Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yavrum benimkisi doğduğundan beri geceleri uyumuyo aliskinim ama bu kadar aglamayi bırakmıştı.
bi tetagil diş granürü alip geceleri vercen napcan

benim velet alerjikti. disi 2 aylikken cikarmaya basladi ama gec cikti. pipisi sıkıntılıydı sunnet ettirdik 3 aylıkken dikişi açıldı sonra pipisi yapıştı falan... şimdi de bezi birakmaya çalışıyo kakasindan korkuyo

tuhaf olan insana o kadar da travmatik gelmiyo yasarken sen sor ben anlatayim sana

Kakasından korkması kısmına şuan hayran kaldım
Bende kv den korkuyorum aynı onun kakasından korktuğu gibi

Kakasından korkması kısmına şuan hayran kaldım
Bende kv den korkuyorum aynı onun kakasından korktuğu gibi

kim korkmuyo ki gii kaynanasindan

benimkiside bi nekbet bi bela gıcık şey saçma sapan konuşup duruyo. Allahtan uzaktayim da davulun sesi az geliyo (hoş demeye dilim varmadi)

sen niye korkuyon kız kaynanadan

hayirli aksmlar beybitolar bensiz neler kaynatyonuz bakemm
Hoşgeldin gönlümün böcüğü. Ne kaynatçaz benle eğleniyorlar işte Ankaranın hangi karanlık semti benim kadırgalı ruhuma uygun diye kararlaştırmaya çalışıyorlar ummalı bir şekilde

Bende senin heryerine hayranım
Yeni geldim eve. Ölüyorum bacacıklarımın ağrısından. Yeni koydum güzel popomu koltuğa
Benmde heruerm agrio özellikle kulağım bebgm bugün fenalardayim sağır duymaz uydurur modundayim
Esim diyor ki duvar kagidim nasıl olmuş ben diorm ki hangi duvara bakayım jansbdnsnsmsm

kim korkmuyo ki gii kaynanasindan

benimkiside bi nekbet bi bela gıcık şey saçma sapan konuşup duruyo. Allahtan uzaktayim da davulun sesi az geliyo (hoş demeye dilim varmadi)

sen niye korkuyon kız kaynanadan
Neresinden başlasam anlatmaya
Eşim ve ailesi çerkes. Ben ve ailem Rum kökenliyiz. Beni çerkes değilim diye istemedi eşimin ailesi. Kv başta olmak üzere ayırsınlar diye evlenemeyelim diye atla karayı seçtiler. Kendileri üstün ırk oldukları için beni biyenmediler Evlenince bir anda sevgi pıtırcığı oldular bana karşı. Yani ben öyle sandım. Meğer arkamdan arkamdan iş çevirmeye devam ediyorlarmış. Sinsi sinsi hep icraat peşindeler. Ama eşim onların ayarını öyle bir veriyor ki, bana görüşmeyelim dersen görüşmeyiz bile dedi. Ailesine eşime saygı duymayacaksınız oğlunuzu da yok bilin falan dedi. Şimdi beni seviyor rolü yapıyor hepsi. Ama eşimin bana karşı zaafı daha da bana karşı gıcık ediyor onları. Benim kv öyle biridir ki, herşey bekle kadından. Yüzü bambaşka içi bambaşka.

Benmde heruerm agrio özellikle kulağım bebgm bugün fenalardayim sağır duymaz uydurur modundayim
Esim diyor ki duvar kagidim nasıl olmuş ben diorm ki hangi duvara bakayım jansbdnsnsmsm
Gülom bu tatil yüzünden çöktün farkında mısın, tatile mi gittin ızdırap çekmeye mi ben anlamadı

Gülom bu tatil yüzünden çöktün farkında mısın, tatile mi gittin ızdırap çekmeye mi ben anlamadı
Bende anlamadım yaaa vallahi
Kulak başka hic bisey anlamiyorm hepsi de bnle dalga geçiyor
Nee diyorm anlamadım
Havalar da güzelmiş haaa diyorlar
Şebek oldum.burda jsjsjdjdjs

ayy cici detaylar dışında aynı kız kaynanalar. benimki de beni istemedi istemeden düğüne kadar ayrı ugrasti ayirmak için. düğün sonrası ben atanana kadar ayrı ugrasti ara bozmak için. su an uzaktayiz esim tavrini koyduğu için kendini tutmak zorunda kaliyo benim esim de ağzımın içine bakar ayrilcam diye ödü kopar :)

Allah sana bol bol çok çok sabır versin inşallah. insan bazen cok zorlaniyo senin yüzüne gülerken aslında niyetini bildiğin icin normal davranmaya

Bende anlamadım yaaa vallahi
Kulak başka hic bisey anlamiyorm hepsi de bnle dalga geçiyor
Nee diyorm anlamadım
Havalar da güzelmiş haaa diyorlar
Şebek oldum.burda jsjsjdjdjs

su kaçmış olabilir mi ya da kir oynayinca böyle yapabiliyo :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…