- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.681
Tamam Rossummm gitmiycemHepimizin var kuzuum.öyle problemlerii ama biz kapatıp gitmiyoruzsen de bi daha gitme
Anlat bakalım derman olalım Güzin ablan buradaTamam Rossummm gitmiycem
Haloldu Kuzum aile sorunlarida ben biraz rahatsizim iste daha carpinti bulanti falan var iste hala oda bitiriyor beni ya ..Anlat bakalım derman olalım Güzin ablan burada
Hadi hep beraber haşlayalım@Blue_PeriiByNkoaLa Youlost16 @KedidirKedii K Kendinisevenbirii @Elhan D Dilos06 @Chocolita
Kaçak hanım geldi, azıcık kendi topiğinde haşladım, azıcık da buradan haşlayacağım
Bana bak kızChocolateCookie bir daha habersiz gidersen praline yaptığım gibi linç ederim seni, ban sebebim olursun
Sıkıntı varsa tabi git ama haberli git. Bir de şu problemleri anlat belki dermanın oluruz. Eşinle aranda değildir inşallah. Bebeğinin iyi olduğunu söylemişsin içim rahatladı.
Tamam seni birazdan okuyup üfleyip o haşin ruhunu temizleyeceğim (tövbe tövbe)Youlost16 ya beni oku üfle diyorum benim de günlerim normal geçsin, normal biri olmak istiyorum diyorum daha seni normal yapacak dua icat edilmedi diyor ben ne yapayım suç kutsişindir
AhahahahshshhshshahshshshsTamam seni birazdan okuyup üfleyip o haşin ruhunu temizleyeceğim (tövbe tövbe)
Haşin ama yalan değülllAhahahahshshhshshahshshshs
Haşin ruh :€
Evet hasindir ama perdelerin kaldırdığında poncik gibidirHaşin ama yalan değülll
Himmm çok geçmiş olsun canmmmHaloldu Kuzum aile sorunlarida ben biraz rahatsizim iste daha carpinti bulanti falan var iste hala oda bitiriyor beni ya ..
Valla canım adetin 2. Günü gel baslayalim dedi nasipse,bı 15 günlük fln bı süreçmiş bakalım heyecanlıyım bende nasipAyyy çok heyecanlı yaaaa. Ne zaman başlayacaksınız bu işe şimdi, kendimizi teyze olmaya hazırlayalım çok heyecanlandım
Hoşbuldum güzel korumam benim
WuhuuuuwwwHoşbuldum güzel korumam benim
İyim kuzum,bugün babamlara geldik, eşimle babam evi boyadılar her odayıWuhuuuuwww
Herşeyi korurum ben
Nasılsın nabtn neler ettn hastaneler nasıl gidiyor uzak kaldm baya
Bizde annemleri gönderdik evlerini toparladik onların evine de badana yaptırdıkİyim kuzum,bugün babamlara geldik, eşimle babam evi boyadılar her odayıbizde kardeşimle onların batirdiklari yerleri temizle topla vs derken bayram temizliği gibi bişey oldu hesapta yokken yorulduk accuk dinlenek diye oturduk simdi.hastane işlerine de yeni başladık canım bakalım rapor çıkarttım daha dün, adet zamanı gidip basliycam iste bayramı bı atlatalimda hayırlısı sen neler yaptın ne var ne yok kuzu
Yaa olsun kuzum sevdiklerin yanindaysa daha ne sonucta tatilBizde annemleri gönderdik evlerini toparladik onların evine de badana yaptırdıkbayram öncesi
Kardeslermle yazlığa geldik bir hafta onlar kaldı gittiler biz şimdi eşim.kız kardeşim ve bebelerle tatil yapıyoruz (güya tatil) yorgunluk sadece
Ayy hadi hakkında hayırlısı olsun kuzm yaa teyze olim artikciciden umudum yok Sen bari bni teyze yap hahahabsbana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?