- 12 Haziran 2019
- 19.796
- 122.118
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.621
Senin o yokluğumuzu hisseden kalbini yirimKızlar baya geyik kacirdiniz,ama devamı gelir zaten bidaakine erken gelinyokluğunuz hissediliyor Limonsuzzcay canım neyi var babanın geçmiş olsun
Gün geçmiyor ki cici hatunun cicilikleri bitmiyorKertenkelelerim ben geldim ama başım ağrıyor, nedense tadım yok bugün, koca da nöbette bildiğiniz yalnızları oynuyorumDün benim seksü geyşam ile büyük bir savaşın eşiğinden döndük onu anlatarak güne başlamak isterim Sabah uyandım benim seksü geyşa uyuyor benim de canım sıkıldı telefonunu karıştırayım dedim (kamu spotu:Evde Denemeyiniz) Google geçmişinde bir de ne göreyim, yeni hat aldım açılmıyor diye aratmış Tabi ben bunu uyandır, yer misin yemez misin, Allah'ım bu da mı başıma gelecekti, vay ben nerelere gidem, vay biliyidim böyle olacağını, vay annem zaten erkeklere güvenme derdi vb. melodileri eşliğinde ağıt yakmaya başla 10 dakika boyunca ben kendimi boyun posun devrilsin diye diye uçan adam Sabri gibi yerden yere atıyorum geyşam da son derece büyük bir sakinlikte beni izleyip uyku sersemi mahmur gözlerini açmaya çalışıyor. Yüzüme uzun uzun baktı ve "Bugünkü boyum posum devrilme nedeni nedir anlat bakalım hatun" dedi. Dedim bunu da mı yapacaktın falan,anlattım. Meğer o yeni alınan hat arkadaşının hattıymış. Hatta sorun olduğu için eşime danışmış, eşim de araştırmış. Sonra hat şirketini arayıp hattı açtırmışlar. Numarası orada kayıtlı ara sor İnanmıyorsan dedi. İnanmıyorum dedim, açtım e devletten hat sorgulama yaptım. Üstüne sadece tek bir hat olduğunu görünce geyşama ve bebeksi masumiyetine inandım. Allah sana akıl fikir bana da sabır versin diye diye söylendi tüm gün. Paket oldum
Sizde ne var ne yok kertenkelelerim...
@HayatSevinceGuzeell ve @Kutsal zebra nasıl geçti sınav bakalım?
@RosSsS K Kendinisevenbirii
hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik deliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @minik kalp0753 @krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii @ChocolateCookie
@samdan @Chocolita @fenomen @HayatSevinceGuzeell @KedidirKedii @Gizem ervaPembeemzik
Bilmiyorum kikendi topigine de mi yazmamis acaba sebebini
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin babacığına inşallahSenin o yokluğumuzu hisseden kalbini yirim
Babam hastanede tedavi görüyor canım. Akciğer kanseri ve ciğerinde su birikmiş o yüzden. Şimdi daha iyi. Su azalmış çok şükür ☺
B Brunello Cicinelli tatlım doktor ne dedi?ChocolateCookie kendi isteğiyle kapattırmış ve nedenini bilen yok.
Günaydın kertenkelelerimDün hastahaneye gittim, hastahanede bayıldım beni kan tutuyor. Her kan aldırma muhabbetinde zaten fenalaşırdım ama hiç bayılmamıştım. Bu sefer de o kadar sakindim ki normalde çocuk gibi ağlarım bana hemşireler falan çocukları örnek gösterip bak o bile ağlamıyor utanmalısın tavırları sergiler bu sefer gayet güzel oturdum, sakince kanı verdim. Kalktım teşekkür edip çıktım. Eşim de şaşırdı. Aferin beni rezil etmedin bu sefer falan diyor Sonra oturduk lab. çıkışındaki sandalyelere. Tutturdu kolunu aşağı sal. Ya diyorum bırak kolumu. Bu sefer tutturdu pamuğu kaldır bant yapıştıralım.ii istemem istersin derken pamuğu kaldırdı kolumdan bir kan fışkır. Ben onu görünce ses görüntü gitti. Bir baktım acile taşıyorlar Dedim bırakın beni gerek yok şimdi kendime gelirim. Neyse yatırdılar biraz,kendime geldim. Ama kendime geldiğimde ter içinde kalmışım, doğum yapmış gibi uyandım Eşimde başımda kıyamam aşkım sana, sen ağla kan verirken en iyisi, sakin durunca daha kötü oluyor diyor. Dedim Allahın belası senin yüzünden oldu Hayatımda ilk defa rezil olmadığım bir kan verme anım olacaktı daha büyük rezillik yaşandı
Çarşamba yapılacak tahlillerim var daha. Sanırım sonuçları almam önümüzdeki haftayı bulacak.
