- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.021
Ula ölmeden gömmüşsün hayırdırRahmetli oldu ya kalbimizde, ruhuydu o bence
Baksana o kadar mazide kaldı ki etiketleri bile çıkmıyor.. Siyah beyaz televizyon gibi aynı. Yada eski tip radyolar.. Maun sandığa kaldırdık kutsalı da.
Ne yapalım..
Youlost16 kalbimizde yaşayacak..
cici ya rossa söyle günde en az iki litre su içsin. hem çatlak olmaz hem de bebegin amniyo sıvısı sürekli değişiyo. ross kullanmasa bile bebise lazim su
onu çok özlediğimi de söyle olur mu
Oyyy pamık kalplilerimAyrıca kaşınan yerlerini kasimasin. Asıl çatlaklar kasiyinca oluyor.
Özlem benden de ilet❤
Gelişi bile asaletli kadınım yav
Allah resmen arizona eyaletine gelip de msj yazsın diye yaratmış şamdanımı bakar mısınız..
Geçmiş olsun beybim. Geniz eti de çıkmaz inşallah dicem ama hemen hemen her çocukta olan meret...
Acaba benim geyşamın şu horuldama problemi de bununla mı alakalı, şuraya yazıyorum onda kesin geniz öküzü var
Bu şarkı gülomu kibleyenlere gelsinAyrıca kaşınan yerlerini kasimasin. Asıl çatlaklar kasiyinca oluyor.
Özlem benden de ilet❤
Ya sen beni yeni gelen arkadaşlarımıza böyle mi tanıtıyosun??? Kim bilir hakkımda neler düşündü şimdi..Yok ya zaten biraz vefasızdı aramızda kalsın.
Problemleri vardı. Silahla gel cici beni rehin al falan derdi. Rehine alınmakla ilgili değişik arzular duyardı. Ben çok bırak bu işleri dedim de dinletemedim.
Ünlü düşünür Kerimcan'ın da dediği gibi fantazi dünyası rengarenkti. Napalım. Hayırlısı böyleymiş. Gitti. Bizde kalbimize gömdük.Youlost16 ydı sanırım nicki de. Unutmuşum adını falan hep.
Olsun.. Hayat, kader, nasip..
Duygular karşılıklı ciciHahha tahmin ettim
Şaka yapıyorum kız zerdemimYoulost16 çok sevdiğim bir üyedir. Çok kapışıp küsüşürüz. Daha doğrusu ben ona küserim. Bilmiyorum niye ama ona küsmekten haz alıyorum
Gebelikle alakalı psikolojik bir buhrana girince kk dan uzaklaşma kararı aldı.
İnşallah döner. Dönmezse bidaha küserim.
Sen gebelikten bunaldım deyince aklıma geldi işte
Ne kadarlık evlisin kuzum?
Bak bize yıldık mıııı noooo ama ben yıldımKuzum o kadar teknolojik bir çağdayız ki kimler kimler bebek sahibi oluyor yahu. Mucize bebekler doğuyor..
Allah bilir zamanını.
Bak burada senelerdir uğraşan üyeler var.
@Kendinisevenbirii
@Dilos06
Youlost16 gibi..
Hiçbir zaman yılmak yok. Öyle ya da böyle o bebek olacak
Bende denemelere başlıcam da du bakalım neler yaşanacak
Hosgeldin cicimmm❤❤❤
Ula ölmeden gömmüşsün hayırdır
Ne varYa sen beni yeni gelen arkadaşlarımıza böyle mi tanıtıyosun??? Kim bilir hakkımda neler düşündü şimdi..anam yok bu topikte depresyona bile giremiyorsun yA
Buhrana devam burayada devamYoulost16 ya burdan Allah ıslah etsin diliyorum
İnşallah ıdamı daha fazla hasta etmez de uzatmaz şu buhranı.
Eki Görüntüle 2548236
Ulaaaa beni kalbine gömecek insan henüz dogmadı AhahahahNe varSen gidersen bende öyle tanıtırım.
Ayrıca sen ölmemiş miydin, gitmemiş miydin, rahmetli olmamış mıydın kalbimizde, hayırdır hortladın mı?
kk birinci noteri hoşgeldin arım balım petegim çayım ❤
Oğlunun iyi olmasına çok sevindim.(cinsiyeti doğru yazdim) Gelmiş geçmiş olsun ☺
İlk çıkan küçük kızın saçının kırmızısı ne öyleBu şarkı gülomu kibleyenlere gelsin
Tebrikler canım benimDeneme sınavından 80 aldım
Bu kim kız?Kızlarrrr
Deneme sınavından 80 aldım
Gece’nin yeni kardeşiBu kim kız?
Ya canimsinyaaaane kadar tatlısın ki seeennnn
evet sonunda kızın yazmadin limonsuzumkeşke kızım olsa bide ama gözüm yiyor mu ikinci çocuğu nayirrrr
aklıma bu şarkı geldi senin mesajini okuyunca :)
Buhrana girsen bile hakkımdaki ss leri saklıyorsun di mi. Bir çeşit koleksiyon senin için. Asla silmeye de kıyamazsın.Ulaaaa beni kalbine gömecek insan henüz dogmadı Ahahahah
beni yeni gelen arkadaşlarıma düzgüntanıt elimde kanıtlar var ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?