- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.121
Cici ben de almıştım. K Kendinisevenbirii alsın yaa o almamışKertenkelelerim bu arada önceden söylemiştim ama bir anlık gaflet ile unutmuşum, topiğe yeni gelen üyelerin şiir gelse de muaf olduğunu..
36K msjıZerdem2016 ya geldi ama hem profili kapalı hem de yeni üye olduğu için devretti. Ama devrettiği üye de @Limonsuzzcay o da 35K yı almıştı 2K bekleme süresi var. Limonsuzdan bana devretti
Zerdem, limonsuz ve benim msjlaşmalarımdan sonra benden de 36.008.msj ile C Calcifer a devretti.
Hayırlı olsun
Milli piyango bile bu kadar devretmedi
bir kaynana geçti onun üzerinden rüzgar gibi
yakuza gibi sanırım o da
Nasıl yaniKayinvalidemle sohbet ettim annem ve kv arasında kaldım daha nolsun
Vallahi öyle birşey demedimHe sen çömezsin haddini bil dionPeki öğretmenim
Çok basitçe bir şey ama işte biz takıyoruz kızlara da dedim gündüz kısır yapıyorduk ben ne güzel yapacaktım elini doğru düzgün yıkamadan girdi eliyle yoğurdu annem başta uyardı dunur ben yemem öyle biz kaşıkla karıştırız o da yok ben karacam dedi annem yemem o zaman demesine rağmen eliyle kardi.. yani ben olsam utanirdim kadın yoğurdu oturdu yedi annem yemedi bana da arkamda durmadin dedi içimde kaldı... Zaten sisigim iyice sistim...Anma gelir
Nasıl yani
Senin zaten profil kapalı diye devretti. Şamdana gitti şiir kelebeğim
eğlenceli ve iyi insanlarla dolu burasi o yüzden hep eğlenceli iyi insanlar geliyo bence:) :)
ekonomist olduğunu okudumsana hayran oldum
Şuan için hiç birşey birazdan belki faaliyete geçip, kaldığım yerden devam ederim acımasızaameceeeeeyyyyyy
napiyosun tatlım
Akşamdan beri böyle. Akşam bittimi ki
Vayyy kuzu hayallermden dha guzel ciktin ya giiiKızlarrrr
Öteki tekidir gerçekten
Ayni sehirdeyiz... Gelir yine.benimki de sizinki kadar olmasada orijinal manyaktirama senin annen de sessiz biri değil sanırım. arada kalmak daha yıpratıcıdir Allah yardımcın olsun gelmeyecek inşallah uzun süre değil mi
Hobareyyy..Çok basitçe bir şey ama işte biz takıyoruz kızlara da dedim gündüz kısır yapıyorduk ben ne güzel yapacaktım elini doğru düzgün yıkamadan girdi eliyle yoğurdu annem başta uyardı dunur ben yemem öyle biz kaşıkla karıştırız o da yok ben karacam dedi annem yemem o zaman demesine rağmen eliyle kardi.. yani ben olsam utanirdim kadın yoğurdu oturdu yedi annem yemedi bana da arkamda durmadin dedi içimde kaldı... Zaten sisigim iyice sistim...
Şuan için hiç birşey birazdan belki faaliyete geçip, kaldığım yerden devam ederim acımasıza
Sen nasılsın
Ayni sehirdeyiz... Gelir yine.
Sokarsın canm. Zamanla girer yoluna herşey.ben de iyiyim kuzum :) hayatımı yoluna sokmaya çalışıyorumama kümese girmek istemeyen tavuk misali kosturuyo hayatim. ben de peşinde kosturuyom
ikinci kitap demi bu. serinin devami mi amecey rastgele mi seçmiştin ikinciyi sen:)
Vallahi öyle birşey demedim
DesemYoulost16 da kayıtlı olurdu. O benim msjlarımı hep ekran görüntüsü alır (enteresan zevkleri) . Sor bakalım demiş miyim. Demişsem çıkarsın meydana.
kutsal zebra geldi ve gitti anlamadm birşeySenin zaten profil kapalı diye devretti. Şamdana gitti şiir kelebeğim
sen bişeye fazla stres olmus veya kafaya takmissin bonus. ve fazla içine atmissin bence.
emel de onu almaya gelmiş, sen yok içimde kalacak dedikce o da böyle büyücü goşa gibi seni kafalıyo
Sokarsın canm. Zamanla girer yoluna herşey.
Devamı sanırım. Tosi sıralama bulup yazmıştı
Uydum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?