Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eğlenceli ve iyi insanlarla dolu burasi o yüzden hep eğlenceli iyi insanlar geliyo bence:) :)
ekonomist olduğunu okudum sana hayran oldum
Hahahha tşk ederim cnm :) ama ben kendime hayran olamıorm cok zor.. Saçlarm beyazladı yeminle

Hoşgeldinnnnnn

Evet iyi ki geldin, sende burada bir renk oldun Diloşla falan da samimisin sanırım. Gördüm demin biraz msjlarını
Diloş da çok gelir.
Bansızken tabi, genelde banlı olduğu için gelemez
Hahaha evet diloşş ya... Cok cok seviorm ama özlüormda.. Çnkü bansız geçmiyor günleri

Hahahha tşk ederim cnm :) ama ben kendime hayran olamıorm cok zor.. Saçlarm beyazladı yeminle

Hoşgeldinnnnnn

Hahaha evet diloşş ya... Cok cok seviorm ama özlüormda.. Çnkü bansız geçmiyor günleri

benim de beyazlarla dolu caktirma
para işi harcamadigin sürece yıpratıcı bence

benim de beyazlarla dolu caktirma
para işi harcamadigin sürece yıpratıcı bence
Hahahahaha o bol sıfırlı sayıları görünce iç çekmeden arkadaş uğraş uğraş cebine giren para ay sonuna yetmesin.. İsyanım var ulleyyynnn

Hoşbuldum canım ❤❤ yok mu bdv de atraksiyonlu konu çok modumdayim kv yeni gitti moddayim şu an

gel ben senin gazını alırım
eliyle kısır karıştıran tatlı şey miydi seninki

benimki de seninki kadar olmasa da az değildir

ohaaaaa begenmekten yetisememistim ama çok içimde kalmıştı biliyo musun cici

valla çok mutlu oldum

Aynen Türkçe dersiydi. Okuma yazma bilmeyen müfredatı gibiydi. Çocukların düzeyi daha iyiydi. Saçma sapan bir kurstu işte

Bu K olayını kimse bana anlatmadı.. Sorarsam kovulurum die korkuorm
1000 katı msjlara denk gelenlere akrostiş şiir ödülü veriyorum
Sen bugün 36.000 msjı attın. Msj sayıları nick altında sağda çıkıyor.
Ama bazı kurallar var, yeni gelen alamıyor, profili kapalı üye alamıyor, 1 kez alan 2K bekliyor kazansa da alamıyor beklemedeyken.
Yani bu şiirii kazanmak yürek ister, survivor parkurundan zor kazanmak
Bugün Limonsuzzcay a yazdığım bir akrostiş şiiri beğenmiştin mesela. O şekilde,

He sen çömezsin haddini bil dion Peki öğretmenim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…