Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beğeni prensesi Öncelikle geçmiş olsunnnnn kuzucuğa
Yaaaa tşk ederim hoşbuldum.. İyiki sizi tanıdım

Hosgeldin cicimmm
Aaaaaa kutsal zebra gelmiş ya @Brunello Cicinelli gözün aydın bak kulaklar çın çın çınlamş zebrada :)

Deneme sınavından 80 aldım
Yaaa tebrik ederim

O zaman milli eğitimin bana verdiği yetkiye dayanarak sana yıldızlı pekiyi veriyor, aferin diyor, tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum

Aslında kolaydı sorular. Algım mı kapalı nedir sanada sorucaktım okuyunca anlayamıyorum bi seferde. Bazen 3 kere okuyorum soruyu.
Napimde çakralarımı açiyim

poncikvegece çok tatlı maşallah hayırlı olsun paticik anlaştılar mı durumlar nedir
Şimdi getirdik daha brom suan için durumlar pek iyi değil bunu henüz tam sahiplenmedik; anlaşabilecekler mi bakıcaz bir kaç gün vakit geçirecekler eğer olmaz ise maalesef ikisinin de huzuru önemli cnkü bakacağız ; suan ikisi de birbirine havlıyor ve gece masa nın altından çıkmıyor

Aslında kolaydı sorular. Algım mı kapalı nedir sanada sorucaktım okuyunca anlayamıyorum bi seferde. Bazen 3 kere okuyorum soruyu.
Napimde çakralarımı açiyim
Ceviz ye, balık ye.
B12, D vitamini ölçtür.
Dikkati geliştirme egzersizleri yap bonusum.

Yaaa triplerini
1 haftadan evvel alışmazlar zaten Patilim hemen vaz geçmeyin minikten
İnşallah bırakmak zorunda kalmazsınız.

Dikkatime mekik çektirecek şeyler öner bana.
Öğretmensin sen.
Sudoku
Aradaki 7 farkı bul
Mandala boyama
Mangala/ satranç oynanamak
Onun dışında google a dikkati geliştirme egezersizleri yazınca çok güzel şeyler çıkıyor ben de çocuklara yaptırıyorum. Yap onları hep.

Allahim yarabbim sana şükürler olsun, regl olmasaydım oturup 2 rekat şükür namazı kılacaktım
Sohbetinize katılamıyorum, temizlik isim var biraz daha. Bitince gelirim
Çok şükür tosyam
Darısı benim başıma

Kesin nazara geldın sen, eminim buna
Oğlun için de gözün aydın canım
Yokluğun belli
Deneme sınavından 80 aldım
Maşaallah
Amecey nasıl güzel zamanda dilek dilettirdin bana, öyle içten dilemişim ki eşimin halası gelemiyor, kv ye misafir gelecekmiş, ayıp olur onlar başka zaman gelirler söylerim ben dedi
A ha ha gözün aydın canım
Mangala büyük oğlanla çok oynuyoruz biz çok güzel oyun, satranca o bayılıyor ama ben bilmiyorum öğren artık diye başımın etini yiyor darlanırım ben onda mıy mıy mıy
Allah kolaylık versin canım benim
Sağol canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…