Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa olsun kuzum sevdiklerin yanindaysa daha ne sonucta tatil ay canım valla hakkımızda hayırlısı inşallah ya dua edin bana hayırlı so
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir diye şarkı yorumlayan teomana buradan serzenişte bulunuyirm sevgi anlasmaktir anlaşmadan olmuyor o isler
Sevdiklerm.yanmda da akrosla anlasabilseydik daha güzel.olacaktı
Hep dua ediom sana heep duamdasn mavi sirinem benim jahshsjsns

Allah razı olsun balimm ya seninde başında bı akros var böyle gelmiş böyle gitcek katlancan sanırım hep

Katlana katlana iki büklüm.oldum.kız
Benim ki isin geyiği akrostir mokrostur ama iyidir napican
Sürekli eli kolu oynamasa çok iyidir mesela
Allah razı olsun balimm ya seninde başında bı akros var böyle gelmiş böyle gitcek katlancan sanırım hep

kızlar vakit buldukca okuyorum ama su an yazamıyorum.

hepinizi öpüyorum :) cikocum iyi olmana sevindim :) tekrar hoş geldin
Kız kocası kocamın meslektaşı hatunum ahahshhs nereyesün? Neden yazamıyorsun? Bizden daha önemli ne gibi bir işin olabilir?

Smdi seni ben okuyayaim dicem de iyice veeli evliya olmandan korkuyirm nefesin kuvvetlidir bilirsin iyice anormallestrmek istemem seni ahahshshsjsnab
Hahaha gülom seni son çare saklıyorum. Baktım kimsenin nefesi iyi gelmiyor mecbur senin ermiş nefesini kullanıcam. O nefesten sonra sonra hindistan a gidip kendimi Mesih ilan ederek müritlerimi toplayıp show tv ana habere çıkarım. Tanırsınız zaten
Hepimizin var kuzuum.öyle problemlerii ama biz kapatıp gitmiyoruz sen de bi daha gitme
Gülom biz bu problemlerle değil kk dan üyelik kapatıp gitmeyi, komple hayatı kapatıp ahirete gitsek de bizden bir cacık olmaz, bizim çaremiz yok, dermansız dert bizimkiler
Evet hasindir ama perdelerin kaldırdığında poncik gibidir
Hhasinlik yakışıyor ona
Zaten haşin ruhuma değil mi hayranlığın
B Brunello Cicinelli
Bugün hep buradayım sen yoksun gadasini sevdiğim
Leyla ile Mecnun gibi birleşemedik bi. Sen varsın ben yokum, ben varım sen yoksun. Aşkımızdan küle dönücez
Benden umut yok beni bırakın, siz devam edin
Katlana katlana iki büklüm.oldum.kız
Benim ki isin geyiği akrostir mokrostur ama iyidir napican
Sürekli eli kolu oynamasa çok iyidir mesela
Gülom sen Ben Fero değilsin ki habire katlanasın

Çağırılmışımmm geldümmmm
Hoşgeldünnnnn, çağırılmasan da gel, hep gel
Ben çektim bu ChocolateCookie nin kulağını. Bidaha gitmicem dedi. Şahitsin diloşum, giderse karışmam dişe diş, kana kan, ete et

Valla canım adetin 2. Günü gel baslayalim dedi nasipse,bı 15 günlük fln bı süreçmiş bakalım heyecanlıyım bende nasip inşallah müjdeli haberi verebilirim canım dua edin bana
Dua dua dua dua dua dua dua dua dua dua dua, amin

Hangi birine cvp vercm şimdi kafam karşıtı yine bni ters köşe yaptın ggddgcdghcddfhhv

Hoşgeldünnnnn, çağırılmasan da gel, hep gel
Ben çektim bu ChocolateCookie nin kulağını. Bidaha gitmicem dedi. Şahitsin diloşum, giderse karışmam dişe diş, kana kan, ete et
Tabi kide canım mutlaka araya girerim topiğinin haberin ola sıkıyorsa bir daha gitsin bugün gördü neler olduğunu (yiyorsa gidebilir)yerse ama evine baskın yaparızzzz orda icabına bakarızzz

Tabi kide canım mutlaka araya girerim topiğinin haberin ola sıkıyorsa bir daha gitsin bugün gördü neler olduğunu (yiyorsa gidebilir)yerse ama evine baskın yaparızzzz orda icabına bakarızzz
Arada değil hep gel, biz burada çok güzel saçmalıyoruz sende katıl
Vallahi diloşum ben kafamın attığını benim profilde etiketkeyip linç edip sonra banı yiyorum herkes şahittir. Rezil ederim seni linç ederim dedim. Temem abula gitmicem bundan gayrı dedi

Ahahahahahah bncede boşuna ugrastin doktordu falan falan
Bu arada evet haşin ruhuna hayranmmmm
Bende senin heryerine hayranım
Yeni geldim eve. Ölüyorum bacacıklarımın ağrısından. Yeni koydum güzel popomu koltuğa

Kız kocası kocamın meslektaşı hatunum ahahshhs nereyesün? Neden yazamıyorsun? Bizden daha önemli ne gibi bir işin olabilir?

geldim cicim geldim

oğlan diş cikariyo sürekli aaagghh diye agliyo. geceleri aglayisi su sekilde anneanneanneanne anneanneanneanneanneanne.... her nefeste on onbeskere araliksiz anne diyerek ağlıyo cok uykusuz ve yorgunum cicim annemler var bide onlarla ilgilenince vakir bulamadim

çocuk buyutmek çok zor beee

Eli maşalı gacııı

Amaneyyyyyy samdanım, Allah yardımcın olsun Benim de 4 aylık yeğenim var. Diş çıkarttığı zaman ne yapacağız diye şimdiden kara kara düşünmeye başladık. Diiş çıkaran çocuğu emzirmesi de bir dert. Isıracak falan. Şuan milim milim çocuk fikrinden bir soğumadım değil

Eli maşalı gacııı
Ben 1,Seda Sayan 2, Müge Anlı 3
Perdelerimi kaldırdığımda kedi gibi bir insanımdır aslında, kafam çok atarsa uçan adam Sabri gibi oluyorum sinirden oradan oraya uçuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…