- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.641
Çatır çatır doğurdum şükür bişey olmadı niyeyseAhahahAyy öyle bir anda bende çok kötü olurum
Ben hep fenalaşırım ama hiç bayılmamıştım ilk kez bayıldım
Doğurmayı nasıl becerdin peki, ben onu düşünüyorum kara kara, fena olmadın kan falan
Kuzu ben hamileyken 1 ay düşük riski kanama ile yaşadım ,doğumdada kan gördüm baya ama Allah tarafından heralde bi kötü olmadım ayy bişey olmaz seninde bence
Helal be sana perim, bundan gayrı hem kandaşım hem idolümsün. Hatun kan tutar haliyle çatır çatır doğurmuşÇatır çatır doğurdum şükür bişey olmadı niyeyse
Valla kuzum bu işleri bende yeni ogrencem bakalım yasadikca,önceden aşılama yaptirmistim ama işte tüp bebek ilk ve hatta ilk ve son olur inşallah tutardaBaşıma ne gelirse bu seksü geyşa yüzünden geliyor zaten
Sağol bebitom, sana da geçmiş olsun. Çok sevindim ya neler diyorlar peki, neler yapılacak, ücreti nedir bu işlerin?
Kaç kadın doğumcuya gittiysem kistin çok büyük ve tek yumurtalığın tıkalı doğal yollardan olmayabilir tüp bebeğe hazırla kendin diyor hormonlarım temiz çıksa da..
O yüzden beni de aydınlat bakem nedir bu işler
Zaten ben bu kan tutar halimle de nasıl doğum yapıcam Allah kerim.
Bir de ChocolateCookie 'nin topiğine baktım oraya da yazmamış nedenini. Kocasına yakalandı desem, kocam açtı benim üyeliği demişti. Gitmesi için hiçbir neden göremiyorum
Gülüyorum ama çok iyi anlıyorum kııız kurban olurum sanaaaaHelal be sana perim, bundan gayrı hem kandaşım hem idolümsün. Hatun kan tutar haliyle çatır çatır doğurmuş
Ben düşününce belki güleceksin ama doğurmaktan değil kan vermekten ve iğneli testlerden korkuyorum
Rabbim kolaylık versin balım ,emeğinizi boşa cıkarmasınValla kuzum bu işleri bende yeni ogrencem bakalım yasadikca,önceden aşılama yaptirmistim ama işte tüp bebek ilk ve hatta ilk ve son olur inşallah tutardaücreti biz Raporlu tüp bebek yaptıracağız canım öyle olunca bin küsur lira daha uygun oluyor,dün konuştuğumuzda bize 4.500 fiyat verdiler tüm ilaçlar iğneler muayeneler vs hepsi içinde bakalım inşallah
Canım Allah kolaylığını verir inşallah ya hiç öyle kendini strese sokma şimdiden ya hele bi hamile kalda inşallah seni el birliğiyle hazırlarız biz doğuma
Aksjdhdh seninde ciciden kalır yanın yokmuş yaa
Amiinn canım inşallah ya innsaallahRabbim kolaylık versin balım ,emeğinizi boşa cıkarmasın
Olmazmı kııız ortaokul da bi tel çalsa diyomuş kesin yine bayıldıAksjdhdh seninde ciciden kalır yanın yokmuş yaacok atraksiyonlu boll heyecanli bı geçmisin varmış gelde gülme en çokta annene güldüm canim yaa ne zorluklar çekmiştir kadın sen bayildikca,yine mi yaa felan olmuştur
Aminnn inşAllah canım benim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin babacığına inşallahbaşınızdan eksik etmesin rabbim
Allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin bebişim. Yoksa kan tutunca bizi kim tutacakGünaydın kertenkelelerimDün hastahaneye gittim, hastahanede bayıldım beni kan tutuyor. Her kan aldırma muhabbetinde zaten fenalaşırdım ama hiç bayılmamıştım. Bu sefer de o kadar sakindim ki normalde çocuk gibi ağlarım bana hemşireler falan çocukları örnek gösterip bak o bile ağlamıyor utanmalısın tavırları sergiler bu sefer gayet güzel oturdum, sakince kanı verdim. Kalktım teşekkür edip çıktım. Eşim de şaşırdı. Aferin beni rezil etmedin bu sefer falan diyor Sonra oturduk lab. çıkışındaki sandalyelere. Tutturdu kolunu aşağı sal. Ya diyorum bırak kolumu. Bu sefer tutturdu pamuğu kaldır bant yapıştıralım.ii istemem istersin derken pamuğu kaldırdı kolumdan bir kan fışkır. Ben onu görünce ses görüntü gitti. Bir baktım acile taşıyorlar Dedim bırakın beni gerek yok şimdi kendime gelirim. Neyse yatırdılar biraz,kendime geldim. Ama kendime geldiğimde ter içinde kalmışım, doğum yapmış gibi uyandım Eşimde başımda kıyamam aşkım sana, sen ağla kan verirken en iyisi, sakin durunca daha kötü oluyor diyor. Dedim Allahın belası senin yüzünden oldu Hayatımda ilk defa rezil olmadığım bir kan verme anım olacaktı daha büyük rezillik yaşandı
Çarşamba yapılacak tahlillerim var daha. Sanırım sonuçları almam önümüzdeki haftayı bulacak.
