- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.261
2. Bir emre kadar müsait değilim de anlasın o zaman
Hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz
Görüşmek istemiyorsan, göze alacaksın olacakları
Ooo iyiymiş. Fazlası sucuğu pert eder. Tadını bozar.Du sen sormadan ben diyim 23 kırdık mı tıkanıyoz neyse sustum daha fazla konusmuyorum gidişat kötü
AnliyoruummOoo iyiymiş. Fazlası sucuğu pert eder. Tadını bozar.
Ağırlıklı sucuk olmalı anlıyor musun
HayırAnliyoruummyalama olur doğru diyorsun lakin kırmaya başlayınca tadını alıp bırakamıyorum sende anliyor musun
Tmm
Gelsin gitsin gazı çıksın bırak o zamanÖyle olmuyor maalesef kayinbabamin hatırı var arada işte
Bugün gelsin de rahatlasın b*k var bizim evde gel bak diyeceğim
Bence gelsin gitsin başka çaresi yoksa. 1 günlük sabret.Öyle olmuyor maalesef kayinbabamin hatırı var arada işte
Bugün gelsin de rahatlasın b*k var bizim evde gel bak diyeceğim
Bence gelsin gitsin başka çaresi yoksa. 1 günlük sabret.
Ben çok dikkat ederim genelde böyle şeylere şamdanım.ben de bakarım sevdiğim arkadaşlarımın durumlarına hep :) evli bekar kız erkek diye de hiç düşünmedim açıkçası:)
belki kız da benim gibi biridir cicim. bana da hep erkek gibi düşünüldüğümü bakış acımin erkek gibi olduğunu söylerler. o yüzden sakınca görmemiş olabilir. tabi sen eşi olarak hissedersin kız ilgili mi degil mi.
değişim her zaman olacak cici. baş edemediğini düşündüğün yerde yardım almalısın. yoksa çok yipranirsin canina yazik valla. bu karakterle ilgili olduğundan kendi kendine asman zor olabilir. o yüzden yardim al dedim. hani yemek bile yemiyosun eşin yoksauyuyamiyosun falan. bunlar sana şimdi olağan gelse de birike birike zorluk olacak.
sen diyeceksin ki o yokken ben yemek bile yemiyorum ama adam kankalariyla gülüp egleniyo. o da sana diyecek ki napiyim ortada ciddi bi sorun yok yeseydin yemeğini cici oturup yas mi tutuyum.... bu kavgaların sonu gelmez eğer sen kendine ait bi düzen kurmazsan eşinden bağımsız bi hale gelmezsen.
senin ona sevginden bagliligindan yaptığın herşey bugün minnos görünüp yarın ana sorun olarak masaya yatabilir. kimse için bu kadar fedakar olmaya gerek yok. biraz kendini dinle biraz kendine onem ver.Amecey çok güzel yazmış onu dinle :)
Çok saçmalıyor bu sıralar çokYa sabır ya selamet de sen cici,ve eşinin bir anlık gafletini affet, saçmalamış
Çok zor oluyor herkese üzgünüm atmak, eylemi bitiriyorum uğraşamam ben böyle kendime daha kolay eylemler bulmam lazımÜzgün atıp içimizi karartacakmış eyleme bak
Bunları çocuklardan öğreniyor, resetlememiz lazım acilen B Brunello Cicinelli bromu
Yok şamdanım oynamadık tabikioyun oynayak akşam:) cici musaitse:)
oynanmadi demi ben yokken
Ben bunu neden daha önce düşünemedimBu kendini tutuklatmaya çalışıyor olmasın malum geysasına
Eylemlere katılıp biber gazı yiyecek sloganlar atıp çevik tarafından tutuklanmam ardından karakola düşüp mahkeme öncesi yine çeviğe teslim edilmem lazım.olabilir ama aksam geysa eve cici nezarete öyle de kavusamazlar. adam cevikci karakolcu olaydi iyiydi
Koptumo zaman hep birlikte cevigi basak :)
cici de saçlarından tutup pardon, kaskindan tutup sürükleyerek eve götürsün geysayi
Yerim ben seni ♥Olur mu bromu toplamak boynumuzun borcu
Haklısın canım önceden haber etmesi gerekirdi o onun ayıbı. Bence kendini yorma fazla, küçük çocuğun var. Bir de eğer illaki gekeceklerse şimdi kabul edersin zaten geç haber verdiler elimden gelen bu dersin olur biter. Erteleyip de bunun stresini yaşamaktansa bugün bitsin bu iş zaten ise de başlayacaksın kafan rahat olsunEvet canım benim için sorun yok cidden 1 gün dediğin gibi ama ne zaman bu tarafa gelecek olsalar inan ki aile huzurumuz kalmıyor ya fenalık geldi artık
Eşim erkek zaten umurunda değil gelme de diyip duruyor öyle de olmuyor
Gelme desem kv tribe girecek biliyorum kayınbabama da ayıp olur
Alt tarafı 1 günlük birşey o dert değil de 1 gün önceden haber verme huyları yok ona sinir oluyorum yani insan 1 gün önceden haber vermez mi
Böyle tiplere ben de uyuz oluyorum.Ben çok dikkat ederim genelde böyle şeylere şamdanım.
