- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.161
Biraz dinlen tabi gercekten kosturmacali bi hayatin var basin agrirken uyayabilirsin insallah gecms olsnBende iyiyim. Haftayı bitirdim. Kendimi topiğe attım. Şimdi de çıkıp geyşam gelene kadar azıcık uyumaya çalışıcam..
Başım çok ağrıyor
yok ya valla asıl ilgimi çeken o oldu şaka yapıorum... burdaki herkes çok tatlı çok cana yakın.. iyiki tanıdım hepiniziYakuza yı tanısalardı Musallat filminde Burak özçiviti değil yakuzayı oynatırlardı.
Ben çok dedim profil resmini değiştir diye dinlemedi. İlla böyle karanlık şeyler koyuyor. Ben dedim vallahi @Amecey
Anlatsana ne olmasını bekliyorsun ve ne olmuyor mesela
Senin elinden kaçmamalıydı
kk birinci noteri yakışıklı ogluşuna ve sana nazar değdi bence
Ama iyi olmasına sevindim çok şükür
Hoşgeldin tatlım ❤❤
Sen sırtlamışsın tüm evi bir kere, uyur tabi.kayınpederimin emekli olup paramizi vermesini bekliyorum olmuyoişe dönmeden kafam rahatlasin. hazır evdeyken almak istediklerimi alıp yapılması gerekenleri yapayim diyorum para sıkıntı oluyo.
biraz dinlenmek istiyorum. ama ya oğlan hasta oluyo ya esim evde olmuyo. evdeyse krese de yine ben götürüp getiriyorum o uyuyo. mesela uzun zamandir ilk kez dün gece uyudum.
aslında basit şeyler hep, ama ben yorulmusum artık bünye kaldırmıyo:)
mesela bu sabahki olay,
eşim uyumak için her söylediğim cümleye alınıyo bahane ederek. gidip uyuyo bütün gün. işte sabahta kahvaltı sofrasını kurdum. bal için ufak bi kase getircektim. oğlanla esim sofradalar. bal içinde bi kase getirseydin iyi olurdu dedi. ben de getircem zaten anca hazirladim dedim. sen niye beni tersliyon da bana kiziyon da bilmem ne sacmaladi durdu
ama yok yani cidden ne kızdım ne imali konuştum. ben de insanim yorgun çıkmış olabilir yani sesim. sadece bu.
yani hep ufak tefek saçma sapan şeyler
ameceyim. ben beceremiyorum sanırım bu şeyleri :)
olabilir tosiam:) ama insanin esi ve esinin ailesi de sorunlu olunca nazara gerek kalmiyo sanırım
deli ediyyyler beni yav
Alakası yok bromYakuza yı tanısalardı Musallat filminde Burak özçiviti değil yakuzayı oynatırlardı.
Ben çok dedim profil resmini değiştir diye dinlemedi. İlla böyle karanlık şeyler koyuyor. Ben dedim vallahi @Amecey
kendine cici bak CİCİ :) özliecemKuzularım ben çıkıyorum. Başım çok ağrıyor. Biraz uyumaya çalışayım geyşam gelene kadar.
Bu arada dün keki yaparken cevizi biraz fazla kaçırmışımkek yaptığımdan devrelerinin haberi vardı isteyenler olmuş. Sabah eşim birkaç dilim götürdü.
Bu ne bol malzemeli kek yoksa farklı amaç mı var diye dillere düşmüşüz
Bebek denemelerine başlayacağımızı bilen 1 2 devresi vardı, akıllı kocam yaydı da herkese heyecandankek tam üstüne hiç iyi olmadı ya
Neyse hadi ben kaçtım
Sen sırtlamışsın tüm evi bir kere, uyur tabi.
Kpni de Vicdana davet edicem de tanımıyorum.
Yoruldum desene azıcık sesli bir şekilde
Huzur önemli evet ama bunun yolu kadının tek başına debelenmesinden geçmemeli
Hobareyyy..
