Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amecey nasıl güzel zamanda dilek dilettirdin bana, öyle içten dilemişim ki eşimin halası gelemiyor, kv ye misafir gelecekmiş, ayıp olur onlar başka zaman gelirler söylerim ben dedi
Hadi yaa
Sevindim gözün aydın
E işe başlarsın falan yalan olur gudubet hala

Yaaa triplerini
1 haftadan evvel alışmazlar zaten Patilim hemen vaz geçmeyin minikten
İnşallah bırakmak zorunda kalmazsınız.
Evet bekleyeceğiz brom bakalım Bende bırakmak istemiyorum bu can barınağa bırakılacak yoksa

Hadi yaa
Sevindim gözün aydın
E işe başlarsın falan yalan olur gudubet hala

Hahahah evetttt
Yalnız bütün temizlik motivasyonum gudubet halaymış, mutfak çarşamba pazarı gibi, haber gelince öylece kalakaldım ne yaptım ne yapıyorum şaşırdım kendimi

Kertenkelelerim bu arada önceden söylemiştim ama bir anlık gaflet ile unutmuşum, topiğe yeni gelen üyelerin şiir gelse de muaf olduğunu..
36K msjı Zerdem2016 ya geldi ama hem profili kapalı hem de yeni üye olduğu için devretti. Ama devrettiği üye de Limonsuzzcay o da 35K yı almıştı 2K bekleme süresi var. Limonsuzdan bana devretti
Zerdem, limonsuz ve benim msjlaşmalarımdan sonra benden de 36.008.msj ile C Calcifer a devretti.
Hayırlı olsun
Milli piyango bile bu kadar devretmedi

Hahahah evetttt
Yalnız bütün temizlik motivasyonum gudubet halaymış, mutfak çarşamba pazarı gibi, haber gelince öylece kalakaldım ne yaptım ne yapıyorum şaşırdım kendimi
Çarşamba pazarı derken, hazırlıktan ötürü mü?
Bonus sinyali aldın mı

Ey maşallah sayısal loto gibi, devrede devrede kaç milyon oldu
Tebrikler kelebekk

Olsun ya yabancıya gitmiyor en azından

Çarşamba pazarı derken, hazırlıktan ötürü mü?
Bonus sinyali aldın mı

Temizlikten ötürü
Camı balkon kapısını filan bi güzel eşime ciflettirdim, tertemiz oldu ben daha hiç öyle temizlememistim :))
Mutfak dolaplarını siliyorum şimdi

Hımmmmmm bir düşüneyim bakalım brom
Senin için elimde ne varmıışşş
Şey olsun böyle etkili birşey olsun brom.
Toz bulutu şeklinde gözümüzün önünde puf yok olsun.
Var mı böyle numaraların
Evet bekleyeceğiz brom bakalım ❤ Bende bırakmak istemiyorum bu can barınağa bırakılacak yoksa
Ay lütfen bırakılmasın

Browni, çikolata şelalesi, yanar döner meyva tabağı,pastadan çıkan minik bir dansöz
Ne hayalim olacak

Hahahahahah
Kaynanam düşünsün artık ikramlıkları, ben gider yarın bi salata yaparım tamaaaam oldu gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…