Kızlar bir de muneye sordum ChocolateCookie yi, kendi isteği ile üyelik iptali yaptı dedi. Ama habersiz gitmesine kırıldım ve üzüldüm gerçekten.
K Kendinisevenbirii bebitom sen gittin mi tüp bebek muhabbeti için gidecektin noldu?
Limonsuzzcay çok geçmiş olsun babana kuzum, acil şifalar diliyorum
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii
hizuran Youlost16 Psikolojik Deliii balbocuuu Blue_Peri Limonsuzzcay @Minikriko Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus minik kalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__ Rojjin
kk birinci noteri Chocolita fenomen HayatSevinceGuzel KedidirKedii Fstkmmhee
Ahaha kıyamam yaaGünaydın kertenkelelerimDün hastahaneye gittim, hastahanede bayıldım beni kan tutuyor. Her kan aldırma muhabbetinde zaten fenalaşırdım ama hiç bayılmamıştım. Bu sefer de o kadar sakindim ki normalde çocuk gibi ağlarım bana hemşireler falan çocukları örnek gösterip bak o bile ağlamıyor utanmalısın tavırları sergiler bu sefer gayet güzel oturdum, sakince kanı verdim. Kalktım teşekkür edip çıktım. Eşim de şaşırdı. Aferin beni rezil etmedin bu sefer falan diyor Sonra oturduk lab. çıkışındaki sandalyelere. Tutturdu kolunu aşağı sal. Ya diyorum bırak kolumu. Bu sefer tutturdu pamuğu kaldır bant yapıştıralım.ii istemem istersin derken pamuğu kaldırdı kolumdan bir kan fışkır. Ben onu görünce ses görüntü gitti. Bir baktım acile taşıyorlar Dedim bırakın beni gerek yok şimdi kendime gelirim. Neyse yatırdılar biraz,kendime geldim. Ama kendime geldiğimde ter içinde kalmışım, doğum yapmış gibi uyandım Eşimde başımda kıyamam aşkım sana, sen ağla kan verirken en iyisi, sakin durunca daha kötü oluyor diyor. Dedim Allahın belası senin yüzünden oldu Hayatımda ilk defa rezil olmadığım bir kan verme anım olacaktı daha büyük rezillik yaşandı
Çarşamba yapılacak tahlillerim var daha. Sanırım sonuçları almam önümüzdeki haftayı bulacak.
Kızlar bir de muneye sordum ChocolateCookie yi, kendi isteği ile üyelik iptali yaptı dedi. Ama habersiz gitmesine kırıldım ve üzüldüm gerçekten.
