Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çatır çatır doğurdum şükür bişey olmadı niyeyse

Kuzu ben hamileyken 1 ay düşük riski kanama ile yaşadım ,doğumdada kan gördüm baya ama Allah tarafından heralde bi kötü olmadım ayy bişey olmaz seninde bence
Çatır çatır doğurdum şükür bişey olmadı niyeyse
Helal be sana perim, bundan gayrı hem kandaşım hem idolümsün. Hatun kan tutar haliyle çatır çatır doğurmuş
Ben düşününce belki güleceksin ama doğurmaktan değil kan vermekten ve iğneli testlerden korkuyorum

Valla kuzum bu işleri bende yeni ogrencem bakalım yasadikca,önceden aşılama yaptirmistim ama işte tüp bebek ilk ve hatta ilk ve son olur inşallah tutarda ücreti biz Raporlu tüp bebek yaptıracağız canım öyle olunca bin küsur lira daha uygun oluyor,dün konuştuğumuzda bize 4.500 fiyat verdiler tüm ilaçlar iğneler muayeneler vs hepsi içinde bakalım inşallah
Canım Allah kolaylığını verir inşallah ya hiç öyle kendini strese sokma şimdiden ya hele bi hamile kalda inşallah seni el birliğiyle hazırlarız biz doğuma

Gülüyorum ama çok iyi anlıyorum kııız kurban olurum sanaaaa ,be mübarek herşeyde kan var nasıl vermiyekk test buarada inşallah testlerin temiz çıkar Lokumum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ayıla bayıla geçiyoruz kan tutucular olarak o yollardan

Rabbim kolaylık versin balım ,emeğinizi boşa cıkarmasın

K Kendinisevenbirii ne gülüyon kızzz benim acı dolu kanlı vahşet mazime
Aksjdhdh seninde ciciden kalır yanın yokmuş yaa cok atraksiyonlu boll heyecanli bı geçmisin varmış gelde gülme en çokta annene güldümcanim yaa ne zorluklar çekmiştir kadın sen bayildikca,yine mi yaa felan olmuştur

Olmazmı kııız ortaokul da bi tel çalsa diyomuş kesin yine bayıldı koştur koştur gelirdi kurban olduğum. .ortaokuldaykende Lisedeyken de en yakın arkime emanettim hep

Neyse kertenkeleligimin hakkını veriyormuşum. Beni de kan tutuyor çok şükür. Gerçeğini bırak filmlerde bile etkilenirim bakamam....
Geçmiş olsun cicim. İnşallah güzel tahlil sonuçları alırsın yaşadıklarına değer.Giden arkadaşımıza ben de üzüldüm. Sebebini bileydik noldu ki acaba...

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin babacığına inşallah başınızdan eksik etmesin rabbim
Aminnn inşAllah canım benim Allah razı olsun Allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin bebişim. Yoksa kan tutunca bizi kim tutacak bişey çıkmaz inşAllah kuzumçiko nun gitmesine bende bozuldum. Keşke bi msj yazsaydı merak içinde bıraktı. Kocası da sorun değildi sonuçta. Ama hamileydi acaba ters bi durum oldu da yazmak mı istemedi. Allah korusun ya öyle olmasın da varsın gitsin. Allahım emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla sağlıklı evlatların olur inşAllah gülüm

Geçmiş olsun canım sonuçların güzel çıkar inşallah. Gayet güzel zaman geçiriyorduk burada muhabbet sohbet hiçbir sorun yoktu neden gitti ki acaba.. Biriyle mi takıştı ne oldu..

Geçmiş olsun canım sonuçların güzel çıkar inşallah. Gayet güzel zaman geçiriyorduk burada muhabbet sohbet hiçbir sorun yoktu neden gitti ki acaba.. Biriyle mi takıştı ne oldu..
Yok kuzum mesajlarına baktım gayet güzel muhabbet etmiş. Kısa zamanda gelip içimize girmişti. Neden böyle oldu anlamadık.

Olaysız birgün
Olaysız bir gün
Olaysız bir günün yok muuuu senin

Bende oğlumdan kan alırlarken hic bakamam o zaman fena olurm bende korkarım iğneden herşeyden ama ona batirilinca daha kotu oluyorm hep annem ve eşim yaptırmıştı
Ben tv de bile birine iğne yapsalar bakamam ayyy acidi acidi cek artik derm

Allahımyaaa biz iyi toplandık buraya tam şamatayız

Canım bebek için mi tahliller hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Geçmiş olsun sarı bombam. Ben de fecaat bir yolculuktan sonra pattisimin babasına kavuştum. Allah bütün sevenleri kavuştursun inşallah sen sakin durmaya çalışma beybi şal gitsin bırak onlar düşünsün

Senin normal bir günün var mı canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…