- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.241
Ben mi ynlış anlicam kız
Buda neydi şimdi... ne desem valla bilemedimK Kendinisevenbirii kuzum eşim öyle biridir zaten, o yüzden şaşırıyorum ya bu tavırlarına..
8 yıldır birlikteyiz. Son zamanlarda değişik davranmaya başladı. O yüzden taktım kafaya.
Kuzular vallahi bilmiyorum. Sanırımkk birinci noteri ın dedikleri çok doğru. Ama bu duruma ben nasıl ayak uydurucam bilemiyorum.
Geçen gün çok enteresan bir söz etti mesela, hala kulağımda çınlıyor.
Konu nereden açıldı hatırlamıyorum arabada gidiyorduk. Sanırım aldatmış biri hakkında konuşuyorduk. Ben ne kadar alçakça, aldatmak yerine boşanırsın sonra gider istediğini yaparsın, hem sevme hem aldat hem de sakla ne güzel iş falan dedim...
Aldatan erkeğin sevmediğini nerden çıkardın bence aldatan erkek seviyordur dedi.
Nasıl yani dedim. Aldatan erkek uçkuruna yenilip bir anlık hataya düşmüş erkektir bu eşini sevmediğini göstermez erkek eşini severken de hata yapabilir, sevmeyen erkek boşanır dedi.
Bu sevgiyse sen beni sevme lütfen dedim.
Sevmediği halde evliliğe devam etmek aldatmaktan daha alçakça bence dedi. Bide böyle konuştum diye yanlış anlayıp kurma kafanda ben sadece düşüncemi söyledim diyor
Öyle birşey yapacak biri değil biliyorum ama böyle düşünmesi beni sinir etti. Böyle abuk sabuk konuşuyor sonra ben kafayı kırınca kıskanç diye damga yiyorum. Ben suçlu oluyorum çevremde.
İyi saatte olsunlar mı uğradı acaba bu adama ya vallahi erkeğe şiddete evet demek üzereyim.
Kim o kim kiiimmmNefretlik hala bugün geliyor
Kafamı duvarlara vuruyorum aynen böyle
Yok canım öksürsem başka anlıyor bu arkadaş @malii Ne yedim, sucuk falan coştu düşüncelerYaaaa Mali de iyi niyetle söyledi çünkü
Enerjimi 3 günlük göndermiştim, yenileseydik bariEşimin iki yüzlü sinsi pislik halası
Deme oyle Allah tum islerini kolaylastirsin insallah.bi kere olsa neyse de dipti suydu buydu gözümde büyüyo
ama boyatasam saçımın uzama hızını görmüş olurdum
işe baslayimda nefes alacak vaktim olursa yaparım:) şimdilik nefes almadan yasayacakmisim gibi görünüyor
Sinirden kendimi kesicem şimdi ofEnerjimi 3 günlük göndermiştim, yenileseydik bari
Ille gelecek dmi vardirya oyle tipler aklina koyarlar ve gelirler ...Nefretlik hala bugün geliyor
Kafamı duvarlara vuruyorum aynen böyle
Biliyo musun amecey bende sucuk yedim bugün,hemde yımırtalıYok canım öksürsem başka anlıyor bu arkadaş @malii Ne yedim, sucuk falan coştu düşünceler
Ağrı girecek bir durum yokSinirden kendimi kesicem şimdi of
Eşim bi taraftan kabul etme evde yokuz de akşam maç var diye beynimi yiyor
Kv bi taraftan ayıp olur ne zamandır gelmek istiyorlar diyor
Yeminle başıma ağrı girdi
Afiyet olsun, kaç yumurta yedin diye sormak istemiyorumBiliyo musun amecey bende sucuk yedim bugün,hemde yımırtalı
Ağrı girecek bir durum yok
Madem iş bu boyutta, eşini dinle bitti gitti
Ille gelecek dmi vardirya oyle tipler aklina koyarlar ve gelirler ...
2. Bir emre kadar müsait değilim de anlasın o zamanBunun sonu yok ki yüzsüzler
Bugün gelmeyin desem haftaya yine gelirler
Olur mu bromu toplamak boynumuzun borcu
Du sen sormadan ben diyim 2Afiyet olsun, kaç yumurta yedin diye sormak istemiyorum
İnşallah olur, olunmayacak bir durum değilben cevigi bastiktan sonrası için demistim:) yoksa toplamamiz lazım tabiki
cici çok güçlü bı kadın zaten :) inşallah tez zamanda çok çok iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?