- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.041
Ya canimsinikinci çocuk nasılda yakışır sana
O zaman milli eğitimin bana verdiği yetkiye dayanarak sana yıldızlı pekiyi veriyor, aferin diyor, tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorumDeneme sınavından 80 aldım
bu konuda katılıyorum kesinlikle 1 tane dahayooooo benim oğlan bana yetti üç tane yapmış kadar oldum limonsuzum
Canım benim evde boya işi var ya, biraz da tadilat, arada işe güce bakıyorum
beğeni prensesişimdi andımız okuyarak topige giresim geldi ya
kızlar ne kadar muhabbet ederseniz o kadar yavaş okuyorumsizleri çok özledim. tam yazacam uzun uzun oğlan geliyo. o gelmese kocam geliyo. o olmazsa ben uyuyakaliyom. çok mok bir ruh hali icindeyim son zamanlarda kesin nur cemalime sevgi kelebegi poncik bakış açım nazarlara geldi
şaka bi yana artık çok uzun zamandir bekledigimiz şeylerle ilgili belirsizlikler azaldı:)
belirsizligin had safhada olmasi inanılmaz yoruyo beni :)
cicicim :) uzun uzun yazcam sen merak etme
kizlar oğlum iyi kontrolden sağlam çıktıkama bi kbb ye götürüp baktirmamiz gerekiyomus geniz eti var mi diye.
onun dışında hepinizi çok çok çok özledim
zerdecim hoşgeldin beybisen de çok eğlenceli ve tatlı birisin anladığım kadarıyla iyi ki geldin
Aaaaaa kutsal zebra gelmiş yaHosgeldin cicimmm
Yaaa tebrik ederimDeneme sınavından 80 aldım
O zaman milli eğitimin bana verdiği yetkiye dayanarak sana yıldızlı pekiyi veriyor, aferin diyor, tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum♥
Şimdi getirdik daha brom suan için durumlar pek iyi değil
Ceviz ye, balık ye.Aslında kolaydı sorular. Algım mı kapalı nedir sanada sorucaktım okuyunca anlayamıyorum bi seferde. Bazen 3 kere okuyorum soruyu.
Napimde çakralarımı açiyim
Ceviz ye, balık ye.
B12, D vitamini ölçtür.
Dikkati geliştirme egzersizleri yap bonusum.
Yaaa tripleriniŞimdi getirdik daha brom suan için durumlar pek iyi değilbunu henüz tam sahiplenmedik; anlaşabilecekler mi bakıcaz bir kaç gün vakit geçirecekler eğer olmaz ise maalesef ikisinin de huzuru önemli cnkü bakacağız ; suan ikisi de birbirine havlıyor ve gece masa nın altından çıkmıyor
SudokuDikkatime mekik çektirecek şeyler öner bana.
Öğretmensin sen.
Allah kolaylık versin canım benimCanım benim evde boya işi var ya, biraz da tadilat, arada işe güce bakıyorum
Çok şükür tosyamAllahim yarabbim sana şükürler olsun, regl olmasaydım oturup 2 rekat şükür namazı kılacaktım
Sohbetinize katılamıyorum, temizlik isim var biraz daha. Bitince gelirim
Çok şükür tosyam
Darısı benim başıma
İnşallahhhh
@Amecey e sor o biliyor ne zaman Dua edileceğini,kalbi mi temiz nedir
Kesin nazara geldın sen, eminim bunaşimdi andımız okuyarak topige giresim geldi ya
kızlar ne kadar muhabbet ederseniz o kadar yavaş okuyorumsizleri çok özledim. tam yazacam uzun uzun oğlan geliyo. o gelmese kocam geliyo. o olmazsa ben uyuyakaliyom. çok mok bir ruh hali icindeyim son zamanlarda kesin nur cemalime sevgi kelebegi poncik bakış açım nazarlara geldi
şaka bi yana artık çok uzun zamandir bekledigimiz şeylerle ilgili belirsizlikler azaldı:)
belirsizligin had safhada olmasi inanılmaz yoruyo beni :)
cicicim :) uzun uzun yazcam sen merak etme
kizlar oğlum iyi kontrolden sağlam çıktıkama bi kbb ye götürüp baktirmamiz gerekiyomus geniz eti var mi diye.
onun dışında hepinizi çok çok çok özledim
zerdecim hoşgeldin beybisen de çok eğlenceli ve tatlı birisin anladığım kadarıyla iyi ki geldin
MaşaallahDeneme sınavından 80 aldım
A ha haAmecey nasıl güzel zamanda dilek dilettirdin bana, öyle içten dilemişim ki eşimin halası gelemiyor, kv ye misafir gelecekmiş, ayıp olur onlar başka zaman gelirler söylerim ben dedi
Mangala büyük oğlanla çok oynuyoruz biz çok güzel oyun, satranca o bayılıyor ama ben bilmiyorumSudoku
Aradaki 7 farkı bul
Mandala boyama
Mangala/ satranç oynanamak
Onun dışında google a dikkati geliştirme egezersizleri yazınca çok güzel şeyler çıkıyor ben de çocuklara yaptırıyorum. Yap onları hep.
Sağol canımAllah kolaylık versin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?