- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.981
Anaammm ben korkarım bundan hiiiiii
Amanınnn hiç sanmıorm kızzO sadece yalar
Şey üzmek istemem ama ben matematikçi değilim8-5 arası kölenefes almak yk ama egolularla uğraşmak var, bir sürü emirler var, karşıt egolara istinaden yaptığın işi 50 kere değişmek var vs vs ama asıl benim hiç matematikçi bir arkadaşm olmadı, hiç biri o kdar zeki değil
İnsanları çok seviyorrrAmanınnn hiç sanmıorm kızz
B Brunello Cicinelli demek istediğim o zaten.
Sade geyik olsaydı herkes iyi olunca gelirdi.
Aaaa matematik kursunu atlayınca sazanladm soryyŞey üzmek istemem ama ben matematikçi değilimama beni daha çok beğeneceksen matematikçi gibi takılabilirim bak mesela 7 kere 8=56, 8 kere 8=64, herkes bilmez bunları en zoru bunlar, etkilendin itiraf et
Sınıf öğretmeniyim. Ama okulda extra matematikten kurs veriyorum. Senelerdir üstüme matematik kursu yapıştı gitmiyor
Ayyy ben uzaktan seveyimİnsanları çok seviyorrr
Elini yüzünü hep yalar valla hiç affetmezzz
Yaaaaa hem yakuşuklu hem mutsuz hem de görev adamı
Belkide kalbi yorgun düşmüştür bonusBen gelmemesi için sebep göremiyorum burda bir sürü çocuk isteyen varken
İstersen sana verebilirizzzzYaaaaa hem yakuşuklu hem mutsuz hem de görev adamı
Tam benlik
Bak işte helal olsun, sende çok büyük bir ışık var, senden mükemmel bir kertenkele olacak. Şu topikte bir kişi bile bir kere akli dengemi sorgulamadı. Halbuki sorgulasalar çok şeyin sebebi ortaya çıkacaktıAaaa matematik kursunu atlayınca sazanladm soryyo zaman ben öyle sanaym ya egomu tatmin edeym
O değilde sınıfçılara allah sabır versn, sen hem sınıfçı hem polis eşi... Aklın yerinde hala değilmi
Ayyy ben uzaktan seveyim
Bebe kertenkelelerimmmmmm yine ben geldim
Hemde çok şükür haftayı bitirerek. Bu hafta da ölmemeyi ve öldürmemeyi başardım
Kuzularım okuldaydımByNkoaLa um msj attı banlanmışım diye. Okulda etrafım kalabalıktı. Bakamadım topiğe. Şimdi araştırma yapacağım. Ama kendisi de bilmiyor. Sadece bir tahmini var. Dediğine göre bdv'de vajinasına pamuk sokmuş biri sabah o pamuğu bulamamış. Rosss da pamuk olsa duramazdın çıkıktır o çıkıktır demiş. (bu tip diyalogları için kendisiyle iftihar ediyorum,gerçekten nutkum tutuluyor bazen )
Yani tahminimize göre bdv'de geyik dolayısıyla ban yedi. Onun dışında sadece topiğe yazdım başka biryere yazmadım dedi. Profiline atarlı giderli birşey yazdıysa da haberim yok.
Ama cezası az, yarın gece 2 buçukta aramıza dönüyor
Ban yememiş bence gitmiş diye msj atanlar oldu. Ulan o benim olduğum yerden gider mi be, ayakları gitse kalbi bırakmaz
Eee nasılsınız bakalım kuzularım. Cici kim muhabbetine çok güldüm yaZerdem2016
Ben Cici. The Aney Kertenkele. TanışalımZerdem2016
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
Geldimmm
+1000 bonusBen gelmemesi için sebep göremiyorum burda bir sürü çocuk isteyen varken
Irkçılık yapmıorm valla billa aplaaaaaa.. Ama benin şu suriyelilere alerjim var alerjim... Yitiirrrrrrr garii yitiiirrrrBak işte helal olsun, sende çok büyük bir ışık var, senden mükemmel bir kertenkele olacak. Şu topikte bir kişi bile bir kere akli dengemi sorgulamadı. Halbuki sorgulasalar çok şeyin sebebi ortaya çıkacaktı
Vallahi akli dengem hiç yerinde değil zerdemim napıcam bilmiyorum
Hem polis eşiyim hem de sınıfım 2 si suriyeli (biri 0 Türkçe) 36 çocuk.
Bana beyin alın hemi de kıvrımlı.
Bize yokmu... O kdar suriyeli var sınıfçı var polis eşi var... Gurbette olan var varda var.. Bizide düşünGeldimmmama kacicam geri, poğaça yapmam lazım yarın bı yere gitcez oraya goturcem canimm
Rossa çok güldüm yaaaiyi ki fazla uzun değilmiş cezası,bir güncük dışardan baka dursun bize şimdilik
+1000 bonus
mesela bura benim gözümü gönlümü açıyor,daha çok ferahliyorum aranıza girince çok şükür
Ben ırkçılık yapıyordum, hemide uzaklarda değil burda.Irkçılık yapmıorm valla billa aplaaaaaa.. Ama benin şu suriyelilere alerjim var alerjim... Yitiirrrrrrr garii yitiiirrrr
Yapim atıyım da canin çeksin mademBize yokmu... O kdar suriyeli var sınıfçı var polis eşi var... Gurbette olan var varda var.. Bizide düşün
Senin gözünü gönlünü öperim seksü şempazemGeldimmmama kacicam geri, poğaça yapmam lazım yarın bı yere gitcez oraya goturcem canimm
Rossa çok güldüm yaaaiyi ki fazla uzun değilmiş cezası,bir güncük dışardan baka dursun bize şimdilik
+1000 bonus
mesela bura benim gözümü gönlümü açıyor,daha çok ferahliyorum aranıza girince çok şükür
Biz senin yerine ederiz - _- poffdBen ırkçılık yapıyordum, hemide uzaklarda değil burda.
Ondan sonra geldi Suriyeli öğrenciler sınıfımaOndan beridir ırkçılığa tövbe ettim çünkü devam edersem 2 tane daha gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?