K Kendinisevenbirii bebitom sen gittin mi tüp bebek muhabbeti için gidecektin noldu?
hizuran Youlost16 Psikolojik Deliii balbocuuu Blue_Peri Limonsuzzcay @Minikriko Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus minik kalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__ Rojjin
Başıma ne gelirse bu seksü geyşa yüzünden geliyor zatenAhaha kıyamam yaatum senin o seksi geyşanın sucuymus ama cidden,bı pamuğu çekmesiyle seni ne hallere koymuş yaa aman canım başka bişey olmasında neyse artık böyle de bı anı kazanmış oldun aklından hiç çıkmayacak onla geçmiş olsun bidenemm bende gittim canım kan verdim iste bende,belli belgeler lazımdı onları dosyaladik götürdük fln ne zmn isterseniz yazarız dediler raporu şükür,ordan çıkınca özel bi hastanenin tüp bebek merkezine gittik başka bı doktorla görüşmeye,onu daha çok sevdim ve onda karar kıldık adetin ikinci gün gidicem bakalım basliycaz nasipse iste kuzum bir haftam kaldi,bende de böyle durumlar canım chocolatecokie ye bende inanamadim çok şaşırdım ve kirildigin kadar var cidden,nasılda alışmıştık
Ya niye böyle seyler seni buluyo cicikimmm hele bi soyle şu kutsişineGünaydın kertenkelelerimDün hastahaneye gittim, hastahanede bayıldım beni kan tutuyor. Her kan aldırma muhabbetinde zaten fenalaşırdım ama hiç bayılmamıştım. Bu sefer de o kadar sakindim ki normalde çocuk gibi ağlarım bana hemşireler falan çocukları örnek gösterip bak o bile ağlamıyor utanmalısın tavırları sergiler bu sefer gayet güzel oturdum, sakince kanı verdim. Kalktım teşekkür edip çıktım. Eşim de şaşırdı. Aferin beni rezil etmedin bu sefer falan diyor Sonra oturduk lab. çıkışındaki sandalyelere. Tutturdu kolunu aşağı sal. Ya diyorum bırak kolumu. Bu sefer tutturdu pamuğu kaldır bant yapıştıralım.ii istemem istersin derken pamuğu kaldırdı kolumdan bir kan fışkır. Ben onu görünce ses görüntü gitti. Bir baktım acile taşıyorlar Dedim bırakın beni gerek yok şimdi kendime gelirim. Neyse yatırdılar biraz,kendime geldim. Ama kendime geldiğimde ter içinde kalmışım, doğum yapmış gibi uyandım Eşimde başımda kıyamam aşkım sana, sen ağla kan verirken en iyisi, sakin durunca daha kötü oluyor diyor. Dedim Allahın belası senin yüzünden oldu Hayatımda ilk defa rezil olmadığım bir kan verme anım olacaktı daha büyük rezillik yaşandı
Çünkü hala beni okuyup üflemedinYa niye böyle seyler seni buluyo cicikimmm hele bi soyle şu kutsişine
Nefesim kuvvetlidir bak demedi demeÇünkü hala beni okuyup üflemedin
O zaman oku üfür beni, bende normal insanlar gibi yaşamak istirem, beni normal insan yapacak bir dua oku banaNefesim kuvvetlidir bak demedi deme
Normal insan yapacak dua nerde varmış gııı bana da söyleO zaman oku üfür beni, bende normal insanlar gibi yaşamak istirem, beni normal insan yapacak bir dua oku bana
Ahaha icat edilmedi mi daha yav, yine mi umutsuz vaka kaldımNormal insan yapacak dua nerde varmış gııı bana da söyle
