- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.701
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir diye şarkı yorumlayan teomana buradan serzenişte bulunuyirm sevgi anlasmaktir anlaşmadan olmuyor o islerYaa olsun kuzum sevdiklerin yanindaysa daha ne sonucta tatilay canım valla hakkımızda hayırlısı inşallah ya dua edin bana hayırlı so
Allah razı olsun balimmSevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir diye şarkı yorumlayan teomana buradan serzenişte bulunuyirm sevgi anlasmaktir anlaşmadan olmuyor o isler
Sevdiklerm.yanmda da akrosla anlasabilseydik daha güzel.olacaktı
Hep dua ediom sana heep duamdasn mavi sirinem benim jahshsjsns
Allah razı olsun balimmya seninde başında bı akros var böyle gelmiş böyle gitcek katlancan sanırım hep
Haşin ama pomcik ki pomcikkk ciciiiiEvet hasindir ama perdelerin kaldırdığında poncik gibidir
Hhasinlik yakışıyor ona
Kız kocası kocamın meslektaşı hatunum ahahshhs nereyesün? Neden yazamıyorsun? Bizden daha önemli ne gibi bir işin olabilir?kızlar vakit buldukca okuyorum ama su an yazamıyorum.
hepinizi öpüyorum :) cikocum iyi olmana sevindim :) tekrar hoş geldin
Hahaha gülom seni son çare saklıyorum. Baktım kimsenin nefesi iyi gelmiyor mecbur senin ermiş nefesini kullanıcam. O nefesten sonra sonra hindistan a gidip kendimi Mesih ilan ederek müritlerimi toplayıp show tv ana habere çıkarım. Tanırsınız zatenSmdi seni ben okuyayaim dicem de iyice veeli evliya olmandan korkuyirm nefesin kuvvetlidir bilirsin iyice anormallestrmek istemem seni ahahshshsjsnab
Gülom biz bu problemlerle değil kk dan üyelik kapatıp gitmeyi, komple hayatı kapatıp ahirete gitsek de bizden bir cacık olmaz, bizim çaremiz yok, dermansız dert bizimkilerHepimizin var kuzuum.öyle problemlerii ama biz kapatıp gitmiyoruzsen de bi daha gitme
Zaten haşin ruhuma değil mi hayranlığınEvet hasindir ama perdelerin kaldırdığında poncik gibidir
Hhasinlik yakışıyor ona
Leyla ile Mecnun gibi birleşemedik bi. Sen varsın ben yokum, ben varım sen yoksun. Aşkımızdan küle dönücez
Benden umut yok beni bırakın, siz devam edinBizde annemleri gönderdik evlerini toparladik onların evine de badana yaptırdıkbayram öncesi
Kardeslermle yazlığa geldik bir hafta onlar kaldı gittiler biz şimdi eşim.kız kardeşim ve bebelerle tatil yapıyoruz (güya tatil) yorgunluk sadece
Ayy hadi hakkında hayırlısı olsun kuzm yaa teyze olim artikciciden umudum yok Sen bari bni teyze yap hahahabsbana
Gülom sen Ben Fero değilsin ki habire katlanasınKatlana katlana iki büklüm.oldum.kız
Benim ki isin geyiği akrostir mokrostur ama iyidir napican
Sürekli eli kolu oynamasa çok iyidir mesela
Hoşgeldünnnnn, çağırılmasan da gel, hep gelÇağırılmışımmmgeldümmmm
Dua dua dua dua dua dua dua dua dua dua dua, aminValla canım adetin 2. Günü gel baslayalim dedi nasipse,bı 15 günlük fln bı süreçmiş bakalım heyecanlıyım bende nasipinşallah müjdeli haberi verebilirim canım dua edin bana
Haşin ruhumla değil, işimle gündeme gelmek istiyorum sayın seyürcülerHaşin ama pomcik ki pomcikkk ciciiii
Hangi birine cvp vercm şimdi kafam karşıtı yine bni ters köşe yaptın ggddgcdghcddfhhvHahaha gülom seni son çare saklıyorum. Baktım kimsenin nefesi iyi gelmiyor mecbur senin ermiş nefesini kullanıcam. O nefesten sonra sonra hindistan a gidip kendimi Mesih ilan ederek müritlerimi toplayıp show tv ana habere çıkarım. Tanırsınız zaten
Gülom biz bu problemlerle değil kk dan üyelik kapatıp gitmeyi, komple hayatı kapatıp ahirete gitsek de bizden bir cacık olmaz, bizim çaremiz yok, dermansız dert bizimkiler
Zaten haşin ruhuma değil mi hayranlığın
Leyla ile Mecnun gibi birleşemedik bi. Sen varsın ben yokum, ben varım sen yoksun. Aşkımızdan küle dönücez
Benden umut yok beni bırakın, siz devam edin
Gülom sen Ben Fero değilsin ki habire katlanasın
Tabi kide canım mutlaka araya girerim topiğinin haberin olaHoşgeldünnnnn, çağırılmasan da gel, hep gel
Ben çektim bu ChocolateCookie nin kulağını. Bidaha gitmicem dedi. Şahitsin diloşum, giderse karışmam dişe diş, kana kan, ete et
Parlak zekamı yine konuşturdumHangi birine cvp vercm şimdi kafam karşıtı yine bni ters köşe yaptın ggddgcdghcddfhhv
Ahahahahahah bncede boşuna ugrastin doktordu falan falanParlak zekamı yine konuşturdumDiyorum fazla zekadan başımın ağrısı, tahlile gerek yok diye ama dinleyen yok
Arada değil hep gel, biz burada çok güzel saçmalıyoruz sende katılTabi kide canım mutlaka araya girerim topiğinin haberin olasıkıyorsa bir daha gitsin bugün gördü neler olduğunu (yiyorsa gidebilir)yerse ama evine baskın yaparızzzz orda icabına bakarızzz
Bende senin heryerine hayranımAhahahahahah bncede boşuna ugrastin doktordu falan falan
Bu arada evet haşin ruhuna hayranmmmm
Kız kocası kocamın meslektaşı hatunum ahahshhs nereyesün? Neden yazamıyorsun? Bizden daha önemli ne gibi bir işin olabilir?
Eli maşalı gacıııArada değil hep gel, biz burada çok güzel saçmalıyoruz sende katıl
Vallahi diloşum ben kafamın attığını benim profilde etiketkeyip linç edip sonra banı yiyorum herkes şahittir. Rezil ederim seni linç ederim dedim. Temem abula gitmicem bundan gayrı dedi
Amaneyyyyyy samdanım, Allah yardımcın olsungeldim cicim geldim
oğlan diş cikariyosürekli aaagghh diye agliyo. geceleri aglayisi su sekilde anneanneanneanne anneanneanneanneanneanne.... her nefeste on onbeskere araliksiz anne diyerek ağlıyo cok uykusuz ve yorgunum cicim annemler var bide onlarla ilgilenince vakir bulamadim
çocuk buyutmek çok zor beee
Ben 1,Seda Sayan 2, Müge Anlı 3Eli maşalı gacııı
Kadırgalı B Brunello CicinelliBen 1,Seda Sayan 2, Müge Anlı 3
Perdelerimi kaldırdığımda kedi gibi bir insanımdır aslında, kafam çok atarsa uçan adam Sabri gibi oluyorum sinirden oradan oraya uçuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?