Kızlar bir de muneye sordum ChocolateCookie yi, kendi isteği ile üyelik iptali yaptı dedi. Ama habersiz gitmesine kırıldım ve üzüldüm gerçekten.
K Kendinisevenbirii bebitom sen gittin mi tüp bebek muhabbeti için gidecektin noldu?
Limonsuzzcay çok geçmiş olsun babana kuzum, acil şifalar diliyorum
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii
hizuran @Kutsal zebra @Psikolojik Deliii @balbocuuu Blue_Peri Limonsuzzcay @Minikriko @imzaben @Pembeemzik Elhan @Bonus @minik kalp0753 @Krmzblk Nego @Reyyan__ @Rojjin
@samdanChocolita @fenomen @HayatSevinceGuzeell KedidirKedii @Gizem erva
Allahım emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla sağlıklı evlatların olur inşAllah gülümAhaha kıyamam yaatum senin o seksi geyşanın sucuymus ama cidden,bı pamuğu çekmesiyle seni ne hallere koymuş yaa aman canım başka bişey olmasında neyse artık böyle de bı anı kazanmış oldun aklından hiç çıkmayacak onla geçmiş olsun bidenemm bende gittim canım kan verdim iste bende,belli belgeler lazımdı onları dosyaladik götürdük fln ne zmn isterseniz yazarız dediler raporu şükür,ordan çıkınca özel bi hastanenin tüp bebek merkezine gittik başka bı doktorla görüşmeye,onu daha çok sevdim ve onda karar kıldık adetin ikinci gün gidicem bakalım basliycaz nasipse iste kuzum bir haftam kaldi,bende de böyle durumlar canım chocolatecokie ye bende inanamadim çok şaşırdım ve kirildigin kadar var cidden,nasılda alışmıştık
Geçmiş olsun canım sonuçların güzel çıkar inşallah. Gayet güzel zaman geçiriyorduk burada muhabbet sohbet hiçbir sorun yoktu neden gitti ki acaba.. Biriyle mi takıştı ne oldu..Günaydın kertenkelelerimDün hastahaneye gittim, hastahanede bayıldım beni kan tutuyor. Her kan aldırma muhabbetinde zaten fenalaşırdım ama hiç bayılmamıştım. Bu sefer de o kadar sakindim ki normalde çocuk gibi ağlarım bana hemşireler falan çocukları örnek gösterip bak o bile ağlamıyor utanmalısın tavırları sergiler bu sefer gayet güzel oturdum, sakince kanı verdim. Kalktım teşekkür edip çıktım. Eşim de şaşırdı. Aferin beni rezil etmedin bu sefer falan diyor Sonra oturduk lab. çıkışındaki sandalyelere. Tutturdu kolunu aşağı sal. Ya diyorum bırak kolumu. Bu sefer tutturdu pamuğu kaldır bant yapıştıralım.ii istemem istersin derken pamuğu kaldırdı kolumdan bir kan fışkır. Ben onu görünce ses görüntü gitti. Bir baktım acile taşıyorlar Dedim bırakın beni gerek yok şimdi kendime gelirim. Neyse yatırdılar biraz,kendime geldim. Ama kendime geldiğimde ter içinde kalmışım, doğum yapmış gibi uyandım Eşimde başımda kıyamam aşkım sana, sen ağla kan verirken en iyisi, sakin durunca daha kötü oluyor diyor. Dedim Allahın belası senin yüzünden oldu Hayatımda ilk defa rezil olmadığım bir kan verme anım olacaktı daha büyük rezillik yaşandı
Çarşamba yapılacak tahlillerim var daha. Sanırım sonuçları almam önümüzdeki haftayı bulacak.
