Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hep beraber haşlayalım

Youlost16 ya beni oku üfle diyorum benim de günlerim normal geçsin, normal biri olmak istiyorum diyorum daha seni normal yapacak dua icat edilmedi diyor ben ne yapayım suç kutsişindir
Tamam seni birazdan okuyup üfleyip o haşin ruhunu temizleyeceğim (tövbe tövbe)

Ayyy çok heyecanlı yaaaa. Ne zaman başlayacaksınız bu işe şimdi, kendimizi teyze olmaya hazırlayalım çok heyecanlandım
Valla canım adetin 2. Günü gel baslayalim dedi nasipse,bı 15 günlük fln bı süreçmiş bakalım heyecanlıyım bende nasip inşallah müjdeli haberi verebilirim canım dua edin bana

Wuhuuuuwww
Herşeyi korurum ben
Nasılsın nabtn neler ettn hastaneler nasıl gidiyor uzak kaldm baya
İyim kuzum,bugün babamlara geldik, eşimle babam evi boyadılar her odayı bizde kardeşimle onların batirdiklari yerleri temizle topla vs derken bayram temizliği gibi bişey oldu hesapta yokken yorulduk accuk dinlenek diye oturduk simdi.hastane işlerine de yeni başladık canım bakalım rapor çıkarttım daha dün, adet zamanı gidip basliycam iste bayramı bı atlatalimda hayırlısı sen neler yaptın ne var ne yok kuzu

Bizde annemleri gönderdik evlerini toparladik onların evine de badana yaptırdık bayram öncesi
Kardeslermle yazlığa geldik bir hafta onlar kaldı gittiler biz şimdi eşim.kız kardeşim ve bebelerle tatil yapıyoruz (güya tatil) yorgunluk sadece

Ayy hadi hakkında hayırlısı olsun kuzm yaa teyze olim artik ciciden umudum yok Sen bari bni teyze yap hahahabsbana

Yaa olsun kuzum sevdiklerin yanindaysa daha ne sonucta tatil ay canım valla hakkımızda hayırlısı inşallah ya dua edin bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…