Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cici ben de almıştım. K Kendinisevenbirii alsın yaa o almamış

He sen çömezsin haddini bil dion Peki öğretmenim
Vallahi öyle birşey demedim
Desem Youlost16 da kayıtlı olurdu. O benim msjlarımı hep ekran görüntüsü alır (enteresan zevkleri) . Sor bakalım demiş miyim. Demişsem çıkarsın meydana.

Anma gelir

Nasıl yani
Çok basitçe bir şey ama işte biz takıyoruz kızlara da dedim gündüz kısır yapıyorduk ben ne güzel yapacaktım elini doğru düzgün yıkamadan girdi eliyle yoğurdu annem başta uyardı dunur ben yemem öyle biz kaşıkla karıştırız o da yok ben karacam dedi annem yemem o zaman demesine rağmen eliyle kardi.. yani ben olsam utanirdim kadın yoğurdu oturdu yedi annem yemedi bana da arkamda durmadin dedi içimde kaldı... Zaten sisigim iyice sistim...

Akşamdan beri böyle. Akşam bittimi ki

sen bişeye fazla stres olmus veya kafaya takmissin bonus. ve fazla içine atmissin bence.

emel de onu almaya gelmiş, sen yok içimde kalacak dedikce o da böyle büyücü goşa gibi seni kafalıyo

Öteki tekidir gerçekten

benimki de sizinki kadar olmasada orijinal manyaktir ama senin annen de sessiz biri değil sanırım. arada kalmak daha yıpratıcıdir Allah yardımcın olsun gelmeyecek inşallah uzun süre değil mi

Hobareyyy..
Geçmiş olsun gülparem. Allah başka dert vermesin
Öncelikle elle karmak nedir yahu. Ama insanların gerçekten öğrenip uyguladığı şeyler tuhaf değişiklik gösterebiliyor. Öyle görmüş öyle öğrenmiş demekki. Bize tuhaf gelse de ona gelmiyordur. Kadına da şimdi birşey diyemedim
Annen uyarısını yapmış zaten. Ama arkasında durmanı beklemesi yanlış olmuş. Anlayacak olana tek bir uyarı yeter. 1 defada anlamıyorsa yedi sülale arkasında dursa yine anlamaz. Kaldı ki senin kayınvaliden, ters düşmeniz dönüp dolaşıp sana zarar.
E naptınız peki, yediniz mi sonuç olarak?

Şuan için hiç birşey birazdan belki faaliyete geçip, kaldığım yerden devam ederim acımasıza
Sen nasılsın

ben de iyiyim kuzum :) hayatımı yoluna sokmaya çalışıyorum ama kümese girmek istemeyen tavuk misali kosturuyo hayatim. ben de peşinde kosturuyom

ikinci kitap demi bu. serinin devami mi amecey rastgele mi seçmiştin ikinciyi sen:)

Sokarsın canm. Zamanla girer yoluna herşey.
Devamı sanırım. Tosi sıralama bulup yazmıştı
Uydum ben de

sen bişeye fazla stres olmus veya kafaya takmissin bonus. ve fazla içine atmissin bence.

emel de onu almaya gelmiş, sen yok içimde kalacak dedikce o da böyle büyücü goşa gibi seni kafalıyo

Taktıklarım ayrı da dr öyle demiyo.
1 sene sürermiş bazen geçmesi.
Hiç bişeyden tat almıycak duruma geliyorum bazen.

Stres sıkıntı bitmiyor allah hayırlı ahlak versin çocuklarımıza ömrümüzü yiyolar tüketiyolar.
Hani çocuk insanı gençleştirirdi?

Sizinkilerin en iyi günleri büyüsünler göreyim.

Sokarsın canm. Zamanla girer yoluna herşey.
Devamı sanırım. Tosi sıralama bulup yazmıştı
Uydum ben de

nasıl gidiyo peki:) begendin mi:) yazar benim gibi hiç biseyi kısa anlatamiyo sanırım. mesajlardan öyle anlamıştım:) sona doğru hızlanıyo demistiniz galiba

yani ameceyim biraktim kovalamayi. tilki kapsin da görsün gününü diye bekliyorum artık yoruldum çünkü:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…