- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.941
Bana göre iyi de normal bir düzene göre kötü4-5 haftada bir 1-2 gece
Allah, olaya gelBencede niye geçmiyorsunböyle nimetlerden yararlanman, faydalanmak gerek.. hiçte kuralları çiğnemiyorsun hıh, geyşan haklı adam polis silahla giriyor daha yanında canlı bomba sokacak hali yok ya ... ama tabi senin de bazı sınırların var ben onu anladım o yüzden sen daha iyi bilirsin diyorum
Bu sorduğuna kahkaha attımyok aldatılmadım o zamanlar aldatmalar falan bu kadar yaygın değil tabi, diyorum ya çocuktum adam da polis, tahammül eder mi bana etmez ben neden görüşemiyoruz, neden konuşamıyoruz binbir çene ile bezdirdim demekki benim öyle sabah 9 akşam 6 bir mesleğim yok patili neden anlayış göstermiyorsun demişti en son bak hala hatırlıyorum nasıl içlenmişsem sonra gece bana bitti diye mesaj atmış terkedildim
Allah, olaya gel
Yaşlarınız kaçtı?
Okurken beynim yandıBana göre iyi de normal bir düzene göre kötü
Benimki 2 gün 20 saate yakın çalışıyor. 1 gün izin yapıyor.
Eskiden haftada 1 gece nöbeti vardı eve gelmiyordu o gece. Şimdi 12 gün üst üste olacakmış gece nöbeti.
1 geceye gidecek 1 eve gelecek 1 geceye gidecek 1 eve gelecek. 12 gün böyle olacakmış
Yani nerden baksak ayın 12 günü falan gece yok. Diğer günler de sadece gece var zaten evde gündüz yok
Çilekeşim derken şaka yapmamıştım.
Eşim 27 ye girdi yeni. Düşünemedim onu 18 yaşında kızla yav baya fark varmışhahahaha yaa hala aklıma geliyor gülüyorum yemin ederim
30 yaşındayım işte bundan 12-13 sene önceydi sanırım yani 18 yaşında falandım ben yeni girmiştim yaniergen styla
O da işte 25-26larında falandı yanlış hatırlamıyorsam yani benden 6-7 yaş büyüktü
Senin okurken beynin yandı benim yaşarken her yerim yanıyor be Zerdem, yanık içinde kaldım ağır derecelisindenOkurken beynim yandı
Polis asker eşi olmak kolay değil ama seni anlıyorum cnm
Yaaa deliEşim 27 ye girdi yeni. Düşünemedim onu 18 yaşında kızla yav baya fark varmış
Ben 18 değilim ama bizde de aynı muhabbet var inan.
Ben 9 5 çalışmıyorum anlayışlı ol bizim de trendtopik kavgalarımızdan. Ruhum ergen
Bir gece bana da msj gelmez inşallah
Nerde vajinaya tıkılan bir pamık duysa yorum yapmadan asla geçemez gönlümün sultanıUlan
Sen milyar sen milyon sen rossssss bize bunu nasıl yaparsın
İçimiz çıktı lan bugün biraz mügeye birazda geri dön tülaya bağladık
Sanane elalemin münasip yerindeki pambıktan? Girdiği gibi çıkar helbet
@Brunello Cicinelli okuyormu roz
Nerde vajinaya tıkılan bir pamık duysa yorum yapmadan asla geçemez gönlümün sultanı
Okuyor arada bonusum.
Yüz yüze ayrılacak vakti bulamamıştır görev çıkmıştır görev, ondan hepYaaa deliAllah korusun ❤
Düşünme zaten hiç senin Geyşan sana yakışmış başkasına haram olur geceler
Yani saçma bir ayrılık sebebi idi ne olmuş kii sevmek özlemek suçmuyduAllah’ın cezası pislik tamam biraz çocuk olabilirdim ama karşılıklı oturup konuşabilirdik ayrıca bence o daha çocukça davrandı mesajla adam mı ayrılır yeaaaa
Maalesef miEvett
Ben aslında çok gezmeyi sevmem, yani tabi ki severim ama her bulduğum fırsatı değerlendirmeye ihtiyaç duymam. Evimi çok seviyorum, evde vakit geçirmeyi, kayınvalidemle kahve sigara sohbetleri ondan herhalde..
Ama eşim benim tam tersim.. Direkt olarak planlı yaşar o, her bulduğu fırsatı değerlendirmek istiyor.. Mesela şimdiden yılbaşında ctesi pazar pazartesi salı olacak şekilde tatili varmış onu düşünüyor gibi..
Yani uzun lafın kısası maalesef ona ayak uyduruyorum :) git gel konya 6 saat yapıyoruz anlayacağın limonlum :)
Bebelerimi parka götürdüm teyzesi
Bunlar hep beyimin yüzünden oluyor cicim. O evdeyken giremiyorumMirandaların en fıstığı
Evet çünkü men geldim sen gittin
Yada sen gelince ben gidiyorum.
Neden böyle şeyler yapıyoruz acaba
Cici dün gece kutsala baya yazdım okudun mu bilmiyorum.
İnsan bazen bunalır bazende bunalımı kendisi çağırır.
Saçma konulardan kendini alamaması hassas noktasıHassas noktası falan mı tövbe est
Bir kamu kuruluşunda sözleşmeli ekonomistim ben :)Senin okurken beynin yandı benim yaşarken her yerim yanıyor be Zerdem, yanık içinde kaldım ağır derecelisinden
Napalım yuvarlanıp gidiyoruz öyle ya da böyle..
Sen çalışıyor musun?
Beyin evdeyken girme zaten mirandamMaalesef miistemiyorsun yani eh peki madem
Bebelerimi parka götürdüm teyzesi☺
Bunlar hep beyimin yüzünden oluyor cicim. O evdeyken giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?