
Yakuza= cadı anası
Yakuzagiller= cadaloz sülalesi
CDK (Cici dil kurumu) iftiharla sundu
Amin canım Zerdem
Misal dün erken gelecekti güya. Bende heyecanlanıp kek yaptım belki erken gelir diye. Ne mi oldu?
Tabiki gelemedi
İşte bu tarz bir hayatım var. Duygular yalan oldu gençliğim bak yalan da oldu.
Benimde eşim proje üzerine çalıştığı için her yıl farklı şehirde.. Keki yapsam bir hafta tek yerim bitmez
Evet ben de yeni öğrendim o zamandan beri kasiniyorumAna. Ondan mı ben geçen 1 güncük yedim
Aminnnnnnn patisini sevdiğimEvet ben işte polis manitam varken böye x-ray dan falan geçmiyorduk bir havalara giriyorum görmen lazımsanki dünyayı kurtarmışım falan öyle bir moda giriyordum neyse ki bu havam kısa sürdü ve bir anda gökten aşağı doğru çakıldım
Eş olsaydım düşünemiyordum hahahahaama biraz da çocuktum tabi o zamanlar yani suan ki olgunluk yaş vs yoktu bundan yıllarrr yıllarr önce ben diyeyim 10 sen de 15 falan o derece
Olsun herşeyde bir hayr vardır brom, sen mutluysan, mutluysanız hiç önemi yok kibir kızın kaderi ana rahmine düştüğü an belli olurmuş öyle derler :) ne kadar doğru bilemiyorum tabi ama.. hep her zaman mutlu olman dileğim ile.
Zorlukları olduğu kadar, güzellikleri de vardır elbet.. Rabbim hiçbir polisimizin, askerimizin ayağına taş değdirmesin
E senin hayatın da bildiğin zormuş o zamanBenimde eşim proje üzerine çalıştığı için her yıl farklı şehirde.. Keki yapsam bir hafta tek yerim bitmez
Öbür hatunlar buralardalardı yimik yapmaya kaçtılar belkimmm
4-5 haftada bir 1-2 geceE senin hayatın da bildiğin zormuş o zaman
Ayda kaç gün evde olmuyor mesela?
Bencede niye geçmiyorsunAminnnnnnn patisini sevdiğim♥
Yahu o xray geyşamla aramızda hep bir kavga sebebi
Bu kimlik gösterip geçiyor yandan ben çantayı veriyorum yürüyen banda normal xray dan geçiyorum.
Ulan niye geçmiyorsun yanımdan, içeri silah sokuyorum daha ne sokabilirim terörist sokacak halim yok geç benimle niye inatla xray a gidiyorsun diyor. Bende illa olmaz diyorum kuralları çiğniyor gibi geliyorum geyşayla yandan geçerken
Niye ayrıldınız kız aldattı deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?