Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende iyiyim. Haftayı bitirdim. Kendimi topiğe attım. Şimdi de çıkıp geyşam gelene kadar azıcık uyumaya çalışıcam..
Başım çok ağrıyor
Biraz dinlen tabi gercekten kosturmacali bi hayatin var basin agrirken uyayabilirsin insallah gecms olsn

Yakuza yı tanısalardı Musallat filminde Burak özçiviti değil yakuzayı oynatırlardı.

Ben çok dedim profil resmini değiştir diye dinlemedi. İlla böyle karanlık şeyler koyuyor. Ben dedim vallahi @Amecey
yok ya valla asıl ilgimi çeken o oldu şaka yapıorum... burdaki herkes çok tatlı çok cana yakın.. iyiki tanıdım hepinizi

Kuzularım ben çıkıyorum. Başım çok ağrıyor. Biraz uyumaya çalışayım geyşam gelene kadar.
Bu arada dün keki yaparken cevizi biraz fazla kaçırmışım kek yaptığımdan devrelerinin haberi vardı isteyenler olmuş. Sabah eşim birkaç dilim götürdü.
Bu ne bol malzemeli kek yoksa farklı amaç mı var diye dillere düşmüşüz
Bebek denemelerine başlayacağımızı bilen 1 2 devresi vardı, akıllı kocam yaydı da herkese heyecandan kek tam üstüne hiç iyi olmadı ya
Neyse hadi ben kaçtım

Anlatsana ne olmasını bekliyorsun ve ne olmuyor mesela
Senin elinden kaçmamalıydı

kayınpederimin emekli olup paramizi vermesini bekliyorum olmuyo işe dönmeden kafam rahatlasin. hazır evdeyken almak istediklerimi alıp yapılması gerekenleri yapayim diyorum para sıkıntı oluyo.

biraz dinlenmek istiyorum. ama ya oğlan hasta oluyo ya esim evde olmuyo. evdeyse krese de yine ben götürüp getiriyorum o uyuyo. mesela uzun zamandir ilk kez dün gece uyudum.

aslında basit şeyler hep, ama ben yorulmusum artık bünye kaldırmıyo:)

mesela bu sabahki olay,
eşim uyumak için her söylediğim cümleye alınıyo bahane ederek. gidip uyuyo bütün gün. işte sabahta kahvaltı sofrasını kurdum. bal için ufak bi kase getircektim. oğlanla esim sofradalar. bal içinde bi kase getirseydin iyi olurdu dedi. ben de getircem zaten anca hazirladim dedim. sen niye beni tersliyon da bana kiziyon da bilmem ne sacmaladi durdu
ama yok yani cidden ne kızdım ne imali konuştum. ben de insanim yorgun çıkmış olabilir yani sesim. sadece bu.

yani hep ufak tefek saçma sapan şeyler
ameceyim. ben beceremiyorum sanırım bu şeyleri :)

kk birinci noteri yakışıklı ogluşuna ve sana nazar değdi bence
Ama iyi olmasına sevindim çok şükür
Hoşgeldin tatlım ❤❤

olabilir tosiam:) ama insanin esi ve esinin ailesi de sorunlu olunca nazara gerek kalmiyo sanırım

deli ediyyyler beni yav

Sen sırtlamışsın tüm evi bir kere, uyur tabi.
Kpni de Vicdana davet edicem de tanımıyorum.
Yoruldum desene azıcık sesli bir şekilde
Huzur önemli evet ama bunun yolu kadının tek başına debelenmesinden geçmemeli

Yakuza yı tanısalardı Musallat filminde Burak özçiviti değil yakuzayı oynatırlardı.

Ben çok dedim profil resmini değiştir diye dinlemedi. İlla böyle karanlık şeyler koyuyor. Ben dedim vallahi @Amecey
Alakası yok brom
40 kere değiştim hala aynı geri dönüşler

Kızlar ben bir konuya açıklık getirmek istiyorum asLında brom ile konuştum ama size de durumu anlatayım istiyorum B Brunello Cicinelli destur istiyorum affına sığınarak
Konu kapandı ama ben kırgınlık olsun kızgınlık olsun istemiyorum, gerçi kimseyle de problemim yok Allah için.. kimsenin burada gönlünü kalbini kırdığımı da düşünmüyorum. Ama ben biraz içi rahat edemeyen bir insanım yani kafam hep orada kalıyor..
benim hamile herkese düşmanım dahi olsa saygım sonsuz. Ve bakii.. benim hamilelerin premseslik durumuna yaptığım yorum kuzenim kaynaklı idi.. çok afedersiniz kız ayağı yanmış itler gibi gezer hamile olduğu aklına gelmez, ama bir iş var ise ‘ama ben hamileyimmm’ diye işin içinden sıyrılır.. he beni bağlar mı ? Asla. Ekmeğini yemeğini ben vermiyorum ki sadece tilt oluyorum abar abar abartmasına ben bu tarz yaklaşımları hoş bulmadığımı dile getirip kuzenimden örnek vermiştim. Yoksa 1-2 cocugu olan üzerine bir de hamile olan hanımlardan bahsetmiyorum hele ki hazır da olan bir evladı küçük iken tekrar hamile olan gacıların iş yüklerinin ne denli ağır olduğunu biliyorum özellikle calısıyorlar ise.. maalesef doğanın kanunu. Biz doğarken çilekeş doğmuşuz gene de elhamdülillah
Nego yaşın benden 6 yaş büyükmüş sanırım seninle de aşılamayacak tarzda konuşmadık ama dediğim gibi sanal ortam dahi olsa kimse ile kötü olmak istemem.
Basın açıklamamı yaptığıma göre dinleyen, okuyan, anlayan herkeşlere müteşekkirim

