- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.101
Hahahha tşk ederim cnm :) ama ben kendime hayran olamıorm cok zor.. Saçlarm beyazladı yeminleeğlenceli ve iyi insanlarla dolu burasi o yüzden hep eğlenceli iyi insanlar geliyo bence:) :)
ekonomist olduğunu okudumsana hayran oldum
İnşallah
HoşgeldinnnnnnBen geldim
Hahaha evet diloşş ya... Cok cok seviormEvet iyi ki geldin, sende burada bir renk oldunDiloşla falan da samimisin sanırım. Gördüm demin biraz msjlarını
Diloş da çok gelir.
Bansızken tabi, genelde banlı olduğu için gelemez
Hoşbuldum canımhoşgeldin beybi
Hahahha tşk ederim cnm :) ama ben kendime hayran olamıorm cok zor.. Saçlarm beyazladı yeminle
Hoşgeldinnnnnn
Hahaha evet diloşş ya... Cok cok seviormama özlüormda.. Çnkü bansız geçmiyor günleri
Hahahahaha o bol sıfırlı sayıları görünce iç çekmedenbenim de beyazlarla dolu caktirma
para işi harcamadigin sürece yıpratıcı bence
Hoşbuldum canım ❤❤ yok mu bdv de atraksiyonlu konu çok modumdayim kv yeni gitti moddayim şu an
Bu K olayını kimse bana anlatmadı.. Sorarsam kovulurum die korkuormKızlar durun
@Calcifer ın da profili kapalıymış bu durumda yine bana devretti
Benden bidaha limonsuza, ordan bidaha zerdeme, zerdemden yine bana derken ödül 36.013. Msj ilekk birinci noteri a devretti
36K bomba oldu cidden
Cicim anlamadım yaa kafam bomba gibiKızlar durun
Benden bidaha limonsuza, ordan bidaha zerdeme, zerdemden yine bana derken ödül 36.013. Msj ilekk birinci noteri a devretti
36K bomba oldu cidden
Kızlar durun
36K bomba oldu cidden
Aynen Türkçe dersiydi. Okuma yazma bilmeyen müfredatı gibiydi. Çocukların düzeyi daha iyiydi. Saçma sapan bir kurstu işteBende geçen sene yaptım kelebeğim
Matematik modül 1 den modül 3 dahil verdim. Nisana kadar sürmüştü..
Suriyeli yoktu bende. Suriyeliler genelde Türkçe modüllerindeydi acaba sen Türkçe mi verdin?
Bu sene sınıfım daha belli değil bakalım. 4 öğrenci ile başlayıp 14 saat sonra modül 2 de 11 öğrenci ile devam edecekmişim.
Hiç mutlu değilim
Günde 2 saat ceviz, böcek, çiçek saydırmak is coming...
Neler yaptın yorulacak anlat bakalım. Uzat ayacıklarıHoşbuldum canımgün boyu yoruldum sizle yorgunluk atayım istedim
Neler yaptın yorulacak anlat bakalım. Uzat ayacıkları
Kayinvalidemle sohbet ettim annem ve kv arasında kaldım daha nolsunNeler yaptın yorulacak anlat bakalım. Uzat ayacıkları
1000 katı msjlara denk gelenlere akrostiş şiir ödülü veriyorumBu K olayını kimse bana anlatmadı.. Sorarsam kovulurum die korkuorm
Öteki tekidir gerçektenbir kaynana geçti onun üzerinden rüzgar gibi
yakuza gibi sanırım o da
Yine mi dönüyorsun be bonusum.
He sen çömezsin haddini bil dion1000 katı msjlara denk gelenlere akrostiş şiir ödülü veriyorum
Sen bugün 36.000 msjı attın. Msj sayıları nick altında sağda çıkıyor.
Ama bazı kurallar var, yeni gelen alamıyor, profili kapalı üye alamıyor, 1 kez alan 2K bekliyor kazansa da alamıyor beklemedeyken.
Yani bu şiirii kazanmak yürek ister, survivor parkurundan zor kazanmak
Bugün Limonsuzzcay a yazdığım bir akrostiş şiiri beğenmiştin mesela. O şekilde,
Yine mi dönüyorsun be bonusum.
Dünya dönmedi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?