Okul müdürümüz çok genç bir adam. Durumuna özellikle tıklamamaya çalışıyorum kendi aklının nasıl çalıştığını bilemem ya da eşi görür kıl kapar falan.. Ya da açıp baktıysam uzun süre geçmeden açmam ki her duruma bakıyor gibi gözükmemek için.
Zaten wp da ne attığı küçük haliyle bile gözüküyor.
Bu kızımız eşim ne atsa pat diye ilk bakanların içinde. Günahını almıyorum ama hoşuma da gitmiyor. Benim onu görüp gözlemlicek şansım yok, o kadar eğitim aldı eşimden. Yanlış anlamaya mahal verecek davranışlardan kaçınmalı. Ben dikkat ettiğim için öyle bekliyor da olabilirim bilmiyorum. Eşime durum
Aynen öyle miniğim.B Brunello Cicinelli Ciciimm
Burda herkes kendini anlattıkça aaa ben de böyleyim diyorum, bazen kendimdeki zor yönleri görüyorum, bi aydınlanma yaşıyorum filan =)) Bazen ben de senin gibi oluyorum çok değer verdiiğim kişilere karşı. Evlilikte gerçekten bu senin için zor olabilir.
Bence var ya kadınlar çok karmaşık derler ya hanii tam tersii bu erkeklerin çok karmaşık bii düşünce yapısı varhepsini bir araya getirsek bir tez konusu çıkar
Kızların dedikleri gibi bence de eşin işinden dolayı ve hep erkeklerin dolu olduğu bi ortamda olduğu için bir de zaten yorgunluğuyla daha düz dşünmeye başlamış gibi, sen mutlu ollbunu konuşucaz demiş ya aslında farkındadır da bazen de elinde olmuyor demek ki.
E hani gelmeyecektiNefretlik hala bugün geliyor
Kafamı duvarlara vuruyorum aynen böyle
Bende bilemedim kutsişBuda neydi şimdi... ne desem valla bilemedim
Ben çok mu ince düşünüyorum gülişim, acayip bir durum di mi?Böyle tiplere ben de uyuz oluyorum.
Aynen öyle miniğim.
Çok karmaşıklar.. Buda insanı yoruyor.
Bakalım konuşucaz ama eminim verimli bir konuşma olmayacak
E hani gelmeyecekti
Bende bilemedim kutsiş
Pazar pazar gelinir mi ya..Dün için bekledik haber vermediler, önceden konuştuğumuzda da özellikle cumartesi günü gelmek istediğini söz vermeyeceğini filan söyledi
Bugün de pazar ve son hafta sonum işe başlamadan, bin tane isim var ve gelmeden 3 saat önce haber veriyor
Gel de çıldırma
Pazar pazar gelinir mi ya..
Eşin evde değil mi tosyam.
Pazar müsait olamıyoruz hala deyip başka bir güne atsan ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?