Bu kadar teşekkürler

kendine cici bak CİCİ :) özliecem

artık tamamen akışa biraktim ameceyim:)

bugün kp 5 bin tl yollamış eşimin hesabina :) aradı uzun uzun konuştular. tabi ne zaman emekli olacağı yine belirsiz. biz araba için peşinat yapalim demistik o parayi. o yüzden alamıyoruz şu an araba falan :) ben işe başlayınca da esim ben oğlum çok zor denk gelicez ailece gezip vakit geçirmek için. bu bi kere uçtu:)
yazlık alcam ama param yetmiyo diyodu, yardım ederiz sen yeterki emekli ol dedik. yazliktan da vazgeçmiş.

eşim de ya evde ya hiç yok. mecbur sırtlıyorum ameceyim. adamin ne dokuz bes işi ne 1+1 3+1. düzen yok hiç. gitti mesela bugün aksam üzeri ne zaman gelicek bilmiyorum. yarın kaçta gidip kaçta gelicek bilmiyorum. kaç gün caliscak bilmiyorum:)

bugün kahvaltı sofrasında bağırdım zaten. sürekli normal söylediğim şeylere bahane bulma yok kiziyo yok tersliyo diye ben ima yapmam direk söylerim zaten dedim. iyi bi carladim.

ben büyütüyorum belki de kafam da. hayatimda belirli olan bisey yok belki de ondan zorlandim :) yani şu yazdıklarımda çok altına saklanilacak dertler değil belki de :)

Jawlensky hiç dokunmadan kısırı paket yapıp ona verseydin
Allah sabır versin o zaman. aynı şehir cidden cok zor böyle insanlarla
Çok sağ olun canlarım... Annem yemedi ben yine ayıp olmasın diye az yedim kendi yedi.

Sonra da ona koydum kalani götürdü. Daha önce kaynattigim sütun ustunde biriken kaymağı aldığına şahit olmuş annem. Ben yatıyordum bunlar mutfaktaydi. Yani söyleme söyleme nereye kadar hadi kısır neyse de sütun ustundeki kaymağı parmakla almak nedir
Bizi umursamıyor ben dilediğini yaparım kafasında.

Kpn parayı parça pinçik ede ede hiç etmeyi düşünmüyordur umarım.
Allah yardımcın olsun samdanm. Kafanda büyüttüğün falan yok bil istedim

Evet o konuda haklısın :))
Ne yaptılar yine çözüldü mü bari sorunlar?

yok beeee çözülen hiç bisey yok. sus payı gibi bisey verdiler. ameceye yazdim:)

ne tayin belli, ne paranin ne zaman geleceği, ne işe baslamam, ne kocamın iş düzeni
belirsizlik içinde yüzüyorum sürekli

kaynanam da ara bozcam diye uğraşıyo bi yandan:)
esimle beraber her yaptıklarına gerilip duruyoruz neyseki aynı şehirde değiliz
uzak olmak nimet cidden:)

İyi haber en son cümleye mi gizlenir be
Sevindim ben de

Vallahi öyle birşey demedim
Desem Youlost16 da kayıtlı olurdu. O benim msjlarımı hep ekran görüntüsü alır (enteresan zevkleri) . Sor bakalım demiş miyim. Demişsem çıkarsın meydana.
Bunu demedin ama daha kötülerini yaptığını biliyoruz yani

Buhrana girsen bile hakkımdaki ss leri saklıyorsun di mi. Bir çeşit koleksiyon senin için. Asla silmeye de kıyamazsın.
Allah seni ıslah etsin
Anlat bakalım bunalım nasıldı.
Silmedim tabiki atayım da görsünler istiyo musun

bunalım hala devam ondannasıl olduğunu bilmiyorum

Demek benim hakkımda konusuyodunuz

Kpn parayı parça pinçik ede ede hiç etmeyi düşünmüyordur umarım.
Allah yardımcın olsun samdanm. Kafanda büyüttüğün falan yok bil istedim

sağolasın ameceyim sen çok dürüst birisim sen diyosan dert ettiğim kadar var demektir

ama olan bana oluyo. artık akışına bıraktım. olumlama da yapmıyorum. bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler deyip gecicem:)

parayı da bilemiyorum niye böyle yaptı. normalde bin iki bin gibi bisey gönderecekti çocuğun kreşi için. belki de çok geldi gözlerine verecekleri paradan dusecekler. belki de kayınpederim utanma belasına yolladi elindeki bütün parayi isimize yarar diye.

cidden artık hiç bişey umrumda değil:)
kaynanam artık ara bozmasın da ben bıraktım peşini herşeyin:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…