Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yok sen hiç üzülme. Güzel kalbini yirim senin
En azından insanları tanımış oldum. Ederlerdi kadar davranıyorum. Hakikaten süper lig gibi oldu burasi
Yaaaaaaa ❤ sende iyi ki varsın canm..
Tekrardan mekanı cennet olsun
Aminnn inşAllah canım benim Allah razı olsun

Şuan topiğin şiir ödülünü kazandın aşina mısın konuya açıklayayım mı, tebriksss

Senin mesleğine harita ne alaka ki

Ben ırkçılık yapıyordum, hemide uzaklarda değil burda.
Ondan sonra geldi Suriyeli öğrenciler sınıfıma Ondan beridir ırkçılığa tövbe ettim çünkü devam edersem 2 tane daha gelir
Cici Hoşgeldin. Geçen dönem İyep kurs hocalığı yaptım. Çoğu Suriyeli. Hiç verimli değildi çok saçma sapan bir müfredat vardı. 5 6 aya kalmadan kurs kapandı.
Bu arada etiketim hala yanlış

Cici Hoşgeldin. Geçen dönem İyep kurs hocalığı yaptım. Çoğu Suriyeli. Hiç verimli değildi çok saçma sapan bir müfredat vardı. 5 6 aya kalmadan kurs kapandı.
Bu arada etiketim hala yanlış
Bende geçen sene yaptım kelebeğim
Matematik modül 1 den modül 3 dahil verdim. Nisana kadar sürmüştü..
Suriyeli yoktu bende. Suriyeliler genelde Türkçe modüllerindeydi acaba sen Türkçe mi verdin?
Bu sene sınıfım daha belli değil bakalım. 4 öğrenci ile başlayıp 14 saat sonra modül 2 de 11 öğrenci ile devam edecekmişim.
Hiç mutlu değilim
Günde 2 saat ceviz, böcek, çiçek saydırmak is coming...

şimdi andımız okuyarak topige giresim geldi ya

kızlar ne kadar muhabbet ederseniz o kadar yavaş okuyorum sizleri çok özledim. tam yazacam uzun uzun oğlan geliyo. o gelmese kocam geliyo. o olmazsa ben uyuyakaliyom. çok mok bir ruh hali icindeyim son zamanlarda kesin nur cemalime sevgi kelebegi poncik bakış açım nazarlara geldi
şaka bi yana artık çok uzun zamandir bekledigimiz şeylerle ilgili belirsizlikler azaldı:)
belirsizligin had safhada olmasi inanılmaz yoruyo beni :)
cicicim :) uzun uzun yazcam sen merak etme
kizlar oğlum iyi kontrolden sağlam çıktık ama bi kbb ye götürüp baktirmamiz gerekiyomus geniz eti var mi diye.

onun dışında hepinizi çok çok çok özledim

zerdecim hoşgeldin beybi sen de çok eğlenceli ve tatlı birisin anladığım kadarıyla iyi ki geldin

Gelişi bile asaletli kadınım yav
Allah resmen arizona eyaletine gelip de msj yazsın diye yaratmış şamdanımı bakar mısınız..
Geçmiş olsun beybim. Geniz eti de çıkmaz inşallah dicem ama hemen hemen her çocukta olan meret...
Acaba benim geyşamın şu horuldama problemi de bununla mı alakalı, şuraya yazıyorum onda kesin geniz öküzü var

Beğenmene sevindim
Evet mirandam bizi RosSsS dan ayrı koydular
Alçak dolu buralar.

cici ya rossa söyle günde en az iki litre su içsin. hem çatlak olmaz hem de bebegin amniyo sıvısı sürekli değişiyo. ross kullanmasa bile bebise lazim su

onu çok özlediğimi de söyle olur mu

cici ya rossa söyle günde en az iki litre su içsin. hem çatlak olmaz hem de bebegin amniyo sıvısı sürekli değişiyo. ross kullanmasa bile bebise lazim su

onu çok özlediğimi de söyle olur mu
Ayrıca kaşınan yerlerini kasimasin. Asıl çatlaklar kasiyinca oluyor.
Özlem benden de ilet

Hosgeldin cicimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…