Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ula ölmeden gömmüşsün hayırdır

cici ya rossa söyle günde en az iki litre su içsin. hem çatlak olmaz hem de bebegin amniyo sıvısı sürekli değişiyo. ross kullanmasa bile bebise lazim su

onu çok özlediğimi de söyle olur mu
Ayrıca kaşınan yerlerini kasimasin. Asıl çatlaklar kasiyinca oluyor.
Özlem benden de ilet❤
Oyyy pamık kalplilerim
İlettim aynı zamanda da okuyor bir yandan çevrim dışı.
O da sizleri çok özlemiş.
Allahtan kısa ayrılık

geniz eti
polip
burun kemiği eğriliği. dışardan düzgün durup icinden eğrilik olabilir mesela
uyku apnesi
hepsi olabilir cicikom

benim esimde mesela
kemik eğriliği
polip
kronik sinüzit var hepsi beraber polipler de alerjiye bağlı hiç koku alamaz gece rahat uyuyamaz horlar

valla geniz eti yok bence doktor öylesine dedi gibi geldi:) bakip kendi de var gibi bi götürün diyebilirdi. isterseniz götürüp baktirin bi ara geniz eti var mi diye dedi bugün

Ya sen beni yeni gelen arkadaşlarımıza böyle mi tanıtıyosun??? Kim bilir hakkımda neler düşündü şimdi.. anam yok bu topikte depresyona bile giremiyorsun yA

Duygular karşılıklı cici Ahahahah zaten bugüne kadar beni sevmeyenle karşılaşmadım

döndüm he döndğğğmmm

Bak bize yıldık mıııı noooo ama ben yıldım

Hosgeldin cicimmm❤❤❤
Ula ölmeden gömmüşsün hayırdır
Ya sen beni yeni gelen arkadaşlarımıza böyle mi tanıtıyosun??? Kim bilir hakkımda neler düşündü şimdi.. anam yok bu topikte depresyona bile giremiyorsun yA
Ne var Sen gidersen bende öyle tanıtırım.
Ayrıca sen ölmemiş miydin, gitmemiş miydin, rahmetli olmamış mıydın kalbimizde, hayırdır hortladın mı?

Ne var Sen gidersen bende öyle tanıtırım.
Ayrıca sen ölmemiş miydin, gitmemiş miydin, rahmetli olmamış mıydın kalbimizde, hayırdır hortladın mı?
Ulaaaa beni kalbine gömecek insan henüz dogmadı Ahahahah

beni yeni gelen arkadaşlarıma düzgüntanıt elimde kanıtlar var ona göre

kk birinci noteri hoşgeldin arım balım petegim çayım ❤
Oğlunun iyi olmasına çok sevindim.(cinsiyeti doğru yazdim) Gelmiş geçmiş olsun ☺

yaaaa ne kadar tatlısın ki seeennnn

evet sonunda kızın yazmadin limonsuzum keşke kızım olsa bide ama gözüm yiyor mu ikinci çocuğu nayirrrr

aklıma bu şarkı geldi senin mesajini okuyunca :)

yaaaa ne kadar tatlısın ki seeennnn

evet sonunda kızın yazmadin limonsuzum keşke kızım olsa bide ama gözüm yiyor mu ikinci çocuğu nayirrrr

aklıma bu şarkı geldi senin mesajini okuyunca :)
Ya canimsin ikinci çocuk nasılda yakışır sana

Ulaaaa beni kalbine gömecek insan henüz dogmadı Ahahahah

beni yeni gelen arkadaşlarıma düzgüntanıt elimde kanıtlar var ona göre
Buhrana girsen bile hakkımdaki ss leri saklıyorsun di mi. Bir çeşit koleksiyon senin için. Asla silmeye de kıyamazsın.
Allah seni ıslah etsin
Anlat bakalım bunalım nasıldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…