- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.061
Hadi yaaAmecey nasıl güzel zamanda dilek dilettirdin bana, öyle içten dilemişim ki eşimin halası gelemiyor, kv ye misafir gelecekmiş, ayıp olur onlar başka zaman gelirler söylerim ben dedi
Hımmmmmm bir düşüneyim bakalım brom
Evet bekleyeceğiz brom bakalımYaaa triplerini
1 haftadan evvel alışmazlar zaten Patilim hemen vaz geçmeyin minikten
İnşallah bırakmak zorunda kalmazsınız.
Hadi yaa
Sevindim gözün aydın
E işe başlarsın falan yalan olur gudubet hala
Çarşamba pazarı derken, hazırlıktan ötürü mü?Hahahah evetttt
Yalnız bütün temizlik motivasyonum gudubet halaymış, mutfak çarşamba pazarı gibi, haber gelince öylece kalakaldım ne yaptım ne yapıyorum şaşırdım kendimi
Kertenkelelerim bu arada önceden söylemiştim ama bir anlık gaflet ile unutmuşum, topiğe yeni gelen üyelerin şiir gelse de muaf olduğunu..
36K msjıZerdem2016 ya geldi ama hem profili kapalı hem de yeni üye olduğu için devretti. Ama devrettiği üye de Limonsuzzcay o da 35K yı almıştı 2K bekleme süresi var. Limonsuzdan bana devretti
Zerdem, limonsuz ve benim msjlaşmalarımdan sonra benden de 36.008.msj ile C Calcifer a devretti.
Hayırlı olsun
Olsun ya yabancıya gitmiyor en azındanKertenkelelerim bu arada önceden söylemiştim ama bir anlık gaflet ile unutmuşum, topiğe yeni gelen üyelerin şiir gelse de muaf olduğunu..
36K msjıZerdem2016 ya geldi ama hem profili kapalı hem de yeni üye olduğu için devretti. Ama devrettiği üye de Limonsuzzcay o da 35K yı almıştı 2K bekleme süresi var. Limonsuzdan bana devretti
Zerdem, limonsuz ve benim msjlaşmalarımdan sonra benden de 36.008.msj ile C Calcifer a devretti.
Hayırlı olsun
Kolay gelsin hayal kırıklığımla beni başbaşa bırakTemizlikten ötürü
Camı balkon kapısını filan bi güzel eşime ciflettirdim, tertemiz oldu ben daha hiç öyle temizlememistim :))
Mutfak dolaplarını siliyorum şimdi
Kolay gelsin hayal kırıklığımla beni başbaşa bırak
Şey olsun böyle etkili birşey olsun brom.Hımmmmmm bir düşüneyim bakalım brom
Senin için elimde ne varmıışşş
Ay lütfen bırakılmasınEvet bekleyeceğiz brom bakalım ❤ Bende bırakmak istemiyorum bu can barınağa bırakılacak yoksa
Browni, çikolata şelalesi, yanar döner meyva tabağı,pastadan çıkan minik bir dansözNe hayalin vardı kii
Evet doğru bir bakış açısıOlsun ya yabancıya gitmiyor en azından
Var mı böyle numaralarım mıŞey olsun böyle etkili birşey olsun brom.
Toz bulutu şeklinde gözümüzün önünde puf yok olsun.
Var mı böyle numaraların
Ay lütfen bırakılmasın
Browni, çikolata şelalesi, yanar döner meyva tabağı,pastadan çıkan minik bir dansöz
Ne hayalim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?