Seksüşempzem seni öyllllleeee iyi anlıyorumkiiiii valla bu kan tutma benim çocukluktan başa belaaa anlatsam roman olur hikâye olur trajikomik olur acıklı bir yasam öyküsü olur beeeeGünaydın kertenkelelerimDün hastahaneye gittim, hastahanede bayıldım beni kan tutuyor. Her kan aldırma muhabbetinde zaten fenalaşırdım ama hiç bayılmamıştım. Bu sefer de o kadar sakindim ki normalde çocuk gibi ağlarım bana hemşireler falan çocukları örnek gösterip bak o bile ağlamıyor utanmalısın tavırları sergiler bu sefer gayet güzel oturdum, sakince kanı verdim. Kalktım teşekkür edip çıktım. Eşim de şaşırdı. Aferin beni rezil etmedin bu sefer falan diyor Sonra oturduk lab. çıkışındaki sandalyelere. Tutturdu kolunu aşağı sal. Ya diyorum bırak kolumu. Bu sefer tutturdu pamuğu kaldır bant yapıştıralım.ii istemem istersin derken pamuğu kaldırdı kolumdan bir kan fışkır. Ben onu görünce ses görüntü gitti. Bir baktım acile taşıyorlar Dedim bırakın beni gerek yok şimdi kendime gelirim. Neyse yatırdılar biraz,kendime geldim. Ama kendime geldiğimde ter içinde kalmışım, doğum yapmış gibi uyandım Eşimde başımda kıyamam aşkım sana, sen ağla kan verirken en iyisi, sakin durunca daha kötü oluyor diyor. Dedim Allahın belası senin yüzünden oldu Hayatımda ilk defa rezil olmadığım bir kan verme anım olacaktı daha büyük rezillik yaşandı
Yaa ahahaahSeksüşempzem seni öyllllleeee iyi anlıyorumkiiiii valla bu kan tutma benim çocukluktan başa belaaa anlatsam roman olur hikâye olur trajikomik olur acıklı bir yasam öyküsü olur beeee. Okul hayatım bayılıp hastaneye kaldırılmaklan geçti. Çocukluk arkadaşım vardı tüm okul hayatımızda beraberdik aahhh ahh baştan herkesi hocaları bile uyarırdı kurban olduğum kucagına küttt gitmişliğim var . Lisede derste bişey oldu kanla ilgili kütt ben git bayıl erkek arkadaşlarım tutmuşlar biri almış kucağına koşuyomuş dışarıya arkadaşım kötüüü götürmeliyiz diye millet aglıyomuş .ahh bende olay bitmez biara derste yine bayıldım Allahım oda neeyyn bir tokat geldi yüzüme hoca patlatmış bitane ayıldım kız diyor duymuştumda bu kadar olduğunu bilmiyodum vurdum KB diyo. hocam kuvvetinizi mi deniyonuz üzerimde napıyonuz dedim ilkokulda da var mazilerimin başlangıç noktası amma anlatmıyım benimkinler olaylı seksüm ahh gel bi sarılak kan kardaşım
Yaşamayan bilmez valla kuzu bende adet kanından pek olmuyorumda saydığın oYaa ahahaahbeni anca benim gibi olanlar anlar ivet Beni bir keresinde sağlık ocağı hemşiresi azarlamıştı kadınları kan tutmaz sen her ay adet oluyorsun diyor. Sonra fenalaşınca ne yapacağını şaşırdı mal kadın Adetle bir değil ki.. Çok yoğun kanamam olduğu zaman tansiyonum düşer gibi oluyor ama kesik ya da yarıktan gelen kan kötü yapıyor beni. En kötüsü de damar deliğinden gelen kan
Kuzu ben hamileyken 1 ay düşük riski kanama ile yaşadım ,doğumdada kan gördüm baya ama Allah tarafından heralde bi kötü olmadım ayy bişey olmaz seninde benceAhaha icat edilmedi mi daha yav, yine mi umutsuz vaka kaldım
Onu bırak beni kan tutuyor, nasıl doğrucam biri bana söylesin
AhahahYaşamayan bilmez valla kuzu bende adet kanından pek olmuyorumda saydığın o
malum şeyler valla bi hoş ediyor beni. İlk doğum yaptıpımda kızımdan kan akcaklardı sarılık vardı yani bikaçgün sonra falandı ay bebişi kucağına aldım oturdum kan alcaklar dedim yok ben şimdi gitcem fena oluyom annem aldı hemen çocuğu git dışarıya dedi ,koridora oturdum amma nasıl hastane FIR dönüyooo içime bir sıkıntı bir basma bir fenalık ter ateş ne varsa ,yanındaki kadına abla ben fena oluyorum dedim hemşire cagırmış yatırmışlar haberim yok annem diyo öldüm senin bu huyundan diyo yazık oda az cekmedi benden orta okulda her bayılmamda evi arıyolardı ebru bayıldı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?