Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaybettiğine dön bir bak istedim’ diyemedim
O zamanlar çirkindim biraz sivilcelerim vardı belki de itiraf edemedi ondan böyle bir yol seçti çocuk olduğu kadar mütevazi ve alçak gönüllü bir bey miş demekki

Ben gelmemesi için sebep göremiyorum burda bir sürü çocuk isteyen varken
Neden alıntı yapmadan yazıyorsun ula alıntın mı bozuldu
Her çocuk isteyen girmese üye kalmaz be bonusum. Bence de yanlış bir karar.
Başkasında olana içerlemek de doğru değil.
Herkesin kendi vakti vardır, Allah yazmış kaderi bize söz düşmez.
Tevekkül gerek.
Ama zebra bu. Anlamıyor. İlla benim sinirlerimi zıplatacak

Onu çok iyi anlıyorum üzülüyorum sonrada kızıyorum.
Kime yazdığım öyle ortada niye alıntı yapayım whtsap grubu gibi yazıyoruz bazen

Vuuv baya havalı birşey söyledin
Hiç bir kamu kurumunda sözleşmeli ekonomist bir arkadaşım olmamıştı
Benimde hatta bak soru sorasım geldi meslegiyle alakalı ama aklıma hiçbirşey gelmedi. O kadar uzağım konuya
Beyin evdeyken girme zaten mirandam
Söyleseydin ya eşim evde diye
Ben ve geyşamın yerine de takılın
Artık 1 de mi gelir 2 mi bilmem..
Eşim vardiyali çalışıyor balım. Valla dua ediyorum sizin mesai saatleri düzene girsineşim günün büyük çoğunluğunda evde. Kaçamak giriyorum bazen
Yav ben seni yerim
Pozitif enerjimin sebebisin sende
Çayına limon sıktığım ♥
Yav iltifatlarin güzelligine bak

Sivilce insanı çirkin yapmaz ki..
Ki sen zaten baya güzel bir kadına benziyorsun yüzünü görmedim ama belli attığın fotolardan güzelliğin, ne kadar çirkin yapabilir sivilce seni..
Vallahi bunların ortamına aşina olduğum üzere söylüyorum ki senin yaşından dolayı tiye alınmış olabilir. Sanki devrelerin dilinden kurtulmak için ayrılmış gibi geldi bana nedense.
Ya da daha kötü ihtimal 2.tercihe yönelmiş olabilir. Şubeden başka bir polis kadın ya da dışarıdan başka birisi..
Şuan evlidir herhalde, polis mi eşi?

Bilmiyorum ki zaten 2-3 ay konuşmuştuk sonra terkedildim yaklaşık 12 yıldır kendisinden haber alamadım
Ay yok brom hiç mütevazilik yapma o zamanlar çok çirkindim öğğğ böğğ o derece
Sen beni görmedin mi sana gösterteyim mi kendimiiii

Onu çok iyi anlıyorum üzülüyorum sonrada kızıyorum.
Kime yazdığım öyle ortada niye alıntı yapayım whtsap grubu gibi yazıyoruz bazen
Gözden kaçabilir böyle ama öyle hoşuna gidiyorsa öyle yaz tabi
Bende zebra ya önce kızıyorum sonra yine kızıyorum sonra bidaha kızıyorum.
Ona karşı duygularım stabil
Gelir yakında kürkçü dükkanına
Zor zamanında burda olup paylaşmayıp ileride bebek beklerken mutluluk paylaşmayı bekleyecek ama.
İyi gün dostu gibi hissettiriyor insana kendini.

İnsanın eşinin büyük çoğunlukla evde olması nedir yav, o ne demek, nasıl birşey, yeniyor mu
1+1e geri dönsün benden hepinizin profiline iltifat yağmuru

Konuyla çok alakam yok ama yazasım geldi. Babamı kaybettiğim dönemde anladım ki etrafımdakiler iyi gün dostlariymis. Ama ne hikmetse hep kötü zamanlarında bana gelmişler. Ben gerçek dostluğu burda buldum. Sizin sayenizde çabuk toparlandim. Allah razı olsun valla iyi ki varsınız.

İnsanın eşinin büyük çoğunlukla evde olması nedir yav, o ne demek, nasıl birşey, yeniyor mu
1+1e geri dönsün benden hepinizin profiline iltifat yağmuru
Bazen güzel oluyor tabi. İşime ve çocuklara bulasmadigi zamanlar
İnşAllah bi dönsün de senin de yüzün gülsün

Demekki klas kadınsın cici daha önce hiç köle bir arkadaşn olmamış
Deme yav koptum
Çalışma saatlerin nasıl, izin günlerin falan? Daha önce hiç kamu kuruluşunda sözleşmeli ekonomist görmemiş biri olarak tanıyıp aşina olmaya çalışıyorum şuan

Yaa o kadar duygulandırdın ki beni şimdi
Ödüm kopar bir insanın iyi gün dostu olmaktan.. Dost dediğin kara günde belli olur güzel mirandam
Bende aynı şekilde moralim bozukken de mutluyken de buraya koşuyorum. Yani her şekilde mütemadiyen koşuyorum Sizler beni iyi ediyorsunuz. Gerçekten bu gerçek dostluk..
Can sıkkınken bazen eşi takmıyor insanı da burda kaç kişi derdin derdine düşüyor.
Vallahi şu kk nın en pırlanta üyelerini seçsem bu kadar denk getiremezdim buraya.
Seçmece bura seçmece

Deme yav koptum
Çalışma saatlerin nasıl, izin günlerin falan? Daha önce hiç kamu kuruluşunda sözleşmeli ekonomist görmemiş biri olarak tanıyıp aşina olmaya çalışıyorum şuan
8-5 arası köle nefes almak yk ama egolularla uğraşmak var, bir sürü emirler var, karşıt egolara istinaden yaptığın işi 50 kere değişmek var vs vs ama asıl benim hiç matematikçi bir arkadaşm olmadı, hiç biri o kdar zeki değil

Yaaaaaaa sende iyi ki varsın canm..
Tekrardan mekanı cennet olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…