Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulan kk birinci noteri sen girmedikçe msj uzunluğum anlamadığım şekilde artıyor. Adeta içimden şamdan çıkıyor, Msjları kısa kesemiyorum nedense koş gel artık, belki senin uzun msjlarından sonra resetlenir normale dönerim. Kaslı parmaklarına ihtiyacım var yetiş yiğidim

Şey üzmek istemem ama ben matematikçi değilim ama beni daha çok beğeneceksen matematikçi gibi takılabilirim bak mesela 7 kere 8=56, 8 kere 8=64, herkes bilmez bunları en zoru bunlar, etkilendin itiraf et
Sınıf öğretmeniyim. Ama okulda extra matematikten kurs veriyorum. Senelerdir üstüme matematik kursu yapıştı gitmiyor

Aaaa matematik kursunu atlayınca sazanladm soryy o zaman ben öyle sanaym ya egomu tatmin edeym
O değilde sınıfçılara allah sabır versn, sen hem sınıfçı hem polis eşi... Aklın yerinde hala değilmi

İnsanları çok seviyorrr
Elini yüzünü hep yalar valla hiç affetmezzz
Ayyy ben uzaktan seveyim

Bak işte helal olsun, sende çok büyük bir ışık var, senden mükemmel bir kertenkele olacak. Şu topikte bir kişi bile bir kere akli dengemi sorgulamadı. Halbuki sorgulasalar çok şeyin sebebi ortaya çıkacaktı
Vallahi akli dengem hiç yerinde değil zerdemim napıcam bilmiyorum
Hem polis eşiyim hem de sınıfım 2 si suriyeli (biri 0 Türkçe) 36 çocuk.
Bana beyin alın hemi de kıvrımlı.

Geldimmmama kacicam geri, poğaça yapmam lazım yarın bı yere gitcez oraya goturcem canimm
Rossa çok güldüm yaaa iyi ki fazla uzun değilmiş cezası,bir güncük dışardan baka dursun bize şimdilik
Ben gelmemesi için sebep göremiyorum burda bir sürü çocuk isteyen varken
+1000 bonus
mesela bura benim gözümü gönlümü açıyor,daha çok ferahliyorum aranıza girince çok şükür

Irkçılık yapmıorm valla billa aplaaaaaa.. Ama benin şu suriyelilere alerjim var alerjim... Yitiirrrrrrr garii yitiiirrrr

Bize yokmu... O kdar suriyeli var sınıfçı var polis eşi var... Gurbette olan var varda var.. Bizide düşün

Irkçılık yapmıorm valla billa aplaaaaaa.. Ama benin şu suriyelilere alerjim var alerjim... Yitiirrrrrrr garii yitiiirrrr
Ben ırkçılık yapıyordum, hemide uzaklarda değil burda.
Ondan sonra geldi Suriyeli öğrenciler sınıfıma Ondan beridir ırkçılığa tövbe ettim çünkü devam edersem 2 tane daha gelir

Senin gözünü gönlünü öperim seksü şempazem
ByNkoaLa topik dışarıdan baya komikmiş cidden dedi, okuyor da herkese selamı var
Mapıslık oldu benim haşmetlim..
Nereye kaçıyorsun?

Ben ırkçılık yapıyordum, hemide uzaklarda değil burda.
Ondan sonra geldi Suriyeli öğrenciler sınıfıma Ondan beridir ırkçılığa tövbe ettim çünkü devam edersem 2 tane daha gelir
Biz senin yerine ederiz - _- poffd
Benim arkadaşta zerdem bana türkiye haritası çıkartsana bir 10 tane dedi, niye dedim illerimi öğrenecen, yok dedi suriyeli öğrencilere öğretecem.... İç çektim yaaa sabırr die...
Lan dedim ne öğretiosnz illeri felan bi gitmediler... Hadi artk yolları uzun anca giderler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…