Kızlar bir de muneye sordum ChocolateCookie yi, kendi isteği ile üyelik iptali yaptı dedi. Ama habersiz gitmesine kırıldım ve üzüldüm gerçekten.
K Kendinisevenbirii bebitom sen gittin mi tüp bebek muhabbeti için gidecektin noldu?
hizuran @Kutsal zebra @Psikolojik Deliii @balbocuuu Blue_Peri Limonsuzzcay @Minikriko @imzaben @Pembeemzik Elhan @Bonus @minik kalp0753 @Krmzblk Nego @Reyyan__ @Rojjin
Yok kuzum mesajlarına baktım gayet güzel muhabbet etmiş. Kısa zamanda gelip içimize girmişti. Neden böyle oldu anlamadık.Geçmiş olsun canım sonuçların güzel çıkar inşallah. Gayet güzel zaman geçiriyorduk burada muhabbet sohbet hiçbir sorun yoktu neden gitti ki acaba.. Biriyle mi takıştı ne oldu..
Olaysız birgünGünaydın kertenkelelerimDün hastahaneye gittim, hastahanede bayıldım beni kan tutuyor. Her kan aldırma muhabbetinde zaten fenalaşırdım ama hiç bayılmamıştım. Bu sefer de o kadar sakindim ki normalde çocuk gibi ağlarım bana hemşireler falan çocukları örnek gösterip bak o bile ağlamıyor utanmalısın tavırları sergiler bu sefer gayet güzel oturdum, sakince kanı verdim. Kalktım teşekkür edip çıktım. Eşim de şaşırdı. Aferin beni rezil etmedin bu sefer falan diyor Sonra oturduk lab. çıkışındaki sandalyelere. Tutturdu kolunu aşağı sal. Ya diyorum bırak kolumu. Bu sefer tutturdu pamuğu kaldır bant yapıştıralım.ii istemem istersin derken pamuğu kaldırdı kolumdan bir kan fışkır. Ben onu görünce ses görüntü gitti. Bir baktım acile taşıyorlar Dedim bırakın beni gerek yok şimdi kendime gelirim. Neyse yatırdılar biraz,kendime geldim. Ama kendime geldiğimde ter içinde kalmışım, doğum yapmış gibi uyandım Eşimde başımda kıyamam aşkım sana, sen ağla kan verirken en iyisi, sakin durunca daha kötü oluyor diyor. Dedim Allahın belası senin yüzünden oldu Hayatımda ilk defa rezil olmadığım bir kan verme anım olacaktı daha büyük rezillik yaşandı
Bende oğlumdan kan alırlarken hic bakamam o zaman fena olurm bende korkarım iğneden herşeyden ama ona batirilinca daha kotu oluyorm hep annem ve eşim yaptırmıştıYaşamayan bilmez valla kuzu bende adet kanından pek olmuyorumda saydığın o
malum şeyler valla bi hoş ediyor beni. İlk doğum yaptıpımda kızımdan kan akcaklardı sarılık vardı yani bikaçgün sonra falandı ay bebişi kucağına aldım oturdum kan alcaklar dedim yok ben şimdi gitcem fena oluyom annem aldı hemen çocuğu git dışarıya dedi ,koridora oturdum amma nasıl hastane FIR dönüyooo içime bir sıkıntı bir basma bir fenalık ter ateş ne varsa ,yanındaki kadına abla ben fena oluyorum dedim hemşire cagırmış yatırmışlar haberim yok annem diyo öldüm senin bu huyundan diyo yazık oda az cekmedi benden orta okulda her bayılmamda evi arıyolardı ebru bayıldı diye
AllahımyaaaBende oğlumdan kan alırlarken hic bakamam o zaman fena olurm bende korkarım iğneden herşeyden ama ona batirilinca daha kotu oluyorm hep annem ve eşim yaptırmıştı
Ben tv de bile birine iğne yapsalar bakamam ayyy acidi acidi cek artik derm
