Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kutsal zebra geldi ve gitti anlamadm birşey
bu şiirler hep devrediyor şans topu gibi
O öyle işte vefasız derken şaka yapmamıştım.
Normalde devretmez kolay kolay da bu seferki şans topundan çok devretti 13 msj devretti resmen

Sen doktora gittin mi bonusum. Sorun neymiş

Yok be ne seni
Kadın bayıyor son 20 30 sayfa kala coşuyor
Olur olur, olumlama yapalım biz hertürlü

Çok geçmiş olsun.Son cümlen

yok en iyi günleri anne karnindaykenmis bonusum is yerimde sürekli bunu söylerdi ablalar. keşke hep karnimda kalsaydi dogmasaydi ne kolaymis hamilelik diceksin dediler

stresten miymis ama bu durum. benim de hala basım dönüyo ara ara. ben sinirsel olduğunu düşündüğüm için gitmedim doktora. azaldi ama bitmedi.

çocuk cidden çok zor ve yorucu bide senin Allah bağışlasın üç tane. ben bu el kadar velete yetemiyom sen üç tane boy boy cocukla ugrasiyon.
Allah kolaylık versin canım benim

ama üzülme düzelir herşey zamanla. ama çocuğun insani gençleştirme işi biraz pazarlama taktiği gibi ben yandim siz de yanin hesabı

Yok be ne seni
Kadın bayıyor son 20 30 sayfa kala coşuyor
Olur olur, olumlama yapalım biz hertürlü

ben olsam okuyamam sanırım çok zor okuyorum kitap
ama sayfalarca okuyup son 30 sayfada çözüme ulaşmak cidden gıcık ederdi beni iyi sabrediyosunuz

artık akışına bıraktım ameceyim olumlamalarim hep elimde kaldi çünkü sanırım bu kez izleyip görmem gerekiyo. ben vazgeçtim o zaman düzelmeye de başladı zaten.

Anlatsana ne olmasını bekliyorsun ve ne olmuyor mesela
Senin elinden kaçmamalıydı

Iyi canm cok sukur sagolasin gecmisi okumakla cebellesmekteyim sen nasilsin peki
Bende iyiyim. Haftayı bitirdim. Kendimi topiğe attım. Şimdi de çıkıp geyşam gelene kadar azıcık uyumaya çalışıcam..
Başım çok ağrıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…