- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.961
Kaybettiğine dön bir bak istedim’ diyemedimYüz yüze ayrılacak vakti bulamamıştır görev çıkmıştır görev, ondan hep
Ama ayrılık sebebi olmamalıydı böyle birşey. Ne bileyim biz üstümüze düşülsün, istenelim özlenelim isteriz. Bunlar ilgiden sevgiden bunalıyor. Duyguları alınmış bunların
Vuuv baya havalı birşey söyledinBir kamu kuruluşunda sözleşmeli ekonomistim ben :)
Bana da ensesi kalın biri imajını yarattı harbidenVuuv baya havalı birşey söyledin
Hiç bir kamu kurumunda sözleşmeli ekonomist bir arkadaşım olmamıştı
Yav ben seni yerim
Neden alıntı yapmadan yazıyorsun ula alıntın mı bozulduBen gelmemesi için sebep göremiyorum burda bir sürü çocuk isteyen varken
Neden alıntı yapmadan yazıyorsun ula alıntın mı bozuldu
Her çocuk isteyen girmese üye kalmaz be bonusum. Bence de yanlış bir karar.
Başkasında olana içerlemek de doğru değil.
Herkesin kendi vakti vardır, Allah yazmış kaderi bize söz düşmez.
Tevekkül gerek.
Ama zebra bu. Anlamıyor. İlla benim sinirlerimi zıplatacak
BenimdeVuuv baya havalı birşey söyledin
Eşim vardiyali çalışıyor balım. Valla dua ediyorum sizin mesai saatleri düzene girsinBeyin evdeyken girme zaten mirandam
Söyleseydin ya eşim evde diye
Ben ve geyşamın yerine de takılın
Artık 1 de mi gelir 2 mi bilmem..
Yav iltifatlarin güzelligine bakYav ben seni yerim
Pozitif enerjimin sebebisin sende
Çayına limon sıktığım ♥
Sivilce insanı çirkin yapmaz ki..Kaybettiğine dön bir bak istedim’ diyemedim
O zamanlar çirkindim biraz sivilcelerim vardıbelki de itiraf edemedi ondan böyle bir yol seçti çocuk olduğu kadar mütevazi ve alçak gönüllü bir bey miş demekki
Bilmiyorum ki zaten 2-3 ay konuşmuştuk sonra terkedildimSivilce insanı çirkin yapmaz ki..
Ki sen zaten baya güzel bir kadına benziyorsun yüzünü görmedim ama belli attığın fotolardan güzelliğin, ne kadar çirkin yapabilir sivilce seni..
Vallahi bunların ortamına aşina olduğum üzere söylüyorum ki senin yaşından dolayı tiye alınmış olabilir. Sanki devrelerin dilinden kurtulmak için ayrılmış gibi geldi bana nedense.
Ya da daha kötü ihtimal 2.tercihe yönelmiş olabilir. Şubeden başka bir polis kadın ya da dışarıdan başka birisi..
Şuan evlidir herhalde, polis mi eşi?
Gözden kaçabilir böyle ama öyle hoşuna gidiyorsa öyle yaz tabiOnu çok iyi anlıyorum üzülüyorum sonrada kızıyorum.
Kime yazdığım öyle ortada niye alıntı yapayım whtsap grubu gibi yazıyoruz bazen
İnsanın eşinin büyük çoğunlukla evde olması nedir yav, o ne demek, nasıl birşey, yeniyor muBenimdehatta bak soru sorasım geldi meslegiyle alakalı ama aklıma hiçbirşey gelmedi. O kadar uzağım konuya
Eşim vardiyali çalışıyor balım. Valla dua ediyorum sizin mesai saatleri düzene girsineşim günün büyük çoğunluğunda evde. Kaçamak giriyorum bazen
Yav iltifatlarin güzelligine bak
Demekki klas kadınsın ciciVuuv baya havalı birşey söyledin
Konuyla çok alakam yok ama yazasım geldi. Babamı kaybettiğim dönemde anladım ki etrafımdakiler iyi gün dostlariymis. Ama ne hikmetse hep kötü zamanlarında bana gelmişler. Ben gerçek dostluğu burda buldum. Sizin sayenizde çabuk toparlandim. Allah razı olsun valla iyi ki varsınız.Gözden kaçabilir böyle ama öyle hoşuna gidiyorsa öyle yaz tabi
Bende zebra ya önce kızıyorum sonra yine kızıyorum sonra bidaha kızıyorum.
Ona karşı duygularım stabil
Gelir yakında kürkçü dükkanına
Zor zamanında burda olup paylaşmayıp ileride bebek beklerken mutluluk paylaşmayı bekleyecek ama.
İyi gün dostu gibi hissettiriyor insana kendini.
Bazen güzel oluyor tabi. İşime ve çocuklara bulasmadigi zamanlarİnsanın eşinin büyük çoğunlukla evde olması nedir yav, o ne demek, nasıl birşey, yeniyor mu
1+1e geri dönsün benden hepinizin profiline iltifat yağmuru
Deme yavDemekki klas kadınsın cicidaha önce hiç köle bir arkadaşn olmamış
Yaa o kadar duygulandırdın ki beni şimdiKonuyla çok alakam yok ama yazasım geldi. Babamı kaybettiğim dönemde anladım ki etrafımdakiler iyi gün dostlariymis. Ama ne hikmetse hep kötü zamanlarında bana gelmişler. Ben gerçek dostluğu burda buldum. Sizin sayenizde çabuk toparlandim. Allah razı olsun valla iyi ki varsınız.
8-5 arası köleDeme yavkoptum
Çalışma saatlerin nasıl, izin günlerin falan? Daha önce hiç kamu kuruluşunda sözleşmeli ekonomist görmemiş biri olarak tanıyıp aşina olmaya çalışıyorum şuan
YaaaaaaaKonuyla çok alakam yok ama yazasım geldi. Babamı kaybettiğim dönemde anladım ki etrafımdakiler iyi gün dostlariymis. Ama ne hikmetse hep kötü zamanlarında bana gelmişler. Ben gerçek dostluğu burda buldum. Sizin sayenizde çabuk toparlandim. Allah razı olsun valla iyi ki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?