Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kuzum mesajlarına baktım gayet güzel muhabbet etmiş. Kısa zamanda gelip içimize girmişti. Neden böyle oldu anlamadık.
Canım tahminime göre eşinin siteden haberi yoktu, öğrenince de tepki göstermiş olabilir. Çünkü buradan tanıştığı dilosa da whatsap dan hicbir şekilde cevap vermiyormuş. O da aramiyor artik. Eger öyle bir durumsa olsun, kari koca arasında tatsızlık olmasın. Aile önemli.. Rüzgar gibi gelmiş geçmiş olsun :) kızmadım kırılmadım cikoya

yaa neler yaşamissin oyle kuzuum kıyamam sanaaa gecmis olsun..

ne icin gitmisdinki.

Tatlım inşAllah bebeğiyle ilgili bir durum değildir. Öyle olmasın da canı sağolsun.

Ayyy çok heyecanlı yaaaa. Ne zaman başlayacaksınız bu işe şimdi, kendimizi teyze olmaya hazırlayalım çok heyecanlandım

Canım bebek için mi tahliller hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ❤
Kuzum bebeğe acık daha vakit var, kışa girerken denemelere başlayacağız Vazgeçmezsem tabi Baş ağrılarım ve baş dönmesi problemim var onun için gittim. Ama sonuçlar haftaya alınacak. Teşekkür ederim

Youlost16 ya beni oku üfle diyorum benim de günlerim normal geçsin, normal biri olmak istiyorum diyorum daha seni normal yapacak dua icat edilmedi diyor ben ne yapayım suç kutsişindir
Smdi seni ben okuyayaim dicem de iyice veeli evliya olmandan korkuyirm nefesin kuvvetlidir bilirsin iyice anormallestrmek istemem seni ahahshshsjsnab

Haşla kıızz hakkindir Iste diger topigide yazdigim gibi Kuzum bi anda gelisince böyle oldu malesef ama bidaha gitmiycem Yavrularimmm .. benim saglik sorunum aile ici saglik sorunu ve aile kavgasi falan vardi cukubellalarimm

Haşla kıızz hakkindir ❤ Iste diger topigide yazdigim gibi Kuzum bi anda gelisince böyle oldu malesef ama bidaha gitmiycem Yavrularimmm .. benim saglik sorunum aile ici saglik sorunu ve aile kavgasi falan vardi cukubellalarimm ❤
Hepimizin var kuzuum.öyle problemlerii ama biz kapatıp gitmiyoruz sen de bi daha gitme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…