- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.601
Benimki daha yeni senesini dolduracak. Bir de eğitimden çıkıp hiç tatil yapmadan direkt göreve başladı. 5 ay eğitimden çıkıp hiyerarşik düzenin babası 12-24 çevik kuvvete atanınca beyni döndü adamınO yüzden onu yıllık izne kadar adaptasyon sürecinde varsayıyorum. Yıllık izinden sonra acımam şimdi ona yazık Ben yoruluyorum adamı izlerken
Bundan önceki 2 senesi de pomeme hazırlamakla geçti birde
Vışşşayağın uğurlu geliyo demekki ben yazı jiç sevmiyorum.ben serin hava insanıyım.ilk bahar sonbahara bayılırım.kışın da bizim memleket çok soğuk olmaz zaten.ama yaz
Deme öyle deme yğmur berekettirsorma arkadasin evine gittik. evleri köyün en yüksek yerinde yağmur camdan içeri girmezmis bile. bi gittim yagmur yağdı evin içi su yollar kapandi
bursaya gittim sel aldi bursada gezdigim caddeyiistanbula geldim düzenli olarak sel baskını oluyo. en sonunda da İstanbulun iklimini bozdum işte
şaka bir yana sıcak gerçekten çok zor Allah sabır versin sana
Ahahaha yaa şuan tam o programı izliyorum bideNe yapsam da garipsemiyor ki artık, onu da garipsemez
Bir program var ya kafede oturanlardan birini seçip kulaklıkla acayip acayip şeyler yaptırıyorlar her talimata uyarsa para ödülü kazanıyor kamera şakası gibi, denk gelmişsindir. Eşime bir gün bize denk gelse bu program ben böyle davransam şaşırır mısın dedim anlar mısın şaka olduğunu dedim. Anlamam bu davranış şekilleri senin normal halin zaten, normal durursan şaka olduğunu anlarım dedi. Durumun vehameti çok büyük
O zaman seni kulübün bağa virdiği yetkiye dayanaraktan uçan avrad cici ilan ediyorum vatana millete hayırlı ossunAhahahaha "uçan avrat Cici" bu tanımı sevdim, beni yansıttı
Bizde olay bitmiyor yavrum da ben hep paket oluyorum. Adamın günahını ala ala cennetlik yaptım, herkes yüzünde nur var diyor adama. Bimiyorlar ki var ama neden var. Zaten bilseler sosyal hizmetler el koyar adama eziyet görüyor evinde diye
17
sütlü olsun lütfen
Şimdiiii ben size yine Kahve ısmarlarım da. Dikkatli bakın dedim dimi :) hemen açıklıyorum.Heyttt be maliyeci öyle diyorsa öyledir,üstüne söz söyleyenin alnını karışlarım benden de bir White Cholate Mocha
Bağlanır lan kaçar mı hiçSen şu profil resmime baksana, şu bir içim su güzellikten kim kaçar
İçli dışlı derken kız camla göz göze gelip aşık olma ihtimalini düşündüm bianyok ben hiç kıskanç degilimdir ama evle ilgili öyle saçma takintilarim vardir. balkona çamaşır asmam. mumkunse balkona hiç cikmam. balkonu bile eşime yikatirimbana fazla içli dışlı geliyo balkonlar.
onunki kıskançlıktansa bisey diyemem ama benimki huy
Hahahahahahaİçli dışlı derken kız camla göz göze gelip aşık olma ihtimalini düşündüm bian
Günaydın canlarım. Evde değilim giremiyorum ne güzel muhabbet etmişsiniz okuyamadım bile
Bugün babamın yanına hastaneye gidip ordan evime geçicem. Yarın yanınızdayım ☺☺
Kızlar baya geyik kacirdiniz,ama devamı gelir zaten bidaakine erken gelinGünaydın kertenkeler
Ben okey masalarindayken ne geyikler dönmüş ne geyikler
Hayırlı sonuçlarla gel cicimmmGeyiklerin sultanları, Turkey Miss Geyik's finalistleri, geyikgillerim günaydın
Bugün benim geyşam evde, baş ağrılarım için hastahane randevum var. Oraya gideceğiz şimdi. Gitmeden bir uğrayayım dedim.
Öptüm hepinizi şap şup. Görüşürük, beni özleyin, çavvv
Bir de, ChocolateCookie nin neden gittiğini bilen varsa hayrına yazsın, hesabını kapattırmış diyorlar şaşkınım
Takip edemiyirm yaa :dKızlar baya geyik kacirdiniz,ama devamı gelir zaten bidaakine erken gelinyokluğunuz hissediliyor Limonsuzzcay canım neyi var babanın geçmiş olsun
Canimmmmm geçmiş olsun ins hayırlı çıkar sonuçların valla geç goruyirm herşeyiGeyiklerin sultanları, Turkey Miss Geyik's finalistleri, geyikgillerim günaydın
Bugün benim geyşam evde, baş ağrılarım için hastahane randevum var. Oraya gideceğiz şimdi. Gitmeden bir uğrayayım dedim.
Öptüm hepinizi şap şup. Görüşürük, beni özleyin, çavvv
Bir de, ChocolateCookie nin neden gittiğini bilen varsa hayrına yazsın, hesabını kapattırmış diyorlar şaşkınım
B Brunello Cicinelli canimm naptın? gittiniz mi hastaneye?? Bide chocolatecokie nolmus ya,merak içindeyim niye hesabını kapattirmis kii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?