Canım bebek için mi tahliller hayırlı sonuçlar alırsın inşallahGünaydın kertenkelelerimDün hastahaneye gittim, hastahanede bayıldım beni kan tutuyor. Her kan aldırma muhabbetinde zaten fenalaşırdım ama hiç bayılmamıştım. Bu sefer de o kadar sakindim ki normalde çocuk gibi ağlarım bana hemşireler falan çocukları örnek gösterip bak o bile ağlamıyor utanmalısın tavırları sergiler bu sefer gayet güzel oturdum, sakince kanı verdim. Kalktım teşekkür edip çıktım. Eşim de şaşırdı. Aferin beni rezil etmedin bu sefer falan diyor Sonra oturduk lab. çıkışındaki sandalyelere. Tutturdu kolunu aşağı sal. Ya diyorum bırak kolumu. Bu sefer tutturdu pamuğu kaldır bant yapıştıralım.ii istemem istersin derken pamuğu kaldırdı kolumdan bir kan fışkır. Ben onu görünce ses görüntü gitti. Bir baktım acile taşıyorlar Dedim bırakın beni gerek yok şimdi kendime gelirim. Neyse yatırdılar biraz,kendime geldim. Ama kendime geldiğimde ter içinde kalmışım, doğum yapmış gibi uyandım Eşimde başımda kıyamam aşkım sana, sen ağla kan verirken en iyisi, sakin durunca daha kötü oluyor diyor. Dedim Allahın belası senin yüzünden oldu Hayatımda ilk defa rezil olmadığım bir kan verme anım olacaktı daha büyük rezillik yaşandı
Geçmiş olsun sarı bombam. Ben de fecaat bir yolculuktan sonra pattisimin babasına kavuştum. Allah bütün sevenleri kavuştursun inşallahGünaydın kertenkelelerimDün hastahaneye gittim, hastahanede bayıldım beni kan tutuyor. Her kan aldırma muhabbetinde zaten fenalaşırdım ama hiç bayılmamıştım. Bu sefer de o kadar sakindim ki normalde çocuk gibi ağlarım bana hemşireler falan çocukları örnek gösterip bak o bile ağlamıyor utanmalısın tavırları sergiler bu sefer gayet güzel oturdum, sakince kanı verdim. Kalktım teşekkür edip çıktım. Eşim de şaşırdı. Aferin beni rezil etmedin bu sefer falan diyor Sonra oturduk lab. çıkışındaki sandalyelere. Tutturdu kolunu aşağı sal. Ya diyorum bırak kolumu. Bu sefer tutturdu pamuğu kaldır bant yapıştıralım.ii istemem istersin derken pamuğu kaldırdı kolumdan bir kan fışkır. Ben onu görünce ses görüntü gitti. Bir baktım acile taşıyorlar Dedim bırakın beni gerek yok şimdi kendime gelirim. Neyse yatırdılar biraz,kendime geldim. Ama kendime geldiğimde ter içinde kalmışım, doğum yapmış gibi uyandım Eşimde başımda kıyamam aşkım sana, sen ağla kan verirken en iyisi, sakin durunca daha kötü oluyor diyor. Dedim Allahın belası senin yüzünden oldu Hayatımda ilk defa rezil olmadığım bir kan verme anım olacaktı daha büyük rezillik yaşandı
Senin normal bir günün var mı canımGünaydın kertenkelelerimDün hastahaneye gittim, hastahanede bayıldım beni kan tutuyor. Her kan aldırma muhabbetinde zaten fenalaşırdım ama hiç bayılmamıştım. Bu sefer de o kadar sakindim ki normalde çocuk gibi ağlarım bana hemşireler falan çocukları örnek gösterip bak o bile ağlamıyor utanmalısın tavırları sergiler bu sefer gayet güzel oturdum, sakince kanı verdim. Kalktım teşekkür edip çıktım. Eşim de şaşırdı. Aferin beni rezil etmedin bu sefer falan diyor Sonra oturduk lab. çıkışındaki sandalyelere. Tutturdu kolunu aşağı sal. Ya diyorum bırak kolumu. Bu sefer tutturdu pamuğu kaldır bant yapıştıralım.ii istemem istersin derken pamuğu kaldırdı kolumdan bir kan fışkır. Ben onu görünce ses görüntü gitti. Bir baktım acile taşıyorlar Dedim bırakın beni gerek yok şimdi kendime gelirim. Neyse yatırdılar biraz,kendime geldim. Ama kendime geldiğimde ter içinde kalmışım, doğum yapmış gibi uyandım Eşimde başımda kıyamam aşkım sana, sen ağla kan verirken en iyisi, sakin durunca daha kötü oluyor diyor. Dedim Allahın belası senin yüzünden oldu Hayatımda ilk defa rezil olmadığım bir kan verme anım olacaktı daha büyük rezillik yaşandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?