Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben sana baştan deyim de yavaş yavaş al ipleri eline. sonra sen aciyosun o bu durumu kullanmaya başlıyo. ben artık baktım yatiyo oğlanı saliveriyom ejderya gibi üstüne

sen yine tabi kafandaki süreyi ver ona :) bizimki pmyo mezunu, baba polis ondan ona taviz yok beni ilgilendirmez diyorum ve konuyi kapatiyorum o bisey deyince

Vışşş ayağın uğurlu geliyo demekki ben yazı jiç sevmiyorum.ben serin hava insanıyım.ilk bahar sonbahara bayılırım.kışın da bizim memleket çok soğuk olmaz zaten.ama yaz

sorma arkadasin evine gittik. evleri köyün en yüksek yerinde yağmur camdan içeri girmezmis bile. bi gittim yagmur yağdı evin içi su yollar kapandi
bursaya gittim sel aldi bursada gezdigim caddeyi istanbula geldim düzenli olarak sel baskını oluyo. en sonunda da İstanbulun iklimini bozdum işte

şaka bir yana sıcak gerçekten çok zor Allah sabır versin sana

Deme öyle deme yğmur berekettir bereketli kadınsın ne güzel

Ahahaha yaa şuan tam o programı izliyorum bide ama sizi böyle canlı canlı karşımda seyretmek isterdim ya her diyaloğunuza gulerdim eminim eğlenceli çift iyidir

O zaman seni kulübün bağa virdiği yetkiye dayanaraktan uçan avrad cici ilan ediyorum vatana millete hayırlı ossun
Enişte beyide mor çatıya yolla seni tatile gönderiyorum seni anlayan insanlar hep orda olacak de birbirinize anlatip paylasir rahatlarsiniz de. Neticede psikolocik siddette bi şiddet dimi ?
Abbuuuu gızzzzz adam seni içeri tikmasin bigece bahaneyle alin bunu alin alin aliiinnn diyerekten aha o zaman dul avrad ciciye dönersin cicilik bicilik galmaz ha

17

sütlü olsun lütfen
Heyttt be maliyeci öyle diyorsa öyledir, üstüne söz söyleyenin alnını karışlarım benden de bir White Cholate Mocha
Şimdiiii ben size yine Kahve ısmarlarım da. Dikkatli bakın dedim dimi :) hemen açıklıyorum.

1 çift ayakkabı 20
Yani teki 10 puan
Adam 5 puan
Gözlük 2 puan
Eldiven 20 puan
Soruya iyi bakın dedim sonda çarpım var.
Adamın üstünde
1 gözlük ve 2 puan
2 eldiven var 40 puan
1 çift ayakkabı 20 puan
Adamın Kendi 5 puan.
Matematikte çarpım önceliklidir.

Adamın üstünde kiler 67 x 2 =134 + 10 puan 144

Benimki orta şekerli olsun kızlar

İçli dışlı derken kız camla göz göze gelip aşık olma ihtimalini düşündüm bian

Günaydın canlarım. Evde değilim giremiyorum ne güzel muhabbet etmişsiniz okuyamadım bile
Bugün babamın yanına hastaneye gidip ordan evime geçicem. Yarın yanınızdayım ☺☺
Günaydın kertenkeler
Ben okey masalarindayken ne geyikler dönmüş ne geyikler
Kızlar baya geyik kacirdiniz,ama devamı gelir zaten bidaakine erken gelin yokluğunuz hissediliyor Limonsuzzcay canım neyi var babanın geçmiş olsun

Geyiklerin sultanları, Turkey Miss Geyik's finalistleri, geyikgillerim günaydın
Bugün benim geyşam evde, baş ağrılarım için hastahane randevum var. Oraya gideceğiz şimdi. Gitmeden bir uğrayayım dedim.
Öptüm hepinizi şap şup. Görüşürük, beni özleyin, çavvv
Bir de, ChocolateCookie nin neden gittiğini bilen varsa hayrına yazsın, hesabını kapattırmış diyorlar şaşkınım

Hayırlı sonuçlarla gel cicimmm

Kızlar baya geyik kacirdiniz,ama devamı gelir zaten bidaakine erken gelin yokluğunuz hissediliyor Limonsuzzcay canım neyi var babanın geçmiş olsun
Takip edemiyirm yaa :d
En kısa zamanda buralara gelirm tekrar ara ara bakıp çıkıyorum maalesef
Canimmmmm geçmiş olsun ins hayırlı çıkar sonuçların valla geç goruyirm herşeyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…