- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.001
Yok yok sen hiç üzülme. Güzel kalbini yirim seninYaa o kadar duygulandırdın ki beni şimdi
Ödüm kopar bir insanın iyi gün dostu olmaktan.. Dost dediğin kara günde belli olur güzel mirandam ♥
Bende aynı şekilde moralim bozukken de mutluyken de buraya koşuyorum. Yani her şekilde mütemadiyen koşuyorumSizler beni iyi ediyorsunuz. Gerçekten bu gerçek dostluk..
Can sıkkınken bazen eşi takmıyor insanı da burda kaç kişi derdin derdine düşüyor.
Vallahi şu kk nın en pırlanta üyelerini seçsem bu kadar denk getiremezdim buraya.
Seçmece bura seçmece
Aminnn inşAllah canım benim Allah razı olsunYaaaaaaa ❤ sende iyi ki varsın canm..
Tekrardan mekanı cennet olsun
Ohhh sefan olsunYapim atıyım da canin çeksin mademkasindin
Şuan topiğin şiir ödülünü kazandın aşina mısın konuya açıklayayım mı, tebriksssBiz senin yerine ederiz - _- poffd
Benim arkadaşta zerdem bana türkiye haritası çıkartsana bir 10 tane dedi, niye dedim illerimi öğrenecen, yok dedi suriyeli öğrencilere öğretecem.... İç çektim yaaa sabırr die...
Lan dedim ne öğretiosnz illeri felan bi gitmediler... Hadi artk yolları uzun anca giderler
Ohhh baya baya adepte oldum demekki...Şuan topiğin şiir ödülünü kazandın aşina mısın konuya açıklayayım mı, tebriksss
Senin mesleğine harita ne alaka kiBiz senin yerine ederiz - _- poffd
Benim arkadaşta zerdem bana türkiye haritası çıkartsana bir 10 tane dedi, niye dedim illerimi öğrenecen, yok dedi suriyeli öğrencilere öğretecem.... İç çektim yaaa sabırr die...
Lan dedim ne öğretiosnz illeri felan bi gitmediler... Hadi artk yolları uzun anca giderler
Beleşe getiriyor üç kağıtçı işyerinden çıktı çıkarayım diyeSenin mesleğine harita ne alaka ki
Cici Hoşgeldin. Geçen dönem İyep kurs hocalığı yaptım. Çoğu Suriyeli. Hiç verimli değildi çok saçma sapan bir müfredat vardı. 5 6 aya kalmadan kurs kapandı.Ben ırkçılık yapıyordum, hemide uzaklarda değil burda.
Ondan sonra geldi Suriyeli öğrenciler sınıfımaOndan beridir ırkçılığa tövbe ettim çünkü devam edersem 2 tane daha gelir
Bende geçen sene yaptım kelebeğimCici Hoşgeldin. Geçen dönem İyep kurs hocalığı yaptım. Çoğu Suriyeli. Hiç verimli değildi çok saçma sapan bir müfredat vardı. 5 6 aya kalmadan kurs kapandı.
Bu arada etiketim hala yanlış
Beğenmene sevindim
Gelişi bile asaletli kadınım yavşimdi andımız okuyarak topige giresim geldi ya
kızlar ne kadar muhabbet ederseniz o kadar yavaş okuyorumsizleri çok özledim. tam yazacam uzun uzun oğlan geliyo. o gelmese kocam geliyo. o olmazsa ben uyuyakaliyom. çok mok bir ruh hali icindeyim son zamanlarda kesin nur cemalime sevgi kelebegi poncik bakış açım nazarlara geldi
şaka bi yana artık çok uzun zamandir bekledigimiz şeylerle ilgili belirsizlikler azaldı:)
belirsizligin had safhada olmasi inanılmaz yoruyo beni :)
cicicim :) uzun uzun yazcam sen merak etme
kizlar oğlum iyi kontrolden sağlam çıktıkama bi kbb ye götürüp baktirmamiz gerekiyomus geniz eti var mi diye.
onun dışında hepinizi çok çok çok özledim
zerdecim hoşgeldin beybisen de çok eğlenceli ve tatlı birisin anladığım kadarıyla iyi ki geldin
Beğenmene sevindim
Evet mirandam bizi RosSsS dan ayrı koydular
Alçak dolu buralar.
Beğenmem miBeğenmene sevindim
Evet mirandam bizi RosSsS dan ayrı koydular
Alçak dolu buralar.
Ayrıca kaşınan yerlerini kasimasin. Asıl çatlaklar kasiyinca oluyor.cici ya rossa söyle günde en az iki litre su içsin. hem çatlak olmaz hem de bebegin amniyo sıvısı sürekli değişiyo. ross kullanmasa bile bebise lazim su
onu çok özlediğimi de söyle olur mu
Hosgeldin cicimmmBebe kertenkelelerimmmmmm yine ben geldim
Hemde çok şükür haftayı bitirerek. Bu hafta da ölmemeyi ve öldürmemeyi başardım
Kuzularım okuldaydımByNkoaLa um msj attı banlanmışım diye. Okulda etrafım kalabalıktı. Bakamadım topiğe. Şimdi araştırma yapacağım. Ama kendisi de bilmiyor. Sadece bir tahmini var. Dediğine göre bdv'de vajinasına pamuk sokmuş biri sabah o pamuğu bulamamış. Rosss da pamuk olsa duramazdın çıkıktır o çıkıktır demiş. (bu tip diyalogları için kendisiyle iftihar ediyorum,gerçekten nutkum tutuluyor bazen )
Yani tahminimize göre bdv'de geyik dolayısıyla ban yedi. Onun dışında sadece topiğe yazdım başka biryere yazmadım dedi. Profiline atarlı giderli birşey yazdıysa da haberim yok.
Ama cezası az, yarın gece 2 buçukta aramıza dönüyor
Ban yememiş bence gitmiş diye msj atanlar oldu. Ulan o benim olduğum yerden gider mi be, ayakları gitse kalbi bırakmaz
Eee nasılsınız bakalım kuzularım. Cici kim muhabbetine çok güldüm yaZerdem2016
Ben Cici. The Aney Kertenkele. TanışalımZerdem2016
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?