- 30 Ocak 2017
- 15.138
- 201.126
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.661
Canım tahminime göre eşinin siteden haberi yoktu, öğrenince de tepki göstermiş olabilir. Çünkü buradan tanıştığı dilosa da whatsap dan hicbir şekilde cevap vermiyormuş. O da aramiyor artik. Eger öyle bir durumsa olsun, kari koca arasında tatsızlık olmasın. Aile önemli.. Rüzgar gibi gelmiş geçmiş olsun :) kızmadım kırılmadım cikoyaYok kuzum mesajlarına baktım gayet güzel muhabbet etmiş. Kısa zamanda gelip içimize girmişti. Neden böyle oldu anlamadık.
yaa neler yaşamissin oyle kuzuum kıyamam sanaaa gecmis olsun..Günaydın kertenkelelerimDün hastahaneye gittim, hastahanede bayıldım beni kan tutuyor. Her kan aldırma muhabbetinde zaten fenalaşırdım ama hiç bayılmamıştım. Bu sefer de o kadar sakindim ki normalde çocuk gibi ağlarım bana hemşireler falan çocukları örnek gösterip bak o bile ağlamıyor utanmalısın tavırları sergiler bu sefer gayet güzel oturdum, sakince kanı verdim. Kalktım teşekkür edip çıktım. Eşim de şaşırdı. Aferin beni rezil etmedin bu sefer falan diyor Sonra oturduk lab. çıkışındaki sandalyelere. Tutturdu kolunu aşağı sal. Ya diyorum bırak kolumu. Bu sefer tutturdu pamuğu kaldır bant yapıştıralım.ii istemem istersin derken pamuğu kaldırdı kolumdan bir kan fışkır. Ben onu görünce ses görüntü gitti. Bir baktım acile taşıyorlar Dedim bırakın beni gerek yok şimdi kendime gelirim. Neyse yatırdılar biraz,kendime geldim. Ama kendime geldiğimde ter içinde kalmışım, doğum yapmış gibi uyandım Eşimde başımda kıyamam aşkım sana, sen ağla kan verirken en iyisi, sakin durunca daha kötü oluyor diyor. Dedim Allahın belası senin yüzünden oldu Hayatımda ilk defa rezil olmadığım bir kan verme anım olacaktı daha büyük rezillik yaşandı
Çarşamba yapılacak tahlillerim var daha. Sanırım sonuçları almam önümüzdeki haftayı bulacak.
Kızlar bir de muneye sordum ChocolateCookie yi, kendi isteği ile üyelik iptali yaptı dedi. Ama habersiz gitmesine kırıldım ve üzüldüm gerçekten.
K Kendinisevenbirii bebitom sen gittin mi tüp bebek muhabbeti için gidecektin noldu?
Limonsuzzcay çok geçmiş olsun babana kuzum, acil şifalar diliyorum
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii
@hizuranYoulost16 @Psikolojik Deliii balbocuuu Blue_Peri Limonsuzzcay @Minikriko @imzaben @Pembeemzik Elhan @Bonus @minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Rojjin
@samdanChocolita @fenomen @HayatSevinceGuzeell KedidirKedii @Gizem erva
Tatlım inşAllah bebeğiyle ilgili bir durum değildir. Öyle olmasın da canı sağolsun.Canım tahminime göre eşinin siteden haberi yoktu, öğrenince de tepki göstermiş olabilir. Çünkü buradan tanıştığı dilosa da whatsap dan hicbir şekilde cevap vermiyormuş. O da aramiyor artik. Eger öyle bir durumsa olsun, kari koca arasında tatsızlık olmasın. Aile önemli.. Rüzgar gibi gelmiş geçmiş olsun :) kızmadım kırılmadım cikoya
Gelmiş kuzular profiline bakınTatlım inşAllah bebeğiyle ilgili bir durum değildir. Öyle olmasın da canı sağolsun.
Hadi ya dur bakalımGelmiş kuzular profiline bakın
İnşallah bak onu hiç düşünmedimTatlım inşAllah bebeğiyle ilgili bir durum değildir. Öyle olmasın da canı sağolsun.
Ahhr,hzrhhrzhax zAllahımyaaabiz iyi toplandık buraya tam şamatayız
Valla Benimde acı eşiğim yerlerde ben nasıl dogurcam bende bilmiyorumAhaha icat edilmedi mi daha yav, yine mi umutsuz vaka kaldım
Onu bırak beni kan tutuyor, nasıl doğrucam biri bana söylesin
Hoş buldum pericim.
Ayyy çok heyecanlı yaaaa. Ne zaman başlayacaksınız bu işe şimdi, kendimizi teyze olmaya hazırlayalım çok heyecanlandımValla kuzum bu işleri bende yeni ogrencem bakalım yasadikca,önceden aşılama yaptirmistim ama işte tüp bebek ilk ve hatta ilk ve son olur inşallah tutardaücreti biz Raporlu tüp bebek yaptıracağız canım öyle olunca bin küsur lira daha uygun oluyor,dün konuştuğumuzda bize 4.500 fiyat verdiler tüm ilaçlar iğneler muayeneler vs hepsi içinde bakalım inşallah
Canım Allah kolaylığını verir inşallah ya hiç öyle kendini strese sokma şimdiden ya hele bi hamile kalda inşallah seni el birliğiyle hazırlarız biz doğuma
Kuzum bebeğe acık daha vakit var, kışa girerken denemelere başlayacağızCanım bebek için mi tahliller hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ❤
Olaysız birgün
Olaysız bir gün
Olaysız bir günün yok muuuu senin
Senin normal bir günün var mı canım
Sağlık sıkıntıları varmış, aile içi sıkıntılar varmış ama insan bunlar için neden üyelik iptal eder o kısmı çok anlayamadımCookie geldi demek...bakalım nolmus
Bende vallaSağlık sıkıntıları varmış, aile içi sıkıntılar varmış ama insan bunlar için neden üyelik iptal eder o kısmı çok anlayamadım
Smdi seni ben okuyayaim dicem de iyice veeli evliya olmandan korkuyirm nefesin kuvvetlidir bilirsin iyice anormallestrmek istemem seni ahahshshsjsnabYoulost16 ya beni oku üfle diyorum benim de günlerim normal geçsin, normal biri olmak istiyorum diyorum daha seni normal yapacak dua icat edilmedi diyor ben ne yapayım suç kutsişindir
Haşla kıızz hakkindirBlue_Peri ByNkoaLa Youlost16 KedidirKedii K Kendinisevenbirii Elhan D Dilos06 Chocolita
Kaçak hanım geldi, azıcık kendi topiğinde haşladım, azıcık da buradan haşlayacağım
Bana bak kızChocolateCookie bir daha habersiz gidersen praline yaptığım gibi linç ederim seni, ban sebebim olursun
Sıkıntı varsa tabi git ama haberli git. Bir de şu problemleri anlat belki dermanın oluruz. Eşinle aranda değildir inşallah. Bebeğinin iyi olduğunu söylemişsin içim rahatladı.
Hepimizin var kuzuum.öyle problemlerii ama biz kapatıp gitmiyoruzHaşla kıızz hakkindir❤ Iste diger topigide yazdigim gibi Kuzum bi anda gelisince böyle oldu malesef ama bidaha gitmiycem Yavrularimmm .. benim saglik sorunum aile ici saglik sorunu ve aile kavgasi falan vardi cukubellalarimm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?