Geçmiş olsun gülparem. Allah başka dert vermesin
Öncelikle elle karmak nedir yahu. Ama insanların gerçekten öğrenip uyguladığı şeyler tuhaf değişiklik gösterebiliyor. Öyle görmüş öyle öğrenmiş demekki. Bize tuhaf gelse de ona gelmiyordur. Kadına da şimdi birşey diyemedim
Annen uyarısını yapmış zaten. Ama arkasında durmanı beklemesi yanlış olmuş. Anlayacak olana tek bir uyarı yeter. 1 defada anlamıyorsa yedi sülale arkasında dursa yine anlamaz. Kaldı ki senin kayınvaliden, ters düşmeniz dönüp dolaşıp sana zarar.
E naptınız peki, yediniz mi sonuç olarak?
Jawlensky hiç dokunmadan kısırı paket yapıp ona verseydin
Çok sağ olun canlarım... Annem yemedi ben yine ayıp olmasın diye az yedim kendi yedi.Allah sabır versin o zaman. aynı şehir cidden cok zor böyle insanlarla
Kpn parayı parça pinçik ede ede hiç etmeyi düşünmüyordur umarım.artık tamamen akışa biraktim ameceyim:)
bugün kp 5 bin tl yollamış eşimin hesabina :) aradı uzun uzun konuştular. tabi ne zaman emekli olacağı yine belirsiz. biz araba için peşinat yapalim demistik o parayi. o yüzden alamıyoruz şu an araba falan :) ben işe başlayınca da esim ben oğlum çok zor denk gelicez ailece gezip vakit geçirmek için. bu bi kere uçtu:)
yazlık alcam ama param yetmiyo diyodu, yardım ederiz sen yeterki emekli ol dedik. yazliktan da vazgeçmiş.
eşim de ya evde ya hiç yok. mecbur sırtlıyorum ameceyim. adamin ne dokuz bes işi ne 1+1 3+1. düzen yok hiç. gitti mesela bugün aksam üzeri ne zaman gelicek bilmiyorum. yarın kaçta gidip kaçta gelicek bilmiyorum. kaç gün caliscak bilmiyorum:)
bugün kahvaltı sofrasında bağırdım zaten. sürekli normal söylediğim şeylere bahane bulma yok kiziyo yok tersliyo diye ben ima yapmam direk söylerim zaten dedim. iyi bi carladim.
ben büyütüyorum belki de kafam da. hayatimda belirli olan bisey yok belki de ondan zorlandim :) yani şu yazdıklarımda çok altına saklanilacak dertler değil belki de :)
Evet o konuda haklısın :))
Ne yaptılar yine çözüldü mü bari sorunlar?
İyi haber en son cümleye mi gizlenir beyok beeeeçözülen hiç bisey yok. sus payı gibi bisey verdiler. ameceye yazdim:)
ne tayin belli, ne paranin ne zaman geleceği, ne işe baslamam, ne kocamın iş düzeni
belirsizlik içinde yüzüyorum sürekli
kaynanam da ara bozcam diye uğraşıyo bi yandan:)
esimle beraber her yaptıklarına gerilip duruyoruzneyseki aynı şehirde değiliz
uzak olmak nimet cidden:)
Bunu demedin ama daha kötülerini yaptığını biliyoruz yaniVallahi öyle birşey demedim
DesemYoulost16 da kayıtlı olurdu. O benim msjlarımı hep ekran görüntüsü alır (enteresan zevkleri) . Sor bakalım demiş miyim. Demişsem çıkarsın meydana.
Silmedim tabiki atayım da görsünler istiyo musunBuhrana girsen bile hakkımdaki ss leri saklıyorsun di mi. Bir çeşit koleksiyon senin için. Asla silmeye de kıyamazsın.
Allah seni ıslah etsin
Anlat bakalım bunalım nasıldı.
Demek benim hakkımda konusuyodunuzbeğeni prensesiÖncelikle geçmiş olsunnnnn kuzucuğa
Yaaaa tşk ederim hoşbuldum.. İyiki sizi tanıdım
Aaaaaa kutsal zebra gelmiş ya@Brunello Cicinelli gözün aydın bak kulaklar çın çın çınlamş zebrada :)
Yaaa tebrik ederim
Kpn parayı parça pinçik ede ede hiç etmeyi düşünmüyordur umarım.
Allah yardımcın olsun samdanm. Kafanda büyüttüğün falan yok bil istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?