- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.721
Amaneyyyyyy samdanım, Allah yardımcın olsunBenim de 4 aylık yeğenim var. Diş çıkarttığı zaman ne yapacağız diye şimdiden kara kara düşünmeye başladık. Diiş çıkaran çocuğu emzirmesi de bir dert. Isıracak falan. Şuan milim milim çocuk fikrinden bir soğumadım değil
Ben 1,Seda Sayan 2, Müge Anlı 3
Perdelerimi kaldırdığımda kedi gibi bir insanımdır aslında, kafam çok atarsa uçan adam Sabri gibi oluyorum sinirden oradan oraya uçuyorum
Kakasından korkması kısmına şuan hayran kaldımyavrum benimkisi doğduğundan beri geceleri uyumuyo aliskinimama bu kadar aglamayi bırakmıştı.
bi tetagil diş granürü alip geceleri vercen napcan
benim velet alerjikti. disi 2 aylikken cikarmaya basladi ama gec cikti. pipisi sıkıntılıydı sunnet ettirdik 3 aylıkken dikişi açıldı sonra pipisi yapıştı falan... şimdi de bezi birakmaya çalışıyo kakasindan korkuyo
tuhaf olan insana o kadar da travmatik gelmiyo yasarkensen sor ben anlatayim sana
Yenidoğanlı belalı angaranin( semtlerinden )
O neydi gız, İstanbul'daki Tarlabaşı gibi bir yer mi, öyleyse ben okeyim bana uyarYenidoğanlı belalı angaranin( semtlerinden )
Kakasından korkması kısmına şuan hayran kaldım
Bende kv den korkuyorum aynı onun kakasından korktuğu gibi
Hoşgeldin gönlümün böcüğü. Ne kaynatçaz benle eğleniyorlar iştehayirli aksmlar beybitolar bensiz neler kaynatyonuz bakemm
hayirli aksmlar beybitolar bensiz neler kaynatyonuz bakemm
Benmde heruerm agrio özellikle kulağım bebgm bugün fenalardayim sağır duymaz uydurur modundayimBende senin heryerine hayranım
Yeni geldim eve. Ölüyorum bacacıklarımın ağrısından. Yeni koydum güzel popomu koltuğa
O neydi gız, İstanbul'daki Tarlabaşı gibi bir yer mi, öyleyse ben okeyim bana uyar
kk birinci noteri
Hoşgeldin bebekimmmmm nasılsınhayirli aksmlar beybitolar bensiz neler kaynatyonuz bakemm
Neresinden başlasam anlatmayakim korkmuyo ki gii kaynanasindan
benimkiside bi nekbet bi belagıcık şey saçma sapan konuşup duruyo. Allahtan uzaktayim da davulun sesi az geliyo (hoş demeye dilim varmadi)
sen niye korkuyon kız kaynanadan
Gülom bu tatil yüzünden çöktün farkında mısın, tatile mi gittin ızdırap çekmeye mi ben anlamadıBenmde heruerm agrio özellikle kulağım bebgm bugün fenalardayim sağır duymaz uydurur modundayim
Esim diyor ki duvar kagidim nasıl olmuş ben diorm ki hangi duvara bakayım jansbdnsnsmsm
Bende anlamadım yaaa vallahiGülom bu tatil yüzünden çöktün farkında mısın, tatile mi gittin ızdırap çekmeye mi ben anlamadı
Neresinden başlasam anlatmaya
Eşim ve ailesi çerkes. Ben ve ailem Rum kökenliyiz. Beni çerkes değilim diye istemedi eşimin ailesi. Kv başta olmak üzere ayırsınlar diye evlenemeyelim diye atla karayı seçtiler. Kendileri üstün ırk oldukları için beni biyenmedilerEvlenince bir anda sevgi pıtırcığı oldular bana karşı. Yani ben öyle sandım. Meğer arkamdan arkamdan iş çevirmeye devam ediyorlarmış. Sinsi sinsi hep icraat peşindeler. Ama eşim onların ayarını öyle bir veriyor ki, bana görüşmeyelim dersen görüşmeyiz bile dedi. Ailesine eşime saygı duymayacaksınız oğlunuzu da yok bilin falan dedi. Şimdi beni seviyor rolü yapıyor hepsi. Ama eşimin bana karşı zaafı daha da bana karşı gıcık ediyor onları. Benim kv öyle biridir ki, herşey bekle kadından. Yüzü bambaşka içi bambaşka.
Bende anlamadım yaaa vallahi
Kulak başka hic bisey anlamiyorm hepsi de bnle dalga geçiyor
Nee diyorm anlamadım
Havalar da güzelmiş haaa diyorlar
Şebek oldum.burda jsjsjdjdjs
Denizde eşim boğma sakası yaptı cubullok suyun içine girdm tabi gulu gulu yapana kadar heryerime su coooktan kaçtısu kaçmış olabilir mi ya da kir oynayinca böyle yapabiliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?