- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.081
Salata severim ben ana öğün bile olabilir benim içinHahahahahah
Kaynanam düşünsün artık ikramlıkları, ben gider yarın bi salata yaparım tamaaaam oldu gitti
Salata severim ben ana öğün bile olabilir benim için
Sağolsunlar, teveccühleri
Özelden üfle beni diye yazan olmaz inşallahKalbi temiz kalbi
Kebap ve salataKebap seven birinin salatayı ana öğün olarak görmesi de ne bileyim...
Neyse ben gittim, temizliğe devam
Siteyi okuyordum sürekli ama üye değildim.. Haziranda üye oldumZerdem2016 zerdemcan sen yeni üye misin kuzum?
Çok yeni sayılmaz o zaman.. İlk defa gördüm adını falan, hiç rastlamamışız demekki.Siteyi okuyordum sürekli ama üye değildim.. Haziranda üye oldum
Çocuk var mıydıSiteyi okuyordum sürekli ama üye değildim.. Haziranda üye oldum
Bu konu da katı
bu konuda katılıyorum kesinlikle 1 tane daha
Yok rastlaşmadık ama ben senin yorumlarını görüyordum :) iyikide negonun arkasına takılıp gelmişim ya keyfm yerine geldi burdaÇok yeni sayılmaz o zaman.. İlk defa gördüm adını falan, hiç rastlamamışız demekki.
Malesef.. Ama inşallah olurÇocuk var mıydı
beğeni prensesiÖncelikle geçmiş olsunnnnn kuzucuğa
Yaaaa tşk ederim hoşbuldum.. İyiki sizi tanıdım
Aaaaaa kutsal zebra gelmiş ya@Brunello Cicinelli gözün aydın bak kulaklar çın çın çınlamş zebrada :)
Yaaa tebrik ederim
İnşallahYok rastlaşmadık ama ben senin yorumlarını görüyordum :) iyikide negonun arkasına takılıp gelmişim ya keyfm yerine geldi burda
Malesef.. Ama inşallah olur
Kesin nazara geldın sen, eminim buna
Oğlun için de gözün aydın canım
Yokluğun belli
Maşaallah
A ha hagözün aydın canım
Mangala büyük oğlanla çok oynuyoruz biz çok güzel oyun, satranca o bayılıyor ama ben bilmiyorumöğren artık diye başımın etini yiyor darlanırım ben onda mıy mıy mıy
Sağol canım
Evet iyi ki geldin, sende burada bir renk oldunYok rastlaşmadık ama ben senin yorumlarını görüyordum :) iyikide negonun arkasına takılıp gelmişim ya keyfm yerine geldi burda
Malesef.. Ama inşallah olur
Hoşbuldum canımHoşgeldin gül yüzlü gülnihal bacıkardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?