- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.141
O öyle işte vefasız derken şaka yapmamıştım.kutsal zebra geldi ve gitti anlamadm birşey
bu şiirler hep devrediyor şans topu gibi
Sen doktora gittin mi bonusum. Sorun neymişTaktıklarım ayrı da dr öyle demiyo.
1 sene sürermiş bazen geçmesi.
Hiç bişeyden tat almıycak duruma geliyorum bazen.
Stres sıkıntı bitmiyor allah hayırlı ahlak versin çocuklarımıza ömrümüzü yiyolar tüketiyolar.
Hani çocuk insanı gençleştirirdi?
Sizinkilerin en iyi günleri büyüsünler göreyim.
Yok be ne seninasıl gidiyo peki:) begendin mi:) yazar benim gibi hiç biseyi kısa anlatamiyo sanırım. mesajlardan öyle anlamıştım:) sona doğru hızlanıyo demistiniz galiba
yani ameceyim biraktim kovalamayi. tilki kapsin da görsün gününü diye bekliyorum artıkyoruldum çünkü:)
Sen doktora gittin mi bonusum. Sorun neymiş
Çok geçmiş olsun.Son cümlenTaktıklarım ayrı da dr öyle demiyo.
Stres sıkıntı bitmiyor allah hayırlı ahlak versin çocuklarımıza ömrümüzü yiyolar tüketiyolar.
Taktıklarım ayrı da dr öyle demiyo.
Ana. O neymiş kız.Denge siniri iltihabı dedi.
Vestübiler nörit.
İlaç ve b vitamini verdi.
Denge siniri iltihabı dedi.
Vestübiler nörit.
geçmiş olsunDenge siniri iltihabı dedi.
Vestübiler nörit.
Iyi canm cok sukur sagolasin gecmisi okumakla cebellesmekteyim sen nasilsin peki
Cici bombe yeterki kv si musallat olmasınIyi canm cok sukur sagolasin gecmisi okumakla cebellesmekteyim sen nasilsin peki
Yok be ne seni
Kadın bayıyor son 20 30 sayfa kala coşuyor
Olur olur, olumlama yapalım biz hertürlü
Şaşırmadım
Anlatsana ne olmasını bekliyorsun ve ne olmuyor meselaben olsam okuyamam sanırımçok zor okuyorum kitap
ama sayfalarca okuyup son 30 sayfada çözüme ulaşmak cidden gıcık ederdi beniiyi sabrediyosunuz
artık akışına bıraktım ameceyim olumlamalarim hep elimde kaldi çünküsanırım bu kez izleyip görmem gerekiyo. ben vazgeçtim o zaman düzelmeye de başladı zaten.
Bende iyiyim. Haftayı bitirdim. Kendimi topiğe attım. Şimdi de çıkıp geyşam gelene kadar azıcık uyumaya çalışıcam..Iyi canm cok sukur sagolasin gecmisi okumakla cebellesmekteyim sen nasilsin peki
Daha neler gülümVayyy kuzu hayallermden dha guzel ciktin ya giiikucagndaki yeni minnosunmu yoksa
Yakuza yı tanısalardı Musallat filminde Burak özçiviti değil yakuzayı oynatırlardı.Cici bombe yeterki kv si musallat olmasın
Ben çok dedim profil resmini değiştir diye dinlemedi. İlla böyle karanlık şeyler koyuyor. Ben dedim vallahi @Amecey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?